Lovely Sunday

maanantai 15. lokakuu 2012

Hyvää huomenta ihanuudet!

Täällä ruudun toisella puolen on levännyt ja rentoutunut neiti. Ehkä pienimuotoisesta hiljaisuudesta blogin puolella on huokunut, että olen ollut ehkä vähän liian kiireinen viime aikoina. Aikaa ei ole oikein riittänyt edes itselle, saatikka läheisille ja ystäville. Olen niin pahoillani <3 Viikonloppuna yritin tosin hieman skarpata ja vietin sunnuntain sienimetsässä ystävieni kanssa.

Naureskelin eilen aamulla hieman, että tähänkö sitä nyt on oikeasti tultu, että sunnuntaina herätyskello herätti minut sieniretkelle ja poikaystäväni kalaretkelle. Mutta voiko mitään muuta rentouttavampaa olla kuin metsässä kävely sieniä poimien ja ystävien kanssa jutustellen?

Lähdimme eilen heti aamusta liikkeelle ja ajoimme ystäväni mökille. Mökille saapuessamme sujautimme saappaat jalkaan, nappasimme korit käteen ja sipsimme sienimetsään. Kun sienet oli kerätty niin menimme nostamaan perunoita. Oli muuten aivan varmasti ensimmäinen kerta kun kukaan on perunapellolla Guccin kumisaappaat jalassa :D

Kun perunapussi alkoi olla täysi, niin sitten olikin lounaan aika. Lounaaksi keitimme itse nostamiamme perunoita ja kastikkeeksi teimme suppilovahverokastiketta itse keräämistämme sienistä. Lohi ei tosin ollut itse kalastettu, mutta ehkä ensi kerralla ;)

P.S. Veikkaan että lähitulevaisuudessa blogissa tullaan näkemän yksi jos toinenkin suppilovahveroresepti ;)

__________________________________________

Good morning lovelies!

The one who’s another side of the screen is totally rested and relaxed. I hope you are too.  Perhaps you have noticed this slight silence in my blog? I have just been a bit busy that I haven’t even had time to myself, not to mention to the people who I love. Yesterday I went to pick mushrooms with my friends and I have to say that I don’t know anything as relaxing. Wandering in the forest, picking mushrooms and chatting with friends is just perfection. It really is!

Yesterday morning I laughed a bit when our alarms went on in the morning. I thought that has it really come to this that I will go to pick mushrooms and he will go fishing on Sunday morning. Anyhow, we both had insanely lovely day :)

After the mushroom picking it was time to get our hand dirty and dig potatoes. I know for sure that it was also certainly the first time when someone has been in the potato fields with Gucci wellies on. Seriously :D. When the potato bag began to full, it was time for lunch. We boiled the potatoes that we had dig ourselves and we made a sauce from the mushrooms that we had picked earlier.  However, we didn’t caught the salmon ourselves but hopefully next time ;)


16 Responses to “Lovely Sunday”

 1. Avatar Cara sanoo:

  Ihanan syksyisiä kuvia, tuollainen retki kuulostaa ihan täydelliseltä. Jään odottelemaan innolla suppilovahveroreseptejä, nimittäin itselläkin niitä löytyy pakkasesta ja jotain uutta niistä voisi keksiä. :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei,

   retki oli ihan täydellinen. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään liian kylmä. Sieniä oli niin paljon kun olisi vaan jaksanut kerätä :)

   Suppikset ovat nyt kuivumassa, mutta pian osa niistä pääty kyllä pannulle. Eli pian voit saada sienille uusia käyttötapoja. Kivaa alkavaa viikkoa :)

 2. Avatar Vierailija: Cara sanoo:

  Ihanan syksyisiä kuvia, tuollainen retki kuulostaa ihan täydelliseltä. Jään odottelemaan innolla suppilovahveroreseptejä, nimittäin itselläkin niitä löytyy pakkasesta ja jotain uutta niistä voisi keksiä. :)

 3. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei,retki oli ihan täydellinen. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään liian kylmä. Sieniä oli niin paljon kun olisi vaan jaksanut kerätä :)Suppikset ovat nyt kuivumassa, mutta pian osa niistä pääty kyllä pannulle. Eli pian voit saada sienille uusia käyttötapoja. Kivaa alkavaa viikkoa :)

 4. Lovely pictures!!!
  I think these are the things that make us happy! Next time, I’ll go picking chestnuts :) to make a special marmelade! Hope that I’ll manage in this :)
  Wish we could walk together <3

  Bacioni,
  Novella

 5. Avatar Vierailija: Novella - 9lla.it sanoo:

  Lovely pictures!!! I think these are the things that make us happy! Next time, I’ll go picking chestnuts :) to make a special marmelade! Hope that I’ll manage in this :) Wish we could walk together <3Bacioni,Novella

 6. Avatar Ida sanoo:

  Oi nam, suppilovahverot <3 Löydettiin toissaviikonloppuna pari ämpärillistä ja sisko teki aivan taivaallista kastiketta niistä. Kun kastiikkeessa on sieniä, sipulia ja kermaa ei vain voi epäollistua! Pitääkin lähteä maalle ensi viikonloppunakin…:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Nimenomaan, noilla aineksilla ei kyllä epäonnistuta. Mainitsitko jo muuten voin ;)??

   Olen aika fiiliksissä mun sienisaalistani ja en malta odottaa että kun pääsen kokkailemaan niistä jotain:)

   Sieniä oli ihan älyttömän paljon, eli muovikassillinen tuli ihan helposti kasaan :)

 7. Avatar Vierailija: Ida sanoo:

  Oi nam, suppilovahverot <3 Löydettiin toissaviikonloppuna pari ämpärillistä ja sisko teki aivan taivaallista kastiketta niistä. Kun kastiikkeessa on sieniä, sipulia ja kermaa ei vain voi epäollistua! Pitääkin lähteä maalle ensi viikonloppunakin…:)

 8. Avatar Sini sanoo:

  Täällä ainakin odotellaan suppilovahveroreseptejä, sillä sieniä on kaapissa kuivattuna aikamoinen määrä! Ihanat kuvat, tosi kaunis syksyinen tunnelma! :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, no saatte niitä ihan pian ;)

   Minun tekisi niin mieli mennä vielä metsään sieneen sillä sinne jäi niitä vielä ihan hirmuisesti.

   Kiitos :)

 9. Avatar Vierailija: Sini sanoo:

  Täällä ainakin odotellaan suppilovahveroreseptejä, sillä sieniä on kaapissa kuivattuna aikamoinen määrä! Ihanat kuvat, tosi kaunis syksyinen tunnelma! :)

 10. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Ooh, chestnuts! Why I don’t live there? I wish it too, hope we can do it some day <3Baci

 11. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Nimenomaan, noilla aineksilla ei kyllä epäonnistuta. Mainitsitko jo muuten voin ;)??Olen aika fiiliksissä mun sienisaalistani ja en malta odottaa että kun pääsen kokkailemaan niistä jotain:)Sieniä oli ihan älyttömän paljon, eli muovikassillinen tuli ihan helposti kasaan :)

 12. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, no saatte niitä ihan pian ;)Minun tekisi niin mieli mennä vielä metsään sieneen sillä sinne jäi niitä vielä ihan hirmuisesti.Kiitos :)

Kommentoi