Sweater Weather – Ellos women

maanantai 25. syyskuun 2017

Vaikka olemme saaneet nauttia hyvin aurinkoisista syyspäivistä, on ilmassa jo selkeästä syksyn koleutta. Mitä sitten kuuluu syksyyn muuta kuin tummenevat puunlehdet? Kuuma kaakao sekä neulemekot. Oma vaatekaappini on käytännössä mekkoja täynnä, mutta syksyn tullen kesämekot vaihtuvat lämpimämpiin neulemekkoihin. Ilokseni pääsin valitsemaan suosikkini Ellos:n valikoimasta kaupallisen yhteistyön muodossa.

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Oma suosikkivärini on ehdottomasti harmaa. Ruskea ei niinkään sovi minulle, joten yritän aina valita sävyjä, jotka ovat hivenen kylmempiä mitä oma ihonvärini. Sininen ja harmaa ovat valikoituneet omiksi väreikseni ja beigeä ja nudea yritän parhaani mukaan vältellä, jotta en näyttäisi ihan värittömältä. Senpä takia omaksi suosikikseni valikoitui harmaa Angelica-neulemekko.

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Yritin sovitella kuviin mekon kanssa erilaisia huiveja sekä vöitä, mutta pidin siita ihan yksinään ilman mitään ylimääräistä. Kun tosin pidin mekkoa ulkona, näytti se todella kivalta ylipolvensaappaiden kanssa. Kotona mekko taipuu kotoisaksi oloasuksi, mutta kun sen yhdistää vähän korkeampien kenkien kanssa, voi sen kanssa mennä minne tahansa.

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Mekko on myös todella lämmin ja eilen kun se päällä viipottelin, tuli minulle jopa kuuma villakangastakissa. Vielä voisi siis pitää vähän kevyempiä takkeja paksumpien neuleiden kanssa. Kotosalla tosin on ihana kun on yllä jotain todella lämmintä ja pehmeää, jotta säästyy vedolta ja syysflunssalta.

Avec Sofié blog l Ellos sweater-weather

Elloksen Sweather Weather -kampanjasivulta löytyy paljon erilaisia neuleita, joten kannattaa käydä katsomassa pukeutumisinspiraatiota syksyyn heidän sivuilta.

Ihanaa uutta viikkoa ja toivotaan, että nämä koleat, mutta aurinkoiset päivät jatkuvat myös tällä viikolla.

Follow me on

FacebookInstagram, SoundCloud, Pinterest & Bloglovin

 


4 Responses to “Sweater Weather – Ellos women”

 1. Avatar Karoliina sanoo:

  Toinen mekkofani täällä! Mulla on kolme harmaata neulemekkoa, ihan paras vaate matkoille ottaa mukaan – ja koneessa matkustaessa! Lämmin mutta ei kiristä eikä purista, näyttää kivalta ja on helppo yhdistää niin lenkkareihin kuin korkkareihinkin. Luottovaate :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin totta – mukava päällä millä säällä ja missä tahansa. Turpoan lentokoneissa ihan äärettömän paljon ja sen takia pidän myös mekoista ja ballerinoista. En tiedä mikä siinä lentoilmassa on, mutta iho menee ihan kuivaksi ja on todella epämiellyttävä olo :)

   Helppo yhdistää myös kaikenlaisten kanssa on plussaa ja sen takia mekot ovat minunkin lempi- ja luottovaatteita.

 2. Avatar Erica sanoo:

  Heh, heitin itsekin viikonlopun rientoihin ylle villakangastakin, joskin tasapainottaakseni jalassa olevia pikkuisia sandaaleita. Tuli muutaman sadan metrin jälkeen ihan mielettömän kuuma :D

  • Avatar Sofié sanoo:

   Minulla oli myös villakangastakki yllä ja ballerinat, mutta silti jouduin availemaan takkini nappeja. Ei saisi valittaa, mutta pitää katsoa ettei tule kipeäksi kun nyt on niin tällaiset säät että ei tiedä mitä pukea ja mitä ei.

Kommentoi