Ikea App

torstai 30. elokuu 2012

Kävin tässä hetki sitten Ikean järjestämässä tiedotustilaisuudessa kurkistamassa Ikean uuden katalogin ulottuvuuksiin. Mukaani tilaisuudesta sain Ikean uuden kuvaston jo hieman etukäteen, mutta uskon että se on tupsahtanut sisään nyt jo myös teidän postiluukuistanne. Oletteko ehtineet selailla sitä jo?

Siis ehkä minun tulee tässä vaiheessa jo paljastaa, että en tiedä kummasta olen enemmän innoissani, katalogista vaiko sen sisään rakennetusta uudenlaisesta lukukokemuksesta. Tällä hetkellä mielessä pyörii taas, että kyllä ne ruotsalaiset ovat taas kerran olleet nerokkaita! Jopa se toinen puoliskonikin innostui kerrankin  selaamaan kuvastoa!

Älypuhelimiin ladattavan applikaation avulla lukukokemus on jotain sellaista mitä en ole ennen kokenut. Puhelimessa olevan skannauksen avulla pääsee kurkistamaan esimerkiksi kaappien sisään tai katsomaan videoita tuotteiden tekoprosessista. Siis niin nerokasta! Hmm. Milloinkohan me alettaisiin saamaan tällaisia ominaisuuksia normaaleihin lehtiin? Näin lukukokemukseen tuotaisiin jotain aivan uutta piilottamalla ideoita ja informaatiota sivujen sisään ;)

_____________________________________________

Few weeks ago I got invitation to Ikea’s new catalog launch. I left the launch with new Ikea catalog and ever since I’ve been amazed how brilliant someone has been by creating this new kind reading experience! I am so excited at the moment!

I should maybe admit at this point that I’m not sure that which of the two I’m more exited, whether the catalog or the app. The Ikea app offers a new kind of reading experience to the reader. With the app you can scan through the pages and get sneak peeks that what is inside the closets for example. Simply brilliant I’d say! Even my other half got exited about Ikea catalog ;)

Hmm. When will we get these kinds of apps into the normal printed media?


14 Responses to “Ikea App”

 1. vivi sanoo:

  Itse en ole vielä luetteloon ehtinyt tutustumaan, mutta App kuulostaa kyllä hirmuhoukuttelevalta! Ja haha, olisi tosiaan ihanaa jos tuollaisia ominaisuuksia tulisi lehdissäkin :D

  withasilverlining.blogspot.com

  • Sofié sanoo:

   Niin kuin jo tekstissänikin sanoin, niin en tiedä kummasta olen oikeasti enemmän inoissani.. Täytyy ehkä myöntää että ehkäpä se applikaatio sai suuremman huomion kuin mitä katalogi.

   Siihen menee ehkä pieni hetki kun saamme tuollaisia ominaisuuksia normaaliin printtimediaan, sillä uskon että tuollaiseen uppoaa euro tai pari ;)Mutta toivottavasti muutaman vuoden sisään!

 2. Vierailija: vivi sanoo:

  Itse en ole vielä luetteloon ehtinyt tutustumaan, mutta App kuulostaa kyllä hirmuhoukuttelevalta! Ja haha, olisi tosiaan ihanaa jos tuollaisia ominaisuuksia tulisi lehdissäkin :D withasilverlining.blogspot.com

 3. MouMou sanoo:

  Mä olen NIIN katkera, ettei Lumiaan saa tuota sovellusta. :(

  • Sofié sanoo:

   Minäkin käytin poikaystävän korealaista kun Lumiaan ei tuollaista applikaatiota ole vielä saatavilla. Toivotaan että sellainen olisi pian tulossa :)

 4. Vierailija: MouMou sanoo:

  Mä olen NIIN katkera, ettei Lumiaan saa tuota sovellusta. :(

 5. Sofia sanoo:

  Tuo applikaatio on kyllä niin uskomattoman kuuloinen ettei sitä melkein voi uskoa :D Tosin en omista tähän soveltuvaa puhelinta joten en ole vielä päässyt testaamaan :)

  • Sofié sanoo:

   Nämä ovat juuri sellaisia applikaatioita joita naiset rakastavat käyttää ja ehkä tällaisten ominaisuuksien kautta miehetkin innostuvat Ikean-katalogista ;)

   Olin myös hieman epäluuloinen, mutta ryntäsin tilaisuudesta saman tien kotiin ja kyllä, applikaatio toimii!!

   Toivottavasti pääset pian seikkailemaan lehden sivujen väliin :)

 6. Vierailija: Sofia sanoo:

  Tuo applikaatio on kyllä niin uskomattoman kuuloinen ettei sitä melkein voi uskoa :D Tosin en omista tähän soveltuvaa puhelinta joten en ole vielä päässyt testaamaan :)

 7. Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin kuin jo tekstissänikin sanoin, niin en tiedä kummasta olen oikeasti enemmän inoissani.. Täytyy ehkä myöntää että ehkäpä se applikaatio sai suuremman huomion kuin mitä katalogi. Siihen menee ehkä pieni hetki kun saamme tuollaisia ominaisuuksia normaaliin printtimediaan, sillä uskon että tuollaiseen uppoaa euro tai pari ;)Mutta toivottavasti muutaman vuoden sisään!

 8. Vierailija: Sofié sanoo:

  Minäkin käytin poikaystävän korealaista kun Lumiaan ei tuollaista applikaatiota ole vielä saatavilla. Toivotaan että sellainen olisi pian tulossa :)

 9. Vierailija: Sofié sanoo:

  Nämä ovat juuri sellaisia applikaatioita joita naiset rakastavat käyttää ja ehkä tällaisten ominaisuuksien kautta miehetkin innostuvat Ikean-katalogista ;)Olin myös hieman epäluuloinen, mutta ryntäsin tilaisuudesta saman tien kotiin ja kyllä, applikaatio toimii!!Toivottavasti pääset pian seikkailemaan lehden sivujen väliin :)

 10. Erika Koal sanoo:

  Hei olen löytänyt tämän kaunis pala. Arvelin, että haluaisin. Ehdotan, voit nähdä.
  http://www.bykoket.com/catalogue/mademoiselle.php

 11. Vierailija: Erika Koal sanoo:

  Hei olen löytänyt tämän kaunis pala. Arvelin, että haluaisin. Ehdotan, voit nähdä.http://www.bykoket.com/catalogue/mademoiselle.php

Kommentoi