Avec Sofié 3 years

keskiviikko 31. heinäkuu 2013

Postaus tehty yhteistyössä Fazerin kanssa

En oikeastaan ihan tarkalleen muista milloin Avec Sofié –blogini sai oikein alkunsa, mutta suunnilleen näihin aikoihin kolme vuotta sitten.  Se on jollain lailla niin hassua miten tästä sivusta on kolmessa vuodessa kasvanut elämäntapani, rakkauteni ja työni. En voisi elää ilman Sohvin maailmaa tai teitä. Kiitos siis, että käytte ahkerasti lueskelemassa blogiani <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain Fazerilta yhteistyöehdotuksen tässä jokin aika sitten ja ajattelin leipoa Fazerin herkkujen kera Avec Sofién synttärileivoksen. En leiponut kuppikakkua vaan pienoisia keksikakkuja Fazerin keksien kera. Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta kun Sohvi viettää synttäreitään :)

AS 3 YEARS2

Kun mietin, että mikä olisi hyvin Sofiémainen synttärileivos niin mieleen tuli jotain vaaleanpunaista, suklaista ja vaniljaista. Päädyin tekemään minijuustokakkuja, joihin pohjana käytin Fazerin Doris –keksejä sekä pinnalle Fazerin uutukaisia, Suffeli Tryffeli Bites –keksejä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resepti:

Pohjalle Fazerin Doris-keksejä

2 prk Valion Vanilja – rahkaa

200 g Phidalephia – juustoa

1 dl marjoja (mansikkaa ja vadelmaa) värjäykseen tai vaihtoehtoisesti muutama tippa elintarvikeväriä

Hieman sokeria

Muutama ruokalusikallinen mehua

3-4 liivatelehteän tai vaihtoehtoisesti agar agar -hiutaleita.

Keksin murusia koristeluun

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Laita Doris-keksit cupcakemuottien pohjalle. Jos kotoa löytyy vielä kunnollinen muffinssivuoka, niin laita paperiset cupcakemuotit vuokaan, jotta muoto säilyisi paremmin. Sekoita rahka ja juusto sokerin ja marjojen kera. Sokerin kanssa voi olla suhteellisen maltillinen, sillä rahja ja keksit makeuttavat kakkua jo muutenkin. Laita tilkka mehua kattilaan kiehumaan ja lisää liuenneet liivatelehdet kiehuvaan mehuun. Kun liivatelehdet ovat liuenneet, lisää seos rahkan ja juuston sekaan.  Kaada seos paperisiin vuokiin, jossa Doris-keksit ovat pohja alaspäin. Laita keksikakut jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään. Lopuksi, koristele keksikakut keksimurskalla :)

Fazer halusi, että myös te saatte suunne makeaksi Avec Sofién synttäreiden kunniaksi, joten kertokaapas onko teillä jotain lempi reseptiä johon käytätte keksejä? Kommentointiaika on su 4.8 asti jonka jälkeen arvon keksilahjojen saajat kommentoijien kesken :)

 


84 Responses to “Avec Sofié 3 years”

 1. Hanna sanoo:

  Ihanaa, minä juhlin omia synttäreitäni eilen, ja Avec Sofié myös samoihin aikoihin! Minulla on näin synttäreiden aikaan erilaiset makeat herkut mielessä, ja suosikkisynttärikakkuni onkin perinteinen valkosuklaajuustokakku Domino-pohjalla :)Samaa reseptiä muokkaamalla saa aikaan myös herkullisia jälkkärimaljoja. Paljon onnea sinulle Sofié! :)

 2. Vierailija: Hanna sanoo:

  Ihanaa, minä juhlin omia synttäreitäni eilen, ja Avec Sofié myös samoihin aikoihin! Minulla on näin synttäreiden aikaan erilaiset makeat herkut mielessä, ja suosikkisynttärikakkuni onkin perinteinen valkosuklaajuustokakku Domino-pohjalla :)Samaa reseptiä muokkaamalla saa aikaan myös herkullisia jälkkärimaljoja. Paljon onnea sinulle Sofié! :)

 3. Henriikka sanoo:

  Kiitos reseptistä! Nämä menevät ehdottomasti testaukseen. :) Itse käytän keksejä juuri juustokakkupohjan teossa, mutta ehkä pitäisi kokeilla niitä muihinkin leivonnaisiin…

 4. Vierailija: Henriikka sanoo:

  Kiitos reseptistä! Nämä menevät ehdottomasti testaukseen. :) Itse käytän keksejä juuri juustokakkupohjan teossa, mutta ehkä pitäisi kokeilla niitä muihinkin leivonnaisiin…

 5. tiiti66 sanoo:

  Ihanat hyydykekakut ovat suosikkejani ja niissä pohja kuuluu oikeaoppisesti tehdä Fazerin Domino kekseistä. Tummista mieluusti.

 6. Vierailija: tiiti66 sanoo:

  Ihanat hyydykekakut ovat suosikkejani ja niissä pohja kuuluu oikeaoppisesti tehdä Fazerin Domino kekseistä. Tummista mieluusti.

 7. Leena sanoo:

  Hei Sofié ja onnea 3-vuotiaalle blogille! Sinun blogisi on yksi lempiblogeistani, koska se on oikea hyvänmielen blogi, täynnä kauniita kuvia ja mielenkiintoisia postauksia.
  Kilpailuun liittyen, lempi resepti, johon tulee keksejä on ehdottomasti Domino-juustokakku. Pohjalle tulee domino-keksien murusia ja täytteeseen, rahkan ja tuorejuuston sekaan murskaan dominoista isoja palasia, joista saa hyvän suutuntuman :) Ohje on oikea Domino-fanin päiväuni!

 8. Vierailija: Leena sanoo:

  Hei Sofié ja onnea 3-vuotiaalle blogille! Sinun blogisi on yksi lempiblogeistani, koska se on oikea hyvänmielen blogi, täynnä kauniita kuvia ja mielenkiintoisia postauksia.Kilpailuun liittyen, lempi resepti, johon tulee keksejä on ehdottomasti Domino-juustokakku. Pohjalle tulee domino-keksien murusia ja täytteeseen, rahkan ja tuorejuuston sekaan murskaan dominoista isoja palasia, joista saa hyvän suutuntuman :) Ohje on oikea Domino-fanin päiväuni!

 9. Oi kun kauniin herkullisia kuvia taas! Ihan meinasi aamupala mennä väärään kurkkuun, jäin vain tuijottamaan tuota kaunista vaaleanpunaisuutta :)

  Ja ONNEA hirmusti synttärien johdosta! Kiitos kun olet jaksanut meitä ilahduttaa niin kovin kauniilla blogillasi.

  Löysin tovi sitten pannarireseptin, johon tulee dominokeksejä, suosikkejani :)

  http://www.haaveharrastaja.fi

 10. Vierailija: Haaveharrastaja sanoo:

  Oi kun kauniin herkullisia kuvia taas! Ihan meinasi aamupala mennä väärään kurkkuun, jäin vain tuijottamaan tuota kaunista vaaleanpunaisuutta :)Ja ONNEA hirmusti synttärien johdosta! Kiitos kun olet jaksanut meitä ilahduttaa niin kovin kauniilla blogillasi.Löysin tovi sitten pannarireseptin, johon tulee dominokeksejä, suosikkejani :)www.haaveharrastaja.fi

 11. -hanna sanoo:

  Laitan kaikkiin juustokakkuihin joko Digestive tai Domino -pohjan, jolloin pohjasta tulee ihanan ”rapea” muodostaen juustotäytteen kanssa täydellisen combon :)

 12. Vierailija: -hanna sanoo:

  Laitan kaikkiin juustokakkuihin joko Digestive tai Domino -pohjan, jolloin pohjasta tulee ihanan ”rapea” muodostaen juustotäytteen kanssa täydellisen combon :)

 13. Nora sanoo:

  Aivan ihanan söpöjä kuppikakkuja. Pitääkin testata noita heti ensi viikonloppuna.

  Keksejä käytän varmasti eniten leipomuksissa juustokakkuihin, joita tulee tehtyä silloin tällöin. Myös cakepopsit ovat suosikkejani. :)

 14. Vierailija: Nora sanoo:

  Aivan ihanan söpöjä kuppikakkuja. Pitääkin testata noita heti ensi viikonloppuna. Keksejä käytän varmasti eniten leipomuksissa juustokakkuihin, joita tulee tehtyä silloin tällöin. Myös cakepopsit ovat suosikkejani. :)

 15. Ei ole lempparireseptiä, vielä, mutta to cook-listalla on yksi kakkuresepti jonka pohjana käytetään Domino-keksejä :P

 16. Vierailija: annemi / 52weeksofdeliciousness sanoo:

  Ei ole lempparireseptiä, vielä, mutta to cook-listalla on yksi kakkuresepti jonka pohjana käytetään Domino-keksejä :P

 17. Elisabeth sanoo:

  Onnea, onpa hieno saavutus! Kyllä blogin synttäreitä kannattaa juhlia (vaikka itsekin olen ollut siinä aika laiska koska kirjoitin niin pitkään vain omaksi ilokseni), on se itselle niin tärkeä asia ja suuri etappi elämässä. Sinun teksteistä huomaa, että tämä on sinulle elämäntapa, ja juuri sen takia arvostankin kovasti blogiasi. Keep up the good work! Sinussa asuu blogi.
  Suosikkireseptini keksien kera on kyllä mangojuustokakku, jossa on piparkakkupohja :) Nuo Doris-keksit kuulostavat ihanilta, ne ovat isoäitini (Doris hänkin) suosikkikeksejä! Täytyypä kokeilla!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Sofié sanoo:

   Tämä on minulle niin tärkeä asia. Monta juttua, yötä ja päivää olen ”uhrannut” tämän blogini takia. Se vain tekee minut niin onnelliseksi. En osaisi elää ilman tätä :)

   Halaus ja :*

 18. Vierailija: Elisabeth sanoo:

  Onnea, onpa hieno saavutus! Kyllä blogin synttäreitä kannattaa juhlia (vaikka itsekin olen ollut siinä aika laiska koska kirjoitin niin pitkään vain omaksi ilokseni), on se itselle niin tärkeä asia ja suuri etappi elämässä. Sinun teksteistä huomaa, että tämä on sinulle elämäntapa, ja juuri sen takia arvostankin kovasti blogiasi. Keep up the good work! Sinussa asuu blogi. Suosikkireseptini keksien kera on kyllä mangojuustokakku, jossa on piparkakkupohja :) Nuo Doris-keksit kuulostavat ihanilta, ne ovat isoäitini (Doris hänkin) suosikkikeksejä! Täytyypä kokeilla!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 19. Sarika sanoo:

  Perus juustokakkujen pohjaan tulee aina käytettyä keksejä, mutta uusin villitykseni on cake popsit, joissa olen kokeillut joka kerta vähän eri keksejä makua muuttamaan! :)

 20. Vierailija: Sarika sanoo:

  Perus juustokakkujen pohjaan tulee aina käytettyä keksejä, mutta uusin villitykseni on cake popsit, joissa olen kokeillut joka kerta vähän eri keksejä makua muuttamaan! :)

 21. Riikka sanoo:

  Nyt alkoi tehdä ihan kamalasti mieli jotain herkullista leivosta! Näyttää niin hyvältä :) Mä tykkään mansikkajuustokakusta, jonka pohjan tekee dominoista.

 22. Vierailija: Riikka sanoo:

  Nyt alkoi tehdä ihan kamalasti mieli jotain herkullista leivosta! Näyttää niin hyvältä :) Mä tykkään mansikkajuustokakusta, jonka pohjan tekee dominoista.

 23. Viivi sanoo:

  Oikeastaan ainoa resepti mihin käytän keksejä ovat erilaiset hyydykekakut. Yleensä Dominoita tai Digestivejä :)

 24. Vierailija: Viivi sanoo:

  Oikeastaan ainoa resepti mihin käytän keksejä ovat erilaiset hyydykekakut. Yleensä Dominoita tai Digestivejä :)

 25. Fiipi sanoo:

  Paljon onnea ihana Sohvi! Ajatella että olen ”tuntenut” sinut jo kohta kaksi vuotta! Aika menee nopeaa!

  Hassu juttu, olen aikonut kokeilla tällaisia minijuustokakkuja, tällä reseptillä kokeilen ihan varmasti! Doriskeksit on vielä niin luvattoman hyviä! Ehkä tällaisen muodossa saa yhden syödä :) Olen tehnyt elämäntapamuutoksen, muuttanut käytännössä salille, tiputtanut kohta 15 kiloa ja kasvattanut habaa! Tähän elämäntyyliin kuuluu keksit vain hyvinhyvihyvinhyvin harvoin, mutta silloin kun kuuluu niin silloin se on jo juhlahetki.

  Keksejä ei siis tule syötyä muuten kuin jos olen leiponut juustokakkuja. Dominot on ehdottomasti lemppareita. Doriskeksejä söisin jos voisin/saisin <3

  • Sofié sanoo:

   Kiitos Fiipinen :)

   Se on hassua! Muistan aina kuin luin ensimmäisen kommenttisi koskien murrettasi. Muistan sen tilanteen tilanteen niin hyvin ja olin Vaasassa kävelemässä yliopistosta kotia kohti.

   Hassua, teit minuun vaikutuksen yhdellä kommentilla ja siitä asti aina odotan sinulta kuulumisia <3

 26. Vierailija: Fiipi sanoo:

  Paljon onnea ihana Sohvi! Ajatella että olen ”tuntenut” sinut jo kohta kaksi vuotta! Aika menee nopeaa!Hassu juttu, olen aikonut kokeilla tällaisia minijuustokakkuja, tällä reseptillä kokeilen ihan varmasti! Doriskeksit on vielä niin luvattoman hyviä! Ehkä tällaisen muodossa saa yhden syödä :) Olen tehnyt elämäntapamuutoksen, muuttanut käytännössä salille, tiputtanut kohta 15 kiloa ja kasvattanut habaa! Tähän elämäntyyliin kuuluu keksit vain hyvinhyvihyvinhyvin harvoin, mutta silloin kun kuuluu niin silloin se on jo juhlahetki.Keksejä ei siis tule syötyä muuten kuin jos olen leiponut juustokakkuja. Dominot on ehdottomasti lemppareita. Doriskeksejä söisin jos voisin/saisin <3

 27. Mari sanoo:

  Nämä sinun juustokakkuset olisikin ollet aivan täydellisiä omiin tupareihini! Ehdin kuitenkin jo tehdä tavallisen luottokakkuni, suklaabrownien johon murskaan digestive- tai kaurakeksejä paloiksi ikään kuin pähkinärouheeksi mutta isommaksi ja suutuntumapaloiksi. Tulee tosi hyvää ja ah, sitä suklaan täydellisyyttä! :D

  En ole tainnut aiemmin kommentoidakaan sinulle, mutta olen jo parisen vuotta blogiasi lueskellut ja se todella kuuluu suosikkeihini. Tämä on jollain tavalla rauhoittava ja visuaalisesti silmiä hivelevän kaunis, niin että tänne on aina miellyttävä palata. Ja rakastan tyyliäsi, niin kirjoitus- kuin pukeutumistyyliäsikin! Kiitos, että jaksat pitää eräänlaista rauhaa blogissasi yllä, monella muulla tuntuu olevan kova kiire ja sählinki ja paljon tapahtumassa mutta sinulla on aina miellyttävä tyyneys yllä. Se on hienoa, kiitos!

  • Sofié sanoo:

   Heippa Mari!

   Kiva kun kommentoit :)

   Hmm. Jännä juttu tuo rauha ja tyyneys, sillä oikeasti elämäni on aika hektistä. Olen kumminkin päättänyt että tänne ne eivät kuulu. Jos on kiire, niin sitten en edes kirjoita. Jokaisella on omat kiireensä ja stressinsä, niin tämä on teille se paikka jossa voitte rauhoittua :)

 28. Vierailija: Mari sanoo:

  Nämä sinun juustokakkuset olisikin ollet aivan täydellisiä omiin tupareihini! Ehdin kuitenkin jo tehdä tavallisen luottokakkuni, suklaabrownien johon murskaan digestive- tai kaurakeksejä paloiksi ikään kuin pähkinärouheeksi mutta isommaksi ja suutuntumapaloiksi. Tulee tosi hyvää ja ah, sitä suklaan täydellisyyttä! :DEn ole tainnut aiemmin kommentoidakaan sinulle, mutta olen jo parisen vuotta blogiasi lueskellut ja se todella kuuluu suosikkeihini. Tämä on jollain tavalla rauhoittava ja visuaalisesti silmiä hivelevän kaunis, niin että tänne on aina miellyttävä palata. Ja rakastan tyyliäsi, niin kirjoitus- kuin pukeutumistyyliäsikin! Kiitos, että jaksat pitää eräänlaista rauhaa blogissasi yllä, monella muulla tuntuu olevan kova kiire ja sählinki ja paljon tapahtumassa mutta sinulla on aina miellyttävä tyyneys yllä. Se on hienoa, kiitos!

 29. Laura sanoo:

  Syntymäpäiväonnea!

  Keksejä tulee käytettyjä juusto/hyydykekakkujen pohjiin sekä erinäisiin jälkiruokasörsseleihin eli annosmaljaan murennettuja keksejä, rahkaa/kermaa/jäätelöä ja marjoja/hedelmiä/vaahtokarkkeja.

 30. Vierailija: Laura sanoo:

  Syntymäpäiväonnea!Keksejä tulee käytettyjä juusto/hyydykekakkujen pohjiin sekä erinäisiin jälkiruokasörsseleihin eli annosmaljaan murennettuja keksejä, rahkaa/kermaa/jäätelöä ja marjoja/hedelmiä/vaahtokarkkeja.

 31. Onnea Sohvi 3v.! :)

  Mmm… rakastan juustokakkuja, joten tätä reseptiä tulee varmasti kokeiltua! Näyttävät niin suloisilta. :) Doris-keksit tuovat lapsuuden mieleen, mutta hei mites noi Suffeli Bites… liian hyviä!

  Juustokakkujen pohjalle laitan yleensä Dominoita tai kaurakeksejä.

 32. Vierailija: Petra Pauliina sanoo:

  Onnea Sohvi 3v.! :) Mmm… rakastan juustokakkuja, joten tätä reseptiä tulee varmasti kokeiltua! Näyttävät niin suloisilta. :) Doris-keksit tuovat lapsuuden mieleen, mutta hei mites noi Suffeli Bites… liian hyviä! Juustokakkujen pohjalle laitan yleensä Dominoita tai kaurakeksejä.

 33. ingrid sanoo:

  juustokakku! Houkuttelee tuo edellisten kommentoijien mainitsemat domino-juustokakku ja cake popsit. Niitä pitäisi kokeilla myös!

 34. Vierailija: ingrid sanoo:

  juustokakku! Houkuttelee tuo edellisten kommentoijien mainitsemat domino-juustokakku ja cake popsit. Niitä pitäisi kokeilla myös!

 35. Nti Papu sanoo:

  Onnea onnea ja monta vuotta lisää! Blogisi ja kuvasi tuovat aina iloa päivään :)

  Lempikesäherkkuni valmistuu kahdessa minuutissa: paloittele 2-3 dominokeksiä kulhon pohjalle, kaada päälle n. 1dl bulgarianjugurttia ja päälle marjoja. Malta hetki jotta keksit hiukan pehmenevät, Nauti!

 36. Vierailija: Nti Papu sanoo:

  Onnea onnea ja monta vuotta lisää! Blogisi ja kuvasi tuovat aina iloa päivään :)Lempikesäherkkuni valmistuu kahdessa minuutissa: paloittele 2-3 dominokeksiä kulhon pohjalle, kaada päälle n. 1dl bulgarianjugurttia ja päälle marjoja. Malta hetki jotta keksit hiukan pehmenevät, Nauti!

 37. Audrey sanoo:

  Käytän keksejä juusto- ja hyydykekakkuihin. Kakkujen pohjaan laitan yleensä kaurakeksejä, dominoita tai digestive-keksiä riippuen ”kuorrutuksesta”.

 38. Vierailija: Audrey sanoo:

  Käytän keksejä juusto- ja hyydykekakkuihin. Kakkujen pohjaan laitan yleensä kaurakeksejä, dominoita tai digestive-keksiä riippuen ”kuorrutuksesta”.

 39. Els sanoo:

  Onnea ”Sohvi” 3-vuotta! :)

  Käytän keksejä juustokakkuihin ja kakkutikkareihin.
  Yksi lemppareistani on Toblerone juustokakku, suklaiset klassiset Domino-keksit sopivat hyvin pohjaksi. Samoin Domino minttu sopii huvin cake pops-kakkutikkareihin.

 40. Vierailija: Els sanoo:

  Onnea ”Sohvi” 3-vuotta! :)Käytän keksejä juustokakkuihin ja kakkutikkareihin.Yksi lemppareistani on Toblerone juustokakku, suklaiset klassiset Domino-keksit sopivat hyvin pohjaksi. Samoin Domino minttu sopii huvin cake pops-kakkutikkareihin.

 41. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos, Sohvi kyllä kiittää teitä :)

 42. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos Leena :)Juuri sinunlaisien lukijoiden takia tätä blogia on kiva kirjoittaa :)

 43. Vierailija: Sofié sanoo:

  Hah, vaaleanpunainen on parhautta ;)Te rohkaisette minua jatkamaan <3 Kiitos siis teille!

 44. Vierailija: Sofié sanoo:

  Tämä on minulle niin tärkeä asia. Monta juttua, yötä ja päivää olen ”uhrannut” tämän blogini takia. Se vain tekee minut niin onnelliseksi. En osaisi elää ilman tätä :)Halaus ja :*

 45. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos Fiipinen :)Se on hassua! Muistan aina kuin luin ensimmäisen kommenttisi koskien murrettasi. Muistan sen tilanteen tilanteen niin hyvin ja olin Vaasassa kävelemässä yliopistosta kotia kohti. Hassua, teit minuun vaikutuksen yhdellä kommentilla ja siitä asti aina odotan sinulta kuulumisia <3

 46. Henna sanoo:

  Onnea blogin synttäreiden johdosta, ja jatka samaan malliin :) Sinulla on huippukiva blogi!

 47. Vierailija: Henna sanoo:

  Onnea blogin synttäreiden johdosta, ja jatka samaan malliin :) Sinulla on huippukiva blogi!

 48. Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa Mari!Kiva kun kommentoit :)Hmm. Jännä juttu tuo rauha ja tyyneys, sillä oikeasti elämäni on aika hektistä. Olen kumminkin päättänyt että tänne ne eivät kuulu. Jos on kiire, niin sitten en edes kirjoita. Jokaisella on omat kiireensä ja stressinsä, niin tämä on teille se paikka jossa voitte rauhoittua :)

 49. Vierailija: Sofié sanoo:

  Hiih, joo – en ole lopettamassa. Ei huolta ;)

 50. Vierailija: rmj96 sanoo:

  Pakko korjata, Domino ei ole Fazerin brändi.

 51. Kaati sanoo:

  Siitä onkin varmaan melkein kolme vuotta, kun löysin blogisi! Ja onneksi löysin, tämä on yksi lempiblogeistani. Sinulla on ihania ruokaohjeita, hyvän mielen kirjoituksia ja taidokkaita kuvia. Kiitos! :)

 52. Vierailija: Kaati sanoo:

  Siitä onkin varmaan melkein kolme vuotta, kun löysin blogisi! Ja onneksi löysin, tämä on yksi lempiblogeistani. Sinulla on ihania ruokaohjeita, hyvän mielen kirjoituksia ja taidokkaita kuvia. Kiitos! :)

 53. Iina sanoo:

  Onnea 3-vuotiaalle :)

  Dominokeksejä käytän yleensä aina kun juustokakkuja teen. Ihan parhaita siihen. Samoista kekseistä olen myös tehnyt sellaisia suklaallakuorrutettuja herkkupalleroita… Nam!

 54. Vierailija: Iina sanoo:

  Onnea 3-vuotiaalle :)Dominokeksejä käytän yleensä aina kun juustokakkuja teen. Ihan parhaita siihen. Samoista kekseistä olen myös tehnyt sellaisia suklaallakuorrutettuja herkkupalleroita… Nam!

 55. Niina K. sanoo:

  Hei!

  Ihana blogi,onnea! Olen käyttänyt juustokakunpohjaan kaurakeksejä ja minulla on täytekakunohje johon tulee koristeeksi jaffakeksejä.Nam!
  Ihanaa loppu kesää!

 56. Vierailija: Niina K. sanoo:

  Hei!Ihana blogi,onnea! Olen käyttänyt juustokakunpohjaan kaurakeksejä ja minulla on täytekakunohje johon tulee koristeeksi jaffakeksejä.Nam!Ihanaa loppu kesää!

 57. ansu sanoo:

  Ainoa keksejä sisältävä ohjeeni on juustokakku, siinä pohjaan pääsevät digestive-keksit. Onnea synttäreiden johdosta!

 58. Vierailija: ansu sanoo:

  Ainoa keksejä sisältävä ohjeeni on juustokakku, siinä pohjaan pääsevät digestive-keksit. Onnea synttäreiden johdosta!

 59. Mate sanoo:

  Rakastan kaikkia erilaisia juustokakkuja, joita suosin juhlissa, koska en kaueasti välitä imelistä sokeripohjakakuista. Juustokakkureseptejä on kerääntynyt jo todella paljon, mutta tuota yhdessä kommetissa mainittua tobleronejuustokakkua on päästävä kokeilemaan! :) Tiramisuun tulee myös keksejä käytettyä. Lemppari kesäherkku taas on keksipaloja ja jäätelöä/rahkakermaseosta ja kauden marjoja tai hedelmiä. Cake popsit ovat vielä to cook-listalla, mutta ehdottomasti niitäkin on päästävä kokeilemaan :)

 60. Vierailija: Mate sanoo:

  Rakastan kaikkia erilaisia juustokakkuja, joita suosin juhlissa, koska en kaueasti välitä imelistä sokeripohjakakuista. Juustokakkureseptejä on kerääntynyt jo todella paljon, mutta tuota yhdessä kommetissa mainittua tobleronejuustokakkua on päästävä kokeilemaan! :) Tiramisuun tulee myös keksejä käytettyä. Lemppari kesäherkku taas on keksipaloja ja jäätelöä/rahkakermaseosta ja kauden marjoja tai hedelmiä. Cake popsit ovat vielä to cook-listalla, mutta ehdottomasti niitäkin on päästävä kokeilemaan :)

 61. Jennu sanoo:

  Onnea ihanalle blogille :) tämä on todellakin semmoinen arjen pakopaikka! Täällä on aina hempeä tunnelma, pumpulin pehmeää, herkullista sekä pientä luksusta <3 Kiitos, kun jaksat aina ilahduttaa meitä lukijoita :)

  Ja mitä kekseihin tulee, niin voisin vaikka elää Doris-kekseillä :) Keksimurua tulee usein käytettyä koristeena jäätelöannoksissa, kakkujen sekä leivonnaisten päällä. Ja tietenkin myös juustokakun pohjassa keksit ovat lyömättömiä. Kakuista suosikkini on mustikka-vanilja juustokakku, johon tulee kaurakeksi-pohja. Nam!

 62. Vierailija: Jennu sanoo:

  Onnea ihanalle blogille :) tämä on todellakin semmoinen arjen pakopaikka! Täällä on aina hempeä tunnelma, pumpulin pehmeää, herkullista sekä pientä luksusta <3 Kiitos, kun jaksat aina ilahduttaa meitä lukijoita :) Ja mitä kekseihin tulee, niin voisin vaikka elää Doris-kekseillä :) Keksimurua tulee usein käytettyä koristeena jäätelöannoksissa, kakkujen sekä leivonnaisten päällä. Ja tietenkin myös juustokakun pohjassa keksit ovat lyömättömiä. Kakuista suosikkini on mustikka-vanilja juustokakku, johon tulee kaurakeksi-pohja. Nam!

 63. lentoemo sanoo:

  Keksimuruja marjapiirakoiden päälle uuniin mennessä ja hippusen vielä lisää uunista tultua. Toisekseen keksinmuruja jäätelöannoksen päälle.

 64. Vierailija: lentoemo sanoo:

  Keksimuruja marjapiirakoiden päälle uuniin mennessä ja hippusen vielä lisää uunista tultua. Toisekseen keksinmuruja jäätelöannoksen päälle.

 65. essis sanoo:

  Onpas kauniita! Keksejä tulee käytettyä lähinnä juustokakun pohjassa.

 66. Vierailija: essis sanoo:

  Onpas kauniita! Keksejä tulee käytettyä lähinnä juustokakun pohjassa.

 67. Henna73 sanoo:

  Keksejä menee enimmäkseen juustokakkuihin :D

  Kiitokset sulle ihanasta, elämäniloisesta blogista

 68. Vierailija: Henna73 sanoo:

  Keksejä menee enimmäkseen juustokakkuihin :DKiitokset sulle ihanasta, elämäniloisesta blogista

 69. Suski sanoo:

  Olen ihastunut jogurttijäätelöön, johon käytän turkkilaista jogurttia ja joukkoon laitan(pakaste)marjoja (esim. mansikoita, mustikoita ja vadelmia)sekä pienen määrän sokeria tai hunajaa. Nämä kaikki pyöräytän tehosekoittimella tasaiseksi. Pakastimeen laitan muutamaksi tunniksi ja ensimmäisen vartin jälkeen hieman sekoittelen. Tarjoiluvaiheessa voi lisätä pieniä paloja keksejä (huom :)), suklaata, pähkinöitä, kuivattuja marjoja, mintun lehden, yms.

 70. Vierailija: Suski sanoo:

  Olen ihastunut jogurttijäätelöön, johon käytän turkkilaista jogurttia ja joukkoon laitan(pakaste)marjoja (esim. mansikoita, mustikoita ja vadelmia)sekä pienen määrän sokeria tai hunajaa. Nämä kaikki pyöräytän tehosekoittimella tasaiseksi. Pakastimeen laitan muutamaksi tunniksi ja ensimmäisen vartin jälkeen hieman sekoittelen. Tarjoiluvaiheessa voi lisätä pieniä paloja keksejä (huom :)), suklaata, pähkinöitä, kuivattuja marjoja, mintun lehden, yms.

 71. ahle sanoo:

  Kaurakeksejä tulee laitettua vähän kaikkialle; marjapiirakan päälle ihan vaan murustettuna, jäätelöannoksiin, marjarahkan päälle koristeena tai kahvilla kostutettuna suklaamoussen kanssa annokseen. Niin ja tietysti sellaisenaan appelsiinimarmeladilla voideltuna.

 72. Vierailija: ahle sanoo:

  Kaurakeksejä tulee laitettua vähän kaikkialle; marjapiirakan päälle ihan vaan murustettuna, jäätelöannoksiin, marjarahkan päälle koristeena tai kahvilla kostutettuna suklaamoussen kanssa annokseen. Niin ja tietysti sellaisenaan appelsiinimarmeladilla voideltuna.

 73. Evi sanoo:

  Kaiken maailman juustokakkuihin, smoothieihin, marja-rahkaseoksiin, ja marjapiirakoihin tulee murustettua keksejä joko päälle tai pohjaksi. Sitten ihan kokonaisina ne menee jäätelöannosten kanssa :).

 74. Vierailija: Evi sanoo:

  Kaiken maailman juustokakkuihin, smoothieihin, marja-rahkaseoksiin, ja marjapiirakoihin tulee murustettua keksejä joko päälle tai pohjaksi. Sitten ihan kokonaisina ne menee jäätelöannosten kanssa :).

 75. kukkaisunelmia sanoo:

  Fazerin keksit ovat toki hyviä sellaisenaankin, mutta erittäin herkullisina toimivat erilaisten juustokakkujen pohjissa, sekä koristeina murennettuina. :)

 76. Vierailija: kukkaisunelmia sanoo:

  Fazerin keksit ovat toki hyviä sellaisenaankin, mutta erittäin herkullisina toimivat erilaisten juustokakkujen pohjissa, sekä koristeina murennettuina. :)

Kommentoi