Klara Vappen!

torstai 02. toukokuu 2013

Heippa hei! Nyt on vaput juhlittu, kuplat haihtuneet ja serpentiinit hävinneet. En ollut ehtinyt juhlia synttäreitäni tai tupareitani, niin päätin juhlia kaikki juhlat samallakertaa. Jopa juhannuksen vähän etukäteen, jotta olisi edes yksi kesäviikonloppu vapaana kesäkuussa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated618

Recently Updated616

Recently Updated617

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated608 Recently Updated609 Recently Updated610 Recently Updated611 Recently Updated612 Recently Updated613 Recently Updated614 Recently Updated615

Niin kuin kuvista näkyy, takana on aika railakas, ruoantäyteinen  ja iloinen vappu! Eli siis takana on hyvin perinteinen kesän aloitus. Tiistaina olimme luonani jolloin juhlimme synttäreitäni vähän rauhallisemmin, että jaksoimme eilen nousta aikaisin valmistelemaan perinteistä brunssia. Brunssin jälkeen suuntasimme yo-lakkimme (omani olen valitettavasti hävittänyt) kohti Kaivopuistoa ja S/Y festivalien iloista tanssitanteretta. Siellä kuluikin eilinen päivä auringossa iltaan asti tanssiessa. Nyt on kurkku kipenä laulamisesta, ääni lähtenyt nauramisesta ja  jalat kipeänä tanssimisesta = takana aivan superihana vappu!

P.S. Reseptejä on vappuruoista tulossa ihan pian :)


14 Responses to “Klara Vappen!”

 1. Katerina Alezandra sanoo:

  Ihania kuvia! Kivan näköinen vappu :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 2. Vierailija: Katerina Alezandra sanoo:

  Ihania kuvia! Kivan näköinen vappu :)http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 3. Tree sanoo:

  Looks like May Day is a fun Finnish celebration! Why are the white hats worn, what is their symbol?

  • Sofié sanoo:

   Yeps, it’s my ultimate favorite holiday and I feel like I’ve been partying on this week ;)

   We get those hats when we graduate from high school. Unfortunately I’ve lost mine somewhere. It’s the only thing actually that I’ve ever lost :(

   • Sophia sanoo:

    The university students used to wear the hats during their summer holiday, starting from the 1st of May ’till the end of September. The tradition ended during the 1950’s, but all high school graduates still wear the hats on May 1st and in some formal events.

 4. Vierailija: Tree sanoo:

  Looks like May Day is a fun Finnish celebration! Why are the white hats worn, what is their symbol?

 5. Sanna sanoo:

  Ihania kuvia! :) Tuo näyttää ihan yltä A:lla alkavalta koulututulta tuo tummatukkainen tyttö tuossa yhdessä kuvassa.

 6. Vierailija: Sanna sanoo:

  Ihania kuvia! :) Tuo näyttää ihan yltä A:lla alkavalta koulututulta tuo tummatukkainen tyttö tuossa yhdessä kuvassa.

 7. Vierailija: Sofié sanoo:

  Meillä oli ihan superhauska vappu ja kiva jos se välittyy kuvistani :)

 8. Vierailija: Sofié sanoo:

  Yeps, it’s my ultimate favorite holiday and I feel like I’ve been partying on this week ;)We get those hats when we graduate from high school. Unfortunately I’ve lost mine somewhere. It’s the only thing actually that I’ve ever lost :(

 9. Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa, tummahiuksinen neitonen on juurikin A ;)

 10. Vierailija: Sophia sanoo:

  The university students used to wear the hats during their summer holiday, starting from the 1st of May ’till the end of September. The tradition ended during the 1950’s, but all high school graduates still wear the hats on May 1st and in some formal events.

Kommentoi