Ja lahjapaketin saa..

torstai 26. helmikuu 2015

Kiitos teille kaikille kommenteista Elloksen kanssa yhdessä tehtyyn asupostaukseen. On aina niin kiva lukea, että mitä ideoita teillä on ja saan niistä myös aina ideoita seuraaviin postauksiini.

Omat kevätasusteet saa tällä kerralla Anne!

”Kevättä kohti tulee mustan ja farkun rinnalle lisääntyvästi beigeä, sinistä, raitaa ja vähän vaaleanpunaistakin.  Pitäisiköhän uskaltaa kokeilla myös hattua…”

Kiitos vielä kommenteista!


4 Responses to “Ja lahjapaketin saa..”

 1. Vierailija sanoo:

  Kiitos!  :)

 2. Anni sanoo:

  Hei! Kävin pikkuisen tauon jälkeen taas blogiasi lukemassa, ja löysin tämän postauksen. Oletko saanut voittajaan yhteyden? Käytän välillä oikeasta etunimestäni taivutuksia Anniina tai joskus Anne täällä blogimaailmassa. Mulla on hämärä muistikuva, että osallistuessani tähän arvontaan kuvailemasi tyylisellä kommentilla. Voin tietysti muistaa väärinkin :)

  • Sofié sanoo:

   Heippa,

   juuri eilen sain vahvistuksen voittaneelta että Sanoma on lähettänyt paketin voittajalle. Kuulemma on myös käytössä. Otin snipin kommentista spostin kera ja laitoin sanomille menemään. Eli kaikki pitäisi olla kunnossa ja paketti arvonnan voittajalla.

 3. Anni sanoo:

  Hyvä, että kaikki on kunnossa! Piti vain varmuuden vuoksi kysäistä, ettei asia jää mulle epäselväksi :) Kiitos muuten lämminhenkisestä blogista ja mukavaa kevättä!

Kommentoi