Just Married

maanantai 10. syyskuun 2012

Kerroin teille edellisessä postauksessani, että tulen lauantaina viettämään ystäväni latohäitä. Yllä olevat kuvat ovat siis ystäväni häistä ja eikö paikka näytäkin aivan kertakaikkisen ihanalta? Osasin odottaa jotain aivan suurenmoisen kaunista, mutta silti ladon nähdessäni olin aivan totaalisen ihastuksissani. Sanoinkin poikaystävälleni, että ihan kuin olisin Pinterestissä ;)

Jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan oli kiinnitetty huomiota ja täytyy sanoa, että oli kyllä kertakaikkisen upeat häät. Pienoisena esteetikkona pidin erityisesti heinäpaaluista jotka toimivat penkkeinä ulkokatoksessa. Toisena ihanana yksityiskohtana voisin mainita tuon istumajärjestyksen, mikä oli ladon seinässä. Istumajärjestys oli kirjoitettu vanhoihin ikkunankarmeihin ja pöydissä olevat vesipullot  oli merkattu kirjaimin ja täten ne kertoivat, että mihin pöytään kukakin kuului.

Illan tullen tuli pienoinen vilu ja meille vieraille oli varattu huopia. Huopiin oli kirjoitettu “stay warm”-teksti, mikä oli kiva pieni detalji. Lämmikkeeksi tarjottiin myös juotavaa ja drinkkipöytää koristi tuo kuvassa näkyvä nauha. Ja jos drinkkibaarin antimet tai snapsilaulut eivät vielä saaneet juhlijoita lämpimäksi niin siinä vaiheessa oli pakko alkaa tanssia bändin tahdissa. Jos ei bändikään saanut lämpimäksi, niin sen teki viimeistään morsiamen isän sytyttämä kokko :). Näin lopuksi vielä voisin mainita, että  hääpaikka oli upein näkemäni hääpaikka ja ystäväni varmasti kesän kaunein morsian <3

________________________________________________________

I told you in my previous post that I’m going to spend Saturday at my friend’s barn wedding. The pictures above are taken from the venue and doesn’t it look wonderful?! I expected something like this but she surprised me with this amazing decor. I told my boyfriend that it feels like I’m at one of my Pinterest boards.

Like mentioned earlier that the wedding was held in an old barn so the venue made the day even more special. They had paid attention into the smallest details and because I happen to be woman who appreciates a lot beautiful details so of course I wanted to share those with you. They had made nice chairs from haystacks and decorated the walls with old pictures and mirrors.

After the sunset the temperature decreased at that level that we needed blankets. The blankets were detailed with the little ”stay warm” tag.  We also warmed ourselves with drinks and because it was a Finnish Swedish wedding so of course we had to sing drinking songs as well. If the shots and the vine didn’t make us warm so we had to dance when the band was playing. I guess bride’s dad was worrying a bit that we are not warm enough and therefore he decided to make an impressive bonfire. Thus, I could say that the wedding was the most beautiful wedding I’ve ever been and my friend was certainly the most beautiful bride I’ve ever seen <3


70 Responses to “Just Married”

 1. Avatar Kyselijä sanoo:

  Hei Sofie!

  Ensinnäkin kiitos kauniista blogistasi :)

  Olen järjestämässä häitäni ja uskon sinun tietävän,että paljon hääkuvaus yleensä maksaa. Haluaisin että kuvaaja olisi mukana koko päivän, niin osaatko yhtään arvioida?

  • Avatar Fiipi sanoo:

   Hei kyselijä, vastaan näin lukijana tähän :)
   Ystäväni häissä toimi kuvaajana kaason ystävä joka on valokuvaharrastaja (minulle selvisi juhlissa vasta että kuvaaja oli vain 16-vuotias mutta uskomattoman lahjakas), hän otti todella upeita kuvia juhlista ja kuvista aisti tunnelman vaikkei häissä ei olisi ollutkaan. Joskus ammattikuvaajilla on tiettyjä maneereja joita harrastajakuvaajilla ei vielä ole. Suosittelen tätäkin vaihtoehtoa :) Hinnasta osaan sanoa sen verran että kuvaaja sai syödä ja juoda ja myös taskun täytteeksi vähän kahisevaa. Sekä uusia ystäviä!

   • Avatar Sofié sanoo:

    Hei te molemmat ja Fiipille kiitos hyvästä vastauksesta <3

    Siis yleisin summa mihin hääkuvauksissa törmää on siinä 1000 ja 1500 e:n tietämillä. Useimmiten sekään ei taida ihan riittää vaan joissakin tapauksissa hääkuvaaja voi maksaa päivältä 3000 €. Eli se siis riippuu, että kuinka kauan kuvaaja on mukana ja missä hääpaikka sijaitsee jne. Tässä kumminkin haluaisin painottaa, että se itse kuvaus on vain osa kuvaajan työstä, sillä se mikä vie eniten aikaa taitaa olla kuvien muokkaus ja läpikäynti. Usein tämä asia meinaa unohtua :)

    Mutta niin kuin Fiipikin mainitsi, niin välillä voi olla hyvänä vaihtoehtona amatöörin käyttö. Ainoana ongelmana on tietenkin sen kaluston puutteellisuus, sillä ammattilaisilla siihen kalustoon on panostettu ihan eri tavalla mitä amatöörillä. Hyvänä esimerkkinä tästä on, että en olisi ikinä pystynyt kameroillani kuvaamaan ystäväni häitä, sillä illan hämärtyessä ei kamerani olisi pystynyt tallentamaan enää mitään.

  • Avatar Marjo sanoo:

   Jos haluat kuvaajia kaksin kappalein, tässä sinulle taitava ja valokuvaamista rakastava Johanna. Kuvat puhukoot puolestaan :)

   http://johannahietanen.com/

 2. Avatar Vierailija: Kyselijä sanoo:

  Hei Sofie!Ensinnäkin kiitos kauniista blogistasi :)Olen järjestämässä häitäni ja uskon sinun tietävän,että paljon hääkuvaus yleensä maksaa. Haluaisin että kuvaaja olisi mukana koko päivän, niin osaatko yhtään arvioida?

 3. Avatar Trina sanoo:

  Voi ihanuus, miten upea paikka ja häät:)! Ja kauniita ovat myös kuvasi. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

 4. Avatar Vierailija: Trina sanoo:

  Voi ihanuus, miten upea paikka ja häät:)! Ja kauniita ovat myös kuvasi. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!

 5. Avatar kaitaliina sanoo:

  ”Oi jospa oisin saanut olla mukana”, sanat kiteyttävät kyllä hyvin fiilikset, joita tätä postausta lukiessa heräsi. Vaikuttavat niin tunnelmallisilta juhlilta, joissa on selvästi haluttu kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Usein silloin homma toimii, hyvin suunniteltu on aina puoliksi tehty!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hihi, mulla on taas Teletapit mielessä ”uudestaan” :D

   Sanoinkin morsiamelle, että ensi kesänä tuossa ladossa on pidettävä kesä- ja rapujuhlat! Niin oli, enkä oikeasti ymmärrä miten morsian on kerennyt tehdä tuon kaiken työn ohella ja suhteellisen nopealla aikataululla. Hän on todellinen tehopakkaus <3

   Voi, sinulla on pian siellä Shanghaissa kaikkea upeaa tapahtumaa. Toivoisin niin paljon, että pääsisin sinne paikan päälle :)

 6. Avatar Vierailija: kaitaliina sanoo:

  ”Oi jospa oisin saanut olla mukana”, sanat kiteyttävät kyllä hyvin fiilikset, joita tätä postausta lukiessa heräsi. Vaikuttavat niin tunnelmallisilta juhlilta, joissa on selvästi haluttu kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Usein silloin homma toimii, hyvin suunniteltu on aina puoliksi tehty!

 7. Avatar Q sanoo:

  onpa muuten aivan ihanan näkönen paikka häille! :)

 8. Avatar Vierailija: Q sanoo:

  onpa muuten aivan ihanan näkönen paikka häille! :)

 9. Avatar Elisabeth sanoo:

  Ihania kuvia, kiitos kun avasit niitä meille lukijoille vielä vähän. Vaikka scrollasin kuvia alas, en huomannut kaikkia yksityiskohtia ennen kun luin tekstisi :) Kauniita ajatuksia ja kaunis paikka <3 Tietysti sydäntä lämmittää myös ruotsinkieliset tekstit! Pakko kysyä missä tämä lato sijaitsi?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei Elisabeth :)

   Siis lato kuuluu morsiamen suvulle, eli sitä ei valitettavasti voi vuokrata. Lato oli niin kertakaikkisen kaunis ja tunnelmallisin hääpaikka missä olen ollut. Vaikka oli hivenen viileä, mutta sitten piti vain kääriytyä viltteihin ja vieruskavereihin ja ehkä myös vähän sitä lämmikettä saatiin myös lasista ;)

 10. Avatar Vierailija: Elisabeth sanoo:

  Ihania kuvia, kiitos kun avasit niitä meille lukijoille vielä vähän. Vaikka scrollasin kuvia alas, en huomannut kaikkia yksityiskohtia ennen kun luin tekstisi :) Kauniita ajatuksia ja kaunis paikka <3 Tietysti sydäntä lämmittää myös ruotsinkieliset tekstit! Pakko kysyä missä tämä lato sijaitsi?xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 11. Avatar Fiipi sanoo:

  Wow! Ihan kuin jostain elokuvasta tai sadusta!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin oli!! Harmittaa kun en voi julkaista kaikkia kuvia sillä minulla olisi vaikka miten kaunista materiaalia :)

 12. Avatar Vierailija: Fiipi sanoo:

  Wow! Ihan kuin jostain elokuvasta tai sadusta!

 13. Avatar Vierailija: Fiipi sanoo:

  Hei kyselijä, vastaan näin lukijana tähän :)Ystäväni häissä toimi kuvaajana kaason ystävä joka on valokuvaharrastaja (minulle selvisi juhlissa vasta että kuvaaja oli vain 16-vuotias mutta uskomattoman lahjakas), hän otti todella upeita kuvia juhlista ja kuvista aisti tunnelman vaikkei häissä ei olisi ollutkaan. Joskus ammattikuvaajilla on tiettyjä maneereja joita harrastajakuvaajilla ei vielä ole. Suosittelen tätäkin vaihtoehtoa :) Hinnasta osaan sanoa sen verran että kuvaaja sai syödä ja juoda ja myös taskun täytteeksi vähän kahisevaa. Sekä uusia ystäviä!

 14. Avatar JJ sanoo:

  Pinterest lohkaisu värisyttää vieläkin, taatusti mahtihäät. Viehättäviä kuvia.

 15. Avatar Vierailija: JJ sanoo:

  Pinterest lohkaisu värisyttää vieläkin, taatusti mahtihäät. Viehättäviä kuvia.

 16. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei te molemmat ja Fiipille kiitos hyvästä vastauksesta <3Siis yleisin summa mihin hääkuvauksissa törmää on siinä 1000 ja 1500 e:n tietämillä. Useimmiten sekään ei taida ihan riittää vaan joissakin tapauksissa hääkuvaaja voi maksaa päivältä 3000 ?. Eli se siis riippuu, että kuinka kauan kuvaaja on mukana ja missä hääpaikka sijaitsee jne. Tässä kumminkin haluaisin painottaa, että se itse kuvaus on vain osa kuvaajan työstä, sillä se mikä vie eniten aikaa taitaa olla kuvien muokkaus ja läpikäynti. Usein tämä asia meinaa unohtua :)Mutta niin kuin Fiipikin mainitsi, niin välillä voi olla hyvänä vaihtoehtona amatöörin käyttö. Ainoana ongelmana on tietenkin sen kaluston puutteellisuus, sillä ammattilaisilla siihen kalustoon on panostettu ihan eri tavalla mitä amatöörillä. Hyvänä esimerkkinä tästä on, että en olisi ikinä pystynyt kameroillani kuvaamaan ystäväni häitä, sillä illan hämärtyessä ei kamerani olisi pystynyt tallentamaan enää mitään.

 17. Avatar Lumo sanoo:

  Fiilikset ja koristelut todella ovat kuin Pinterestistä!

 18. Avatar Vierailija: Lumo sanoo:

  Fiilikset ja koristelut todella ovat kuin Pinterestistä!

 19. Avatar IidaM sanoo:

  Oiii, oikeet satuhäät <3<3
  – iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

 20. Avatar Vierailija: IidaM sanoo:

  Oiii, oikeet satuhäät <3<3- iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

 21. Avatar Lora sanoo:

  Oli pakko tulla vilkaisemaan kuvia heti aamusella ja toisella katselukerralla olen vieläkin niin lumoutunut.

  Voin hyvin kuvitella miten ihanat juhlat ovat olleet. Kaikki nuo pienet yksityiskohdat; heinäpaalut ja viltit pikkulappuineen ovat kuin piste i:n päälle.

  Rakastan juhlia ja niiden järjestämistä… jos kohdalleni koskaan osuisi lottovoitto niin rupeaisin täysipäiväiseksi party planneriksi :)
  Onneksi syksyn aikana on yhdet babyshower-juhlat joihin pääsen taas askartelmaan pom-pomsit ja muuta kivaa.

  Ihanaa viikkoa!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, mua niin harmittaa kun en voi julkaista kaikkia haluamani kuvia sillä minulla olisi niin kauniita kuvia esimerkiksi hääparin tanssista ja morsiamesta <3

   Hih, niin minäkin. Tein kauppiksessa yrityksenperustamistehtävän hää- ja juhlapalveluyrityksestä tottakai. Sellaisia kunnollisia ei Suomesta löydy joten markkinaa olisi ;). Saimme ryhmäme kanssa parhaimman arvosanan tietenkin. En ole varmaan ikinä aiemmin laskeskellut mitään laskuja niin innoissani kuin sitä työtä tehtäessä :D

   Eli Lora, jos se lottovoitto napsahtaa niin tiedät keneen voit olla yhteydessä jos haluat innokkaan työparin itsellesi ;)

   Kiitos samoin :)

   • Avatar Lora sanoo:

    Pidän tuon mielessä Sofie :)

    Tosin olen varma, että sinusta kuullaan vielä oman firman tms. merkeissä. Sinulla on semmoinen touch näissä jutuissa, että sinulla on varmasti menestyksekäs tulevaisuus edessäsi. Työskentely omien harrastusten ja mielenkiinnon kohteiden parissa, sehän se unelmatyö on ;)

 22. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Oli pakko tulla vilkaisemaan kuvia heti aamusella ja toisella katselukerralla olen vieläkin niin lumoutunut. Voin hyvin kuvitella miten ihanat juhlat ovat olleet. Kaikki nuo pienet yksityiskohdat; heinäpaalut ja viltit pikkulappuineen ovat kuin piste i:n päälle. Rakastan juhlia ja niiden järjestämistä… jos kohdalleni koskaan osuisi lottovoitto niin rupeaisin täysipäiväiseksi party planneriksi :) Onneksi syksyn aikana on yhdet babyshower-juhlat joihin pääsen taas askartelmaan pom-pomsit ja muuta kivaa.Ihanaa viikkoa!

 23. Avatar Vierailija: Marjo sanoo:

  Jos haluat kuvaajia kaksin kappalein, tässä sinulle taitava ja valokuvaamista rakastava Johanna. Kuvat puhukoot puolestaan :) http://johannahietanen.com/

 24. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Siis morsiuspari oli vähintään yhtä kaunis ja komea kuin paikka <3Kiitos samoin :)

 25. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hihi, mulla on taas Teletapit mielessä ”uudestaan” :DSanoinkin morsiamelle, että ensi kesänä tuossa ladossa on pidettävä kesä- ja rapujuhlat! Niin oli, enkä oikeasti ymmärrä miten morsian on kerennyt tehdä tuon kaiken työn ohella ja suhteellisen nopealla aikataululla. Hän on todellinen tehopakkaus <3Voi, sinulla on pian siellä Shanghaissa kaikkea upeaa tapahtumaa. Toivoisin niin paljon, että pääsisin sinne paikan päälle :)

 26. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No eikös olekin .)

 27. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei Elisabeth :)Siis lato kuuluu morsiamen suvulle, eli sitä ei valitettavasti voi vuokrata. Lato oli niin kertakaikkisen kaunis ja tunnelmallisin hääpaikka missä olen ollut. Vaikka oli hivenen viileä, mutta sitten piti vain kääriytyä viltteihin ja vieruskavereihin ja ehkä myös vähän sitä lämmikettä saatiin myös lasista ;)

 28. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin oli!! Harmittaa kun en voi julkaista kaikkia kuvia sillä minulla olisi vaikka miten kaunista materiaalia :)

 29. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oli kyllä aivan kertakaikkisen upeat häät :)

 30. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin ovat! Voi kun pääsisi tällaisiin häihin pian taas uudelleen :)

 31. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Nämä olivat nimenomaan satuhäät joissa oli oikeat prinsessa ja prinssi <3

 32. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, mua niin harmittaa kun en voi julkaista kaikkia haluamani kuvia sillä minulla olisi niin kauniita kuvia esimerkiksi hääparin tanssista ja morsiamesta <3Hih, niin minäkin. Tein kauppiksessa yrityksenperustamistehtävän hää- ja juhlapalveluyrityksestä tottakai. Sellaisia kunnollisia ei Suomesta löydy joten markkinaa olisi ;). Saimme ryhmäme kanssa parhaimman arvosanan tietenkin. En ole varmaan ikinä aiemmin laskeskellut mitään laskuja niin innoissani kuin sitä työtä tehtäessä :DEli Lora, jos se lottovoitto napsahtaa niin tiedät keneen voit olla yhteydessä jos haluat innokkaan työparin itsellesi ;)Kiitos samoin :)

 33. Avatar Niitty sanoo:

  Mun äidillä oli samanlainen haave, oltais juhlittu mun ja mieheni häitä heidän kesämökillään, jossa oli upea lato, sama fiilis. Tai lato on väärä sana, ei kerro isoa kokoa.
  Mutta ongelma oli ruuan kanssa. Vaikka pitopalvelu olisi ruuat tuonut, olisi ne pitänyt pitää lämpimänä ja vessoja ei tietenkään ole tarpeeksi.

  Joten kaikki kunnia hääparille että ratkaisi kaikki mahdolliset ongelmat mitä ko paikassa tulee aina eteen.

  Todella tunnelmallista, kuvat upeita !

  Ihana idea mm toi ikkunoihin tehty istumajärjestys.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, no äideillä ja muilla on aina omat näkemyksensä kaikesta. Onneksi ne ovat heidän omiaan ja meillä on ihan omat ;)

   Siis täydet taputukset kyllä hääparille, että he lähtivät tuohon rumbaan, sillä kyllä on häissä ollut järjestäminen. Toisaalta sitten taas, häät ovat kerran elämässä niin mikseivät ne olisi jotain sellaista mistä on aina uneksinut?
   Hekin joutuivat tilaamaan vessoja ja Suomessa on yksi ainut catering millä oli mahdollista tehdä tuon tasoinen ruokatarjoilu noin alkeellisessa paikassa.

   Kiitos Niitty :)

   Niin oli :)

   • Avatar Niitty sanoo:

    Häistä on aikaa jo yli 10 v, joten unohtui kaikki tälläiset säätämiset. Muistan kun mietittiin vessoja ja ne vihreät kopit eivät olleet kovin edullisia eikä kauniitakaan. Lisäksi tarjoilijoille olisi pitänyt tietenkin maksaa siitä että tulevat ja lähtevät pois + työskentelyaika.

    Pitopalvelu olisi löytynyt mökkipaikkakunnalta, mutta todellakin ruuan lämpimänä tarjoilu oli se ongelma.

    Kun kaikki lisäkustannukset ynnättiin tajusi äitikin lopulta sen että häät maalla maksaa paljon enemmän kun häät keskustassa, kun kaikkien pitää tulla maalle.

    Joten juhlat pidettiin kotoisasti muutaman sadan metrin päässä kotoa.

    Muutama tuttu on mennyt naimisiin anoppilassa ja todellakin kun on pöytiä, tuoleja ja kaikkea muuta extraa alettu vuokraamaan, ei summa olekaan enää ollut pieni. Ilmainen tila ei tulekaan halvemmaksi.

    Onneksi häät ovat ohi ja laskutkin ovat maksettu. Nyt saa enää nauttia muiden häistä, aika silloin tällöin kun kutsu postilaatikosta tipahtaa.

 34. Avatar Vierailija: Niitty sanoo:

  Mun äidillä oli samanlainen haave, oltais juhlittu mun ja mieheni häitä heidän kesämökillään, jossa oli upea lato, sama fiilis. Tai lato on väärä sana, ei kerro isoa kokoa.Mutta ongelma oli ruuan kanssa. Vaikka pitopalvelu olisi ruuat tuonut, olisi ne pitänyt pitää lämpimänä ja vessoja ei tietenkään ole tarpeeksi.Joten kaikki kunnia hääparille että ratkaisi kaikki mahdolliset ongelmat mitä ko paikassa tulee aina eteen.Todella tunnelmallista, kuvat upeita !Ihana idea mm toi ikkunoihin tehty istumajärjestys.

 35. Avatar Tree sanoo:

  WOW – great photos of a well-designed and highly personal celebration!

 36. Avatar Vierailija: Tree sanoo:

  WOW – great photos of a well-designed and highly personal celebration!

 37. Avatar Sonja sanoo:

  Voi ei, niiiiin kaunista! Tuollaisesta haaveilen ehkä itsekin… ;)

 38. Avatar Vierailija: Sonja sanoo:

  Voi ei, niiiiin kaunista! Tuollaisesta haaveilen ehkä itsekin… ;)

 39. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, no äideillä ja muilla on aina omat näkemyksensä kaikesta. Onneksi ne ovat heidän omiaan ja meillä on ihan omat ;)Siis täydet taputukset kyllä hääparille, että he lähtivät tuohon rumbaan, sillä kyllä on häissä ollut järjestäminen. Toisaalta sitten taas, häät ovat kerran elämässä niin mikseivät ne olisi jotain sellaista mistä on aina uneksinut?Hekin joutuivat tilaamaan vessoja ja Suomessa on yksi ainut catering millä oli mahdollista tehdä tuon tasoinen ruokatarjoilu noin alkeellisessa paikassa. Kiitos Niitty :)Niin oli :)

 40. Avatar Mrs. N sanoo:

  Oih tulee aivan omat haat mieleen. Meilla oli myos latohaat. Siita onkin jo 4 vuotta :)

 41. Avatar Vierailija: Mrs. N sanoo:

  Oih tulee aivan omat haat mieleen. Meilla oli myos latohaat. Siita onkin jo 4 vuotta :)

 42. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Thank you :)I was so amazed when I saw the venue :)

 43. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, eiköhän jokainen nainen haaveile tuollaisista prinsessahäistä ;)

 44. Avatar Sofié sanoo:

  Latohäissä oli ihan eri tunnelma kuin muissa häissä missä olen ollut :)
  Kurkkasin blogiisi ja huomasin sinun asuvan Canadassa :)

 45. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Latohäissä oli ihan eri tunnelma kuin muissa häissä missä olen ollut :)Kurkkasin blogiisi ja huomasin sinun asuvan Canadassa :)

 46. Avatar Vierailija: Niitty sanoo:

  Häistä on aikaa jo yli 10 v, joten unohtui kaikki tälläiset säätämiset. Muistan kun mietittiin vessoja ja ne vihreät kopit eivät olleet kovin edullisia eikä kauniitakaan. Lisäksi tarjoilijoille olisi pitänyt tietenkin maksaa siitä että tulevat ja lähtevät pois + työskentelyaika.Pitopalvelu olisi löytynyt mökkipaikkakunnalta, mutta todellakin ruuan lämpimänä tarjoilu oli se ongelma.Kun kaikki lisäkustannukset ynnättiin tajusi äitikin lopulta sen että häät maalla maksaa paljon enemmän kun häät keskustassa, kun kaikkien pitää tulla maalle.Joten juhlat pidettiin kotoisasti muutaman sadan metrin päässä kotoa.Muutama tuttu on mennyt naimisiin anoppilassa ja todellakin kun on pöytiä, tuoleja ja kaikkea muuta extraa alettu vuokraamaan, ei summa olekaan enää ollut pieni. Ilmainen tila ei tulekaan halvemmaksi.Onneksi häät ovat ohi ja laskutkin ovat maksettu. Nyt saa enää nauttia muiden häistä, aika silloin tällöin kun kutsu postilaatikosta tipahtaa.

 47. Huokaus. Niin uskomattoman kaunista :) Voi kun itsekin pääsisi joskus vastaanvanlaisiin juhliin osallistumaan. Olisi saattanut kamera räpsyä tiuhaan tahtiin kun olisin tahtonut ikuistaa kaikki yksityiskohdat :)

 48. Avatar Vierailija: ruma ankanpoikanen sanoo:

  Huokaus. Niin uskomattoman kaunista :) Voi kun itsekin pääsisi joskus vastaanvanlaisiin juhliin osallistumaan. Olisi saattanut kamera räpsyä tiuhaan tahtiin kun olisin tahtonut ikuistaa kaikki yksityiskohdat :)

 49. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Pidän tuon mielessä Sofie :)Tosin olen varma, että sinusta kuullaan vielä oman firman tms. merkeissä. Sinulla on semmoinen touch näissä jutuissa, että sinulla on varmasti menestyksekäs tulevaisuus edessäsi. Työskentely omien harrastusten ja mielenkiinnon kohteiden parissa, sehän se unelmatyö on ;)

 50. Avatar Ilona sanoo:

  Siis vau ja vau! Oli varmasti ikimuistoiset häät!

  ps. Blogisi on aivan ihana! :)

 51. Avatar Vierailija: Ilona sanoo:

  Siis vau ja vau! Oli varmasti ikimuistoiset häät!ps. Blogisi on aivan ihana! :)

 52. Avatar Jeanette sanoo:

  Ihania kuvia, romanttiset maalaishäät <3 Häät saavat aina niin herkkis-tuulelle.

 53. Avatar Vierailija: Jeanette sanoo:

  Ihania kuvia, romanttiset maalaishäät <3 Häät saavat aina niin herkkis-tuulelle.

Kommentoi