Kukkuu, Sohvi täällä!

perjantai 30. elokuu 2013

Kuka ihmeen Sohvi?

Teistä moni tapaa minut varmasti tänään ensimmäisen kerran ja sen takia haluankin esitellä teille itseni näin virtuaalisesti. Blogimaailmassa minut tunnetaan nimellä Sofié ja olen kirjoittanut blogiani nyt kolmisen vuotta. Ne vuodet ovat täyttäneet kamerani muistikortit ja tietokoneeni kovalevyt, mutta mikä tärkeintä, olen saanut tehdä sitä mitä rakastan yli kaiken – kirjoittaa, kuvata ja kokata.

 

 

Sohvin blogissa kokkaillaan ja nautitaan kauniista asioista. Ihmetellään elämää ja välillä astutaan sivuraiteille, mutta hymy, se ei katoa minnekään. Blogia kirjoitetaan aina hyvällä mielellä ja sydän paikalla. Välillä Sohvi pakkaa laukut ja matkaa muille maille. Joskus se sen sijaan syö muidenkin karkit tai kokonaisen täytetakun ja joutuu sokerihumalaan. Elämä ei tosin ole Sohvillakaan aina pelkää hattaraa, vaan joskus blogissa mietitään myös elämän ihmeellisyyksiä. Blogissa jaetaan kauniita kuvia, herkullisia reseptejä ja ballerinakokoelmia, mutta henkilökohtaista elämää tai likapyykkikoreja ei Sohvilandiassa pahemmin nähdä.

Tervetuloa uuteen kotiini!


10 Responses to “Kukkuu, Sohvi täällä!”

 1. Vierailija sanoo:

  Jee, onnea uuteen kotiin! Ihania inspiraation hetkiä täällä innolla odotellen. :)

 2. PetraPauliina sanoo:

  Jee! Hyvä Sohvi :) 

 3. Vierailija sanoo:

  Huomenta.. ja taalla ollaan :-)

  et arvaakaan kuinka monta kertaa olen vieraillut pinterestin sivuillasi..

  sinne vain palaa lukemaan ja unohtamaan kaiken muun.. 

  ja juu aivan varmasti tulen Sohvin Sanomia lukemaan.  Onnea t. Mer

 4. Vierailija sanoo:

  Täällä ollaan edelleen :) Jännityksellä odotellaan, miltä uusi koti alkaa lopulta näyttää. Täytyy sanoa, että MeNaiset ei muuten tunnu omalta, mutta sinun perässä nyt sitten tännekin :) Matkailu avartaa…? -Iduska

  P.s Kommentoinnista voisi tehdä helpompaakin? Ei joka paikaan jaksaisi rekisteröityä, kun kaikki lempiblogit levittäytyvät eri sivustojen alle :)

 5. Vierailija sanoo:

  Ihana tämä uusi blogi, vaikka uusi sivunäkymä on vähän aiempaa ahtaampi. Ehkä voisi antaa blogiteksteille lisätilaa, ja siirtää mainoksia hieman enemmän oikealle laidalle? Tuleeko header mukaan?

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 6. Vierailija sanoo:

  kiitos :)

  Niitä on varmasti tulossa :)

 7. PetraPauliina sanoo:

  Jee, hyvä te!

 8. Vierailija sanoo:

  Hih, Pinterets is the best thing <3

  Kiitos paljon tuestasi :)

 9. Vierailija sanoo:

  No toivottavasti osaan tehdä tästä edes hivenen kotoisamman :)

  Se avartaa! Ja siis minulle tämä oli selkeä jatkumo. Olin liian vanha ID:lle ja lukijakunta siellä minulle liian nuorta. En vain sopinut heidän muottiinsa ollenkaan.

  No se on totta :)

 10. Vierailija sanoo:

  Kiitos kommenteista :)

Kommentoi