The final flight

torstai 21. kesäkuun 2012

Buongiorno a tutti! Niin kuin ainakin FB-ystäväni tietävät, niin olen tällä hetkellä Milanossa. Tein Finnairin kanssa yhteistyökampanjan, minkä tarkoituksena on hyvästellä kalustosta yksi heidän koneistaan. Kyseessä on Finnairin vuonna 2008 käyttöönottama retrokone nimeltä Silver Bird. Silver Birdin elo on valitettavasti tullut päätökseensä ja lennämme sen kanssa tänään sen viimeisen lentonsa Milanosta Helsinkiin.

Upea kone tarvitsee tietenkin upeat hyvästelyt, joten Finnair halusi luoda jotakin hyvin ikimuistoista koneen kunniaksi. Finnair kokosi yhteen pienen bloggaajajoukon, joka sai olla mukana tässä todella ainutlaatuisessa tilaisuudessa. Bloggaajia oli Kiinasta, Hong Kongista, Italiasta ja minä ja Jenni meiltä Suomesta. On ollut ilo ja kunnia olla mukana jossakin näin hyvin järjestetyssä ja upeassa tapahtumassa :)

Tuttuun tapaamme olemme nappailleet yllin kyllin kuvia, mutta onneksi ammattikuvaaja ikuisti meidät vielä kunnolla Silver Birdin kanssa. Kuvissani näkyy valitettavasti vain osa bloggaajista, sillä osan heistä tapasimme vasta täällä ihanassa Italiassa. Olin ihan todella iloinen, että teema oli nimenomaan 50-luku, sillä se jos jokin on nimenomaan minua. Kerrankin sai keikistellä kameralle ihan kunnolla ja ehkä se myös välittyy noista kuvistani, että olin tuossa asussa ja teemassa kuin kotonani. Mikä oli myös todella kiva juttu, niin myös Finnairin ihana henkilökunta oli puettu noihin 50-luvun uniformuihin.

Joudun pian sanomaan Milanolle ”arrivederci” ja lähettämään muutaman lentosuukon perään, mutta onneksi palaan tänne viimeistään taas sitten vähän syksymmällä. Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin, että yksi iso osa sydämestäni kuuluu tänne Italiaan, joten oli ihan mieletöntä että sain käväistä täällä lempimaassani näin upeissa merkeissä.

Baci <3

_________________________________________

Buongiorno a tutti! At least some of you know that I’m in Milan at the moment. I’m collaborating with Finnair at the very moment and we are saying goodbye to one of their plains. The plane is made in retro style and today the Silver Bird is taking its last flight above the clouds when we fly back to Helsinki from Milan. The plane is very special to Finnair so of course it needs special goodbyes as well. Because of Silver Bird has a special meaning to Finnair, they wanted to create a very spectacular event. A small group of bloggers was asked to join to this last flight and I’m one of those lucky ones. Happily Finnair wanted to bring some of the international bloggers to this final flight as well, so our group contained bloggers from China, Hong Kong and Italy.

It has been a truly honor and pleasure to be part of something like this, and the theme couldn’t be better. 50’s is like done to me and therefore I was like at home in that dress and make-up.  One thing that was particularly nice was that even the whole cabin crew was dressed in 50’s style.

Unfortunately I will soon have to say ” arrivederci” to Milan and head home again. Fortunately I know already that I will be back in Milan quite soon. You guys who have been reading my blog a bit longer know that I have lost a big part of my heart to Italy and that’s why especially it felt nice that I could experience something like this in one of my favorite country.

Baci <3


128 Responses to “The final flight”

 1. Avatar Mona sanoo:

  Nää on ihan uskomattoman upeita kuvia ja sinä sitäkin upeampi!! <3 Miten toinen voikaan olla noin kaunis <3 Pus ja haleja!:) Olipas muuten kiva idea Finnairilta!!:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   No voi sinua <3

   Kävin juhannuksena Turussa, mutta lupan tulla sinne pian taas uudelleen. On se vain niin ihana kaupunki, olen ehkä vähän kade kaikista ihanista jutuista mitä teillä siellä oikein on.Olin ihan fiiliksissä Sorrin ja Deli Verden salaateista :)

   Oli kyllä loistava idea Finnairilta! On kiva huomata että, miten Suomalaiset yrityksen vihdoinkin alkavat hyödyntämään sosiaalista mediaa :)

 2. Avatar Vierailija: Mona sanoo:

  Nää on ihan uskomattoman upeita kuvia ja sinä sitäkin upeampi!! <3 Miten toinen voikaan olla noin kaunis <3 Pus ja haleja!:) Olipas muuten kiva idea Finnairilta!!:)

 3. Avatar Elina sanoo:

  Ihania kuvia ja mitä maailmanmeininkiä! Olette olleet Jennin kanssa kyllä oikeat suomalaisneitokaiset 50-luvulle, olette erityisen kauniina! :) Odottelen Milanon reportaasia mielenkiinnolla.

 4. Avatar Vierailija: Elina sanoo:

  Ihania kuvia ja mitä maailmanmeininkiä! Olette olleet Jennin kanssa kyllä oikeat suomalaisneitokaiset 50-luvulle, olette erityisen kauniina! :) Odottelen Milanon reportaasia mielenkiinnolla.

 5. Avatar Laura sanoo:

  Aivan upeita kuvia! Olet upea! Oli varmasti ikimuistoinen lento :)

 6. Avatar Vierailija: Laura sanoo:

  Aivan upeita kuvia! Olet upea! Oli varmasti ikimuistoinen lento :)

 7. Avatar -heinie- sanoo:

  Aivan mahtavia kuvia Sofie kaunotar :). Ja niin huippu yhteistyö, tykkään tästä :)!

 8. Avatar Vierailija: -heinie- sanoo:

  Aivan mahtavia kuvia Sofie kaunotar :). Ja niin huippu yhteistyö, tykkään tästä :)!

 9. Avatar Celina sanoo:

  Ihanaa teillä ollut! Upeita kuvia ja kaunis sinä <3

  Olen innolla odotellut sen teidän bloggaajapäivän jälkkärin reseptiä, kun se näytti senverran helpolta, että olisi voinut juhannuksena mökillä sitä tehdä :) Et jaksaisi kirjoittaa tänne kommenttiboksiin lyhyesti sen sisältöä? :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!Oon nyt möksällä,niin en ole kerennyt postailemaan vielä.Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sitruunamehussa ja mintunlehdissä noin puolisen tuntia. Koristelin jälkiruoan marjoilla ja suklaalastuilla :)

 10. Avatar Vierailija: Celina sanoo:

  Ihanaa teillä ollut! Upeita kuvia ja kaunis sinä <3Olen innolla odotellut sen teidän bloggaajapäivän jälkkärin reseptiä, kun se näytti senverran helpolta, että olisi voinut juhannuksena mökillä sitä tehdä :) Et jaksaisi kirjoittaa tänne kommenttiboksiin lyhyesti sen sisältöä? :)

 11. Ihana idea Finnairilta! Olet kyllä todella kauniina, huomaa että viihdyt tuossa asussa :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin oli! Oli niin mahtavaa päästä mukaan johonkin tällaiseen :)
   No kiva, että huomaa että viihdyn tuossa asussa :)))

 12. Avatar Vierailija: ruma ankanpoikanen sanoo:

  Ihana idea Finnairilta! Olet kyllä todella kauniina, huomaa että viihdyt tuossa asussa :)

 13. Avatar M. sanoo:

  Mahtava juttu ja mitä kuvia, wau! Näytätte upeilta!

 14. Avatar Vierailija: M. sanoo:

  Mahtava juttu ja mitä kuvia, wau! Näytätte upeilta!

 15. Avatar Jeanette sanoo:

  Upeita ja nostalgisia kuvia ja tyylikkäitä ja kauniita daameja =)

 16. Avatar Vierailija: Jeanette sanoo:

  Upeita ja nostalgisia kuvia ja tyylikkäitä ja kauniita daameja =)

 17. Avatar Lora sanoo:

  Olipas kiva happeninki, pikapyrähdys Italiassa kuulostaa erinomaiselta. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti:)

  Pikaisesti vain kysäisisin, että mitä sinulla oli sen marenki- marjajälkkärin pohjalla jota teit toissaviikonloppuna? Kuvistasi yritin katsoa mutta en ole ihan varma onko siinä valkosuklaa/vaniljavaahtoa vai mitä :)Suunnataan mökille juhannusviettoon ja tuo jälkkäri voisi toimia hyvin juhannusaterian päätteeksi :)

  Aurinkoista juhannusviikonloppua!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sotruunamehussa ja mintunlehdissä.Koristelin jälkiruoan suklaalla,marjoilla ja marengeilla.

 18. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Olipas kiva happeninki, pikapyrähdys Italiassa kuulostaa erinomaiselta. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti:)Pikaisesti vain kysäisisin, että mitä sinulla oli sen marenki- marjajälkkärin pohjalla jota teit toissaviikonloppuna? Kuvistasi yritin katsoa mutta en ole ihan varma onko siinä valkosuklaa/vaniljavaahtoa vai mitä :)Suunnataan mökille juhannusviettoon ja tuo jälkkäri voisi toimia hyvin juhannusaterian päätteeksi :)Aurinkoista juhannusviikonloppua!

 19. Avatar Rosalie sanoo:

  I’m telling it again, Sofie, you were made for the 50s’ :)
  You look GORGEOUS! Mad Men Sofie :)
  I LOVE it!!!!! You guys look super good-

 20. Avatar Vierailija: Rosalie sanoo:

  I’m telling it again, Sofie, you were made for the 50s’ :)You look GORGEOUS! Mad Men Sofie :)I LOVE it!!!!! You guys look super good-

 21. Avatar Aurora sanoo:

  Todella upeita kuvia! Ihana 50-luvun tunnelma : )

 22. Avatar Vierailija: Aurora sanoo:

  Todella upeita kuvia! Ihana 50-luvun tunnelma : )

 23. Avatar memmi sanoo:

  Tää on tosi mahtava juttu. Hieno juttu kun olet päässyt tälläiseen:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin oli! Olin ihan superonnellinen, että pääsin mukaan johonkin näin upeaan ja ikimuistoiseen juttuun :)

 24. Avatar Vierailija: memmi sanoo:

  Tää on tosi mahtava juttu. Hieno juttu kun olet päässyt tälläiseen:)

 25. Avatar sanna sanoo:

  Ihanaa! Nämä kuvat saivat hymyn huulille! Oikein vanhan ajan glamouria :)

 26. Avatar Vierailija: sanna sanoo:

  Ihanaa! Nämä kuvat saivat hymyn huulille! Oikein vanhan ajan glamouria :)

 27. Love how you styled your 50’s outfit! PERFETTO & BELLISSIMA!!! I think it was such a particular experience, I had never heard about something like that!!! Spero verrai a trovarci di nuovo :)!!! Un bacione!

  • Avatar Sofié sanoo:

   Mille grazie bella!

   It was, and I think that was something that I will remember for the rest of my life :)

   Bacione!

 28. Avatar Vierailija: Novella - 9lla.it sanoo:

  Love how you styled your 50’s outfit! PERFETTO & BELLISSIMA!!! I think it was such a particular experience, I had never heard about something like that!!! Spero verrai a trovarci di nuovo :)!!! Un bacione!

 29. Avatar Pieni lintu sanoo:

  Ai että mikä ihana fiilis kuvissa!!!

 30. Avatar Vierailija: Pieni lintu sanoo:

  Ai että mikä ihana fiilis kuvissa!!!

 31. Avatar lili sanoo:

  Aivan mielettömän upeita kuvia, noista kyllä henkii niin 50-luku ja sen ajan lentämisen glamour!:) Ja todella ihana idea Finnairilta tuollainen, varmasti ollut niin heille kuin teillekin aivan unohtumaton kokemus! Voi että mihin kaikkiin upeisiin juttuihin olet päässyt blogisi myötä mukaan, aivan mahtavaa!:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   No kiva, että se henkii kuvistani myös sinne ruudun toiselle puolelle :))
   Olin niin onnellinen, että minua pyydettiin mukaan tällaiseen aivan mahtavaan juttuun. On kyllä aivan ikimuistoinen juttu.

   Luin kommenttisi moneen kertaan ja tulin siitä ihan superonnelliseksi. Monia tällaiset jutut voivat ärsyttää, mutta olen niin onnelinen että miulla on lukijoina ihmisiä jotka ovat samanlaisia kuin minä. Ihanaa, että osaatte olla toisten puolesta onnellisia <3

   Silloin kun aloitin bloggaamisen niin en tiennyt, että siitä voisi seurata joitakin näin upeitata juttuja. Kannatti siis aloittaa tämä harrastus :)

 32. Avatar Vierailija: lili sanoo:

  Aivan mielettömän upeita kuvia, noista kyllä henkii niin 50-luku ja sen ajan lentämisen glamour!:) Ja todella ihana idea Finnairilta tuollainen, varmasti ollut niin heille kuin teillekin aivan unohtumaton kokemus! Voi että mihin kaikkiin upeisiin juttuihin olet päässyt blogisi myötä mukaan, aivan mahtavaa!:)

 33. Avatar Tiinanen sanoo:

  Ihania kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen kuva sai hymyn huulille!

 34. Avatar Vierailija: Tiinanen sanoo:

  Ihania kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen kuva sai hymyn huulille!

 35. Avatar Elina sanoo:

  Todella upeita kuvia! Olette kaikki niin hienon näkösinä (:

  • Avatar Sofié sanoo:

   En malta odottaa, että näen ne valokuvaajan napsimat kuvat. Lupaan laittaa niitä sitten tänne blogini puolelle :)

 36. Avatar Vierailija: Elina sanoo:

  Todella upeita kuvia! Olette kaikki niin hienon näkösinä (:

 37. Avatar Betty sanoo:

  Mieheni on juuri tuolla paluulennolla… :) Hän laittoikin viestiä, että aika makea juttu! :D

 38. Avatar Vierailija: Betty sanoo:

  Mieheni on juuri tuolla paluulennolla… :) Hän laittoikin viestiä, että aika makea juttu! :D

 39. Avatar Laura sanoo:

  Näytättepäs upeilta!

 40. Avatar Vierailija: Laura sanoo:

  Näytättepäs upeilta!

 41. Avatar Eva sanoo:

  Miten joku voi olla noin kaunis kuin mitä sinä olet? :)

 42. Avatar Vierailija: Eva sanoo:

  Miten joku voi olla noin kaunis kuin mitä sinä olet? :)

 43. Avatar Sanni sanoo:

  Oooh, ehkä *vähän* kade…!!! Upeita kuvia ja ihania naisia!

  (miksi kosmebloggaajille ei tarjota tällaisia yhteistöitä…? ^_^)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hih, kiitos Sanni.

   No kannattaa olla tällainen matka- ja ruokabloggaaja, niin pääsee mukaan tällaisiin juttuhin ;)

 44. Avatar Vierailija: Sanni sanoo:

  Oooh, ehkä *vähän* kade…!!! Upeita kuvia ja ihania naisia!(miksi kosmebloggaajille ei tarjota tällaisia yhteistöitä…? ^_^)

 45. Avatar Maria sanoo:

  siis aivan ihania kuvia !! näytätte kummatkin niin kauniilta :)

  Ihan lemppari kuva toi kolmas, se missä sulla on toinen käsi lanteilla ja toinen siinä vieressä viehkeästi <; hihi !

  <3 Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa Maria!!

   Voi kiitos <3

   Tuo asu ja meikki saivat Sofiésta esiin viehkeän fiftari mimmin ;)
   Tuo on tilannekuva niistä valokuvauksista ja odotankin jo innolla, että miltä se kuva näyttää valokuvaajan kamerasta käsin.

 46. Avatar Vierailija: Maria sanoo:

  siis aivan ihania kuvia !! näytätte kummatkin niin kauniilta :)Ihan lemppari kuva toi kolmas, se missä sulla on toinen käsi lanteilla ja toinen siinä vieressä viehkeästi <; hihi !<3 Mariahttp://dejiss.blogspot.com

 47. Avatar Sonja sanoo:

  Rakastan sun blogia! Ja oot niiiin kaunis! <3

 48. Avatar Vierailija: Sonja sanoo:

  Rakastan sun blogia! Ja oot niiiin kaunis! <3

 49. Avatar Susanna89 sanoo:

  Upea tyyli! ja hienot kuvat

 50. Avatar Vierailija: Susanna89 sanoo:

  Upea tyyli! ja hienot kuvat

 51. Avatar Elisabeth sanoo:

  Beata te! Itse olen asunut pari vuotta Milanossa ja voin sanoa että kyseessä on upea kaupunki-varsinkin Via Monte Napoleone ja Via Torino ovat hienoja ostoskatuja ja yöelämä Milanossa on Italian paras! Teidän on pakko käydä aperitivolla – Milanolainen happy hour tarkoittaa jotain aivan muuta kuin Suomessa!
  Näytätte upealta! 50-luvun tyyli on vangitseva!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Siis olen aiemmin lentänyt Milanoon ja mennyt kentältä suoran juna-asemalle ja sieltä suoraan Venetsian lähellä asuvien ystävieni luokse. Ystäväni asuu vielä hetken Milanossa ja mietinkin, että pitäisiköhän sitä tehdä joku viikonloppureissu Milanoon nyt kesällä. Happy hour Milanolaisittain on kyllä aivan loistava, miksei meillä ole samanlaista?!?

   Baci E <3

 52. Avatar Vierailija: Elisabeth sanoo:

  Beata te! Itse olen asunut pari vuotta Milanossa ja voin sanoa että kyseessä on upea kaupunki-varsinkin Via Monte Napoleone ja Via Torino ovat hienoja ostoskatuja ja yöelämä Milanossa on Italian paras! Teidän on pakko käydä aperitivolla – Milanolainen happy hour tarkoittaa jotain aivan muuta kuin Suomessa!Näytätte upealta! 50-luvun tyyli on vangitseva!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 53. Avatar Pinksu sanoo:

  Voi ihania kuvia ja onneks oli niin aurinkoistakin silloin!
  Huippua, että reissusta tuli mahtava!
  Oli tosi kiva meikata sua, oot niin kaunis! :)

  Ihanaa juhannusta ja oikein suloista kesää muutenkin!

  Terkuin, Pinksu

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!

   Voi kuule, et tiedä miten onnellinen olin tekemästäsi meikistä. Se oli juuri sellainen kuin halusinkin.Olet kyllä niin taitava :)

   Kiitos samoin :)

 54. Avatar Vierailija: Pinksu sanoo:

  Voi ihania kuvia ja onneks oli niin aurinkoistakin silloin!Huippua, että reissusta tuli mahtava!Oli tosi kiva meikata sua, oot niin kaunis! :)Ihanaa juhannusta ja oikein suloista kesää muutenkin!Terkuin, Pinksu

 55. Avatar Saija sanoo:

  Eikä, te näytätte ihan mahtavan upeilta!!! <3

 56. Avatar Vierailija: Saija sanoo:

  Eikä, te näytätte ihan mahtavan upeilta!!! <3

 57. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Oon nyt möksällä,niin en ole kerennyt postailemaan vielä.Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sitruunamehussa ja mintunlehdissä noin puolisen tuntia. Koristelin jälkiruoan marjoilla ja suklaalastuilla :)

 58. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Se mousse on tehty mascarponesta ja vaniljakermavaahdosta.Marinoin meloninpaloja sotruunamehussa ja mintunlehdissä.Koristelin jälkiruoan suklaalla,marjoilla ja marengeilla.

 59. Avatar Hanna sanoo:

  Aivan upeat asut! 50-luvun tyyli on kyllä ihanaa ja kyllä se sun kotoisuus noissa asuissa välittyi ainaki tän ruudun taakse. :) Olisi ihana iteki päästä ulkomaille, vaikka tonne Italiaan kun en oo siellä vielä käyny.

  • Avatar Sofié sanoo:

   No olen niin onnellinen, että tuo teema oli nimenomaan 50-luku. Punaiset huulet, tyllihameet ja viehkeät poseeraukset ovat parhautta :)

 60. Avatar Vierailija: Hanna sanoo:

  Aivan upeat asut! 50-luvun tyyli on kyllä ihanaa ja kyllä se sun kotoisuus noissa asuissa välittyi ainaki tän ruudun taakse. :) Olisi ihana iteki päästä ulkomaille, vaikka tonne Italiaan kun en oo siellä vielä käyny.

 61. Avatar Pipsa sanoo:

  Vau, mieletön juttu! En voi kuvitellakaan, miten mahtavat syötävät teillä siellä reissussa saattaa olla! Toivottavasti ruokakuvia ja tilannekuvia on tulossa reissusta? :) Olet todella kaunis näissä kuvissa.

 62. Avatar Vierailija: Pipsa sanoo:

  Vau, mieletön juttu! En voi kuvitellakaan, miten mahtavat syötävät teillä siellä reissussa saattaa olla! Toivottavasti ruokakuvia ja tilannekuvia on tulossa reissusta? :) Olet todella kaunis näissä kuvissa.

 63. Avatar Marja sanoo:

  Aivan mielettömiä kuvia! Olet tuo mekko päälläsi aivan huikea kaunotar menneiltä vuosikymmeniltä.

 64. Avatar Vierailija: Marja sanoo:

  Aivan mielettömiä kuvia! Olet tuo mekko päälläsi aivan huikea kaunotar menneiltä vuosikymmeniltä.

 65. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No voi sinua <3Kävin juhannuksena Turussa, mutta lupan tulla sinne pian taas uudelleen. On se vain niin ihana kaupunki, olen ehkä vähän kade kaikista ihanista jutuista mitä teillä siellä oikein on.Olin ihan fiiliksissä Sorrin ja Deli Verden salaateista :)Oli kyllä loistava idea Finnairilta! On kiva huomata että, miten Suomalaiset yrityksen vihdoinkin alkavat hyödyntämään sosiaalista mediaa :)

 66. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi Elina <3Oli kiva leikkiä päivä mallia:)

 67. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oli kyllä yksi hienoimmista jutuista missä olen koskaan ollut :)

 68. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, minäkin tykkäsin tästä! Tällaisia juttuja voisin tehdä vaikka joka viikko :))

 69. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin oli! Oli niin mahtavaa päästä mukaan johonkin tällaiseen :)No kiva, että huomaa että viihdyn tuossa asussa :)))

 70. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :)

 71. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Odotan innolla valokuvaajan kuvia, sillä nämä kuvat ovat napattu Olympuksellani :)

 72. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  I know it too! I should definitely have born in some other decade :)Thank you <3

 73. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Odottelen jo innolla valokuvaajan kuvia, sillä nämä kuvat on napattu ihan vain Olympuksellani :)

 74. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin oli! Olin ihan superonnellinen, että pääsin mukaan johonkin näin upeaan ja ikimuistoiseen juttuun :)

 75. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Eikö?! Olin itse ihan fiiliksissä kun kuulin tämän lennon teeman :)

 76. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Mille grazie bella!It was, and I think that was something that I will remember for the rest of my life :)Bacione!

 77. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :))

 78. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No kiva, että se henkii kuvistani myös sinne ruudun toiselle puolelle :))Olin niin onnellinen, että minua pyydettiin mukaan tällaiseen aivan mahtavaan juttuun. On kyllä aivan ikimuistoinen juttu. Luin kommenttisi moneen kertaan ja tulin siitä ihan superonnelliseksi. Monia tällaiset jutut voivat ärsyttää, mutta olen niin onnelinen että miulla on lukijoina ihmisiä jotka ovat samanlaisia kuin minä. Ihanaa, että osaatte olla toisten puolesta onnellisia <3Silloin kun aloitin bloggaamisen niin en tiennyt, että siitä voisi seurata joitakin näin upeitata juttuja. Kannatti siis aloittaa tämä harrastus :)

 79. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, se on myös lempparikuvani ja aion kehystää sen muistoksi :)

 80. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  En malta odottaa, että näen ne valokuvaajan napsimat kuvat. Lupaan laittaa niitä sitten tänne blogini puolelle :)

 81. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi miten kiva juttu :))

 82. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No voi, meillä oli hyvät meikkaajat ja kampaajat :)

 83. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi kun olet ystävällinen. Kaiken takana oli kumminkin montaa eri tököttiä ja ammattilaiset :)

 84. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, kiitos Sanni. No kannattaa olla tällainen matka- ja ruokabloggaaja, niin pääsee mukaan tällaisiin juttuhin ;)

 85. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa Maria!!Voi kiitos <3Tuo asu ja meikki saivat Sofiésta esiin viehkeän fiftari mimmin ;)Tuo on tilannekuva niistä valokuvauksista ja odotankin jo innolla, että miltä se kuva näyttää valokuvaajan kamerasta käsin.

 86. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, no voi kiitos :)))

 87. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No voi kiitos Susanna :)

 88. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Siis olen aiemmin lentänyt Milanoon ja mennyt kentältä suoran juna-asemalle ja sieltä suoraan Venetsian lähellä asuvien ystävieni luokse. Ystäväni asuu vielä hetken Milanossa ja mietinkin, että pitäisiköhän sitä tehdä joku viikonloppureissu Milanoon nyt kesällä. Happy hour Milanolaisittain on kyllä aivan loistava, miksei meillä ole samanlaista?!?Baci E <3

 89. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Voi kuule, et tiedä miten onnellinen olin tekemästäsi meikistä. Se oli juuri sellainen kuin halusinkin.Olet kyllä niin taitava :)Kiitos samoin :)

 90. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi Saija <3 <3

 91. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No olen niin onnellinen, että tuo teema oli nimenomaan 50-luku. Punaiset huulet, tyllihameet ja viehkeät poseeraukset ovat parhautta :)

 92. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin oli! Voisin tehdä näitä juttuja joka viikko ;)Kiitos paljon :)

 93. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No odotellaan vielä niitä valokuvaajan ottamia kuvia ;)Hih, kiitos <3

 94. Avatar Johanna sanoo:

  Ihan uskomattoman kauniita olette Jennin kanssa, kuin luotuja fiftari-malleiksi! :)

  Mukava kuulla, että oot nauttinut juhannuksesta Turussa, täällä ikäni asuneena en tiedä mitään parempaa, kuin juhannus Turun saaristossa. Siinä missä monet on jouluihmisiä, itse olen ehdottomasti juhannusihminen!

 95. Avatar Vierailija: Johanna sanoo:

  Ihan uskomattoman kauniita olette Jennin kanssa, kuin luotuja fiftari-malleiksi! :) Mukava kuulla, että oot nauttinut juhannuksesta Turussa, täällä ikäni asuneena en tiedä mitään parempaa, kuin juhannus Turun saaristossa. Siinä missä monet on jouluihmisiä, itse olen ehdottomasti juhannusihminen!

 96. Avatar Tarja sanoo:

  Luinkin tästä lennosta jo Jennin blogin puolelta ja ajattelin, että mikä mahtava idea! Upeita kuvia ja mitä kaunottaria te olettekaan! Vau!

  Milanossa olen kerran ollut viikonlopun (13 vuotta sitten) ja muistan edelleen sen häkellyttävän tunteen, kun illalla saavuttuamme lähdimme kävelylle ja nousimme metroaseman portaita ylös aukiolle ja näimme illan valaistuksessa seisovan Il Duomon. Huikea näky! Uskomaton rakennus kaikin puolin. Italiaan halajaisi mieleni taas niin kovasti, mutta tällä hetkellä täytyy tyytyä metsämökkimme rauhaan – ihan mukavaa sekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

 97. Avatar Vierailija: Tarja sanoo:

  Luinkin tästä lennosta jo Jennin blogin puolelta ja ajattelin, että mikä mahtava idea! Upeita kuvia ja mitä kaunottaria te olettekaan! Vau! Milanossa olen kerran ollut viikonlopun (13 vuotta sitten) ja muistan edelleen sen häkellyttävän tunteen, kun illalla saavuttuamme lähdimme kävelylle ja nousimme metroaseman portaita ylös aukiolle ja näimme illan valaistuksessa seisovan Il Duomon. Huikea näky! Uskomaton rakennus kaikin puolin. Italiaan halajaisi mieleni taas niin kovasti, mutta tällä hetkellä täytyy tyytyä metsämökkimme rauhaan – ihan mukavaa sekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentoi