Sunday with lovely Friends

keskiviikko 13. kesäkuu 2012

Olette varmasti nähneet jo muiden bloggaavien ystävieni kuvia viime sunnuntailta, mutta ajattelin että jaan myös omani teidän kanssa. Ihanainen Char onnistui nappaamaan muutaman kuvan sillä välin kun olin lempipuuhaassani keittiön puolella. Saatte reseptin vielä tuohon spontaaniin jälkiruokaani vähän myöhemmin.

Olimme odottaneet jo kauan aikaa, että näkisimme toisemme, joten sunnuntai sujui aika iloisissa ja nauruntäyteisissä merkeissä. Kokoonnuimme Mrs.V:n kauniiseen kotiin  Charin, Johannan ja Lindan kanssa.  Harmillisintahan tässä vain oli se, että Coconen ei päässyt paikalle. Näen varmasti tosin hänet ja hänen muhkean etanafarminsa pian siellä ihanassa Turussa ;)

Minulla on paljon hyvin erilaisia ystäviä, jotkut ovat ballerinoja ja toiset lakimiehiä ja ne kolmannet eivät välttämättä vieläkään tiedä mitä ovat tai haluavat olla. Ei sen niin väliä mitä kukakin tekee, kunhan osaa nauttia tästä elämästä tässä ja nyt. Ihan siitä etanafarmistakin <3. Tunnen itseni aina välillä ihan superonnekkaaksi kun olen saanut tuollaisia ystävieni kaltaisia kultakimpaleita elämääni. Se vain menee niin että ainoa millä on loppujen lopuksi väliä ovat ihmiset ympärilläsi. Mikään ei ole arvokkaampaa kuin sydän täynnä rakkautta ja elämä täynnä ihmisiä joiden kanssa voit iloita elämän pienistä suurista iloista.

P.S. Mä voisin mielelläni haluta sen ikioman etanafarmin.

____________________________________

Last sunday me and my lovely friends gathered together and spent almost the whole Sunday together. Few of them are living abroad and therefore these kinds of events feels quite special, and therefore the whole day was full of laughter and joy. Some of them I have known before our blogs, but I have been quite fortunate in that sense that this hobby of mine has brought some of these lovely people into my life.

“A cup of coffee shared with friends is happiness tasted and time well spent”


46 Responses to “Sunday with lovely Friends”

 1. Avatar -heinie- sanoo:

  Oot kyllä niin ihana, puhut niin kauniisti ystävistäsi :). Ja ihania kuvia teidän tapaamiselta. Tuollaiset hetket on kyllä huippuja, odotankin jo kesän mökkiviikonloppua ystävien kanssa, jotka asuvat ympäri suomea ja ulkomailla <3.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!

   No voi, olen vain odottanut tätä tänne muuttoa niin pajon, jotta olen lähempänä kaikkia rakkaitani :)

   Niin, minulla on vähän sama juttu. Yksi ystävistäni asuu Tukholmassa enkä malta odottaa että pääsen näkemään häntä taas<3

   Mökkiviikonloput on parhautta. Kukaan ei ikinä usko sitä että minä rakastaisin mökkeilyä, mutta se on minusta ehdoton juttu mitä pitää kesäisin tehdä :)

   Ihanaa loppuviikkoa :)

 2. Avatar Vierailija: -heinie- sanoo:

  Oot kyllä niin ihana, puhut niin kauniisti ystävistäsi :). Ja ihania kuvia teidän tapaamiselta. Tuollaiset hetket on kyllä huippuja, odotankin jo kesän mökkiviikonloppua ystävien kanssa, jotka asuvat ympäri suomea ja ulkomailla <3.

 3. Avatar Biscotti sanoo:

  Oi sulla on ihana paita näissä kuvissa :) Mistä se on ostettu?

 4. Avatar Vierailija: Biscotti sanoo:

  Oi sulla on ihana paita näissä kuvissa :) Mistä se on ostettu?

 5. Avatar Mona sanoo:

  Voi että miten ihania kuvia jälleen ja sitäkin ihanampia bloggaajia!!:) <3

  • Avatar Sofié sanoo:

   Voi Mona! Harmittaa, etten viimeeksi kerennyt hengailla teidän seurassa muuta kun sen päivän, mutta mä lupaan tulla Turkuun asap!

 6. Avatar Vierailija: Mona sanoo:

  Voi että miten ihania kuvia jälleen ja sitäkin ihanampia bloggaajia!!:) <3

 7. Avatar rilla sanoo:

  :)
  Niin kauniit kuvat ja nuo syömiset. Saat tulla meille kokkaamaan anytime. Voin samalla lahjoittaa sulle sen etanafarmin alun täältä. Ne lisääntyy nopeasti… :D

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei sinä kotkantyttö :)

   Mä tulen seuraavalla kerralla kun tulen piipahtamaan mummilassa. Varsinkin jos saan muutaman muhkean etanan farmilleni ;)

 8. Avatar Vierailija: rilla sanoo:

  :)Niin kauniit kuvat ja nuo syömiset. Saat tulla meille kokkaamaan anytime. Voin samalla lahjoittaa sulle sen etanafarmin alun täältä. Ne lisääntyy nopeasti… :D

 9. Ounou, lupaan, ettet halua etanafarmia!! :D Mulla oli sellainen viime vuonna, ja ne pirulaiset söivät KAIKEN, mihin vain pääsivät käsiksi. Menevät jopa seinää pitkin vähän matkaa… Yäck.

  Ihania juttuja olet taas kokkaillut, reseptejä vain tännepäin! ;)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Eikä! Höh. No se olisi kyllä aika mälsää ja varsinkin jos ne syö kasvimaalta kaikki yrtit ja salaatit.

   Keräilin pienenä etanoita ja lemppäkerttuja lasipurkkeihin. Äiti ei ollut ihan hirveen iloinen niistä etanoita, sillä se ei pidä mistään limaisesta.

   Mä laitan tulemaan :)

 10. Avatar Vierailija: Petra Pauliina sanoo:

  Ounou, lupaan, ettet halua etanafarmia!! :D Mulla oli sellainen viime vuonna, ja ne pirulaiset söivät KAIKEN, mihin vain pääsivät käsiksi. Menevät jopa seinää pitkin vähän matkaa… Yäck. Ihania juttuja olet taas kokkaillut, reseptejä vain tännepäin! ;)

 11. Avatar Lady G sanoo:

  Really nice blouse, where did you find it? :)

 12. Avatar Vierailija: Lady G sanoo:

  Really nice blouse, where did you find it? :)

 13. Avatar Elisabete sanoo:

  Tunnelmallisia kuvia ja kaikki lempi bloggaajat samassa paikassa! Olette upeita naisia <3

 14. Avatar Vierailija: Elisabete sanoo:

  Tunnelmallisia kuvia ja kaikki lempi bloggaajat samassa paikassa! Olette upeita naisia <3

 15. Avatar Kris sanoo:

  ihania, ihania kuvia :)

 16. Avatar Vierailija: Kris sanoo:

  ihania, ihania kuvia :)

 17. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!No voi, olen vain odottanut tätä tänne muuttoa niin pajon, jotta olen lähempänä kaikkia rakkaitani :)Niin, minulla on vähän sama juttu. Yksi ystävistäni asuu Tukholmassa enkä malta odottaa että pääsen näkemään häntä taas<3Mökkiviikonloput on parhautta. Kukaan ei ikinä usko sitä että minä rakastaisin mökkeilyä, mutta se on minusta ehdoton juttu mitä pitää kesäisin tehdä :)Ihanaa loppuviikkoa :)

 18. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Ai kiitos :)No Zarastahan se.

 19. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi Mona! Harmittaa, etten viimeeksi kerennyt hengailla teidän seurassa muuta kun sen päivän, mutta mä lupaan tulla Turkuun asap!

 20. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei sinä kotkantyttö :)Mä tulen seuraavalla kerralla kun tulen piipahtamaan mummilassa. Varsinkin jos saan muutaman muhkean etanan farmilleni ;)

 21. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Eikä! Höh. No se olisi kyllä aika mälsää ja varsinkin jos ne syö kasvimaalta kaikki yrtit ja salaatit.Keräilin pienenä etanoita ja lemppäkerttuja lasipurkkeihin. Äiti ei ollut ihan hirveen iloinen niistä etanoita, sillä se ei pidä mistään limaisesta.Mä laitan tulemaan :)

 22. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hi, I bought it from Zara :)

 23. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi Elisabete, kiitos :’)

 24. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hih, kiitos!Kurkkasin blogiisi ja sieltä niitä ihania kuvia vasta löytyikin :)))

 25. Avatar Lora sanoo:

  Ihania tunnelmakuvia, niiden kiva fiilis taydentaa tekstia (anteeksi a-kirjainmet, olen talla hetkella siella Provencen reissulla, hih).

  Herkullisen nakoista jalkkaria, nam. Aika herkkuruokaa on taalla lomallakin saanut, kiitos Bed n breakfast hostin ravintola vinkkien :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa lomalainen :)

   Mietinkin, että olet nyt varmasti matkallasi. Teidän reissu kuulostaa kyllä niin ihanalle :)
   Toivottavasti ensi kesänä minulla on jo loma jolloin voisin lähteä pienelle Euroopan rundille :)

   Nauti olosta ja lomasta :)

 26. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Ihania tunnelmakuvia, niiden kiva fiilis taydentaa tekstia (anteeksi a-kirjainmet, olen talla hetkella siella Provencen reissulla, hih). Herkullisen nakoista jalkkaria, nam. Aika herkkuruokaa on taalla lomallakin saanut, kiitos Bed n breakfast hostin ravintola vinkkien :)

 27. Avatar Elisabeth sanoo:

  Olen samaa mieltä – tärkeintä on osata nauttia tästä hetkestä. Monet elävät menneisyydessä ja toiset katsovat ainoastaan tulevaisuuteen mutta on oikea onni jos pystyy elämään tässä hetkessä ja nauttia siitä! Hyvä ystävyys on todella hieno asia! Ihania kuvia taas!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa :))

   Niin, välillä se unohtuu kaiken työn ja muun alle, mutta sitten kyllä aina jossain välissä herään ja muistan ottaa rennosti :)

   Hih, no ne ystävät aina välillä vähän purnaavat kun olen kuulemma aina niin kiireinen. Onneksi sitä aikaa kumminkin löytyy aina välillä :) Kesä on tällaista ihmeellistä aikaa milloin mennään paikasta toiseen ihan hirmuisella kiireellä :)

   KIvaa loppuviikkoa!

 28. Avatar Vierailija: Elisabeth sanoo:

  Olen samaa mieltä – tärkeintä on osata nauttia tästä hetkestä. Monet elävät menneisyydessä ja toiset katsovat ainoastaan tulevaisuuteen mutta on oikea onni jos pystyy elämään tässä hetkessä ja nauttia siitä! Hyvä ystävyys on todella hieno asia! Ihania kuvia taas!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 29. Avatar Laura sanoo:

  Ihana blogi sulla, vasta löysin (aika tuore blogien lukija vasta oonkin)! Tosi kauniita kuvia ja kekseliäästi ”sommiteltuja” kuvia oot ottanut! Mitä objektiiveja käytät eniten ja mitä kameraa käytät, jos saan udella? Oon itekin hiljattain kiinnostunut valokuvaamisesta ja pohdin eri objektiivien hankinnan välillä.

  Palaan mielellään katsoon sun blogia vastaisuudessakin!

 30. Avatar Vierailija: Laura sanoo:

  Ihana blogi sulla, vasta löysin (aika tuore blogien lukija vasta oonkin)! Tosi kauniita kuvia ja kekseliäästi ”sommiteltuja” kuvia oot ottanut! Mitä objektiiveja käytät eniten ja mitä kameraa käytät, jos saan udella? Oon itekin hiljattain kiinnostunut valokuvaamisesta ja pohdin eri objektiivien hankinnan välillä. Palaan mielellään katsoon sun blogia vastaisuudessakin!

 31. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa lomalainen :)Mietinkin, että olet nyt varmasti matkallasi. Teidän reissu kuulostaa kyllä niin ihanalle :)Toivottavasti ensi kesänä minulla on jo loma jolloin voisin lähteä pienelle Euroopan rundille :)Nauti olosta ja lomasta :)

 32. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa :))Niin, välillä se unohtuu kaiken työn ja muun alle, mutta sitten kyllä aina jossain välissä herään ja muistan ottaa rennosti :)Hih, no ne ystävät aina välillä vähän purnaavat kun olen kuulemma aina niin kiireinen. Onneksi sitä aikaa kumminkin löytyy aina välillä :) Kesä on tällaista ihmeellistä aikaa milloin mennään paikasta toiseen ihan hirmuisella kiireellä :)KIvaa loppuviikkoa!

 33. Avatar Vierailija: Kris sanoo:

  <3 :)

 34. Avatar Ansku sanoo:

  Ystävät ovat elämän suola <3

 35. Avatar Vierailija: Ansku sanoo:

  Ystävät ovat elämän suola <3

Kommentoi