Uusi sivu on auki: Avec Sofié x Asennemedia

perjantai 01. joulukuun 2017

Hei te pitkäaikaiset lukijani. On aika avata joulukalenterin luukun lisäksi myös blogini uudet sivut. Aloitin blogini kahdeksan vuotta sitten ja näille virtuaalisille päiväkirjani sivuille on kerääntynyt sisältöä tuhansien postauksien verran elämäni varrelta. Upean blogimaailman edelläkävijän Indiedaysin/Indieplacen lisäksi bloggasin aikoinaan myös MeNaiset-lehden alla, mutta nyt on aika oikean muuttoni lisäksi tehdä blogini siirto blogiagentuuri Asennemedian alle.

Avec Sofié blog l e-pilleri

Blogini alkoi aikoinaan Vaasassa sen takia, että opiskeluissa ei ollut tarpeeksi haastetta ja että minulla oli ylimääräistä aikaa. Tänä päivänä siitä harrastuksesta on tullut työni, jota niin paljon rakastan. Blogini alkoi ruokablogina, mutta nykyään tipahtavat kirjoitukseni paremmin lifestyle-kategorian alle. Toki uudessa blogissani kokkaillaan edelleen, mutta blogista löytyy paljon myös sisustusta, matkailua, kosmetiikkaa, pohdintaa ja tietenkin kaikkea sitä mitä elämässäni tapahtuu. Usein siellä myös mietitään monikulttuurisuutta, kulttuurieroja, expat-elämää ja korostetaan niitä upeita asioita, joista saan suomalaisena olla niin äärettömän kiitollinen.

Avec Sofié blog l Bulgaria Sofia

Viimeiset pari vuotta olen tehnyt töitä Indieplacen mielettömän tiimin kanssa. En edes tiedä miten kiittäisin teitä kaikesta tuesta sekä mahtavista mahdollisuuksista. Olette alan ammattilaisia ja vieneet vaikuttajamarkkinointia alusta asti niin paljon eteenpäin isoin harppauksin. Myyntiä ja tuottajia haluan kiittää kaikista kampanjoistani ja upeista yhteistöistä. Special -kiitokset menevät jokaisen bloggaajan supersankarille Hannulle kaikkien IT-haasteideni ratkomisesta. Hannu, olet timantti!

Avec Sofié blog l Teracce living

Blogini jatkaa samanlaisena myöskin uudessa osoitteessa, eli muutos ei näy teille millään tavalla. Jatkossa minut löytää avecsofie.com -osoitteesta jakamasta elämääni Amsterdamista käsin. Tervetuloa mukaan!

Löydätte minut: Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä, Bloglovinissa,  SoundCloudissa ja Twitterissä.

Ihanaa joulun odotusta teille ja mitä mahtavinta itsenäisyyspäivää!


2 Responses to “Uusi sivu on auki: Avec Sofié x Asennemedia”

  1. Avatar Tarja sanoo:

    Onnea uusille tuulille! :)
    Mukana ollaan, vaikka aika hiljaisesti tätä nykyä…

  2. Avatar Anna-Maria K sanoo:

    Onnea uusiin tuuliin! :)

Kommentoi