Garden Picnic

tiistai 24. heinäkuun 2012

Ei nyt varmasti tule kenelläkään yllätyksenä, että puitteet ja välineet ovat minulle puoliruokaa. Mitä näihin picnic-välineisiin tulee, niin ole niiden kanssa myös pienehkö välineurheilija. Olen nyt kaksi kesää kerännyt picnic-välineitä kokoon ja nyt ne alkavat olemaan kohtalaisen mallillaan. Siis tällä välineurheilulla en tarkoita, että odottaisin muiden panostavan näihin juttuihin yhtä paljon kuin minä. Jos minä kumminkin saan olla vastuussa näistä kattausasioista niin yleensä niihin ollaan panostettu, myös siellä picnicillä ;)

Picnic-korini on ostettu viime kesänä Papagenasta. Kori on muutakin kuin kaunis, sillä se toimii myös kylmälaukkuna. Kyseessä on siis kätevä kori kaikin puolin. Kuvissani vilahtaa myös Rivièra Maisonin muoviset ruokailuvälineet, joita olen viime kesästä asti metsästänyt kuumeisesti. Viime kesänä ne myytiin loppuun nettikauppoja myöden, mutta onneksi tänä kesänä onnistuin ostamaan ne Helsingin Mannerheimintien Rivièra Maison -liikkeestä. Ruokaliinat ovat taasen Linumin laadukkaista kankaista teetetyt ruokaliinat. Uusimmat välinetulokkaani ovat nuo amuse bouche-lusikkani, jotka ostin viikonloppuna Porvoossa sijaitsevasta ihanasta koti- ja keittiöliike  Welmansista.

Amuse bouche-lusikoilla makoilee kesäistä vakiosalaattiani ja suurinta herkkuani, kantarellisalaattia. Olen postannut teille kantarellisalaattini reseptin noin vuosi sitten Salty Petit Fours-postauksessani. Suosittelen teitä kokeilemaan myös postauksen tapenade-reseptiäni ;)

__________________________________

It doesn’t come certainly as a surprise to anyone that the setting is very important to me. Food tastes usually twice as good if the setting and decor is nicely done. I don’t expect that someone else will put effort on picnic decorations, but if I’m in charge, then maybe someone has done some finalizing touches to the picnic setting ;)

Pictures are taken last weekend when I had my mini vacation in the countryside.  Porvoo is about one hour from Helsinki by car. It’s probably one of the most beautiful cities in Finland, in addition to Turku of course. Therefore, if you ever visit Finland, I will highly recommend that you make at least one-day trip to Porvoo.


32 Responses to “Garden Picnic”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Siis taas, niin WAU Sofie! Rakastan sun blogia kun täältä löytyy aina niin ihania inspiraatiokuvia ja positiivisia tekstejä. Sun blogi on vaan kertakaikkisesti paras! Sun pitäsi olla jossakin sisustuslehdessä töissä :)

  PS.reseptit menee kokeiluun :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   No voi, kun olet ystävällinen :))

   Hih, no onneksi voin toteuttaa näitä osa-alueita edes täällä blogini puolella :)

   Olen pahoillani sen resepti-postauksen layoutista, sillä se on mennyt blogimuutossa vähän vinksin vonksin, mutta sisältö on ulkomuodostaan huolimatta ihan kunnossa :)

 2. Avatar Vierailija: Anna sanoo:

  Siis taas, niin WAU Sofie! Rakastan sun blogia kun täältä löytyy aina niin ihania inspiraatiokuvia ja positiivisia tekstejä. Sun blogi on vaan kertakaikkisesti paras! Sun pitäsi olla jossakin sisustuslehdessä töissä :)PS.reseptit menee kokeiluun :)

 3. Avatar IidaM sanoo:

  Wautsi, kyllähän kauniit ruokailupuitteet ja -välineet on myös silmänruokaa! Ihanan näköistä :)
  – iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, no ne pitää olla kohdallaan. Ei tietenkään aina tarvitse jaksaa panostaa niin paljoa, mutta joskus on kiva syödä kauniissa ympäristössä :)

 4. Avatar Vierailija: IidaM sanoo:

  Wautsi, kyllähän kauniit ruokailupuitteet ja -välineet on myös silmänruokaa! Ihanan näköistä :)- iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

 5. Ihanan näköinen piknik! Meillä on myös nuo Amuse bouche-lusikat, mutta emme ole vielä kertaakaan käyttäneet niitä, vaikka ne ovat niin ihanat!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Kiitos :)

   Olen halunnut niitä jo vähän aikaa, mutta en ole vain tullut ostaneeksi niitä aiemmin. Odottelen jo jotain illalliskutsuja joilloin voin tehdä niihin jonkun kivan ruokahalun herättäjän :)

   Ne ovat kyllä todella sievät ja tuovat kattaukseen kivasti lisää sitä jotain :)

 6. Avatar Vierailija: Absolutely white sanoo:

  Ihanan näköinen piknik! Meillä on myös nuo Amuse bouche-lusikat, mutta emme ole vielä kertaakaan käyttäneet niitä, vaikka ne ovat niin ihanat!

 7. Avatar Nina sanoo:

  Aivan mielettömän ihanan näköinen piknik, täytyypä kokeilla tuota salaattiohjetta :)
  Kiitos ihanasta blogista Sofié!
  -Nina-
  http://cremedelastyle.blogspot.fi

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa Nina :)

   Kokeile ihmeessä. Reseptin layout on vain vähän vinossa sillä nuo vanhat postaukset ovat menneet blogimuutoissa vähän vinksalleen. Toivottavasti tämä sateinen kesä enteilee superia sienisaldoa. Olen nimittäin jättänyt pakkaseen hyvin tilaa kanttareille ;)

   Voi Nina, oleppas hyvä vain :)

 8. Avatar Vierailija: Nina sanoo:

  Aivan mielettömän ihanan näköinen piknik, täytyypä kokeilla tuota salaattiohjetta :) Kiitos ihanasta blogista Sofié! -Nina- http://cremedelastyle.blogspot.fi

 9. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No voi, kun olet ystävällinen :))Hih, no onneksi voin toteuttaa näitä osa-alueita edes täällä blogini puolella :)Olen pahoillani sen resepti-postauksen layoutista, sillä se on mennyt blogimuutossa vähän vinksin vonksin, mutta sisältö on ulkomuodostaan huolimatta ihan kunnossa :)

 10. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, no ne pitää olla kohdallaan. Ei tietenkään aina tarvitse jaksaa panostaa niin paljoa, mutta joskus on kiva syödä kauniissa ympäristössä :)

 11. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :)Olen halunnut niitä jo vähän aikaa, mutta en ole vain tullut ostaneeksi niitä aiemmin. Odottelen jo jotain illalliskutsuja joilloin voin tehdä niihin jonkun kivan ruokahalun herättäjän :)Ne ovat kyllä todella sievät ja tuovat kattaukseen kivasti lisää sitä jotain :)

 12. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa Nina :)Kokeile ihmeessä. Reseptin layout on vain vähän vinossa sillä nuo vanhat postaukset ovat menneet blogimuutoissa vähän vinksalleen. Toivottavasti tämä sateinen kesä enteilee superia sienisaldoa. Olen nimittäin jättänyt pakkaseen hyvin tilaa kanttareille ;)Voi Nina, oleppas hyvä vain :)

 13. Avatar Natalie sanoo:

  Hej taas :)
  Vinkkinä jos tulet käymään taas Turussa, niin Ruskolla (vähän matkaa Turusta siis) sijaitsee sisustusliike Loviisan Aitta ja sinne avautui juuri ainostaan Riviera Maison tuotteita myyvä ”kuivuri” :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!

   Tulen Turkuun taas ensi kuussa niin pitää kyllä mennä katsastamaan tuo Loviisan Aitta. Olen kuullut siitä niin paljon ja nyt varsinkin kun tuo RM:n aitta on avattu niin pakkohan siellä on piipahtaa :)

 14. Avatar Vierailija: Natalie sanoo:

  Hej taas :) Vinkkinä jos tulet käymään taas Turussa, niin Ruskolla (vähän matkaa Turusta siis) sijaitsee sisustusliike Loviisan Aitta ja sinne avautui juuri ainostaan Riviera Maison tuotteita myyvä ”kuivuri” :)

 15. Avatar Ilona sanoo:

  hih! aika ihanan näköisiä herkkuja!

  käytkös kurkistamassa blogiini :)?
  http://astylebook.blogspot.fi/

 16. Avatar Vierailija: Ilona sanoo:

  hih! aika ihanan näköisiä herkkuja!käytkös kurkistamassa blogiini :)?http://astylebook.blogspot.fi/

 17. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Tulen Turkuun taas ensi kuussa niin pitää kyllä mennä katsastamaan tuo Loviisan Aitta. Olen kuullut siitä niin paljon ja nyt varsinkin kun tuo RM:n aitta on avattu niin pakkohan siellä on piipahtaa :)

 18. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos vinkistä :)

 19. Avatar Daniela sanoo:

  wonderful! I would now go on a picnic! :)
  leave a nice comment on my new blog? http://da-nniela.blogspot.sk/ ;))

 20. Avatar Vierailija: Daniela sanoo:

  wonderful! I would now go on a picnic! :)leave a nice comment on my new blog? http://da-nniela.blogspot.sk/ ;))

 21. Avatar Magdaleena sanoo:

  Taas aivan ihana ja esteettisesti tyrmäävä postaus! Täytyy sanoa, että blogia seuratessa silmään on pistänyt se, miten kauniisti ja henkilökohtaisesti aina jaksat vastailla kommenttiboksin viesteihin, vaikka niitä näyttää tulevan reippaaseen tahtiin :) Sitä ei moni bloggaaja jaksa/viitsi/halua tehdä. Kiitos siitä!

  http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heh, no voi kiitos :)

   No minusta se on oikeasti pienin kiitos mitä voin teille antaa. Samalla pääsen tutustumaan vähän paremmin teihin lukijoihinikin. Tottakai siinä vierähtää tunti jos toinenkin viikossa kun vastailee sähköposteihin ja kommentteihin, mutta minä olen kokenut sen sellaisena asiana että se on yksi osa tätä bloggaamista :)

   Oleppas hyvä Magdaleena :*

 22. Avatar Vierailija: Magdaleena sanoo:

  Taas aivan ihana ja esteettisesti tyrmäävä postaus! Täytyy sanoa, että blogia seuratessa silmään on pistänyt se, miten kauniisti ja henkilökohtaisesti aina jaksat vastailla kommenttiboksin viesteihin, vaikka niitä näyttää tulevan reippaaseen tahtiin :) Sitä ei moni bloggaaja jaksa/viitsi/halua tehdä. Kiitos siitä!http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

 23. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, you definitely should!You have a nice name btw ;)

 24. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heh, no voi kiitos :)No minusta se on oikeasti pienin kiitos mitä voin teille antaa. Samalla pääsen tutustumaan vähän paremmin teihin lukijoihinikin. Tottakai siinä vierähtää tunti jos toinenkin viikossa kun vastailee sähköposteihin ja kommentteihin, mutta minä olen kokenut sen sellaisena asiana että se on yksi osa tätä bloggaamista :)Oleppas hyvä Magdaleena :*

Kommentoi