Bachelorette party weekend

tiistai 31. heinäkuun 2012

1. Kirja täynnä muistoja/Book full of memories

2. Kawa Cafen brunssi puistossa/Brunch at the park

3. Baarimikkona Liberty or Deathissä/ One hour as bartender

4. Drinkkejä ja dinneri Gastonessa/ Drinks and dinner at one Italian restaurant

5. Yöllisiä jumppatuokioita/Midnight aerobics?

6. Morsiussauna/ Midnight swim and sauna

7. Aamiaishetki mökillä/ Brunch at the summer cabin

8. Total relaxation

Yllä näette kuvia viime viikonlopulta. Ihan koko ohjelmaa en teille valitettavasti halua paljastaa, sillä kyse on kumminkin ystäväni todella henkilökohtaisesta päivästä.  Aamuohjelman jälkeen menimme puistoon piknikille ja annoimme ystävällemme kirjan jonne olimme tehneet jokainen oman sivun meistä ja hänestä. Sivujen väliin liimailimme valokuvia, runoja ja erinäisiä asioita muistuttamaan yhdessä vietetystä hetkistä. Samalla kun tutkailimme kirjaa niin nautimme Kawa Cafen brunssista puistossa.

Puistosta jatkoimme muun muassa Erottajalla sijaitsevaan drinkkibaariin, Liberty or Deathiin, tekemään drinkkejä. En tiedä oliko baarimikko lukenut ajatukseni sillä pöydällä meitä odotti viilentävät Spritz Aperolit. Niiden lisäksi me saimme maistella sankarimme tekemää raikasta inkivääri-drinkkiä sekä mansikkaista girly martinia.

Kaupunkiosuuden päätteeksi veimme ystävämme syömään Korkeavuorenkadulla sijaitsevaan Gastoneen, mikä sattuu olemaan täällä ruudun toisella puolella olevan yksi ravintolasuosikki. Jatkoimme ravintolasta vielä muutamalle drinkille, mutta juuri kun sankarimme luuli lähtevänsä kotiin niin nappasimme hänet taksin kyytiin.

Laivarannassa meitä odotti poikaystäväni, joka ajoi meidät yöksi saareen. Matka oli tosin hieman pelottava, sillä merellä salamoi aikalailla. Perillä meille lämmitettiin morsiussauna, joten saunoimme ja uimme aamuun asti morsiustaikoja tietenkään unohtamatta.

Juhlimisesta huolimatta heräilimme aika aikaisin ja valmistelimme kunnon aamiaisen, jonka nautimme auringon paisteessa. Loppupäivän me sitten makoilimme auringossa pelejä pelaten. Aurinko helli meitä koko viikonlopun joten emme halunneet lähteä mökiltä vasta kuin illalla. Takana on siis kaiken kaikkiaan aivan ihana ja upea viikonloppu :)


62 Responses to “Bachelorette party weekend”

 1. Kuulostaa siltä, että ystäväsi on saanut kokea ikimuistoisen illan :) Pääsisipä itsekin joskus järkkäämään ja/tai kokemaan samanlaisen! Tuo kirja on kaunis idea, varmasti ilahduttaa saajaansa.

  • Avatar Sofié sanoo:

   No niinpä! Voisin pitää samanlaiset polttarit vaikka heti ensi viikonloppuna :)
   Ainoa vain, että vieläkin korjailen pikkuruista univelkaa ;)

   Niin, tuollainen kirja on hyvä idea vaikka ihan synttärilahjaksi :)

   • Hih, piti tulla vielä huikkaamaan että tänään tuli vaaleanpunainen paketti postissa ;) Viimein omat Pretty Ballerinasit! Kokokin meni nappiin kun kahden vaiheilla epäröin. En ole kyllä pysyä housuissani näiden kanssa, sisätiloissa on tullut tämä ilta käveltyä uudet ballerinat jalassa. Vielä kun sää suosisi niin kävisin ulkonakin kävelyllä :)

    • Avatar Sofié sanoo:

     Oi miten kiva kuulla!!

     Kurkkasin jo blogiisi ja hyvin kauniit yksilöt oletkin kotiuttanut<3 Siis aivan kertakaikkisen kauniit ballerinat :)
     Toivotaan, että huomenna paistaa aurinko ja sadepilvet pysyvät poissa niin pääset tepastelemaan ensi askeleesi ballerinoillasi :)

 2. Avatar Vierailija: ruma ankanpoikanen sanoo:

  Kuulostaa siltä, että ystäväsi on saanut kokea ikimuistoisen illan :) Pääsisipä itsekin joskus järkkäämään ja/tai kokemaan samanlaisen! Tuo kirja on kaunis idea, varmasti ilahduttaa saajaansa.

 3. Avatar Sohvi sanoo:

  Oi, ystävälläsi on varmasti ollut unohtumaton päivä! Itsellekin on langennut kunnia toimia ensi vuonna kaasona ja polttarivastaavana. Juhlahumuun on vielä aikaa, mutta pistän aina muistiin hyviä ideoita polttareita silmällä pitäen. Nyt raapustin muistikirjaani tuon drinkkibaari-idean, kiitos siis siitä! :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Kurkkaappas pinterestiini. Olen kerännyt sinne muutamia ideoita polttareihin liittyen ;)

   http://pinterest.com/AvecSofie/bridal-shower-inspiration/

   Jos asut Helsingissä niin voin lämpimästi suositella Liberty or Deathiä. Luulin paikan olevan aivan erilainen, mutta siis me ollaan todella tarvittu juuri tuollaista drinkkibaaria :)

   • Avatar Sohvi sanoo:

    Kiitos vinkistä! Tosi kauniita ja inspiroivia kuvia! Itse olen vain leikellyt lehdistä inspiskuvia, mutta voisin harkita Pinterest-tilin perustamista – paljon kätevämpi! Olen muuttanut pois Helsingistä, mutta kaupungilla on sen verran tärkeä sija sekä minun että morsiamen sydämessä, että polttarit järjestetään siellä. Hihii, toivottavasti kyseinen morsian ei nyt lue tätä blogia ja syynää kommentteja! :D

 4. Avatar Vierailija: Sohvi sanoo:

  Oi, ystävälläsi on varmasti ollut unohtumaton päivä! Itsellekin on langennut kunnia toimia ensi vuonna kaasona ja polttarivastaavana. Juhlahumuun on vielä aikaa, mutta pistän aina muistiin hyviä ideoita polttareita silmällä pitäen. Nyt raapustin muistikirjaani tuon drinkkibaari-idean, kiitos siis siitä! :)

 5. Avatar Maria sanoo:

  Ihania kuvia jälleen kerran :) mutta mun huomion kiinnitti toi ihana paljettipussukka/clutch ! Onko se se zaran yksilö? Vai mistä se on ? Juuri tuommoista oon pinterest-kuvista himoinnut :D

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hihi, Pinterest on aikamoinen väline! Itsekin juurikin Pinterestissä olevien kuvien takia aloin haluamaan sellaista itselleni. Pussukkani on kylläkin ostettu Lindexiltä eikä Zarasta. Ostin samanlaisen myös hopeana ja Zarasta mustana :D

   Ai mitenniin olen koukussa kaikkeen kimaltavaan?

   • Avatar Maria sanoo:

    Ootko ostanu lähiaikoina? :) Pohdin vain, että löytyisköhän lindexiltä vieläkin niitä :D hihi.

    • Avatar Sofié sanoo:

     Ostin tuon ennen Barcelonan matkaani eli joskus toukokuun puolivälin jälkeen. Kannattaa kysellä, sillä voihan olla että niitä löytyisi vielä jostakin :)
     Kurkkasin nettikauppaan, mutta siellä niitä ei ainakaan enää ole :(

 6. Avatar Vierailija: Maria sanoo:

  Ihania kuvia jälleen kerran :) mutta mun huomion kiinnitti toi ihana paljettipussukka/clutch ! Onko se se zaran yksilö? Vai mistä se on ? Juuri tuommoista oon pinterest-kuvista himoinnut :D

 7. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No niinpä! Voisin pitää samanlaiset polttarit vaikka heti ensi viikonloppuna :)Ainoa vain, että vieläkin korjailen pikkuruista univelkaa ;)Niin, tuollainen kirja on hyvä idea vaikka ihan synttärilahjaksi :)

 8. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Kurkkaappas pinterestiini. Olen kerännyt sinne muutamia ideoita polttareihin liittyen ;)http://pinterest.com/AvecSofie/bridal-shower-inspiration/Jos asut Helsingissä niin voin lämpimästi suositella Liberty or Deathiä. Luulin paikan olevan aivan erilainen, mutta siis me ollaan todella tarvittu juuri tuollaista drinkkibaaria :)

 9. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hihi, Pinterest on aikamoinen väline! Itsekin juurikin Pinterestissä olevien kuvien takia aloin haluamaan sellaista itselleni. Pussukkani on kylläkin ostettu Lindexiltä eikä Zarasta. Ostin samanlaisen myös hopeana ja Zarasta mustana :DAi mitenniin olen koukussa kaikkeen kimaltavaan?

 10. Avatar Vierailija: Maria sanoo:

  Ootko ostanu lähiaikoina? :) Pohdin vain, että löytyisköhän lindexiltä vieläkin niitä :D hihi.

 11. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Ostin tuon ennen Barcelonan matkaani eli joskus toukokuun puolivälin jälkeen. Kannattaa kysellä, sillä voihan olla että niitä löytyisi vielä jostakin :)Kurkkasin nettikauppaan, mutta siellä niitä ei ainakaan enää ole :(

 12. Avatar Vierailija: Maria sanoo:

  No toivotaan että ois vielä :) :) on meinaan sen verran kivan näköinen !

 13. Avatar SN sanoo:

  Ihania kuvia! Omat polttarit on pian edessä, ja jännittää jo kovasti!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, no sinulla on varmasti kaikkea kivaa edessä :)

   Lähimmät ystäväni tietävät, että minua on sitten joskus tulevaisuudessa ihan turha viedä sukeltamaan tai hyppäämään benji :)

 14. Avatar Vierailija: SN sanoo:

  Ihania kuvia! Omat polttarit on pian edessä, ja jännittää jo kovasti!

 15. Avatar annemi sanoo:

  Gastone on kiva ravintola, tästä postauksesta tulikin mieleen että pitäisi käydä taas pitkästä aikaa herkuttelemassa siellä :)

  Hauska idea tuo tunti baarimikkona, kokeilisin mielelläni itsekin!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Se on! Käyn siellä aina silloin tällöin ja suosikkini on heidän Pasta del Mandriano. Kertakaikkisen hyvää ja hiilarista :D

   Heiltä saa myös Spritziä ;)

   Joo, siis ystäväni teki meille drinkkimestarin opastuksella todella hyviä drinkkejä ja sai niistä yhden idean myös häihin :)

 16. Avatar Vierailija: annemi sanoo:

  Gastone on kiva ravintola, tästä postauksesta tulikin mieleen että pitäisi käydä taas pitkästä aikaa herkuttelemassa siellä :)Hauska idea tuo tunti baarimikkona, kokeilisin mielelläni itsekin!

 17. Avatar Vierailija: Sohvi sanoo:

  Kiitos vinkistä! Tosi kauniita ja inspiroivia kuvia! Itse olen vain leikellyt lehdistä inspiskuvia, mutta voisin harkita Pinterest-tilin perustamista – paljon kätevämpi! Olen muuttanut pois Helsingistä, mutta kaupungilla on sen verran tärkeä sija sekä minun että morsiamen sydämessä, että polttarit järjestetään siellä. Hihii, toivottavasti kyseinen morsian ei nyt lue tätä blogia ja syynää kommentteja! :D

 18. Avatar Henna sanoo:

  Aivan ihanan kuuloinen päivä teillä on ollut! Ja tosiaan, tuo kirja on loistava idea. Mulla myös yhdellä kaverilla polttarit edessä, täytyypä ehdottaa tuollaista :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei Henna :)

   No täytyy kyllä sanoa, että parempaa en olisi voinut edes toivoa :)

   Kirja oli siinä mielessä hauska kun polttareihin osallistui ihmisiä monesta eri elämänvaiheesta, niin kirjan väliin mahtui monenlaista tarinaa ja valokuvaa. Suosittelen tällaista ja toivon saavani sellaisen joskus myös itsekin ;)

 19. Avatar Vierailija: Henna sanoo:

  Aivan ihanan kuuloinen päivä teillä on ollut! Ja tosiaan, tuo kirja on loistava idea. Mulla myös yhdellä kaverilla polttarit edessä, täytyypä ehdottaa tuollaista :)

 20. Avatar Lora sanoo:

  Aivan täydellisen kuuloinen viikonloppu, itsekin haluaisin tuontyyliset polttarit jos menisin naimisiin, toisaalta tuollaiset synttäritkin olisivat aika kivat :)

  Ihanat ystävät, hyvää ruokaa, mökkeilyä ja kaunis kesäpäivä kuulostaa erinomaiselta tavalta juhlistaa noin ihanaa asiaa.

  Ikuisena kenkäfriikkinä on pakko ihastella noita nude kenkiä, osaatko sanoa mistä ne on hankittu? :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   No sanoppa muuta! Minulla on tosin synttärit sydäntalvella, niin silloin ei paljon veneillä tai makoilla laitureilla…

   Minäpä kysäisen ;)

   • Avatar lindaline sanoo:

    Voin vastata mistä ne kengät ovat :) Eli ostin ne Mauro Leone liikeestä Italiasta. Tämä on suosikki kenkä kauppaketjuni Italiassa suosittelen käymään Italian reissulla tai tilaamaan netistä : http://www.mauroleone.com/

 21. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Aivan täydellisen kuuloinen viikonloppu, itsekin haluaisin tuontyyliset polttarit jos menisin naimisiin, toisaalta tuollaiset synttäritkin olisivat aika kivat :) Ihanat ystävät, hyvää ruokaa, mökkeilyä ja kaunis kesäpäivä kuulostaa erinomaiselta tavalta juhlistaa noin ihanaa asiaa.Ikuisena kenkäfriikkinä on pakko ihastella noita nude kenkiä, osaatko sanoa mistä ne on hankittu? :)

 22. Avatar salla sanoo:

  Meillä on kanssa tulossa yhdet polttarit tässä lähiaikoina, ja olemme myös etsineet jotain drinkkipaikkaa/cocktailkoulua ja siksi silmiini pistikin tuo ”tunti baarimikkona”. Osaatko kertoa hiukan lisää siitä (lähinnä hintaa… :D) ja mitä kaikkea se pitikään sisällään?

  • Avatar Sofié sanoo:

   Siis olimme noin tunnin verran siellä ja hintaa huvittelulle tuli muistaakseni n. 200 €. Pitää kumminkin huomioida, että jokainen meistä 15 joi ainakin 2 drinkkiä ja muutama joi vielä enemmän, joten hinta oli todella edullinen. Drinkit tehtiin tuoreesta inkivääristä, kurkusta, mansikoista ja muista, joten rahoille sai vastinetta :)

 23. Avatar Vierailija: salla sanoo:

  Meillä on kanssa tulossa yhdet polttarit tässä lähiaikoina, ja olemme myös etsineet jotain drinkkipaikkaa/cocktailkoulua ja siksi silmiini pistikin tuo ”tunti baarimikkona”. Osaatko kertoa hiukan lisää siitä (lähinnä hintaa… :D) ja mitä kaikkea se pitikään sisällään?

 24. Avatar Tiia sanoo:

  En muista olenko kommentoinut aikaisemmin, ehkä kerran, mutta nyt on pakko sanoa että pidän blogistasi aivan mielettömästi. Sinusta saa todella lämpimän ja ystävällisen kuvan ruudun läpi. Kuvasi ja kirjoituksesi täällä ovat upeita, tulen blogistasi aina hyvälle mielelle. Pidän myös siitä, että vastaat aina kommentteihin. Nykyään en jaksa aina vaivautua kommentoimaan muihin blogeihin, sillä usein bloggaaja ei koskaan vastaa ja tuntuu, että mitään ei saa takaisin.

  Ei minulla muuta, kuulostaa ja näyttää siltä että oli mahtavat bridal showerit. Mahtavaa kesänjatkoa Sofié <3

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei Tiia :´))

   Voi miten ystävällinen olet<3

   No minulle se kommentteihin vastailu on vähän niin kuin puolet paketista. Minusta se on oikeasti vähintä mitä voin tehdä. Sitä kautta pääsen myös tutustumaan teihin ja se on minulle hyvin tärkeää.

   Ihanaa kesän jatkoa Tiia, toivottavasti kuulen sinusta jatkossa vähän useammin!

 25. Avatar Vierailija: Tiia sanoo:

  En muista olenko kommentoinut aikaisemmin, ehkä kerran, mutta nyt on pakko sanoa että pidän blogistasi aivan mielettömästi. Sinusta saa todella lämpimän ja ystävällisen kuvan ruudun läpi. Kuvasi ja kirjoituksesi täällä ovat upeita, tulen blogistasi aina hyvälle mielelle. Pidän myös siitä, että vastaat aina kommentteihin. Nykyään en jaksa aina vaivautua kommentoimaan muihin blogeihin, sillä usein bloggaaja ei koskaan vastaa ja tuntuu, että mitään ei saa takaisin.Ei minulla muuta, kuulostaa ja näyttää siltä että oli mahtavat bridal showerit. Mahtavaa kesänjatkoa Sofié <3

 26. Avatar Vierailija: ruma ankanpoikanen sanoo:

  Hih, piti tulla vielä huikkaamaan että tänään tuli vaaleanpunainen paketti postissa ;) Viimein omat Pretty Ballerinasit! Kokokin meni nappiin kun kahden vaiheilla epäröin. En ole kyllä pysyä housuissani näiden kanssa, sisätiloissa on tullut tämä ilta käveltyä uudet ballerinat jalassa. Vielä kun sää suosisi niin kävisin ulkonakin kävelyllä :)

 27. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, no sinulla on varmasti kaikkea kivaa edessä :)Lähimmät ystäväni tietävät, että minua on sitten joskus tulevaisuudessa ihan turha viedä sukeltamaan tai hyppäämään benji :)

 28. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Se on! Käyn siellä aina silloin tällöin ja suosikkini on heidän Pasta del Mandriano. Kertakaikkisen hyvää ja hiilarista :DHeiltä saa myös Spritziä ;)Joo, siis ystäväni teki meille drinkkimestarin opastuksella todella hyviä drinkkejä ja sai niistä yhden idean myös häihin :)

 29. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei Henna :)No täytyy kyllä sanoa, että parempaa en olisi voinut edes toivoa :)Kirja oli siinä mielessä hauska kun polttareihin osallistui ihmisiä monesta eri elämänvaiheesta, niin kirjan väliin mahtui monenlaista tarinaa ja valokuvaa. Suosittelen tällaista ja toivon saavani sellaisen joskus myös itsekin ;)

 30. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No sanoppa muuta! Minulla on tosin synttärit sydäntalvella, niin silloin ei paljon veneillä tai makoilla laitureilla…Minäpä kysäisen ;)

 31. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Siis olimme noin tunnin verran siellä ja hintaa huvittelulle tuli muistaakseni n. 200 ?. Pitää kumminkin huomioida, että jokainen meistä 15 joi ainakin 2 drinkkiä ja muutama joi vielä enemmän, joten hinta oli todella edullinen. Drinkit tehtiin tuoreesta inkivääristä, kurkusta, mansikoista ja muista, joten rahoille sai vastinetta :)

 32. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei Tiia :´))Voi miten ystävällinen olet<3No minulle se kommentteihin vastailu on vähän niin kuin puolet paketista. Minusta se on oikeasti vähintä mitä voin tehdä. Sitä kautta pääsen myös tutustumaan teihin ja se on minulle hyvin tärkeää. Ihanaa kesän jatkoa Tiia, toivottavasti kuulen sinusta jatkossa vähän useammin!

 33. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi miten kiva kuulla!!Kurkkasin jo blogiisi ja hyvin kauniit yksilöt oletkin kotiuttanut<3 Siis aivan kertakaikkisen kauniit ballerinat :)Toivotaan, että huomenna paistaa aurinko ja sadepilvet pysyvät poissa niin pääset tepastelemaan ensi askeleesi ballerinoillasi :)

 34. Avatar J-J sanoo:

  Ei mitään äksöniä? >:( rehellisesti sanottuna (mun mielestä) aika tyyyylsää…. Joku maulla tehty jäynä olis tehny noista kunnon polttarit! Missä hassut/naurettavat/överit vaatteet?? Mutta hyvä että teillä oli kivaa:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Siis niin kuin tekstissänikin kirjoitan niin postauksessani ei näy koko päivä. Päivä on kumminkin niin henkilökohtainen, niin en halua kertoa siitä, sillä kyse ei ole minun päivästäni vaan ystäväni.

   Hän sai juuri sellaiset poltarit varmasti kun halusikin :)

   Itse en haluaisi polttareissani kokea nolausta tai mitään epämiellyttävää, vaan ihanaa yhdessäoloa rakkaimpien ystävieni kanssa :)

 35. Avatar Vierailija: J-J sanoo:

  Ei mitään äksöniä? >:( rehellisesti sanottuna (mun mielestä) aika tyyyylsää…. Joku maulla tehty jäynä olis tehny noista kunnon polttarit! Missä hassut/naurettavat/överit vaatteet?? Mutta hyvä että teillä oli kivaa:)

 36. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Siis niin kuin tekstissänikin kirjoitan niin postauksessani ei näy koko päivä. Päivä on kumminkin niin henkilökohtainen, niin en halua kertoa siitä, sillä kyse ei ole minun päivästäni vaan ystäväni. Hän sai juuri sellaiset poltarit varmasti kun halusikin :)Itse en haluaisi polttareissani kokea nolausta tai mitään epämiellyttävää, vaan ihanaa yhdessäoloa rakkaimpien ystävieni kanssa :)

 37. Avatar Vierailija: lindaline sanoo:

  Voin vastata mistä ne kengät ovat :) Eli ostin ne Mauro Leone liikeestä Italiasta. Tämä on suosikki kenkä kauppaketjuni Italiassa suosittelen käymään Italian reissulla tai tilaamaan netistä : http://www.mauroleone.com/

 38. Avatar Daniela sanoo:

  beautiful pictures again! ;) Too bad I live in Slovakia, if I had a snack in the park where he looked at me like a fool ;D
  http://da-nniela.blogspot.sk/

 39. Avatar Vierailija: Daniela sanoo:

  beautiful pictures again! ;) Too bad I live in Slovakia, if I had a snack in the park where he looked at me like a fool ;Dhttp://da-nniela.blogspot.sk/

 40. Avatar Ellu sanoo:

  Voi että, aivan ihanan näköinen ja kuuloinen polttaripäivä :) Toimitko sinä kaasona muuten?

  Pakko sanoa että blogisi on yksi ehdottomista lemppareistani! Suurimpana syynä on varmastikin sellainen lämmin tunnelma mikä täältä blogista ja sinusta huokuu, myös täällä kommenttiboksin puolella :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin, sellainen se olikin, aurinkoinen ja ihana!

   En toimi, vaan olen ihan ystävän roolissa :)
   Voi miten ihana kuulla <3 Minulla on maailman ihanimmat lukijat. Kivaa viikonalkua :)

 41. Avatar Vierailija: Ellu sanoo:

  Voi että, aivan ihanan näköinen ja kuuloinen polttaripäivä :) Toimitko sinä kaasona muuten?Pakko sanoa että blogisi on yksi ehdottomista lemppareistani! Suurimpana syynä on varmastikin sellainen lämmin tunnelma mikä täältä blogista ja sinusta huokuu, myös täällä kommenttiboksin puolella :)

 42. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin, sellainen se olikin, aurinkoinen ja ihana!En toimi, vaan olen ihan ystävän roolissa :)Voi miten ihana kuulla <3 Minulla on maailman ihanimmat lukijat. Kivaa viikonalkua :)

 43. Avatar Elisabeth sanoo:

  Hyviä vinkkejä, kiitos siitä! Olen itse järjestämässä siskon polttareita, joten kaikki vinkit tulevat tarpeeseen! :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

 44. Avatar Vierailija: Elisabeth sanoo:

  Hyviä vinkkejä, kiitos siitä! Olen itse järjestämässä siskon polttareita, joten kaikki vinkit tulevat tarpeeseen! :)xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

Kommentoi