Nescafé Dolce Gusto Genio omaksi?

tiistai 08. toukokuu 2012

Muistattehan kuvissani komeilevan komean herra Guston? Sain hänet siis vuosi sitten blogini kautta ja arvoin silloin myös teille samanlaisen kahvinkeittimen. Herra Gusto on palvellut minua ihan äärettömän hyvin ja hän keittää minulle joka aamu pehmeänmakuista kahvia.

Sain teille arvottavaksi uudemman version kahvikoneesta eli Nescafén Dolce Gusto Genion. Kävin katsomassa Geniota viime viikolla ja yksi asia mitä olen aina välillä omassa Gustossani harmitellut on se, että siinä ei ole vedenmittausjärjestelmää. Nescafén uudessa Dolce Gusto Geniossa sen sijaan on automaattijärjestelmä, joten nestettä ei tarvitse enää mitata silmämääräisesti. Genio voitti muuten tammikuussa Ylen Kuningaskuluttajan järjestämän kilpailun, jossa mukana oli monia muita kapselikahvikoneita ;)

Samalla kun kävin moikkaamassa ihania Drumilaisia ja Nescafén Dolce Gusto Geniota, niin sain myös mukaani Nescafén uutuusmakuja. Nescafén tuoteperheeseen kuuluu yhteensä yli 20 makua. Perheen uusimmat jäsenet ovat suomalaiseen makuun suunniteltu Grande Mild sekä jäätee Nestéa Lemon. Grande Mild on vaaleapaahtoisempi kahvi, joten se sopii meidän suomalaisten lempeäksi herättäjäksi. Jääteet ovat minusta todellisia kesäjuomia, joten odottelen niitä kuumia heinäkuun kesäkelejä jolloin voin kaataa lasiini tuota raikasta ja viilentävää jääteetä ja nauttia sen istuskelemalla leveällä ikkunalaudallani.

Nescafén kahvikoneet ovat todella helppokäyttöisiä, joten kuka tahansa voi nykyään loihtia herkkukahvit nopeasti ja helposti. Erillistä maidonvaahdotinta ei myöskään tarvita, eli kaikki onnistuu yhdellä koneella. Kätevää.

No mitäpä teidän tulee tehdä jotta voitte osallistua arvontaan? Haluaisin että kertoisitte minulle, että miten tykkäätte nauttia kahvinne. Haluaisin myös kuulla risuja ja ruusuja, eli toivoisin että kertoisitte minulle kehitysehdotuksia. Haluan koko ajan kehittää blogiani, joten toivon että kertoisitte minulle mitä toivoisitte vähemmän ja mitä enemmän. Arvonta on käynnissä ensi sunnuntaihin klo:20 asti.

P.S. Huomenna julkistan Chef et Sommelier-arvonnan voittajan ;)


466 Responses to “Nescafé Dolce Gusto Genio omaksi?”

 1. Mape sanoo:

  Minä juon useimmiten cappuccinoa. Se tulee aika kalliiksi pidemmän päälle kahviloissa nautittuna, joten ottaisin enemmän kuin ilomielin herra Guston kotiini =)

  Tykkään kovasti blogistasi, siinä on juuri sopivasti kaikkea jotta mielenkiinto pysyy yllä.

 2. Vierailija: Mape sanoo:

  Minä juon useimmiten cappuccinoa. Se tulee aika kalliiksi pidemmän päälle kahviloissa nautittuna, joten ottaisin enemmän kuin ilomielin herra Guston kotiini =)Tykkään kovasti blogistasi, siinä on juuri sopivasti kaikkea jotta mielenkiinto pysyy yllä.

 3. klaara sanoo:

  Minä tykkään lattesta ja jos täytyy normaalia kahvia juoda, pitää siinä olla kermaa.
  En osaa antaa blogillesi kehitysideoita, koska se on minun mielestäni very good.

 4. Vierailija: klaara sanoo:

  Minä tykkään lattesta ja jos täytyy normaalia kahvia juoda, pitää siinä olla kermaa.En osaa antaa blogillesi kehitysideoita, koska se on minun mielestäni very good.

 5. IMAGE sanoo:

  Oih, tuo kahvimasiina olisi ihan täydellinen.
  Minä nautin maidon kahvilla. ;) Ja kaikki aina nauraa minun kahvitaipumukselle. Höh…

  Pidän kovin blogistasi, ja mitään kummempaa muutosta ei tule mieleen. <3

 6. Vierailija: IMAGE sanoo:

  Oih, tuo kahvimasiina olisi ihan täydellinen. Minä nautin maidon kahvilla. ;) Ja kaikki aina nauraa minun kahvitaipumukselle. Höh…Pidän kovin blogistasi, ja mitään kummempaa muutosta ei tule mieleen. <3

 7. Tuuli sanoo:

  Juon vain erikoiskahveja. Yleensä juon kahvin kävellessäni töihin. Kävellessä raikkaassa ilmassa kahvi maistuu mielestäni parhaimmalta.

 8. Vierailija: Tuuli sanoo:

  Juon vain erikoiskahveja. Yleensä juon kahvin kävellessäni töihin. Kävellessä raikkaassa ilmassa kahvi maistuu mielestäni parhaimmalta.

 9. Saara sanoo:

  Olen vasta ruvennut seuraamaan blogiasi, erityisesti ihastelen mahtavia kuvia ja kivoja ruokaohjeita.

  Tällainen kahvikone toisi ihanaa luksusta arkeen tavallisen suodatinkahvin sijaan!
  Normaalisti kahvit hörppii pikaisesti mutta erikoiskahvista ei voisi muuta kuin nauttia :)

 10. Vierailija: Saara sanoo:

  Olen vasta ruvennut seuraamaan blogiasi, erityisesti ihastelen mahtavia kuvia ja kivoja ruokaohjeita.Tällainen kahvikone toisi ihanaa luksusta arkeen tavallisen suodatinkahvin sijaan!Normaalisti kahvit hörppii pikaisesti mutta erikoiskahvista ei voisi muuta kuin nauttia :)

 11. Iida sanoo:

  Juon aamukahvini punaisella maidolla. Tarkoituksena olisi kyllä hankkia arkeen vähän luksusta, eli kahvikone. Pitääkin laittaa tuo Dolce Gusto harkintaan.

  Pidän blogistasi tälläisena kun se on, mutta banneriin voisi keksiä jotain uutta vaikka kauniista valokuvistasi.

 12. Vierailija: Iida sanoo:

  Juon aamukahvini punaisella maidolla. Tarkoituksena olisi kyllä hankkia arkeen vähän luksusta, eli kahvikone. Pitääkin laittaa tuo Dolce Gusto harkintaan.Pidän blogistasi tälläisena kun se on, mutta banneriin voisi keksiä jotain uutta vaikka kauniista valokuvistasi.

 13. Maria sanoo:

  Minäkin pidän erikoiskahveista mieluiten kahvilassa, kotona kahden pienen lapsen äiti harvoin saa istua paikallaan edes sen kahvikupillisen ajan! Olen silti haaveillut kahvikoneesta jo pidempään…

  Toivoisin ihanien ruokakuvien yhteyteen enemmän reseptejä. Olisi ihanaa päästä toteuttamaan annoksia, joita on vesi kielellä ihastellut. Rakastan kattauskuvia ja odoten innolla lisää sisutuspostauksia. Innostuin jo ”järjestelmällisyys”-postauksesta suunnittelemaan parempaa järjestystä omaan makuuhuoneeseemme! Kiitos kivasta blogista!

 14. Vierailija: Maria sanoo:

  Minäkin pidän erikoiskahveista mieluiten kahvilassa, kotona kahden pienen lapsen äiti harvoin saa istua paikallaan edes sen kahvikupillisen ajan! Olen silti haaveillut kahvikoneesta jo pidempään…Toivoisin ihanien ruokakuvien yhteyteen enemmän reseptejä. Olisi ihanaa päästä toteuttamaan annoksia, joita on vesi kielellä ihastellut. Rakastan kattauskuvia ja odoten innolla lisää sisutuspostauksia. Innostuin jo ”järjestelmällisyys”-postauksesta suunnittelemaan parempaa järjestystä omaan makuuhuoneeseemme! Kiitos kivasta blogista!

 15. Aura sanoo:

  Tykkään nauttia kahvini suuren maitomäärän turvin ja mieluiten ystävien keskellä.

  Risuja ja ruusuja: En pidä yhteistyökumppaneidesi toistuvasta ja yliryöppyävästä kehumisesta enkä juurikaan blogimaailman kissanristiäistapahtumista, mutta ymmärrän kyllä, miksi blogisi sisältää molempia (tätäkään arvontaa ei olisi ilman). Lisäksi olen sitä mieltä, että sinun ei tarvitse kehittää blogiasi lukijoita ajatellen, vaan kirjoittaa juuri niin kuin itse haluat.. :) tykkään blogistasi erityisesti kauniiden kuvien ja juttujen kirjoitustyylin ansiosta, olet hyvä kirjoittamaan. Ihanaa kevättä! :)

  • Sofié sanoo:

   Valitsen yhteistyöjutut aina ihan omista mielenkiinnonkohteista. En lähde ikinä mihinkään mukaan ellei se tunnu omalta. Yritän pitää nämä yhteistyöjutut kumminkin minimissä, jotta blogini ei menisi liian kaupalliseksi. Kehun vain niitä tuotteita joista oikeasti pidän. Suurin osa yhteistyötarjouksista ei edes ikinä päädy blogiini.

   Mistään kissanristiäisjutuista en pahemmin tänne blogiini edes kirjoita, sillä minusta ne eivät kuulu tänne.
   Joten pidetään tämä blogini mahdollisimman lukijaystävällisenä.

   Haluan tosin palkita teitä aina välillä ja silloin kun hyvä tilaisuus tulee niin käytän sen mielleläni :)

 16. Vierailija: Aura sanoo:

  Tykkään nauttia kahvini suuren maitomäärän turvin ja mieluiten ystävien keskellä. Risuja ja ruusuja: En pidä yhteistyökumppaneidesi toistuvasta ja yliryöppyävästä kehumisesta enkä juurikaan blogimaailman kissanristiäistapahtumista, mutta ymmärrän kyllä, miksi blogisi sisältää molempia (tätäkään arvontaa ei olisi ilman). Lisäksi olen sitä mieltä, että sinun ei tarvitse kehittää blogiasi lukijoita ajatellen, vaan kirjoittaa juuri niin kuin itse haluat.. :) tykkään blogistasi erityisesti kauniiden kuvien ja juttujen kirjoitustyylin ansiosta, olet hyvä kirjoittamaan. Ihanaa kevättä! :)

 17. Mirva sanoo:

  Kahvi maistuu parhaimmalta aamuisin, sen ei tarvitse välttämättä olla kuin ihan tavallista kahvia runsaalla maidolla viikonlopun aamiaispöydässä, tai sitten kahvilasta mukaan napattu aamulatte työmatkan kaveriksi. Iltapäivän kahvihetkessä on myös sitä jotain, töistä tullessa voi istua alas ja hetkeksi helpottaa väsymystä kahvikupilla. Päivääkään en voisi varmasti olla ilman kahvia :)

  Pidän oikein kovasti blogistasi, annat itsestäsi ihanan kuvan, niin erilaisen kuin monet muut bloggaajat! Jaksaat vastailla kommentteihin, kirjoitat kauniisti ja mielettömät kuvasi kruunaavat kokonaisuuden. Tästä huokuu sellainen lämpö ja aitous. Mielestäni olet onnistunut oikein hyvin kirjoittamaan erilaisista aiheista, koti-, ja sisustusjutut kiinnostavat kovasti, samoin ruoka! Herkullisia reseptejäsi olisi kiva saada enemmänkin, niitä on kiva lukea upeiden kuvien kera. Kauneus-, ja tyylipostauksiakin lukisin mielelläni useamminkin! Plussaa kauniille blogillesi myös ajankohtaisuudesta. Kerroit jo hyvissä ajoin keväällä liikunnasta ( vähän motivaatiota kesäkuntoon ), ruokajuttusi ovat aina ajankohtaisia, kirjoitit myös mielestäni ihanasti alkuvuodesta pääsykokeisiin valmistautumisesta. Vaikka ne eivät minulla olekaan enää ajankohtaisia, nuoremmille lukijoille varmasti. Voisinkin sanoa että jatka samaan malliin, minusta olet ainakin saanut aktiivisen lukijan :)

  Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sinulle Sofié, ja tervetuloa takaisin tänne Helsinkiin!

 18. Vierailija: Mirva sanoo:

  Kahvi maistuu parhaimmalta aamuisin, sen ei tarvitse välttämättä olla kuin ihan tavallista kahvia runsaalla maidolla viikonlopun aamiaispöydässä, tai sitten kahvilasta mukaan napattu aamulatte työmatkan kaveriksi. Iltapäivän kahvihetkessä on myös sitä jotain, töistä tullessa voi istua alas ja hetkeksi helpottaa väsymystä kahvikupilla. Päivääkään en voisi varmasti olla ilman kahvia :)Pidän oikein kovasti blogistasi, annat itsestäsi ihanan kuvan, niin erilaisen kuin monet muut bloggaajat! Jaksaat vastailla kommentteihin, kirjoitat kauniisti ja mielettömät kuvasi kruunaavat kokonaisuuden. Tästä huokuu sellainen lämpö ja aitous. Mielestäni olet onnistunut oikein hyvin kirjoittamaan erilaisista aiheista, koti-, ja sisustusjutut kiinnostavat kovasti, samoin ruoka! Herkullisia reseptejäsi olisi kiva saada enemmänkin, niitä on kiva lukea upeiden kuvien kera. Kauneus-, ja tyylipostauksiakin lukisin mielelläni useamminkin! Plussaa kauniille blogillesi myös ajankohtaisuudesta. Kerroit jo hyvissä ajoin keväällä liikunnasta ( vähän motivaatiota kesäkuntoon ), ruokajuttusi ovat aina ajankohtaisia, kirjoitit myös mielestäni ihanasti alkuvuodesta pääsykokeisiin valmistautumisesta. Vaikka ne eivät minulla olekaan enää ajankohtaisia, nuoremmille lukijoille varmasti. Voisinkin sanoa että jatka samaan malliin, minusta olet ainakin saanut aktiivisen lukijan :)Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sinulle Sofié, ja tervetuloa takaisin tänne Helsinkiin!

 19. Tiina sanoo:

  Latte aurinkoisella terassilla hyvässä seurassa:) tai espanjan matkojen ikisuosikki: cafe con leche;)

  Blogi on ihana, ehkä useammin päivityksiä;)

 20. Vierailija: Tiina sanoo:

  Latte aurinkoisella terassilla hyvässä seurassa:) tai espanjan matkojen ikisuosikki: cafe con leche;)Blogi on ihana, ehkä useammin päivityksiä;)

 21. Hanna sanoo:

  Minulla on joku ikivanha Gigantista ostettu 15€ kahvinkeitin ja kahvi siinä keitettynä maistuu kamalalta. Opiskelijan lompakku ei taivu nyt uuteen kahvinkeittimeen, ottaisin mielelläni tuollaisen kaverin vanhan tilalle :)

  Tykkään blogisi kauniista kuvista, mutta joskus kuvat ovat ehkä hieman liian yksityiskohtiin keskittyineitä, itse näkisin mieluummin esimerkiksi huonekaluista ja kattauksista yksityiskohtaisten kuvien lisäksi myös laajempia kuvia :)

 22. Vierailija: Hanna sanoo:

  Minulla on joku ikivanha Gigantista ostettu 15? kahvinkeitin ja kahvi siinä keitettynä maistuu kamalalta. Opiskelijan lompakku ei taivu nyt uuteen kahvinkeittimeen, ottaisin mielelläni tuollaisen kaverin vanhan tilalle :)Tykkään blogisi kauniista kuvista, mutta joskus kuvat ovat ehkä hieman liian yksityiskohtiin keskittyineitä, itse näkisin mieluummin esimerkiksi huonekaluista ja kattauksista yksityiskohtaisten kuvien lisäksi myös laajempia kuvia :)

 23. Irmeliina sanoo:

  Olen päässyt kokeilemaan tuollaista kapselikahvilaitetta. Tykästyin kovasti siihen helppouteen ja siihen ettei tavitse aina sählätä suodatinpussien ja kahvimitan kanssa. Mutta vielä mun budjetilleni turhan kallis. joten juon yhä päässäntöisesti kahvini tavallisella keittimellä keitettynä.

 24. Vierailija: Irmeliina sanoo:

  Olen päässyt kokeilemaan tuollaista kapselikahvilaitetta. Tykästyin kovasti siihen helppouteen ja siihen ettei tavitse aina sählätä suodatinpussien ja kahvimitan kanssa. Mutta vielä mun budjetilleni turhan kallis. joten juon yhä päässäntöisesti kahvini tavallisella keittimellä keitettynä.

 25. Skeppo sanoo:

  Kaikkein parhaimmaltahan kahvi maistuu luonnonhelmassa nautittuna ja mieluiten vielä ”nokipannukahvi” nuotionpäällä keitettynä. NAMSKISTA!

 26. Vierailija: Skeppo sanoo:

  Kaikkein parhaimmaltahan kahvi maistuu luonnonhelmassa nautittuna ja mieluiten vielä ”nokipannukahvi” nuotionpäällä keitettynä. NAMSKISTA!

 27. Salli sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta aamuisin. Latte on ehdottomasti suosikkini ja päivä alkaisi parhaiten jos sen voisi aina aloittaa rauhassa Laten nauttimalla. Yleensä kahvi tulee kuitenkin nautittua vasta töissä sopivan hetken tultua.

  Kiitos ihanasta blogista. Sopivasti juttua kaikilta elämän alueilta. Ruokajuttuja voisi minun puolestani olla enemmänkin :)

 28. Vierailija: Salli sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta aamuisin. Latte on ehdottomasti suosikkini ja päivä alkaisi parhaiten jos sen voisi aina aloittaa rauhassa Laten nauttimalla. Yleensä kahvi tulee kuitenkin nautittua vasta töissä sopivan hetken tultua.Kiitos ihanasta blogista. Sopivasti juttua kaikilta elämän alueilta. Ruokajuttuja voisi minun puolestani olla enemmänkin :)

 29. niinantiinus sanoo:

  Hei, juon enimmäkseen tummapaahtoista kahvia, ja maidon/kerman kanssa. Ja päiväkahvilla tarvii kahvin seuraksi yleensä jotain makeaa. :) Nyt keväällä parhaat kahvihetket on vietetty ulkona auringonpaisteessa.

  Blogissasi erityisesti kauniit kuvat saavat ison kimpun ruusuja!

 30. Vierailija: niinantiinus sanoo:

  Hei, juon enimmäkseen tummapaahtoista kahvia, ja maidon/kerman kanssa. Ja päiväkahvilla tarvii kahvin seuraksi yleensä jotain makeaa. :) Nyt keväällä parhaat kahvihetket on vietetty ulkona auringonpaisteessa.Blogissasi erityisesti kauniit kuvat saavat ison kimpun ruusuja!

 31. Itse en kahvista pidä, mutta olisi ihana tehdä aamuisin kupponen tyttöystävälleni joka rakastaa erikoiskahveja ammattinsa puolesta. Leipuri-kondiittori kun olen, olisi myös hauska soveltaa kahveja leipomiseen ja eiköhän sieltä herkkuja syntyisi! ;)

 32. Vierailija: Dr.Sugar/Jinna sanoo:

  Itse en kahvista pidä, mutta olisi ihana tehdä aamuisin kupponen tyttöystävälleni joka rakastaa erikoiskahveja ammattinsa puolesta. Leipuri-kondiittori kun olen, olisi myös hauska soveltaa kahveja leipomiseen ja eiköhän sieltä herkkuja syntyisi! ;)

 33. Papu sanoo:

  Kahvia maidolla, eri muodoissa. Joskus espressoa, mutta mustaa peruskahvia en juo.
  Olen miettinyt tällaisen koneen hankintaa, koska keitän aina liikaa, vaikka yksi mukillinen riittää. Enkä vaan koskaan opi!

  En keksi kehitysidoita, sulla on niin ihania kuvia ja mukavia juttuja! Toki teidän uudesta kodista olisi kiva nähdä kuvia :)

  Kivaa ja aurinkoista päivää!
  Papu

 34. Vierailija: Papu sanoo:

  Kahvia maidolla, eri muodoissa. Joskus espressoa, mutta mustaa peruskahvia en juo.Olen miettinyt tällaisen koneen hankintaa, koska keitän aina liikaa, vaikka yksi mukillinen riittää. Enkä vaan koskaan opi!En keksi kehitysidoita, sulla on niin ihania kuvia ja mukavia juttuja! Toki teidän uudesta kodista olisi kiva nähdä kuvia :)Kivaa ja aurinkoista päivää!Papu

 35. PieniLintu sanoo:

  Täällä yksi kahvifani, nytkin tuossa aamupäiväkahvit ropsuttelee Moccamasterissa. :) Juon kahvini muumimukista, lorauksella maitoa – EI sokeria. ;)

  Rakastan myös kaikenlaisia erikoiskahveja, kaakaoita jne, mutta harvemmin tulee tehtyä – ehkä tuollaisesta vempaimesta olisi apua. :) Että mukana arvonnassa.

  Ja mitä blogiisi tulee niin sisällöstä ei ole mitää pahaa sanottavaa – ihana blogi, kuvat ja tekstit. :) MUTTA mua niin rasittaa noi bikinieukot tossa sivuilla ja yläpalkissa. Pitääki kysyy mieheltä, että saako tähän koneeseen jonku mainosteneston. Menee jotenkin niin ku maku eikä yhtää sovi sun hienostuneeseen blogiin noi keikistelijät.

 36. Vierailija: PieniLintu sanoo:

  Täällä yksi kahvifani, nytkin tuossa aamupäiväkahvit ropsuttelee Moccamasterissa. :) Juon kahvini muumimukista, lorauksella maitoa – EI sokeria. ;)Rakastan myös kaikenlaisia erikoiskahveja, kaakaoita jne, mutta harvemmin tulee tehtyä – ehkä tuollaisesta vempaimesta olisi apua. :) Että mukana arvonnassa.Ja mitä blogiisi tulee niin sisällöstä ei ole mitää pahaa sanottavaa – ihana blogi, kuvat ja tekstit. :) MUTTA mua niin rasittaa noi bikinieukot tossa sivuilla ja yläpalkissa. Pitääki kysyy mieheltä, että saako tähän koneeseen jonku mainosteneston. Menee jotenkin niin ku maku eikä yhtää sovi sun hienostuneeseen blogiin noi keikistelijät.

 37. Anna sanoo:

  Keep it simple-hengessä.

  Rauhassa, tummana paahtona, kera täysrasvaisen tilamaidon. Kodin ulkopuolella sit mustana, tai pahimmassa hädässä maidolla, jos on kiire saada kahvi jäähtymään.

  Minä seuraan blogiasi kuin ikkunaa avaruudesta tulleen pienen vihreän miehen kotiin. En tykkää laittaa ruokaa, se on pakollinen velvollisuus ja katselen, miten joku on niin toisesta maasta, nauttii, osaa ja vielä kattaakin kauniisti.

  Tekstisi on sujuvaa, sävyltään lämmintä ja asiallista ja pidän kuvistasi.

 38. Vierailija: Anna sanoo:

  Keep it simple-hengessä.Rauhassa, tummana paahtona, kera täysrasvaisen tilamaidon. Kodin ulkopuolella sit mustana, tai pahimmassa hädässä maidolla, jos on kiire saada kahvi jäähtymään. Minä seuraan blogiasi kuin ikkunaa avaruudesta tulleen pienen vihreän miehen kotiin. En tykkää laittaa ruokaa, se on pakollinen velvollisuus ja katselen, miten joku on niin toisesta maasta, nauttii, osaa ja vielä kattaakin kauniisti.Tekstisi on sujuvaa, sävyltään lämmintä ja asiallista ja pidän kuvistasi.

 39. Heijji sanoo:

  Juon mielelläni kahvini mustana, työpaikalla iki-ihanasta Pentikin sydänmukista, jonka työtoverit (miehet) ainoalle neidolle ovat ostaneet :) hih, mahtavat työkaverit mulla !
  Kun olen matkoilla juon mielelläni espressoa, se on super hyvää varsinkin etelä-euroopan maissa. Ja kun herkkusuu iskee, on pakko saada Moccachinoa :) Minulla on siis oikeastaan kolme tapaa nauttia kahvia ! Odotan, että kesä tulee ja viikonloppu aamuisin saa istahtaa kahvikupin kera ulos terasille.
  Mä tykkään sun blogista, koska sä vaikutat todella aidolta, maanläheiseltä ihmiseltä. Lisäksi olen kokeillut montaa reseptiä, ja voi nam mitä ruokia :) Täällä tunnustautuu todellakin yksi herkkusuu !
  Mitään risuja en osaa antaa, mutta toiveena olis ehkä kesää kohden erilaiset salaatit ja kasvisruokaohjeet. :)
  Ihanan aurinkoista kevättä !
  P.s. Missä vaiheessa sun kirja on nyt ?

 40. Vierailija: Heijji sanoo:

  Juon mielelläni kahvini mustana, työpaikalla iki-ihanasta Pentikin sydänmukista, jonka työtoverit (miehet) ainoalle neidolle ovat ostaneet :) hih, mahtavat työkaverit mulla ! Kun olen matkoilla juon mielelläni espressoa, se on super hyvää varsinkin etelä-euroopan maissa. Ja kun herkkusuu iskee, on pakko saada Moccachinoa :) Minulla on siis oikeastaan kolme tapaa nauttia kahvia ! Odotan, että kesä tulee ja viikonloppu aamuisin saa istahtaa kahvikupin kera ulos terasille.Mä tykkään sun blogista, koska sä vaikutat todella aidolta, maanläheiseltä ihmiseltä. Lisäksi olen kokeillut montaa reseptiä, ja voi nam mitä ruokia :) Täällä tunnustautuu todellakin yksi herkkusuu !Mitään risuja en osaa antaa, mutta toiveena olis ehkä kesää kohden erilaiset salaatit ja kasvisruokaohjeet. :) Ihanan aurinkoista kevättä !P.s. Missä vaiheessa sun kirja on nyt ?

 41. Nenna sanoo:

  Parhaiten kahvi maistuu, kun joku on sen keittänyt minulle valmiiksi! On ihan parhautta saada istua aamulla valmiiseen pöytään nauttimaan kahvit kaikessa rauhassa lehteä lueskellen :) Kiitos tästä kuuluu ihanalle poikaystävälleni, joka selvästi tietää miten välttää aamukiukkuiluni!

  Blogiisi toivon lisää ihania reseptejä, niistä pidän suurena ruoan ystävänä kovasti! :)

 42. Vierailija: Nenna sanoo:

  Parhaiten kahvi maistuu, kun joku on sen keittänyt minulle valmiiksi! On ihan parhautta saada istua aamulla valmiiseen pöytään nauttimaan kahvit kaikessa rauhassa lehteä lueskellen :) Kiitos tästä kuuluu ihanalle poikaystävälleni, joka selvästi tietää miten välttää aamukiukkuiluni! Blogiisi toivon lisää ihania reseptejä, niistä pidän suurena ruoan ystävänä kovasti! :)

 43. Elina sanoo:

  Juon kahvini tavallisesti runsaalla maidolla. Mieluiten kyllä nautiskelisin erikoiskahveja myös kotonani,mutten ole vain raaskinut ostaa mitään keitintä siihen :)

  Ainut kehitysidea minkä blogillesi haluaisin antaa on,että lisäisit kuviin niissä näkyviä tuotteiden merkkejä/valmistajia/ostopaikkoja. Usein jään itsekseni mietitmään, että mistäköhän minkäkin olet hankkinut. (erityisesti kodin tavarat kiinnostavat)

  • Sofié sanoo:

   Niin tuo on kyllä ihan totta, mutta sitten taas pelkään että jotkut ottavat sen negatiivisesti vastaan ja pitävät niitä mainoksina vaikka ne eivät sitä olisi. Voit tottakai kysellä aina kun siltä tuntuu, sillä autan mielleläni jos kuvissa näkyy jotain sellaista mistä pidät :)

 44. Vierailija: Elina sanoo:

  Juon kahvini tavallisesti runsaalla maidolla. Mieluiten kyllä nautiskelisin erikoiskahveja myös kotonani,mutten ole vain raaskinut ostaa mitään keitintä siihen :)Ainut kehitysidea minkä blogillesi haluaisin antaa on,että lisäisit kuviin niissä näkyviä tuotteiden merkkejä/valmistajia/ostopaikkoja. Usein jään itsekseni mietitmään, että mistäköhän minkäkin olet hankkinut. (erityisesti kodin tavarat kiinnostavat)

 45. annemi sanoo:

  Olen todella, todella huono juomaan kahvia Suomessa. Juon yleensä kahvini ulkomailla ja eri makuja kokeillen, siksi tämä keitin olisi oiva lisä minun (kahvinkeitittömään) keittiööni, pääsisin kokeilemaan erilaisia makuja :)

  Blogissasi on todella kauniita kuvia ja upeita ruokia! ainoa miinus mitä keksin on Nokia Lumia-postaukset jotka olivat liian mainosmaisia ja myös vähän tylsiä lukea.

  • Sofié sanoo:

   Niin, ymmärrän kyllä. Harmillisintahan niissä vain oli se juttu kun olen oikesti vähän nörtti niin innostun aina kaikista tuollaisista teknisistä jutuista :)

   Mutta ymmärrän kyllä jos itse ei ole tekninen, niin niitä mun postauksia oli varmasti uuvuttava lukea :/

 46. Vierailija: annemi sanoo:

  Olen todella, todella huono juomaan kahvia Suomessa. Juon yleensä kahvini ulkomailla ja eri makuja kokeillen, siksi tämä keitin olisi oiva lisä minun (kahvinkeitittömään) keittiööni, pääsisin kokeilemaan erilaisia makuja :) Blogissasi on todella kauniita kuvia ja upeita ruokia! ainoa miinus mitä keksin on Nokia Lumia-postaukset jotka olivat liian mainosmaisia ja myös vähän tylsiä lukea.

 47. MiMi sanoo:

  Kahvini juon niin, että 2/3 kahvia ja sitten loppu maitoa ja hieman sokeria.

  Tykkään kirjoitustavastasi. En keksi mitä voisit parantaa, toivoisin ehkä oman kotisi esittelyä :)

 48. Vierailija: MiMi sanoo:

  Kahvini juon niin, että 2/3 kahvia ja sitten loppu maitoa ja hieman sokeria. Tykkään kirjoitustavastasi. En keksi mitä voisit parantaa, toivoisin ehkä oman kotisi esittelyä :)

 49. kattta sanoo:

  Oman kahvikupposeni juon pikemminkin niin, että suurin osa mukista on maitoa ja pohjalla vain pieni liru kahvia. Mitä tummapaahtoisempaa, sen parempaa! Ilman kahvia en silti kyllä voisi kuvitella eläväni, vaikka sitä kuppiini niin vähän eksyykin. Monta kertaa päivässä tuo liru tulee kuitenkin nautittua! ;)

  Blogissasi rakastan upeita ottamaiasi valokuvia sekä niiden välittämiä tunnelmia ja pieniä hetkiä. Banneriin voisin toivoa jotakin uutta, vaikkapa juuri kauniiden kuviesi pohjalta :)

 50. Vierailija: kattta sanoo:

  Oman kahvikupposeni juon pikemminkin niin, että suurin osa mukista on maitoa ja pohjalla vain pieni liru kahvia. Mitä tummapaahtoisempaa, sen parempaa! Ilman kahvia en silti kyllä voisi kuvitella eläväni, vaikka sitä kuppiini niin vähän eksyykin. Monta kertaa päivässä tuo liru tulee kuitenkin nautittua! ;)Blogissasi rakastan upeita ottamaiasi valokuvia sekä niiden välittämiä tunnelmia ja pieniä hetkiä. Banneriin voisin toivoa jotakin uutta, vaikkapa juuri kauniiden kuviesi pohjalta :)

 51. Pidän kahvista kerman kanssa ilman sokeria.

  Mielestäni blogisi on mielenkiintoinen ja inspiroiva.

  • Mirjam sanoo:

   Tuosta edellisestä kommentista puuttui pari ehdotusta.

   Blogissasi olevat hyvät kuvat hukkuvat näihin reunoissa oleviin kuviin.
   Kaipasin RSS linkkiä.

   Trvehdys Ukrainasta.

 52. Vierailija: Mirjam Adolphi sanoo:

  Pidän kahvista kerman kanssa ilman sokeria. Mielestäni blogisi on mielenkiintoinen ja inspiroiva.

 53. Tytönhupakko sanoo:

  Maitokahvi ja kaakao :)
  On kuulemma herkullinen kaakao Gustolla :)

 54. Vierailija: Tytönhupakko sanoo:

  Maitokahvi ja kaakao :)On kuulemma herkullinen kaakao Gustolla :)

 55. eevi sanoo:

  Olen teetyttö, mutta kun juon haluan sen olevan vahvaa, aromaattista ja höystettynä kuumalla maidolla (kaikki paitsi rasvaton käy) ja ripauksella kanelia. Tuollaisella koneella saisin tehtyä sen yhden kupillisen kahvihimon yllättäessä.

  Blogisi on kaunis ja sitä on mukava lukea. Toisinaan toivoisin, että valokuvasi olisivat muuta kuin noita yksityiskohtakollaaseja. Isoja kokonaisuuksia (omalla mukavuusalueellasi tietty) olisi kiva katsella!

 56. Vierailija: eevi sanoo:

  Olen teetyttö, mutta kun juon haluan sen olevan vahvaa, aromaattista ja höystettynä kuumalla maidolla (kaikki paitsi rasvaton käy) ja ripauksella kanelia. Tuollaisella koneella saisin tehtyä sen yhden kupillisen kahvihimon yllättäessä.Blogisi on kaunis ja sitä on mukava lukea. Toisinaan toivoisin, että valokuvasi olisivat muuta kuin noita yksityiskohtakollaaseja. Isoja kokonaisuuksia (omalla mukavuusalueellasi tietty) olisi kiva katsella!

 57. Vierailija: Mirjam sanoo:

  Tuosta edellisestä kommentista puuttui pari ehdotusta. Blogissasi olevat hyvät kuvat hukkuvat näihin reunoissa oleviin kuviin. Kaipasin RSS linkkiä.Trvehdys Ukrainasta.

 58. Tahtoo osallistua! :)

  Olen pikku hiljaa alkanut oppia juomaan erikoiskahveja, mutta tavallinen sumppi ei vieläkään mene kurkusta alas. Siksipä tuollainen laite olisikin ihan täydellinen; saisin erikoiskahvia juuri sen yhden kupposen verran kun siltä tuntuu. Nyt kun parvekekin on kunnossa, niin mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kukkien seassa auringossa kupillinen ihanaa erikoiskahvia.

  Kuten olen varmaan jo aiemminkin maininnut, niin minusta blogisi on juuri sopiva sekoitus aiheita. Eipä siis nyt tule heti mieleen, mitä voisi olla enemmän tai vähemmän… tietysti lupaamiasi sisustusjuttuja jään odottamaan ja tuskinpa unohdat myöskään meitä herkkusuita, jotka odottelevat aina resepti-ja ruokapostauksiasi :)

 59. Vierailija: Petra Pauliina sanoo:

  Tahtoo osallistua! :) Olen pikku hiljaa alkanut oppia juomaan erikoiskahveja, mutta tavallinen sumppi ei vieläkään mene kurkusta alas. Siksipä tuollainen laite olisikin ihan täydellinen; saisin erikoiskahvia juuri sen yhden kupposen verran kun siltä tuntuu. Nyt kun parvekekin on kunnossa, niin mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kukkien seassa auringossa kupillinen ihanaa erikoiskahvia.Kuten olen varmaan jo aiemminkin maininnut, niin minusta blogisi on juuri sopiva sekoitus aiheita. Eipä siis nyt tule heti mieleen, mitä voisi olla enemmän tai vähemmän… tietysti lupaamiasi sisustusjuttuja jään odottamaan ja tuskinpa unohdat myöskään meitä herkkusuita, jotka odottelevat aina resepti-ja ruokapostauksiasi :)

 60. Annastiina sanoo:

  Hei ihan mahtavaa, tästä on haaveiltu jo vaikka kuinka kauan! (: Toivotaan että onni potkaisisi kerrankin näin arvonnan muodossa!

  Itse juon kahvini ihan ”tavallisesti” pelkän maidon kera. Meillä on kahvinkeittimenä perkolaattori, josta tykkään tosi paljon varsinkin siksi että se keittää kahvin niin kuumaksi – ja tietysti aromitkin ovat kuin pannukahvissa! :D Kahvilassa taivun yleensä latten puoleen, siihen kun saa vielä suklaapalasen kaveriksi niin namnam.

  Risuja on blogistasi vaikea ruveta antamaan, mutta yhden toiveen voisin esittää! Olisi nimittäin kiva nähdä sellaista ”laajempaa” asuntoesittelyä, näyttää niin ihanalta tuo teidän uusi koti. (:

 61. Vierailija: Annastiina sanoo:

  Hei ihan mahtavaa, tästä on haaveiltu jo vaikka kuinka kauan! (: Toivotaan että onni potkaisisi kerrankin näin arvonnan muodossa!Itse juon kahvini ihan ”tavallisesti” pelkän maidon kera. Meillä on kahvinkeittimenä perkolaattori, josta tykkään tosi paljon varsinkin siksi että se keittää kahvin niin kuumaksi – ja tietysti aromitkin ovat kuin pannukahvissa! :D Kahvilassa taivun yleensä latten puoleen, siihen kun saa vielä suklaapalasen kaveriksi niin namnam.Risuja on blogistasi vaikea ruveta antamaan, mutta yhden toiveen voisin esittää! Olisi nimittäin kiva nähdä sellaista ”laajempaa” asuntoesittelyä, näyttää niin ihanalta tuo teidän uusi koti. (:

 62. Maija sanoo:

  Kahviloissa herkutteluhetkiin macchiato tai cappuccino, kotona tavallinen suodatinkahvi maidolla ja sokerilla:)
  Pidän kovasti resepteistäsi, mutta välillä toivoisin juhlaruokien rinnalle ihan tavallisia arkipäivän reseptejä.

 63. Vierailija: Maija sanoo:

  Kahviloissa herkutteluhetkiin macchiato tai cappuccino, kotona tavallinen suodatinkahvi maidolla ja sokerilla:)Pidän kovasti resepteistäsi, mutta välillä toivoisin juhlaruokien rinnalle ihan tavallisia arkipäivän reseptejä.

 64. magdalena sanoo:

  Täytyypä sanoa, että itse en juo kahvia, mutta toinen puoliskoni kylläkin, joten tämä olisi kiva lahja hänellekin synttäreiden lähestyessä. Minä juon kyllä teetä ja jäätee olisi herkkua kesällä (:

  Olen tykännyt kovasti sisustusjutuista, joten minun puolestani niitä vaan lisää (:

 65. Vierailija: magdalena sanoo:

  Täytyypä sanoa, että itse en juo kahvia, mutta toinen puoliskoni kylläkin, joten tämä olisi kiva lahja hänellekin synttäreiden lähestyessä. Minä juon kyllä teetä ja jäätee olisi herkkua kesällä (:Olen tykännyt kovasti sisustusjutuista, joten minun puolestani niitä vaan lisää (:

 66. Kate sanoo:

  Juon kaikkea kahvia, mutta vain päivällä. Iltakahvi vie yöunet!

  Blogisi on tyylikäs ja jotenkin sivistynyt, eikä siinä ole mitään ärsyttävää!

 67. Vierailija: Kate sanoo:

  Juon kaikkea kahvia, mutta vain päivällä. Iltakahvi vie yöunet!Blogisi on tyylikäs ja jotenkin sivistynyt, eikä siinä ole mitään ärsyttävää!

 68. Teija sanoo:

  Pari kolme kupillista tummapaahtoista kahvia kuuluu jokaiseen päivääni ja tällä hetkellä ne keitellään uskonnollisellä Moccamaster-keittimellä, joka on itseasissa miehen mummolan perintöä (ikää on vähintään 15 vuotta). Kaikkein mieluiten kuitenkin nauttisin kahvini 1930-luvulla rakennetun kesähuvilamme aurinkoisella kuistilla vanhoista Arabian kahvikupeista. Ja kahvi olisi tietysi pannukahvia, keitetty puuhellalla :)

  Pidän erityisesti blogisi ruokaohjeista ja -kuvista. Nyt kesän kynnyksellä lukisin mielelläni kauteen sopivista herkuista.

 69. Vierailija: Teija sanoo:

  Pari kolme kupillista tummapaahtoista kahvia kuuluu jokaiseen päivääni ja tällä hetkellä ne keitellään uskonnollisellä Moccamaster-keittimellä, joka on itseasissa miehen mummolan perintöä (ikää on vähintään 15 vuotta). Kaikkein mieluiten kuitenkin nauttisin kahvini 1930-luvulla rakennetun kesähuvilamme aurinkoisella kuistilla vanhoista Arabian kahvikupeista. Ja kahvi olisi tietysi pannukahvia, keitetty puuhellalla :) Pidän erityisesti blogisi ruokaohjeista ja -kuvista. Nyt kesän kynnyksellä lukisin mielelläni kauteen sopivista herkuista.

 70. Titta sanoo:

  Lempikahvini on ehdottomasti latte. Aamuisin puoliunessa korvaan sen kupillisella tavallista suodatinkahvia ja lämmitettyä maitoa. Viikonloppuisin vielä sekaan teelusikallinen vaniljasokeria :)
  Tykkään todella paljon blogisi kauniista ilmeestä ja juttujen monipuolisuudesta. Lähiaikoina olen ehkä jäänyt hieman kaipaamaan asupostauksia. Toisaalta olisi kiva nähdä vielä lisää sneak peekejä uudesta asunnosta :)

 71. Vierailija: Titta sanoo:

  Lempikahvini on ehdottomasti latte. Aamuisin puoliunessa korvaan sen kupillisella tavallista suodatinkahvia ja lämmitettyä maitoa. Viikonloppuisin vielä sekaan teelusikallinen vaniljasokeria :)Tykkään todella paljon blogisi kauniista ilmeestä ja juttujen monipuolisuudesta. Lähiaikoina olen ehkä jäänyt hieman kaipaamaan asupostauksia. Toisaalta olisi kiva nähdä vielä lisää sneak peekejä uudesta asunnosta :)

 72. Ekl sanoo:

  Juon kahvini aina runsaalla maidolla, mistä syystä minulle nauretaan että juon ennemminkin maitoa kahvilla kuin kahvia maidolla. Erikoiskahveista latte on suosikkini.

  Blogissasi pidän erityisesti ruokaan ja sisustukseen liittyvistä postauksista. Toivottavasti saamme nähdä jossain vaiheessa kuvia asunnostanne :)

 73. Vierailija: Ekl sanoo:

  Juon kahvini aina runsaalla maidolla, mistä syystä minulle nauretaan että juon ennemminkin maitoa kahvilla kuin kahvia maidolla. Erikoiskahveista latte on suosikkini.Blogissasi pidän erityisesti ruokaan ja sisustukseen liittyvistä postauksista. Toivottavasti saamme nähdä jossain vaiheessa kuvia asunnostanne :)

 74. Lara sanoo:

  Olen täysin riippuvainen aamukahvista, ilman sitä en voi poistua kotoa tai jos joudun joskus niin tekemään, on olo koko ajan omituinen ja hieman tokkurainen :D Ja maidon kanssa tietty! Kahviloissa tykkään juoda cappuccinoa tai lattea.

  Tykkään blogin laadukkaista kuvista ja monipuolisuudesta, ehkä hieman enemmän tyyliasioita voisi lisäksi sisältää, sillä niistä vilauksista päätellen joita sinusta toisinaan näkyy, on tyylisi esittelemisen arvoinen! :)

 75. Vierailija: Lara sanoo:

  Olen täysin riippuvainen aamukahvista, ilman sitä en voi poistua kotoa tai jos joudun joskus niin tekemään, on olo koko ajan omituinen ja hieman tokkurainen :D Ja maidon kanssa tietty! Kahviloissa tykkään juoda cappuccinoa tai lattea.Tykkään blogin laadukkaista kuvista ja monipuolisuudesta, ehkä hieman enemmän tyyliasioita voisi lisäksi sisältää, sillä niistä vilauksista päätellen joita sinusta toisinaan näkyy, on tyylisi esittelemisen arvoinen! :)

 76. Iida sanoo:

  Olen jo pitkään juonut kahvia aamuisin, mutta parin viimeisen vuoden aikana aamukahvin lisäksi on tullut päiväkahvi, minkä myötä menetin nautinnon kahvin juonnista. Nyttemmin normaali kahvi maidolla etoo minua ja tämä, jos jokin harmittaa suunnattomasti! Olisikin ihana saada jopa jokaisena viikonpäivänä eri makuinen aamukahvi!

  Toivoisin sinulta asukuvia, vaikka se ei varsinaisesti blogin idea ole, tyylisi vaikuttaa kovin seesteiseltä ja mieleiseltä! Muutoin pidän bogistasi hurjan paljon ja luen sitä varmasti vaikka asukuvia ei tulisikaan.

 77. Vierailija: Iida sanoo:

  Olen jo pitkään juonut kahvia aamuisin, mutta parin viimeisen vuoden aikana aamukahvin lisäksi on tullut päiväkahvi, minkä myötä menetin nautinnon kahvin juonnista. Nyttemmin normaali kahvi maidolla etoo minua ja tämä, jos jokin harmittaa suunnattomasti! Olisikin ihana saada jopa jokaisena viikonpäivänä eri makuinen aamukahvi!Toivoisin sinulta asukuvia, vaikka se ei varsinaisesti blogin idea ole, tyylisi vaikuttaa kovin seesteiseltä ja mieleiseltä! Muutoin pidän bogistasi hurjan paljon ja luen sitä varmasti vaikka asukuvia ei tulisikaan.

 78. neitiR sanoo:

  Ai että, aamukahvi maidolla ja kaurapuurolla! Parasta mitä tiedän :) Lattea vetelen kahviloissa aina kun tartten jotain pikapiristystä ja bonusta arkeen, mutta kyllä perus sumppi vie pisteet kotiin. Ois vaan ihan mahtavaa päästä ite vääntää kaikkia uberkahveja kavereille ja olla oman elämän barista.

  Blogista tykkäilen tälläsenään, eikä mieleen tupsahda oikeen mitään mittavia parannelmia!

 79. Vierailija: neitiR sanoo:

  Ai että, aamukahvi maidolla ja kaurapuurolla! Parasta mitä tiedän :) Lattea vetelen kahviloissa aina kun tartten jotain pikapiristystä ja bonusta arkeen, mutta kyllä perus sumppi vie pisteet kotiin. Ois vaan ihan mahtavaa päästä ite vääntää kaikkia uberkahveja kavereille ja olla oman elämän barista. Blogista tykkäilen tälläsenään, eikä mieleen tupsahda oikeen mitään mittavia parannelmia!

 80. Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin tuo on kyllä ihan totta, mutta sitten taas pelkään että jotkut ottavat sen negatiivisesti vastaan ja pitävät niitä mainoksina vaikka ne eivät sitä olisi. Voit tottakai kysellä aina kun siltä tuntuu, sillä autan mielleläni jos kuvissa näkyy jotain sellaista mistä pidät :)

 81. SaagaSofia sanoo:

  Hei ihana Sofié! Itselleni maistuu parhaiten erikoiskahvit, vähän päivästä riippuen latte tai espresso. Yleensä haen aamukahvini alakerran kahvipuodista ja nautin sen raitiovaunussa katsellen vilkkaita Helsingin keskustan katuja. Kahvin keittäminen yhden kupposen takia tuntuu hölmöltä, joten oma kahvikone tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Eikä tulisi kukkarollekkaan kalliiksi!

  Niin ja sitten blogiin. :) Mun lemppari! Risuja en osaa antaa, kehuja sen sijaan sylin täydeltä! Odotan ihan innolla lisää sisustuspostauksia uudesta kodista ja myös täällä toivottaisiin lisää reseptejä. :) Ihanaa kevään jatkoa ja tervetuloa Helsinkiin!

 82. Vierailija: SaagaSofia sanoo:

  Hei ihana Sofié! Itselleni maistuu parhaiten erikoiskahvit, vähän päivästä riippuen latte tai espresso. Yleensä haen aamukahvini alakerran kahvipuodista ja nautin sen raitiovaunussa katsellen vilkkaita Helsingin keskustan katuja. Kahvin keittäminen yhden kupposen takia tuntuu hölmöltä, joten oma kahvikone tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Eikä tulisi kukkarollekkaan kalliiksi!Niin ja sitten blogiin. :) Mun lemppari! Risuja en osaa antaa, kehuja sen sijaan sylin täydeltä! Odotan ihan innolla lisää sisustuspostauksia uudesta kodista ja myös täällä toivottaisiin lisää reseptejä. :) Ihanaa kevään jatkoa ja tervetuloa Helsinkiin!

 83. Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin, ymmärrän kyllä. Harmillisintahan niissä vain oli se juttu kun olen oikesti vähän nörtti niin innostun aina kaikista tuollaisista teknisistä jutuista :)Mutta ymmärrän kyllä jos itse ei ole tekninen, niin niitä mun postauksia oli varmasti uuvuttava lukea :/

 84. satu. sanoo:

  Cappuccino on ainoa kahvijuoma, joka menee kurkustani alas. Sekin vain riittävän harvoin nautittuna ja juuri tietystä kahvilasta ostettuna. (: Jos kuitenkin joisin kahvia, joisin sen Iittalan punaisesta Taika-mukista, joka on toiminut uskollisena teekuppinani jo pidemmän aikaa.

  Mitä blogiisi tulee, tutustuin siihen vasta siirtyessäsi Indiedaysin puolelle. Pakko tunnustaa, että se kuitenkin nousi yhdeksi suosikeistani ja on hyvä nykyisellään! (:

 85. Vierailija: satu. sanoo:

  Cappuccino on ainoa kahvijuoma, joka menee kurkustani alas. Sekin vain riittävän harvoin nautittuna ja juuri tietystä kahvilasta ostettuna. (: Jos kuitenkin joisin kahvia, joisin sen Iittalan punaisesta Taika-mukista, joka on toiminut uskollisena teekuppinani jo pidemmän aikaa.Mitä blogiisi tulee, tutustuin siihen vasta siirtyessäsi Indiedaysin puolelle. Pakko tunnustaa, että se kuitenkin nousi yhdeksi suosikeistani ja on hyvä nykyisellään! (:

 86. Vierailija: Sofié sanoo:

  Valitsen yhteistyöjutut aina ihan omista mielenkiinnonkohteista. En lähde ikinä mihinkään mukaan ellei se tunnu omalta. Yritän pitää nämä yhteistyöjutut kumminkin minimissä, jotta blogini ei menisi liian kaupalliseksi. Kehun vain niitä tuotteita joista oikeasti pidän. Suurin osa yhteistyötarjouksista ei edes ikinä päädy blogiini.Mistään kissanristiäisjutuista en pahemmin tänne blogiini edes kirjoita, sillä minusta ne eivät kuulu tänne. Joten pidetään tämä blogini mahdollisimman lukijaystävällisenä.Haluan tosin palkita teitä aina välillä ja silloin kun hyvä tilaisuus tulee niin käytän sen mielleläni :)

 87. Aijai sanoo:

  Latte on ehdoton suosikkini (jääteen lisäksi!), mutta ilman mitään siirappeja tai sokeria – herkkua!

  Sun sisustustyyli ja -maku hipoo erittäin läheltä omaani, joten sisustusaiheiset jutut ovat lemppareitani ja niitä onneksi myös melko usein postailetkin! Ja ehdottomasti rakastan laadukkaita kuviasi!

 88. Vierailija: Aijai sanoo:

  Latte on ehdoton suosikkini (jääteen lisäksi!), mutta ilman mitään siirappeja tai sokeria – herkkua! Sun sisustustyyli ja -maku hipoo erittäin läheltä omaani, joten sisustusaiheiset jutut ovat lemppareitani ja niitä onneksi myös melko usein postailetkin! Ja ehdottomasti rakastan laadukkaita kuviasi!

 89. Saana sanoo:

  Tykkään nauttia eniten kahvia viikonloppuaamuisin kaikessa rauhassa ja mieluiten hyvässä seurassa tai hyvien lehtien parissa. Viime viikonloppuna saatiin ekan kerran nauttia aamupala parvekkeella, kun täällä Pohjois-Norjassa oli viimein tarpeeksi lämmin.

  Tykkään eniten sun blogissa kauniista kuvista, varsinkin sun matkakuvat on ihan mielettömän hienoja ja oivaltavia. Tulee mieleen sellanen rantakuvia, missä olet etualalla ja kuva on tarkennettu mereen, se on jäänyt mieleen :) Myös ruokajutut kiinnostavat, vaikken olekaan kova laittamaan ruokaa. Ruokakuvasi ovat myös tosi hienoja. On myös kiva, kun kerrot omista jutuista, opiskeluista jne.

  Vaikka olen itsekkin tosi tekninen ihminen, ei Lumia jutut oikein iskeneet. Ehkä näistä blogeista hakee jotain muuta. Sen sijaan oon kyllä tykännyt sun kamarohin liittyvista postauksista.

  • Sofié sanoo:

   On tosi hyvä että sanoitte mielipiteenne, niin voin sitten ensi kerralla olla itse ideoimassa näitä kampanjoita ja sanoa mikä toimii ja mikä ei :)

 90. Vierailija: Saana sanoo:

  Tykkään nauttia eniten kahvia viikonloppuaamuisin kaikessa rauhassa ja mieluiten hyvässä seurassa tai hyvien lehtien parissa. Viime viikonloppuna saatiin ekan kerran nauttia aamupala parvekkeella, kun täällä Pohjois-Norjassa oli viimein tarpeeksi lämmin.Tykkään eniten sun blogissa kauniista kuvista, varsinkin sun matkakuvat on ihan mielettömän hienoja ja oivaltavia. Tulee mieleen sellanen rantakuvia, missä olet etualalla ja kuva on tarkennettu mereen, se on jäänyt mieleen :) Myös ruokajutut kiinnostavat, vaikken olekaan kova laittamaan ruokaa. Ruokakuvasi ovat myös tosi hienoja. On myös kiva, kun kerrot omista jutuista, opiskeluista jne.Vaikka olen itsekkin tosi tekninen ihminen, ei Lumia jutut oikein iskeneet. Ehkä näistä blogeista hakee jotain muuta. Sen sijaan oon kyllä tykännyt sun kamarohin liittyvista postauksista.

 91. Eve sanoo:

  Iso kahvimuki käteen ja ulos puutarhaan nautiskelemaan, ihan parasta! Ulkoilmassa kahvi maistuu vaan niin hyvältä : )

  Löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten. Olen pitänyt siitä että blogisi on monipuolinen. Kauniit kuvat ja hyvät tekstit, kiitos!

 92. Vierailija: Eve sanoo:

  Iso kahvimuki käteen ja ulos puutarhaan nautiskelemaan, ihan parasta! Ulkoilmassa kahvi maistuu vaan niin hyvältä : )Löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten. Olen pitänyt siitä että blogisi on monipuolinen. Kauniit kuvat ja hyvät tekstit, kiitos!

 93. henski sanoo:

  En itse juo kahvia, joten en osaa keittääkään sitä. Olen kyllä yrittänyt, mutta lopputulos ei ole ollut kovinkaan maittava :D Tuollaisella koneella varmaan osaisin helposti keittää kahvit niin miehelleni kuin vieraillekin.. :)

  Rakastan blogisi kuvia. En edes osaa sanoa mitään kehitettävää! Mutta toivoisin kyllä kunnollista ja laajaa asuntoesittelyä :)

 94. Vierailija: henski sanoo:

  En itse juo kahvia, joten en osaa keittääkään sitä. Olen kyllä yrittänyt, mutta lopputulos ei ole ollut kovinkaan maittava :D Tuollaisella koneella varmaan osaisin helposti keittää kahvit niin miehelleni kuin vieraillekin.. :)Rakastan blogisi kuvia. En edes osaa sanoa mitään kehitettävää! Mutta toivoisin kyllä kunnollista ja laajaa asuntoesittelyä :)

 95. Kelly sanoo:

  Rakastan lattea ja erityisesti latte macchiatoa! Ihaninta on istua partsilla pienen välipalan kanssa, nauttia auringosta ja siemailla hyvää kahvia :)

 96. Vierailija: Kelly sanoo:

  Rakastan lattea ja erityisesti latte macchiatoa! Ihaninta on istua partsilla pienen välipalan kanssa, nauttia auringosta ja siemailla hyvää kahvia :)

 97. Fiipi sanoo:

  Mietiskelin tässä yks päivä kun taas Ruotsin puolelta näin George Clooneyn tähdittämän kilpailevan kahvikonemainoksen että pitäisköhän ostaa tuollainen. Mutta tämä tilaisuushan tuli ihan loistavaan aikaan!

  Mulla meni kahvinjuomisen oppimisessa tosi kauan! Sitten kun 21 vuotiaana lähdin kauppaan töihin niin alko siinä jurppimaan kun kahvitauoilla piti juua vettä! Silloin en juonut edes teetä. Sieltä on sitten kahvi opeteltu tavaksi, välillä juon sitä tosi paljon ja aamuisin oli ehdotonta saada kahvia mutta nykyään juon aamuisin teetä. Töihin tullessa on sitten saatava pimpit suhiseen (heheh) hetimiten! Voin olla kuitenkin pitkiä aikoja ilman kahvia, joskus taas tekee ihan hirveästi mieli kahvitella. Ennen join mustana ja ällötti jos joku laitto kahviin maitoa mutta nyt kahvi juodaan mieluiten maidon kanssa. Sokeria ei ikinä, hyi! Ja mistä saa minun lempparikahvia, no Arnoldista! Joisin sitä kuppitolkulla aina.

  Risuja ei ole sinulle mutta Indidaysille, nykyinen kuvien lataantuminen on raivostuttavaa, se on niin hidasta! Ruusujen puolesta en muuttaisi blogissasi mitään :)

 98. Vierailija: Fiipi sanoo:

  Mietiskelin tässä yks päivä kun taas Ruotsin puolelta näin George Clooneyn tähdittämän kilpailevan kahvikonemainoksen että pitäisköhän ostaa tuollainen. Mutta tämä tilaisuushan tuli ihan loistavaan aikaan!Mulla meni kahvinjuomisen oppimisessa tosi kauan! Sitten kun 21 vuotiaana lähdin kauppaan töihin niin alko siinä jurppimaan kun kahvitauoilla piti juua vettä! Silloin en juonut edes teetä. Sieltä on sitten kahvi opeteltu tavaksi, välillä juon sitä tosi paljon ja aamuisin oli ehdotonta saada kahvia mutta nykyään juon aamuisin teetä. Töihin tullessa on sitten saatava pimpit suhiseen (heheh) hetimiten! Voin olla kuitenkin pitkiä aikoja ilman kahvia, joskus taas tekee ihan hirveästi mieli kahvitella. Ennen join mustana ja ällötti jos joku laitto kahviin maitoa mutta nyt kahvi juodaan mieluiten maidon kanssa. Sokeria ei ikinä, hyi! Ja mistä saa minun lempparikahvia, no Arnoldista! Joisin sitä kuppitolkulla aina.Risuja ei ole sinulle mutta Indidaysille, nykyinen kuvien lataantuminen on raivostuttavaa, se on niin hidasta! Ruusujen puolesta en muuttaisi blogissasi mitään :)

 99. Eeru sanoo:

  Hei,
  tykkään juoda kahvini tummasta paahdosta keitettynä tai lattena. Tuo kapselikeitin sopisi kyllä hyvin sellaisiin itsensä hemmotteluhetkiin joihin kuuluu kupillinen hyvää kahvia!

  Ei ole kummempia risuja tai ruusuja, pidän blogistasi tälläisenä: sisustusta, reseptejä, vaatekaapin raotusta sekä välillä matkoilla käyntiä. Kaikkia sopivassa suhteessa. Keep up the good work!

 100. Vierailija: Eeru sanoo:

  Hei, tykkään juoda kahvini tummasta paahdosta keitettynä tai lattena. Tuo kapselikeitin sopisi kyllä hyvin sellaisiin itsensä hemmotteluhetkiin joihin kuuluu kupillinen hyvää kahvia! Ei ole kummempia risuja tai ruusuja, pidän blogistasi tälläisenä: sisustusta, reseptejä, vaatekaapin raotusta sekä välillä matkoilla käyntiä. Kaikkia sopivassa suhteessa. Keep up the good work!

 101. Vierailija: Sofié sanoo:

  On tosi hyvä että sanoitte mielipiteenne, niin voin sitten ensi kerralla olla itse ideoimassa näitä kampanjoita ja sanoa mikä toimii ja mikä ei :)

 102. memmi sanoo:

  Hei!!
  tykkään blogistasi juuri tälläisenä, olet hyvä kirjoittamaan, kuvaat kauniisti.
  Itse olen kova juomaan teetä, mutta mieheni ja ystävät tykkäävät kovasti erilaisista kahveista. Olisi mukava voittaa:)

 103. Vierailija: memmi sanoo:

  Hei!!tykkään blogistasi juuri tälläisenä, olet hyvä kirjoittamaan, kuvaat kauniisti. Itse olen kova juomaan teetä, mutta mieheni ja ystävät tykkäävät kovasti erilaisista kahveista. Olisi mukava voittaa:)

 104. Anttis sanoo:

  Minä olen kahvin suurkuluttaja! Kaikki kahvit kelpaavat. Mieluiten kahvinsa nauttii aamulla aurinkoisella terassilla ihan kaikessa rauhassa (harvoin sellaista tietenkin 1-vuotiaan kanssa tapahtuu). Risuja en blogillesi osaa antaa -tykkään tästä juuri tälläisena!

 105. Vierailija: Anttis sanoo:

  Minä olen kahvin suurkuluttaja! Kaikki kahvit kelpaavat. Mieluiten kahvinsa nauttii aamulla aurinkoisella terassilla ihan kaikessa rauhassa (harvoin sellaista tietenkin 1-vuotiaan kanssa tapahtuu). Risuja en blogillesi osaa antaa -tykkään tästä juuri tälläisena!

 106. LPP sanoo:

  Tämän on pakko olla merkki siitä, että laite tulee meille :) Näin juuri ystävälläni vastaavan ja haaveilin siitä, niin nätti <3

  Kahvi on kyllä ihan parasta mustana, mutta jos haluaa herkutella, niin valitsen aina cafe mochan!

 107. Vierailija: LPP sanoo:

  Tämän on pakko olla merkki siitä, että laite tulee meille :) Näin juuri ystävälläni vastaavan ja haaveilin siitä, niin nätti <3Kahvi on kyllä ihan parasta mustana, mutta jos haluaa herkutella, niin valitsen aina cafe mochan!

 108. jenna sanoo:

  Aamuisin tummapaahtoinen kahvi kermalla. sitä parempaa ei olekkaan. Tuollainen kahvikone ois unelma.

  Blogiin ois kiva saada useammin päivityksiä =)

 109. Vierailija: jenna sanoo:

  Aamuisin tummapaahtoinen kahvi kermalla. sitä parempaa ei olekkaan. Tuollainen kahvikone ois unelma. Blogiin ois kiva saada useammin päivityksiä =)

 110. Josefin sanoo:

  En piittaa hirveesti tavallisesta kahvista, erilaiset latet on mun heikkouksia! :) Oon haaveillu juurikin tuosta dolce gusto -koneesta pidemmän aikaa, voi ku napsahtais voitto mulle!!

  Tykkään sun blogissa hirveesti sellasista lähikuvista! Ne jotenki erottuu massasta :) Mä toivoisin tänne enemmän juttuja sun tyylistä, se vaikuttaa nimittäin tosi kivalta ja kun sulla on niin kauniit kasvot niin niistä olis kiva katella kuvia enemmän :) Sun blogi on kyllä ihanan monipuolinen!

 111. Vierailija: Josefin sanoo:

  En piittaa hirveesti tavallisesta kahvista, erilaiset latet on mun heikkouksia! :) Oon haaveillu juurikin tuosta dolce gusto -koneesta pidemmän aikaa, voi ku napsahtais voitto mulle!!Tykkään sun blogissa hirveesti sellasista lähikuvista! Ne jotenki erottuu massasta :) Mä toivoisin tänne enemmän juttuja sun tyylistä, se vaikuttaa nimittäin tosi kivalta ja kun sulla on niin kauniit kasvot niin niistä olis kiva katella kuvia enemmän :) Sun blogi on kyllä ihanan monipuolinen!

 112. Taru sanoo:

  Nautin yleensä kahvin lämmitettyyn maitoon lisätyllä mutteripannun esprssolla. Kahvimasiinan erilaiset ulottuvuudet houkuttelisivat. Suodatinkahvista en niin välitä (paitsi joskus kerman kanssa nautittuna), mutta ai että näitä erilaisia ulottuvuuksia, mitä kahvikone mahdollistaisi! :)

 113. Vierailija: Taru sanoo:

  Nautin yleensä kahvin lämmitettyyn maitoon lisätyllä mutteripannun esprssolla. Kahvimasiinan erilaiset ulottuvuudet houkuttelisivat. Suodatinkahvista en niin välitä (paitsi joskus kerman kanssa nautittuna), mutta ai että näitä erilaisia ulottuvuuksia, mitä kahvikone mahdollistaisi! :)

 114. -heinie- sanoo:

  Nautin kahvini lorauksella maitoa. Ja kahviloissa cappuccinoa. :)

  Tykkään blogistasi tällaisenaan, jatka samaan malliin. kauniita kuvia, matkakertomuksia, sisustusta kodistanne, ruokajuttuja sekä asuja. Kaikkea sekaisin :)

 115. Vierailija: -heinie- sanoo:

  Nautin kahvini lorauksella maitoa. Ja kahviloissa cappuccinoa. :)Tykkään blogistasi tällaisenaan, jatka samaan malliin. kauniita kuvia, matkakertomuksia, sisustusta kodistanne, ruokajuttuja sekä asuja. Kaikkea sekaisin :)

 116. sanna sanoo:

  Tällä hetkellä keitän kahvini ihan tavallisella keittimellä, mutta käytän espressoa tavallisen kahvin tilalla ja se on ihan hyvää, mutta parempaa tietysti olisi kunnon keittimellä. maitona pitää olla punaista tai soijamaitoa.
  Blogistasi sitten niin ei mulla muuta ole, kuin että itse tykkään kovasti näistä tuotteiden esittelyistä/arvosteluista, vaikka niitä kritisoidaankin. Esim. lumia- jutut oli hyviä.

 117. Vierailija: sanna sanoo:

  Tällä hetkellä keitän kahvini ihan tavallisella keittimellä, mutta käytän espressoa tavallisen kahvin tilalla ja se on ihan hyvää, mutta parempaa tietysti olisi kunnon keittimellä. maitona pitää olla punaista tai soijamaitoa.Blogistasi sitten niin ei mulla muuta ole, kuin että itse tykkään kovasti näistä tuotteiden esittelyistä/arvosteluista, vaikka niitä kritisoidaankin. Esim. lumia- jutut oli hyviä.

 118. hedonya sanoo:

  Arkikahvini juon mustana, työpaikan Moccamasterilla keitettynä. Joskus saatan herkutella juomalla kahvini kermalla ja sokerilla.
  Tykkään eniten blogisi herkullisista ruokakuvista, niitä saa siis todellakin olla! :)

 119. Vierailija: hedonya sanoo:

  Arkikahvini juon mustana, työpaikan Moccamasterilla keitettynä. Joskus saatan herkutella juomalla kahvini kermalla ja sokerilla. Tykkään eniten blogisi herkullisista ruokakuvista, niitä saa siis todellakin olla! :)

 120. moonie sanoo:

  Lattena nautin! Tykkään tosin melkein kahvista kuin kahvista. Blogista jos jotain pitäis sanoo nii ehkä toi fontti on vähän vaikea. Emt. :)

 121. Vierailija: moonie sanoo:

  Lattena nautin! Tykkään tosin melkein kahvista kuin kahvista. Blogista jos jotain pitäis sanoo nii ehkä toi fontti on vähän vaikea. Emt. :)

 122. helene sanoo:

  Kaikkein mieluiten minulle maistuu Latte, mustana en juo ollenkaan :) Tuolla saisi tehtyä varmasti aivan ihania kahveja!

  En keksi kyllä mitään kehitysehdotuksia, vaikka kuinka yritän miettiä..Parasta antia blogissasi ovat kauniit kuvat ja kaikki sisutamiseen liittyvä, eli niitä lisää ainakin :)

 123. Vierailija: helene sanoo:

  Kaikkein mieluiten minulle maistuu Latte, mustana en juo ollenkaan :) Tuolla saisi tehtyä varmasti aivan ihania kahveja!En keksi kyllä mitään kehitysehdotuksia, vaikka kuinka yritän miettiä..Parasta antia blogissasi ovat kauniit kuvat ja kaikki sisutamiseen liittyvä, eli niitä lisää ainakin :)

 124. Aino sanoo:

  Kaksi vahvaa espressoa (tosin itselläni ei ole laitetta tällä hetkellä), tomusokeria pari ruokalusikallista, soijamaitoa (hieman voi vaahdottaakin), n 3 rkl caramel baileyssiä, paljon jäitä ja blenderiin. Tietty parhaalta maistuu jos kauniit, korkeat lasit mihin kahvijuoman kaataa. Kavereita, aurinko, perjantai ilta ja mun parveke. Voin kertoa, että se on paras tapa nauttia kahvini!

  Ja sun blogi on loistava tämmösenä. Eihän se olis enään sun näkönen, jos muiden tyyliin sitä alkaisi muuttamaan. Itse toivon joka paikkaan aina lisää komeiden miesten kuvia, mutta ei nekään taida niin hyvä idea tähän olla! ;)

 125. Vierailija: Aino sanoo:

  Kaksi vahvaa espressoa (tosin itselläni ei ole laitetta tällä hetkellä), tomusokeria pari ruokalusikallista, soijamaitoa (hieman voi vaahdottaakin), n 3 rkl caramel baileyssiä, paljon jäitä ja blenderiin. Tietty parhaalta maistuu jos kauniit, korkeat lasit mihin kahvijuoman kaataa. Kavereita, aurinko, perjantai ilta ja mun parveke. Voin kertoa, että se on paras tapa nauttia kahvini! Ja sun blogi on loistava tämmösenä. Eihän se olis enään sun näkönen, jos muiden tyyliin sitä alkaisi muuttamaan. Itse toivon joka paikkaan aina lisää komeiden miesten kuvia, mutta ei nekään taida niin hyvä idea tähän olla! ;)

 126. Janette sanoo:

  Nautin kahvini kauniista kupista kera maitotilkan, leveällä olohuoneen ikkunalaudallani istuen ja puisto näkymästä nautiskellen.

  Pidän siitä, että blogissasi on aina toinen toistaan upeampia kuvia. Mielestäni postaukset ovat hyvässä tasapainossa; välillä sisustusta, välillä kokkailua etc. Risuja en juurikaan keksi :)

 127. Vierailija: Janette sanoo:

  Nautin kahvini kauniista kupista kera maitotilkan, leveällä olohuoneen ikkunalaudallani istuen ja puisto näkymästä nautiskellen. Pidän siitä, että blogissasi on aina toinen toistaan upeampia kuvia. Mielestäni postaukset ovat hyvässä tasapainossa; välillä sisustusta, välillä kokkailua etc. Risuja en juurikaan keksi :)

 128. Minna sanoo:

  Kahvini juon mustana ja tummapaahtoisena – mitä tummempi, sen parempi! Ja tietysti nätistä mukista: jos muki ei ole nätti, niin ei se kahvikaan maistu yhtä hyvältä ;)

  Ruusuja annan mitä kauneimmista valokuvistasi, niitä saisi olla entistä enemmän! Tykkään erityisesti ulkokuvista, esimerkiksi ne, jotka olet ottanut Vaasasta kävelyiltä, ovat ihania! Risuja saat vain siitä, että kirjoitat liian harvoin, joka aamukahvin seuraksi ei ole luettavaa ;) Laatu kuitenkin korvaa määrän, joten en oikeastaan valita :)

 129. Vierailija: Minna sanoo:

  Kahvini juon mustana ja tummapaahtoisena – mitä tummempi, sen parempi! Ja tietysti nätistä mukista: jos muki ei ole nätti, niin ei se kahvikaan maistu yhtä hyvältä ;)Ruusuja annan mitä kauneimmista valokuvistasi, niitä saisi olla entistä enemmän! Tykkään erityisesti ulkokuvista, esimerkiksi ne, jotka olet ottanut Vaasasta kävelyiltä, ovat ihania! Risuja saat vain siitä, että kirjoitat liian harvoin, joka aamukahvin seuraksi ei ole luettavaa ;) Laatu kuitenkin korvaa määrän, joten en oikeastaan valita :)

 130. Anni sanoo:

  Paaaljon maitoa ensin kupin pohjalle (lämmitys jo ehtii) ja kahvia päälle. Juon vaan aamukahvin normaalisti, mutta olisi niin kiva nauttia iltapäivällä joku erikoiskahvi jos olisi tuollainen laite, siispä mukaan arviontaan!

 131. Vierailija: Anni sanoo:

  Paaaljon maitoa ensin kupin pohjalle (lämmitys jo ehtii) ja kahvia päälle. Juon vaan aamukahvin normaalisti, mutta olisi niin kiva nauttia iltapäivällä joku erikoiskahvi jos olisi tuollainen laite, siispä mukaan arviontaan!

 132. Heidi sanoo:

  Presidenttikahvia runsaalla maidolla, Iittalan isosta taikamukista, aamulla auringon noustessa, aamutakki päällä, hesaria lukiessa ja pienen poikani istuessa sylissäni tukka pystyssä <3

 133. Vierailija: Heidi sanoo:

  Presidenttikahvia runsaalla maidolla, Iittalan isosta taikamukista, aamulla auringon noustessa, aamutakki päällä, hesaria lukiessa ja pienen poikani istuessa sylissäni tukka pystyssä <3

 134. Linda sanoo:

  Itse juon kanssa maidon kahvilla. Äidin kahvikoneella teen aina latten, johon siis höyrytän maidon ja kaikki vimpan päälle koneella. Voi kun itselläkin ois masiina, jolla tehdä helposti vain yhden kupin kahvia kerralla.

  Muuten yksi taivaallisen hyvä vinkki on tehdä chococoffeeta Tazzian suklaajuomapusseista ja tosi vahvasta espressosta. Siis aivan ihanaa.

  Sulla on aina tosi kauniita kuvia blogissa. Joskus toivoisin niitä inhimillisen sotkuisia kokkailun aikana otettuja kuvia, mutta toisaalta ymmärrän sun perusteita julkaista kauniita portfoliokuvia. Jatka ihmeessä samaan malliin.

 135. Vierailija: Linda sanoo:

  Itse juon kanssa maidon kahvilla. Äidin kahvikoneella teen aina latten, johon siis höyrytän maidon ja kaikki vimpan päälle koneella. Voi kun itselläkin ois masiina, jolla tehdä helposti vain yhden kupin kahvia kerralla.Muuten yksi taivaallisen hyvä vinkki on tehdä chococoffeeta Tazzian suklaajuomapusseista ja tosi vahvasta espressosta. Siis aivan ihanaa.Sulla on aina tosi kauniita kuvia blogissa. Joskus toivoisin niitä inhimillisen sotkuisia kokkailun aikana otettuja kuvia, mutta toisaalta ymmärrän sun perusteita julkaista kauniita portfoliokuvia. Jatka ihmeessä samaan malliin.

 136. Niina sanoo:

  Arjessa Moccamaster-kahvi maidolla ja ilman sokeria minulle, mitä isommassa mukissa sen parempi! Kodin ulkopuolella ja itsensä hemmotteluun Café Latte (ei sokeria eikä makusiirappeja, kahvin pitää maistua kahville!)

  Blogiisi olen kaikin puolin tyytyväinen, ravintolakokemuksia ja ruokaohjeita etenkin luen ilomielin.

  • Sofié sanoo:

   Ravintolakokemuksia ja kahvilasuosikkeja on tulossa varmasti tämän kesän aikana paljon lisää, sillä muutin Helsinkiin niin täällä on vaikka ja mitä :)

 137. Vierailija: Niina sanoo:

  Arjessa Moccamaster-kahvi maidolla ja ilman sokeria minulle, mitä isommassa mukissa sen parempi! Kodin ulkopuolella ja itsensä hemmotteluun Café Latte (ei sokeria eikä makusiirappeja, kahvin pitää maistua kahville!)Blogiisi olen kaikin puolin tyytyväinen, ravintolakokemuksia ja ruokaohjeita etenkin luen ilomielin.

 138. Lumo sanoo:

  Latte on suosikkini kahvijuomista, tuollahan niitä pyöräyttäisi kädenkäänteessä…

  Reseptit, matkailu ja muoti kiinnostavat aihealueista eniten.

 139. Vierailija: Lumo sanoo:

  Latte on suosikkini kahvijuomista, tuollahan niitä pyöräyttäisi kädenkäänteessä…Reseptit, matkailu ja muoti kiinnostavat aihealueista eniten.

 140. Minna sanoo:

  Kahvia, juon sitä aamuisin töissä. Meillä on aamukahvi-kassa, jokainen tuo vuorollaan paketin kahvia ja yksi tyttö keittelee aina aamu sumpit. Vaihdan 1.6. työpaikkaa, eli ei ole enää montaa aamukahvia minulle tarjolla.. tajusin sen oikeastaan vasta luettuani tämän sinun kirjoituksen.

  Kukaan muu ei ole koskaan keittänyt niin hyvää kahvia kun työkaverini, en juonut ollenkaan kahvia kun aloitin täällä työskentelyn.. enkä edelleenkään juo kun aamukahvin töissä. Tarvitsenhan minä aamukahvilleni korvikkeen, ehkäpäs en saisi tuommoisesta vekottimesta?? :)) Anoppini kahvi-kojeesta tulee ainakin hyvää kaakaota, hih ! :)

  Rakastan blogiasi, siinä ei ole mitään moitittavaa. Paitsi juuri nyt nuo karmeat HM:n mainokset, buah! Mutta lienee niin, että sinä et sille voi mitään :D

 141. Vierailija: Minna sanoo:

  Kahvia, juon sitä aamuisin töissä. Meillä on aamukahvi-kassa, jokainen tuo vuorollaan paketin kahvia ja yksi tyttö keittelee aina aamu sumpit. Vaihdan 1.6. työpaikkaa, eli ei ole enää montaa aamukahvia minulle tarjolla.. tajusin sen oikeastaan vasta luettuani tämän sinun kirjoituksen.Kukaan muu ei ole koskaan keittänyt niin hyvää kahvia kun työkaverini, en juonut ollenkaan kahvia kun aloitin täällä työskentelyn.. enkä edelleenkään juo kun aamukahvin töissä. Tarvitsenhan minä aamukahvilleni korvikkeen, ehkäpäs en saisi tuommoisesta vekottimesta?? :)) Anoppini kahvi-kojeesta tulee ainakin hyvää kaakaota, hih ! :)Rakastan blogiasi, siinä ei ole mitään moitittavaa. Paitsi juuri nyt nuo karmeat HM:n mainokset, buah! Mutta lienee niin, että sinä et sille voi mitään :D

 142. eevi sanoo:

  Hei!

  Juon kahvini lähestulkoon aina soijamaidolla. Soijamaito sisältää hieman sokeria, joten sitä ei tarvitse lisätä erikseen. Kuitenkin soijamaidon (alppro fresh light) kalorimäärä on melko vähäinen. Light siis viittaa rasvan vähyyteen, ei maketusaineisiin!

  Tollanen kahvikone ois kyllä ihan loistava; opiskelijabudjetilla kun tota ei itse oo varaa ostaa!

  Blogissasi hyvää ovat reseptit (: Ymmärrän kyllä hyvin, miksi otat yksityiskohtaisia kuvia, mutta välillä selkeämpi ”yleiskuva” auttaisi ymmärtämään reseptejäkin paremmin. Jos jotain ”huonoa” sanoisin, niin esimerkiksi kännykkä-postauksia en lue ollenkaan. Kuitenkaan mainos/yhteistyö-postaukset eiät minua mitenkään häiritse!

  eevi

 143. Vierailija: eevi sanoo:

  Hei!Juon kahvini lähestulkoon aina soijamaidolla. Soijamaito sisältää hieman sokeria, joten sitä ei tarvitse lisätä erikseen. Kuitenkin soijamaidon (alppro fresh light) kalorimäärä on melko vähäinen. Light siis viittaa rasvan vähyyteen, ei maketusaineisiin!Tollanen kahvikone ois kyllä ihan loistava; opiskelijabudjetilla kun tota ei itse oo varaa ostaa!Blogissasi hyvää ovat reseptit (: Ymmärrän kyllä hyvin, miksi otat yksityiskohtaisia kuvia, mutta välillä selkeämpi ”yleiskuva” auttaisi ymmärtämään reseptejäkin paremmin. Jos jotain ”huonoa” sanoisin, niin esimerkiksi kännykkä-postauksia en lue ollenkaan. Kuitenkaan mainos/yhteistyö-postaukset eiät minua mitenkään häiritse!eevi

 144. Pohjoisen tyttö sanoo:

  Hei!

  Luovuin kahvin juonnista noin vuosi sitten kokonaan. Töihini ostettiin juurikin samainen kahvikone, jonka innoittamana kokeilin espressoa. Jäin koukkuun samantien. Näin pohjoisesta ei tahdo löytyä hyvää espressoa kahviloista, joten yllätyin totaalisesti! Haluaisin luonnollisesti samaisen kahvinautinnon kotiini niin omaksi kuin vieraidenkin iloksi :)

  Blogiasi olen seurannut noin puoli vuotta. En ole keittiöihmisiä, joten reseptisi ja mallikattauksesi ovat tarjonneet hyviä vinkkejä useampaan illanistujaiseen; kiitos siis niistä! Kehitysideana; kaipaiaisin blogiisi päivänasuja, sillä ne omalta osaltaan toisivat hyviä vinkkejä erilaisten yhdistelmien käyttämisestä. Niitä tosin on monet blogit pullollaan, mutta olisi mukava nähdä myös Sinun vastaavat.

 145. Vierailija: Pohjoisen tyttö sanoo:

  Hei!Luovuin kahvin juonnista noin vuosi sitten kokonaan. Töihini ostettiin juurikin samainen kahvikone, jonka innoittamana kokeilin espressoa. Jäin koukkuun samantien. Näin pohjoisesta ei tahdo löytyä hyvää espressoa kahviloista, joten yllätyin totaalisesti! Haluaisin luonnollisesti samaisen kahvinautinnon kotiini niin omaksi kuin vieraidenkin iloksi :)Blogiasi olen seurannut noin puoli vuotta. En ole keittiöihmisiä, joten reseptisi ja mallikattauksesi ovat tarjonneet hyviä vinkkejä useampaan illanistujaiseen; kiitos siis niistä! Kehitysideana; kaipaiaisin blogiisi päivänasuja, sillä ne omalta osaltaan toisivat hyviä vinkkejä erilaisten yhdistelmien käyttämisestä. Niitä tosin on monet blogit pullollaan, mutta olisi mukava nähdä myös Sinun vastaavat.

 146. Lauriczek sanoo:

  Paivan paras kahvihetki on aamuisin. Maitokahvit sokerilla tietty! Nykyisin kahvihetkeeni kuuluu blogien lukeminen, ellei reaaliseuraa ole tarjolla ;)
  Blogisi on kaunis ja esteettinen, sanoisin etta sellainen luxusblogi, jossa on ihania arjen luksusjuttuja ja sita miten niilla pienilla jutuilla sita luksusta voisi lisata omaankin arkeen. Lukisin viela mielenkiinnolla sinun omista luovista projekteista, ja sisustus jutut kiinnostavat tietty aina!

 147. Vierailija: Lauriczek sanoo:

  Paivan paras kahvihetki on aamuisin. Maitokahvit sokerilla tietty! Nykyisin kahvihetkeeni kuuluu blogien lukeminen, ellei reaaliseuraa ole tarjolla ;)Blogisi on kaunis ja esteettinen, sanoisin etta sellainen luxusblogi, jossa on ihania arjen luksusjuttuja ja sita miten niilla pienilla jutuilla sita luksusta voisi lisata omaankin arkeen. Lukisin viela mielenkiinnolla sinun omista luovista projekteista, ja sisustus jutut kiinnostavat tietty aina!

 148. Heidi sanoo:

  En ole säännöllinen kahvinkuluttaja, mutta silloin tällöin hyvässä seurassa, maistuu kuppi jos toinenkin. Kahvini maustan maitotilkalla, teelusikallisella kaakaota, sekä ripauksella kanelia :)

  Olen seuraillut blogiasi noin puolen vuoden ajan, ja haluan antaa ainoastaan positiivista palautetta; ruokaohjeet ovat erikoisen ihania ja kuvasi todella kauniita. Kirjoitat siitä mistä tahdot, etkä ole takertunut täysin vain yhteen asiaan. On ihana palata lukemaan blogiasi pienellä jännityksentunteella :)

 149. Vierailija: Heidi sanoo:

  En ole säännöllinen kahvinkuluttaja, mutta silloin tällöin hyvässä seurassa, maistuu kuppi jos toinenkin. Kahvini maustan maitotilkalla, teelusikallisella kaakaota, sekä ripauksella kanelia :)Olen seuraillut blogiasi noin puolen vuoden ajan, ja haluan antaa ainoastaan positiivista palautetta; ruokaohjeet ovat erikoisen ihania ja kuvasi todella kauniita. Kirjoitat siitä mistä tahdot, etkä ole takertunut täysin vain yhteen asiaan. On ihana palata lukemaan blogiasi pienellä jännityksentunteella :)

 150. RiinaS sanoo:

  Palkkapäivänä nautin aamukahvini Achanin kahvilassa hörppien maustettuja latteja, mutta loppu kuukaudesta tyydyn omaan pieneen kahvinkeittimeen joka valitettavasti on jo pian lahoamispisteessä! =D Elikkä todellakin löytyisi käyttöä tuollaiselle vempeleelle!

  Blogisi on tasokas, pysyy asiallisena, juttua on monipuolisesti jaolet tyylillesi uskollinen! Noin kaunis bloggaaja voisi useammin esitellä myös omia kasvojaan blogissaan! =)

 151. Vierailija: RiinaS sanoo:

  Palkkapäivänä nautin aamukahvini Achanin kahvilassa hörppien maustettuja latteja, mutta loppu kuukaudesta tyydyn omaan pieneen kahvinkeittimeen joka valitettavasti on jo pian lahoamispisteessä! =D Elikkä todellakin löytyisi käyttöä tuollaiselle vempeleelle!Blogisi on tasokas, pysyy asiallisena, juttua on monipuolisesti jaolet tyylillesi uskollinen! Noin kaunis bloggaaja voisi useammin esitellä myös omia kasvojaan blogissaan! =)

 152. Henriikka sanoo:

  Yhteinen aamukahvihetki avomiehen kanssa on tärkeä hetki päivässä, kun muuten emme ehdi aina näkemään. Meillä on tapana lorauttaa paljon maitoa kupin pohjalle ja vasta päälle höyryävä kahvi – siitä tulee paljon pehmeämpää niin päin.

  Toivoisin blogiin kattausideoita ja ehkäpä ohjeita illanistujaisten pieniin purtaviin :)

 153. Vierailija: Henriikka sanoo:

  Yhteinen aamukahvihetki avomiehen kanssa on tärkeä hetki päivässä, kun muuten emme ehdi aina näkemään. Meillä on tapana lorauttaa paljon maitoa kupin pohjalle ja vasta päälle höyryävä kahvi – siitä tulee paljon pehmeämpää niin päin. Toivoisin blogiin kattausideoita ja ehkäpä ohjeita illanistujaisten pieniin purtaviin :)

 154. Ira-Emilia sanoo:

  Hei!

  Ensinnäkin täydellinen arvonta täydelliseen aikaan! Äitini on haikaillut jo pidempään kyseisen kahvikoneen perään, ja mikä olisikaan parempaa kuin ilahduttaa äitienpäivälahjan muodossa tällä kahvikoneella. Voin vain toivoa parasta :) Itse en juo juurikaan kahvia joskus harvoin erikoiskahvejen muodossa kylläkin, mutta äitini tykkää jokaisesta kahvimuodosta mitä vain löytyy. Blogisi on myöskin mieleinen, olen saanut paljon ideoita niin ruuan laittoon kuin myös paljon muuhunkin, toivoisinkin että jatkat samalla mallilla!
  Mukavaa kesää!

 155. Vierailija: Ira-Emilia sanoo:

  Hei!Ensinnäkin täydellinen arvonta täydelliseen aikaan! Äitini on haikaillut jo pidempään kyseisen kahvikoneen perään, ja mikä olisikaan parempaa kuin ilahduttaa äitienpäivälahjan muodossa tällä kahvikoneella. Voin vain toivoa parasta :) Itse en juo juurikaan kahvia joskus harvoin erikoiskahvejen muodossa kylläkin, mutta äitini tykkää jokaisesta kahvimuodosta mitä vain löytyy. Blogisi on myöskin mieleinen, olen saanut paljon ideoita niin ruuan laittoon kuin myös paljon muuhunkin, toivoisinkin että jatkat samalla mallilla!Mukavaa kesää!

 156. Priska sanoo:

  Oi, cappuccino tai latte aamukahviksi olisi ihan mahtava juttu! Aamukahvittelu on jäänyt lähes kokonaan kotiäitinä ollessa, sitä kaipaan ehkä eniten töistä…

  Jo valmiiksi tosi kivalta blogiltasi kaipaisin ehkä lisää sisustusjuttuja ja kattaus- ja ruokaideoita. Muotiakin saa toki olla mukana!

 157. Vierailija: Priska sanoo:

  Oi, cappuccino tai latte aamukahviksi olisi ihan mahtava juttu! Aamukahvittelu on jäänyt lähes kokonaan kotiäitinä ollessa, sitä kaipaan ehkä eniten töistä…Jo valmiiksi tosi kivalta blogiltasi kaipaisin ehkä lisää sisustusjuttuja ja kattaus- ja ruokaideoita. Muotiakin saa toki olla mukana!

 158. Emmi sanoo:

  Jääkahvi ja suklainen cafe mocha ovat vaan niin hyviä.
  Tavalliseen kahviin tietenkin aina maitoa, juhlapäivänä vaikka vähän kermaa!

 159. Vierailija: Emmi sanoo:

  Jääkahvi ja suklainen cafe mocha ovat vaan niin hyviä.Tavalliseen kahviin tietenkin aina maitoa, juhlapäivänä vaikka vähän kermaa!

 160. Hanna sanoo:

  Tykkään aivan perinteisestä maitokahvista.
  Olen seurannut blogiasi vasta muutaman viikon, mutta osaan antaa ainoastaan ruusuja. Todella kaunis blogi!

 161. Vierailija: Hanna sanoo:

  Tykkään aivan perinteisestä maitokahvista.Olen seurannut blogiasi vasta muutaman viikon, mutta osaan antaa ainoastaan ruusuja. Todella kaunis blogi!

 162. Elli76 sanoo:

  Minä juon silloin harvoin kuin kahvia juon, lattea tai cappucinoa. Sen vahvemmasta kahvijuomasta en pidä.

  Tahdon antaa erityismaininnan blogisi upeista kuvista. Niitä on paljon ja ovat aina todella laadukkaita. Kiitos niistä, visuaalisuus on ainakin minulle puolet ilosta.

 163. Vierailija: Elli76 sanoo:

  Minä juon silloin harvoin kuin kahvia juon, lattea tai cappucinoa. Sen vahvemmasta kahvijuomasta en pidä. Tahdon antaa erityismaininnan blogisi upeista kuvista. Niitä on paljon ja ovat aina todella laadukkaita. Kiitos niistä, visuaalisuus on ainakin minulle puolet ilosta.

 164. Lotta sanoo:

  Yleensä juon kahvini ihan vain maidolla, mutta aina kun kerkeän teen laten, jota rakastan!

  Minulla ei oikein ole parannusehdotuksia, pidän blogistasi todella paljon. Varsinkin kuvat ovat mieleeni, eli muista pitää niiden määrä suurena :)

 165. Vierailija: Lotta sanoo:

  Yleensä juon kahvini ihan vain maidolla, mutta aina kun kerkeän teen laten, jota rakastan!Minulla ei oikein ole parannusehdotuksia, pidän blogistasi todella paljon. Varsinkin kuvat ovat mieleeni, eli muista pitää niiden määrä suurena :)

 166. Kesätyttö sanoo:

  kahvia juon nykyään vähän liikaakin,mutta viikonlopun herkutteluhetkiin se kuuluu näin: 1/3 kupista kuumaa, tuoretta kahvia ( jacobsin ja vaniljamaustekahvon sekoitus) ja loput rasvatonta maitoa. juon siis kahvin kylmänä,eks se ollu nii et kylmä kahvi kaunistaa? ;)

 167. Vierailija: Kesätyttö sanoo:

  kahvia juon nykyään vähän liikaakin,mutta viikonlopun herkutteluhetkiin se kuuluu näin: 1/3 kupista kuumaa, tuoretta kahvia ( jacobsin ja vaniljamaustekahvon sekoitus) ja loput rasvatonta maitoa. juon siis kahvin kylmänä,eks se ollu nii et kylmä kahvi kaunistaa? ;)

 168. Maaria sanoo:

  Juon aamuisin yleensä lattea. Käytössä on vanhempien ikivanha espressokone, jolla valmistan kahvin. Maidon lämmitän mikrossa ja vaahdotan sitten Bodumin käsikäyttöisellä vaahdottimella. Aikaa tähän menee vähän turhan kauan. Tiskaaminen mukaan luettuna, saan koko hommaan tuhlattua n. 15-20 minuuttia, mikä on ihan hullua.

  Rehellisesti sanottuna en kyllä osaa yhtään sanoa mitä aiheita toivoisin enemmän tai vähemmän. Mielestäni olet jo löytänyt sopivan ja erittäin hyvän tasapainon aihealueiden suhteen!

 169. Vierailija: Maaria sanoo:

  Juon aamuisin yleensä lattea. Käytössä on vanhempien ikivanha espressokone, jolla valmistan kahvin. Maidon lämmitän mikrossa ja vaahdotan sitten Bodumin käsikäyttöisellä vaahdottimella. Aikaa tähän menee vähän turhan kauan. Tiskaaminen mukaan luettuna, saan koko hommaan tuhlattua n. 15-20 minuuttia, mikä on ihan hullua. Rehellisesti sanottuna en kyllä osaa yhtään sanoa mitä aiheita toivoisin enemmän tai vähemmän. Mielestäni olet jo löytänyt sopivan ja erittäin hyvän tasapainon aihealueiden suhteen!

 170. Kirsi sanoo:

  Herra Gusto voisi muuttaa tännekin!
  Tykkään nauttia kahvini cappuccinona tai lattena, joten herralle olisi käyttöä :)

  Ruusuja voisin antaa aivan ihanista kuvista, rauhaisasta tunnelmasta ja risuja hieman ehkä kokonaisuuden ”silpomisesta”. Ymmärrän erittäin hyvin, että et halua kuvata koko kotiasi esimerkiksi, mutta vaikka kokonaisuutta helpottaisi hahmottamaan vaikka suuntaa-antava pohjapiirrustus :)

 171. Vierailija: Kirsi sanoo:

  Herra Gusto voisi muuttaa tännekin!Tykkään nauttia kahvini cappuccinona tai lattena, joten herralle olisi käyttöä :)Ruusuja voisin antaa aivan ihanista kuvista, rauhaisasta tunnelmasta ja risuja hieman ehkä kokonaisuuden ”silpomisesta”. Ymmärrän erittäin hyvin, että et halua kuvata koko kotiasi esimerkiksi, mutta vaikka kokonaisuutta helpottaisi hahmottamaan vaikka suuntaa-antava pohjapiirrustus :)

 172. Vierailija: Sofié sanoo:

  Niille en valitettavasti voi tehdä mitään :/

 173. Vierailija: Sofié sanoo:

  Ravintolakokemuksia ja kahvilasuosikkeja on tulossa varmasti tämän kesän aikana paljon lisää, sillä muutin Helsinkiin niin täällä on vaikka ja mitä :)

 174. allu sanoo:

  Itse keitän yleensä aamuisin mutteripannulla triplaespresson, jonka juon joko sellaisenaan tai latteksi tuunattuna. Joskus tulee kitattua myös ihan perus kahvinkeittimellä keitettyä kahvia, tummapaahtoista kuitenkin! Uusin ihastukseni on kardemummalla maustettu kahvi! Kahvinpurujen sekaan voi heittää myös esim. kanelia, saa vähän vaihtelua.

  Blogissa parasta on ollut ruokapostaukset ja ihan mahtavat valokuvat! Eli sinänsä mitään parannusideoita ei ole antaa, muuta kun että jatka samaan malliin :)

 175. Vierailija: allu sanoo:

  Itse keitän yleensä aamuisin mutteripannulla triplaespresson, jonka juon joko sellaisenaan tai latteksi tuunattuna. Joskus tulee kitattua myös ihan perus kahvinkeittimellä keitettyä kahvia, tummapaahtoista kuitenkin! Uusin ihastukseni on kardemummalla maustettu kahvi! Kahvinpurujen sekaan voi heittää myös esim. kanelia, saa vähän vaihtelua.Blogissa parasta on ollut ruokapostaukset ja ihan mahtavat valokuvat! Eli sinänsä mitään parannusideoita ei ole antaa, muuta kun että jatka samaan malliin :)

 176. Minna sanoo:

  Olen oikea kahvikissa! Päivä ei lähde käyntiin ilman aamukahvia, sitten päiväkahvi, iltakahvi. Kahvissa pitää olla maitoa. Välillä herkuttelen cappuccinolla :)

 177. Vierailija: Minna sanoo:

  Olen oikea kahvikissa! Päivä ei lähde käyntiin ilman aamukahvia, sitten päiväkahvi, iltakahvi. Kahvissa pitää olla maitoa. Välillä herkuttelen cappuccinolla :)

 178. kuppi kahvia sanoo:

  Juon kahvini maidon kera ilman sokeria. Parhaimmillaan kahvi on suklaan kanssa yhdistettynä: laita pala maitosuklaata lusikkaan ja upota se kuumaan kahviin ja sen jälkeen päältä sulanut suklaapala on valmis syötäväksi.
  Erikoiskahveista erityisesti cappucino ja latte ovat lemppareitani.

  Blogissasi on kauniita kuvia, ja ulkoasu on värimaailmaltaan mukavan rauhallinen. Yhdyn kommenttiin, jonka joku kirjoittikin aiemmin, että banneria voisi päivittää.
  Toivottavasti onni suosii tässä arvonnassa!

 179. Vierailija: kuppi kahvia sanoo:

  Juon kahvini maidon kera ilman sokeria. Parhaimmillaan kahvi on suklaan kanssa yhdistettynä: laita pala maitosuklaata lusikkaan ja upota se kuumaan kahviin ja sen jälkeen päältä sulanut suklaapala on valmis syötäväksi. Erikoiskahveista erityisesti cappucino ja latte ovat lemppareitani.Blogissasi on kauniita kuvia, ja ulkoasu on värimaailmaltaan mukavan rauhallinen. Yhdyn kommenttiin, jonka joku kirjoittikin aiemmin, että banneria voisi päivittää. Toivottavasti onni suosii tässä arvonnassa!

 180. pitahaya sanoo:

  Juon useimmiten lattea, ja usein maustan sen ripauksella kanelia, neilikkaa tai kardemummaa! :)

 181. Vierailija: pitahaya sanoo:

  Juon useimmiten lattea, ja usein maustan sen ripauksella kanelia, neilikkaa tai kardemummaa! :)

 182. Gilda sanoo:

  Kahvi. Parasta seurassa, kiireettömästi nautittuna. Se voi olla lyhyt, pitkä, kylmä tai kuuma. Pelkkä ajatuskin saa hymyilemään (kuin myös tuo Nescafen täydellinen muotokieli uudessa laitteessa; nykyisessä asunnossani on ikivanha Nescafeen laite, kapsuleille, jätän sen taakseni kun jatkan matkaa omannäköiseen elämääni).

  Blogisi on raikas, ottamasi kuvia voisi katsella enemmänkin, sinulla on silmää. Kiitos siitä :).

 183. Vierailija: Gilda sanoo:

  Kahvi. Parasta seurassa, kiireettömästi nautittuna. Se voi olla lyhyt, pitkä, kylmä tai kuuma. Pelkkä ajatuskin saa hymyilemään (kuin myös tuo Nescafen täydellinen muotokieli uudessa laitteessa; nykyisessä asunnossani on ikivanha Nescafeen laite, kapsuleille, jätän sen taakseni kun jatkan matkaa omannäköiseen elämääni).Blogisi on raikas, ottamasi kuvia voisi katsella enemmänkin, sinulla on silmää. Kiitos siitä :).

 184. Els sanoo:

  Aamu on ihana :) aloittaa oikein ”tiukalla” espressolla. Hyvän vaahdon aikaansaaminen vaan Bialetin perusmutterilla on mahdotonta, eli tällä hetkellä ’hakulistalla’ on mm. Bialetin cremaakin tekevä mutteripannu…tai sitten joku muu presso-laite…hmmm…

  Blogisi on todella söpö ja monipuolinen. Selkeästi blogissasi tulee esille oma ’käsialasi’ kauniine esineineen, herkkuineen ja kuvineen, nam! Tekniikkaa naisnäkökulmasta tämä ”nörde” lukisi puolestaan aika paljon enemmänkin. Tuotetiedot esim. linkin takana web-kauppaan olisi näppärä, vaikka tietäähän tuo hrr Googlekin aika paljon…Minua ei siis kaupallisuus ärsytä tippaakaan…Enemmän, jos joku nyt ylipäänsä ärsyttää on enemmänkin se, että kun näkee jotain kivaa, niin nettikaupoja joutuu usein selaamaan jonkin verran ennekö ns. etsivä löytä…Omaa elämää siis helpottaa kovastikin, jos tarkempia ostopaikkojakin (ehkä myös hintavertailuja tai kamppiksia) esiintyy blogeissa…Keep up the good work! :)

 185. Vierailija: Els sanoo:

  Aamu on ihana :) aloittaa oikein ”tiukalla” espressolla. Hyvän vaahdon aikaansaaminen vaan Bialetin perusmutterilla on mahdotonta, eli tällä hetkellä ’hakulistalla’ on mm. Bialetin cremaakin tekevä mutteripannu…tai sitten joku muu presso-laite…hmmm…Blogisi on todella söpö ja monipuolinen. Selkeästi blogissasi tulee esille oma ’käsialasi’ kauniine esineineen, herkkuineen ja kuvineen, nam! Tekniikkaa naisnäkökulmasta tämä ”nörde” lukisi puolestaan aika paljon enemmänkin. Tuotetiedot esim. linkin takana web-kauppaan olisi näppärä, vaikka tietäähän tuo hrr Googlekin aika paljon…Minua ei siis kaupallisuus ärsytä tippaakaan…Enemmän, jos joku nyt ylipäänsä ärsyttää on enemmänkin se, että kun näkee jotain kivaa, niin nettikaupoja joutuu usein selaamaan jonkin verran ennekö ns. etsivä löytä…Omaa elämää siis helpottaa kovastikin, jos tarkempia ostopaikkojakin (ehkä myös hintavertailuja tai kamppiksia) esiintyy blogeissa…Keep up the good work! :)

 186. Heidi sanoo:

  Nautin aamuisin tummapaahtoista kahvia johon laitan sekaan runsaasti lämmintä maitoa. Mielestäni tummapaahtoiset kahvit ovat maultaan aivan ihania! :)

 187. Vierailija: Heidi sanoo:

  Nautin aamuisin tummapaahtoista kahvia johon laitan sekaan runsaasti lämmintä maitoa. Mielestäni tummapaahtoiset kahvit ovat maultaan aivan ihania! :)

 188. Em sanoo:

  Kahvi on parasta juuri keitettynä, ripauksella rasvatonta maitoa ja steviaa. Opiskelijalla, kun raha ei kasva puussa, olisi tuo täydellinen lisäys, pieneen asuntooni! (:

  Useammin postauksia kaipailisin, sekä bannerin muutosta! Vaikka toki yksinkertainenkin on kaunista! :) Tykkään blogistasi kovasti ja odotan aina innolla päästä lukemaan uusia postauksiasi!

 189. Vierailija: Em sanoo:

  Kahvi on parasta juuri keitettynä, ripauksella rasvatonta maitoa ja steviaa. Opiskelijalla, kun raha ei kasva puussa, olisi tuo täydellinen lisäys, pieneen asuntooni! (:Useammin postauksia kaipailisin, sekä bannerin muutosta! Vaikka toki yksinkertainenkin on kaunista! :) Tykkään blogistasi kovasti ja odotan aina innolla päästä lukemaan uusia postauksiasi!

 190. Pipsa sanoo:

  Kahvini juon aina maidolla höystettynä:) ja blogit ovat mukavaa ajanvietettä

 191. Vierailija: Pipsa sanoo:

  Kahvini juon aina maidolla höystettynä:) ja blogit ovat mukavaa ajanvietettä

 192. Nannas sanoo:

  Tämä tylsimys nauttii kahvinsa mustana. Tosin siihen voisi tulla muutos, jos voittaisin…

  Blogisi on kiva juuri tällaisena kuin se on.

 193. Vierailija: Nannas sanoo:

  Tämä tylsimys nauttii kahvinsa mustana. Tosin siihen voisi tulla muutos, jos voittaisin…Blogisi on kiva juuri tällaisena kuin se on.

 194. Hers sanoo:

  Itseasiassa nautin kahvini kofeiinittomana, silloin harvoin kun sitä juon. Starbucksin valikoimista niitä löytyy paljon, ja maku on erinomainen! Blogisi on kyllä todella hyvä, lisää postauksia ja kuvia voisi tietenkin aina olla enemmän! :) Mutta ei se määrä, vaan laatu.

 195. Vierailija: Hers sanoo:

  Itseasiassa nautin kahvini kofeiinittomana, silloin harvoin kun sitä juon. Starbucksin valikoimista niitä löytyy paljon, ja maku on erinomainen! Blogisi on kyllä todella hyvä, lisää postauksia ja kuvia voisi tietenkin aina olla enemmän! :) Mutta ei se määrä, vaan laatu.

 196. Mii sanoo:

  Mieluiten kahvi runsaalla maidolla. Töissä olen tosin oppinut juomaan kahvin ilman maitoa, koska kaikki juovat.. eikä aina edes maitopurkki olisi lähellä.

  Yksineläjänä myös yhden kupin kone olisi mitä mainioin, ei tarvitsisi viikonloppuisin keitellä yhtä kuppia pikkukeittimellä. Koska silloin kahvista ei vaan tule hyvää. Tai vaihtoehtoisesti säilöä sitä toista kupillista päiväkahville termokseen.

 197. Vierailija: Mii sanoo:

  Mieluiten kahvi runsaalla maidolla. Töissä olen tosin oppinut juomaan kahvin ilman maitoa, koska kaikki juovat.. eikä aina edes maitopurkki olisi lähellä.Yksineläjänä myös yhden kupin kone olisi mitä mainioin, ei tarvitsisi viikonloppuisin keitellä yhtä kuppia pikkukeittimellä. Koska silloin kahvista ei vaan tule hyvää. Tai vaihtoehtoisesti säilöä sitä toista kupillista päiväkahville termokseen.

 198. Lende sanoo:

  En tavallisesti juo normaalia kahvia (paitsi silloin kun mieheni yrittää opettaa minua juomaan oikeaa kahvia), olen enemmän teeihminen.
  Tuo vempele sopisi kyllä hyvin meille, toinen puolisko hörppii kahvia niin ahkerasti :)

  Aloin ihan vasta seuraamaan blogia, ja se tuntuu jo nyt kotoisalta. Tykkään sisustusjutuista ja ruokajutut ovat myös inspiroivia!

 199. Vierailija: Lende sanoo:

  En tavallisesti juo normaalia kahvia (paitsi silloin kun mieheni yrittää opettaa minua juomaan oikeaa kahvia), olen enemmän teeihminen.Tuo vempele sopisi kyllä hyvin meille, toinen puolisko hörppii kahvia niin ahkerasti :)Aloin ihan vasta seuraamaan blogia, ja se tuntuu jo nyt kotoisalta. Tykkään sisustusjutuista ja ruokajutut ovat myös inspiroivia!

 200. Emppu sanoo:

  Heipsansaa! Juon kotona pelkkää tavallista suodatinkahvia,isosta lasista, paljon maitoa ja lusikka. Mut oon aina haaveillu kahvikoneesta,et voisin tehdä kaikkii ihanii kahvei ja sit aamusin hienosti juoda niitä lukien sanomalehtee :D Nään jo sieluni silmin.

  Terkuin, Emppu

 201. Vierailija: Emppu sanoo:

  Heipsansaa! Juon kotona pelkkää tavallista suodatinkahvia,isosta lasista, paljon maitoa ja lusikka. Mut oon aina haaveillu kahvikoneesta,et voisin tehdä kaikkii ihanii kahvei ja sit aamusin hienosti juoda niitä lukien sanomalehtee :D Nään jo sieluni silmin.Terkuin, Emppu

 202. Jennika sanoo:

  Juon kahvia havemmin, kyläillessä ja joskus kotona. Laitan kahviin maitoa ja sokeria. Enemmän tykkään juoda teetä. Mutta kahvilasta tilaan erikoiskahveja, esim. suklaakahvia. :)

 203. Vierailija: Jennika sanoo:

  Juon kahvia havemmin, kyläillessä ja joskus kotona. Laitan kahviin maitoa ja sokeria. Enemmän tykkään juoda teetä. Mutta kahvilasta tilaan erikoiskahveja, esim. suklaakahvia. :)

 204. Linda sanoo:

  Moi!

  Sinullapa on paljon hyviä arvontoja! :) Tykkään juoda kahvini italialaiseen tyyliin, eli aamulla saatan juoda maitokahvia, cappuccinoa ja muina ajankohtina jos sitä nautin, on se espressoa. En ole addiktoitunut kahviin, eikä se välttämättä kuulu jokaiseen päivääni. Yleensä raskaan aterian jälkeen tykkään ottaa espresson.

  Jenkeissä olen välillä innostunut kokeilemaan todellisia erikoiskahveja, mutta kyllä se italialainen kahvikulttuuri on silti lähimpänä sydäntäni.

  Risuja mulla ei niinkään ole, mutta mua kiinnostaa kyllä reseptit, ruokakuvat ja kattausvinkit yms. niin usein, kuin niitä jaksat tehdä.

 205. Vierailija: Linda sanoo:

  Moi!Sinullapa on paljon hyviä arvontoja! :) Tykkään juoda kahvini italialaiseen tyyliin, eli aamulla saatan juoda maitokahvia, cappuccinoa ja muina ajankohtina jos sitä nautin, on se espressoa. En ole addiktoitunut kahviin, eikä se välttämättä kuulu jokaiseen päivääni. Yleensä raskaan aterian jälkeen tykkään ottaa espresson. Jenkeissä olen välillä innostunut kokeilemaan todellisia erikoiskahveja, mutta kyllä se italialainen kahvikulttuuri on silti lähimpänä sydäntäni. Risuja mulla ei niinkään ole, mutta mua kiinnostaa kyllä reseptit, ruokakuvat ja kattausvinkit yms. niin usein, kuin niitä jaksat tehdä.

 206. Jenna sanoo:

  Hankin juuri kahvimyllyn, joten sanoisin että paras kahvi on myllyssä jauhetuista pavuista valmistettu latte aamuisin. :)

  Tykkään blogissassi etenkin kuvista, ja kivoista kuvakulmista. Saa inspiraatiota omiin kuvailuihin myös. Matkailujuttuja lisää! :)

 207. Vierailija: Jenna sanoo:

  Hankin juuri kahvimyllyn, joten sanoisin että paras kahvi on myllyssä jauhetuista pavuista valmistettu latte aamuisin. :)Tykkään blogissassi etenkin kuvista, ja kivoista kuvakulmista. Saa inspiraatiota omiin kuvailuihin myös. Matkailujuttuja lisää! :)

 208. Milla sanoo:

  Pidän tummasta kahvista, ja en niinkään suomalaisesta vaaleasta versiosta. Usein ostankin esimerkiksi ruotsalaista Löfbergs Lila crescendo tummapaahteista kahvia, jonka paahtoaste on jopa 5. Suomalaiset ’tummapaahtoiset’ on usein vain paahtoastetta 3. Kahvini juon kuitenkin maidon kanssa.

  Blogissasi on todella kauniita kuvia. Lupaamasi sisustusaiheiset postaukset ovat kiva lisä blogiisi :)

 209. Vierailija: Milla sanoo:

  Pidän tummasta kahvista, ja en niinkään suomalaisesta vaaleasta versiosta. Usein ostankin esimerkiksi ruotsalaista Löfbergs Lila crescendo tummapaahteista kahvia, jonka paahtoaste on jopa 5. Suomalaiset ’tummapaahtoiset’ on usein vain paahtoastetta 3. Kahvini juon kuitenkin maidon kanssa. Blogissasi on todella kauniita kuvia. Lupaamasi sisustusaiheiset postaukset ovat kiva lisä blogiisi :)

 210. Jepu sanoo:

  Juon enimäkseen pannukahvia, mittaan pannujauheet kahvipannuun ja laitan kiehutetun veden päälle. Mutta… yksinään joskus ärsyttää nähdä niin paljon vaivaa joten tuollainen keitin voisi olla aika helppo…

 211. Vierailija: Jepu sanoo:

  Juon enimäkseen pannukahvia, mittaan pannujauheet kahvipannuun ja laitan kiehutetun veden päälle. Mutta… yksinään joskus ärsyttää nähdä niin paljon vaivaa joten tuollainen keitin voisi olla aika helppo…

 212. SaaraL sanoo:

  Juon kahvini tavallisesti maidolla ja herkkupäivinä kermavaahdolla. Tällä hetkellä keittelen suodatinkahvia, mutta tulevaisuudessa olisi ihana keitellä kahvit kahvikoneella. :)

  Blogissasi parasta on reseptit ja positiiviset postaukset, jotka sisältävät kauniita kuvia. Mielelläni lukisin sisustusjuttuja, kun itsellänikin on kohta muutto uuteen kotiin edessä.

  Terveisin, Saara

 213. Vierailija: SaaraL sanoo:

  Juon kahvini tavallisesti maidolla ja herkkupäivinä kermavaahdolla. Tällä hetkellä keittelen suodatinkahvia, mutta tulevaisuudessa olisi ihana keitellä kahvit kahvikoneella. :)Blogissasi parasta on reseptit ja positiiviset postaukset, jotka sisältävät kauniita kuvia. Mielelläni lukisin sisustusjuttuja, kun itsellänikin on kohta muutto uuteen kotiin edessä.Terveisin, Saara

 214. Ellu sanoo:

  Itse tykkään eniten juoda lattea, tai rahanpuutteen iskiessä ihan basic maitokahvia :)

  Pidän blogistasi kovasti, parasta antia onkin ruokapostaukset! Toivoisin lisää kuvia tyylistäsi ja vaatteistasi, tyylisi nimittäin vaikuttaa sellaiselta joka on kovasti lähellä omaa makuani :)

 215. Vierailija: Ellu sanoo:

  Itse tykkään eniten juoda lattea, tai rahanpuutteen iskiessä ihan basic maitokahvia :)Pidän blogistasi kovasti, parasta antia onkin ruokapostaukset! Toivoisin lisää kuvia tyylistäsi ja vaatteistasi, tyylisi nimittäin vaikuttaa sellaiselta joka on kovasti lähellä omaa makuani :)

 216. noona sanoo:

  En juo paljon kahvia, edes aina päivittäinkään. Aina kun otan niin panostan siihen ja sen täytyy olla täydellistä! Ns. normaalia kahvia tulee harvoin juotua ja mun kaappi onkin täynnä kaikkia erikoismakuisia kahveja:)
  Tämä helpottaisi varmasti mun kahvinvalmistuksissa, toivotaan että onni suosii!

  Olen aika uusi lukija niin vaikea sanoa mitään kehittäviä risuja ja ruusuja:D ruokajuttuja oli äkkisilmäykseltä runsaasti mutta sehän taitaa ollakkin juuri se sun juttu?:) plussaa ainakin se että postailet sopivan usein, ihania kuvia eikä niitä jokapäiväisiä asuja. Ihana blogi kaikenkaikkiaan!

 217. Vierailija: noona sanoo:

  En juo paljon kahvia, edes aina päivittäinkään. Aina kun otan niin panostan siihen ja sen täytyy olla täydellistä! Ns. normaalia kahvia tulee harvoin juotua ja mun kaappi onkin täynnä kaikkia erikoismakuisia kahveja:)Tämä helpottaisi varmasti mun kahvinvalmistuksissa, toivotaan että onni suosii!Olen aika uusi lukija niin vaikea sanoa mitään kehittäviä risuja ja ruusuja:D ruokajuttuja oli äkkisilmäykseltä runsaasti mutta sehän taitaa ollakkin juuri se sun juttu?:) plussaa ainakin se että postailet sopivan usein, ihania kuvia eikä niitä jokapäiväisiä asuja. Ihana blogi kaikenkaikkiaan!

 218. anskusiili sanoo:

  Itse juon yleensä tavallista suodatinkahvia ja mielellään niin, että maitoa on reilusti. Tykkään myös mutteripannulla keitetystä espressosta, josta teen caffe lattea. Kahvi siis kyllä maistuu, ja tuollaiselle laitteelle olisi meidän taloudessa käyttöä.

  Blogista on hankala keksiä parannusehdotuksia, koska rakastan kuviasi, ja aiheita on mukavasti laidasta laitaan. Lukisin mielläni sinulta välillä pidempiä, pohdiskelevia tekstejä, kun olen aikaisemmistakin tykännyt. : )

 219. Vierailija: anskusiili sanoo:

  Itse juon yleensä tavallista suodatinkahvia ja mielellään niin, että maitoa on reilusti. Tykkään myös mutteripannulla keitetystä espressosta, josta teen caffe lattea. Kahvi siis kyllä maistuu, ja tuollaiselle laitteelle olisi meidän taloudessa käyttöä.Blogista on hankala keksiä parannusehdotuksia, koska rakastan kuviasi, ja aiheita on mukavasti laidasta laitaan. Lukisin mielläni sinulta välillä pidempiä, pohdiskelevia tekstejä, kun olen aikaisemmistakin tykännyt. : )

 220. Dina sanoo:

  Minä juon ihan tavallista kahvia maidon kanssa, koska opiskelijan budjetti ei oikein muuhun taivu. Senpä takia tuo kone olisikin ihan mahtava voittaa! Tykkäisin nähdä sinulta enemmän tyyli- ja kauneuspostauksia. (:

 221. Vierailija: Dina sanoo:

  Minä juon ihan tavallista kahvia maidon kanssa, koska opiskelijan budjetti ei oikein muuhun taivu. Senpä takia tuo kone olisikin ihan mahtava voittaa! Tykkäisin nähdä sinulta enemmän tyyli- ja kauneuspostauksia. (:

 222. Nti Papu sanoo:

  Latte tai maitokahvi on minun suosikki. Kahvin nautin aamulla tai päivällä. Iltaisin jos tulee juotua, niin eipä saa unta yöllä!

  Blogisi saa minulta ison kimpun ruusuja ihan sellaisenaan kuin se nyt on, jatka samaan malliin :)

 223. Vierailija: Nti Papu sanoo:

  Latte tai maitokahvi on minun suosikki. Kahvin nautin aamulla tai päivällä. Iltaisin jos tulee juotua, niin eipä saa unta yöllä!Blogisi saa minulta ison kimpun ruusuja ihan sellaisenaan kuin se nyt on, jatka samaan malliin :)

 224. krista sanoo:

  Aamulla juon ihan perusmaitokahvin, mutta vapaapäivinä tykkään iltapäivällä herkutella kahvilla, johon vispaan ihan käsivispilällä desin maitoa vaahdoksi kahvin kruunuksi, ja kaneli tietysti reilusti päälle, NAM! Kahvilassa otan usein cappuccinoa.

  Minusta blogisi on ihana tällaisenaan :) Arvostan sitä, että jaksat vastailla niin uutterasti lukijoiden kommentteihin ja ottaa niin uskomattoman kauniita kuvia. Vaikutat oikeasti todella lempeältä ja mukavalta ihmiseltä, ja se fiilis huokuu ihanalla tavalla blogistasi! Itse toivon myös tulevaisuudessa paljon ruokajuttuja ja reseptejä sekä päivän asuja, lisäksi olisi kiva nähdä päivän asuja myös päällä joskus ja enemmän kuvia sinusta, olet sellainen kaunotar :)

 225. Vierailija: krista sanoo:

  Aamulla juon ihan perusmaitokahvin, mutta vapaapäivinä tykkään iltapäivällä herkutella kahvilla, johon vispaan ihan käsivispilällä desin maitoa vaahdoksi kahvin kruunuksi, ja kaneli tietysti reilusti päälle, NAM! Kahvilassa otan usein cappuccinoa.Minusta blogisi on ihana tällaisenaan :) Arvostan sitä, että jaksat vastailla niin uutterasti lukijoiden kommentteihin ja ottaa niin uskomattoman kauniita kuvia. Vaikutat oikeasti todella lempeältä ja mukavalta ihmiseltä, ja se fiilis huokuu ihanalla tavalla blogistasi! Itse toivon myös tulevaisuudessa paljon ruokajuttuja ja reseptejä sekä päivän asuja, lisäksi olisi kiva nähdä päivän asuja myös päällä joskus ja enemmän kuvia sinusta, olet sellainen kaunotar :)

 226. Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

 227. Vierailija: Johanna Lehtonen sanoo:

  Nautin kahvini maidolla, ilman sokeria.

 228. Tinke sanoo:

  kahvini juon aina maidolla ja sokerilla ja niitä pitää olla juuri oikeat suhteet että kahvi on täydellistä:) blogissasi on upeita kuvia, niitä lisää! hyvää kevättä:)

 229. Vierailija: Tinke sanoo:

  kahvini juon aina maidolla ja sokerilla ja niitä pitää olla juuri oikeat suhteet että kahvi on täydellistä:) blogissasi on upeita kuvia, niitä lisää! hyvää kevättä:)

 230. Essi sanoo:

  Kahvin juon maidon kanssa, sun ruokajutut on aina kivoja! :)

 231. Vierailija: Essi sanoo:

  Kahvin juon maidon kanssa, sun ruokajutut on aina kivoja! :)

 232. Nantsu sanoo:

  Juon kahvini maidolla. Tällä hetkellä paras tapa on nauttia kahvi kun 1-vuotias pikku prinsessani on päiväunilla, jolloin saan nauttia kahvin rauhassa lehtiä tai blogeja lukien :)

  Tällä hetkellä toivoisin blogiisi sisustuspainotteisia juttuja.

  Kevätterveisin,
  Nantsu

 233. Vierailija: Nantsu sanoo:

  Juon kahvini maidolla. Tällä hetkellä paras tapa on nauttia kahvi kun 1-vuotias pikku prinsessani on päiväunilla, jolloin saan nauttia kahvin rauhassa lehtiä tai blogeja lukien :)Tällä hetkellä toivoisin blogiisi sisustuspainotteisia juttuja.Kevätterveisin,Nantsu

 234. Mia sanoo:

  Mä tykkään lattesta, paljolla vaahdolla <3 Mutta 99% ajasta juon koulun kamalaa kahvia josta peitän lähes kaiken kahvin maun kermalla ja sokerilla :D

  Hmm blogiin toivoisin enemmän asukuvia ja matkakuvia ja hius- ja kosmetiikkajuttuja koska oon tykänny niistä tosi paljon. Myös kaikista "syvällisemmistä" jutuista. Jos pitäis jostain karsia niin ehkä kattauspostauksista, mutta vaan koska en itse kovin kiinnostu Iittalan jne astioista.. Muuten tykkään kaikista jutuista :)

 235. Vierailija: Mia sanoo:

  Mä tykkään lattesta, paljolla vaahdolla <3 Mutta 99% ajasta juon koulun kamalaa kahvia josta peitän lähes kaiken kahvin maun kermalla ja sokerilla :DHmm blogiin toivoisin enemmän asukuvia ja matkakuvia ja hius- ja kosmetiikkajuttuja koska oon tykänny niistä tosi paljon. Myös kaikista "syvällisemmistä" jutuista. Jos pitäis jostain karsia niin ehkä kattauspostauksista, mutta vaan koska en itse kovin kiinnostu Iittalan jne astioista.. Muuten tykkään kaikista jutuista :)

 236. Pia sanoo:

  Jos herra Gusto muuttaisi kotiini muuttuisi myös kahvinjuontirutiinini. En vaan tykkää tavallisesta kahvista enkä juokaan sitä muuten kuin aamulla töissä tavan ja sosiaalisuuden vuoksi. Mutta herra Guston valmistamalla kahvilla olisi ihana aloittaa rauhallinen aamu parvekkeella, auringon lämmössä tai talvella lumen tuiskeessa ( saan parvekkeeni nopeasti tarvittaessa lämpöiseksi)

  Risuja en osaa antaa koska blogisi on ehdottomia lemppareitani. Pidän tavastasi kirjoittaa ja kuvata ( niin kauniita kuvia jopa ihan arkipäivän asioista ). Aiheesi ovat lähellä omia intressejäni ja ne vaihtelee sopivasti.
  Ihanaa kun jaksat jatkaa vaikka Helsingissä puhaltaa uudet tuulet :)

  Pia

 237. Vierailija: Pia sanoo:

  Jos herra Gusto muuttaisi kotiini muuttuisi myös kahvinjuontirutiinini. En vaan tykkää tavallisesta kahvista enkä juokaan sitä muuten kuin aamulla töissä tavan ja sosiaalisuuden vuoksi. Mutta herra Guston valmistamalla kahvilla olisi ihana aloittaa rauhallinen aamu parvekkeella, auringon lämmössä tai talvella lumen tuiskeessa ( saan parvekkeeni nopeasti tarvittaessa lämpöiseksi)Risuja en osaa antaa koska blogisi on ehdottomia lemppareitani. Pidän tavastasi kirjoittaa ja kuvata ( niin kauniita kuvia jopa ihan arkipäivän asioista ). Aiheesi ovat lähellä omia intressejäni ja ne vaihtelee sopivasti. Ihanaa kun jaksat jatkaa vaikka Helsingissä puhaltaa uudet tuulet :)Pia

 238. Blogisi on juuri hyvä näin! Raikas blogi ihanilla kuvilla ja ideoilla. Kiva lukea blogissa ruoka ja leivontapostauksia, joissa mukana myös terveellisyyttä ja ekologisuutta. Koti ja tyylijutut on pikantti lisä, joka tekee blogista yhden ehdottomista suosikeistani!

  Juon aika paljon kahvia. Ihan tavallisella moccamasterilla keitän aamulla pannullisen ja sen tuhoan maidon kera suuresta iittalan satumetsä-mukista. Välillä keittelen erikoiskahveja mutteripannulla, mutta kahvikone taloudestamme puuttuu. Syynä se, että olen lähinnä talouden ainoa kahvinjuoja (eikä me olla pidetty häitä = ei häälahjoja :D)
  Kahviloita meillä täällä ei juuri ole, joten kaupungissa käydessäni nautin erikoiskahveista; latte maustettuna tai ihan sellaisenaan kruunaa päivän.

 239. Vierailija: Uuden Kuun Emilia sanoo:

  Blogisi on juuri hyvä näin! Raikas blogi ihanilla kuvilla ja ideoilla. Kiva lukea blogissa ruoka ja leivontapostauksia, joissa mukana myös terveellisyyttä ja ekologisuutta. Koti ja tyylijutut on pikantti lisä, joka tekee blogista yhden ehdottomista suosikeistani!Juon aika paljon kahvia. Ihan tavallisella moccamasterilla keitän aamulla pannullisen ja sen tuhoan maidon kera suuresta iittalan satumetsä-mukista. Välillä keittelen erikoiskahveja mutteripannulla, mutta kahvikone taloudestamme puuttuu. Syynä se, että olen lähinnä talouden ainoa kahvinjuoja (eikä me olla pidetty häitä = ei häälahjoja :D)Kahviloita meillä täällä ei juuri ole, joten kaupungissa käydessäni nautin erikoiskahveista; latte maustettuna tai ihan sellaisenaan kruunaa päivän.

 240. jenni sanoo:

  Juon aamuisin pari kuppia kahvia maidolla, jotta päivä lähtee käyntiin. Lattea ja cappuchinoa juon lähinnä vain kahvilassa, sillä en omista mitään ”laitteita”, joilla tehdä niitä. Sen vuoksi tuo palkinto olisi oikeastaan aika kiva, niin pääsisi sitten hieman useamminkin juomaan erikoiskahvia. (-:

 241. Vierailija: jenni sanoo:

  Juon aamuisin pari kuppia kahvia maidolla, jotta päivä lähtee käyntiin. Lattea ja cappuchinoa juon lähinnä vain kahvilassa, sillä en omista mitään ”laitteita”, joilla tehdä niitä. Sen vuoksi tuo palkinto olisi oikeastaan aika kiva, niin pääsisi sitten hieman useamminkin juomaan erikoiskahvia. (-:

 242. marjo66 sanoo:

  Kahvia en juo, mutta jäätee virkistää helteellä, ja viimeisten kesien perusteella sitä kuluisi paljon ensi kesänäkin. Ulkona varjossa parhaimmillaan

 243. Vierailija: marjo66 sanoo:

  Kahvia en juo, mutta jäätee virkistää helteellä, ja viimeisten kesien perusteella sitä kuluisi paljon ensi kesänäkin. Ulkona varjossa parhaimmillaan

 244. Elpsiii sanoo:

  Nautin kahvini nyt keväällä parvekkeella auringon lämmössä! Siinä oikein rentoutuu kun siemailee kahvia kaikessa rauhassa ja isot purjelaivat ajelehtivat ohi.

  Vanha rupu kahvinkeittimeni alkaa jo vedellä viimeisiään joten Gusto tekisi kahvihetkistäni täydellisen!

  Ruusuja tulee todella paljon isoista ja tyylikkäistä kuvista!
  Risuja ei tulekkaan yhtään :)

 245. Vierailija: Elpsiii sanoo:

  Nautin kahvini nyt keväällä parvekkeella auringon lämmössä! Siinä oikein rentoutuu kun siemailee kahvia kaikessa rauhassa ja isot purjelaivat ajelehtivat ohi.Vanha rupu kahvinkeittimeni alkaa jo vedellä viimeisiään joten Gusto tekisi kahvihetkistäni täydellisen!Ruusuja tulee todella paljon isoista ja tyylikkäistä kuvista!Risuja ei tulekkaan yhtään :)

 246. Anne-Mari sanoo:

  Vitsit, tällainen ”arjen luksus” vempele olisi enemmän kuin tarpeen – olen muuttamassa pian pois kotoa, ja tavallisen kahvinkeittimen sijasta haluaisin satsata tällaiseen latte-cappuccino-espresso-mitäikinämielitekeekään -masiinaan. Budjetti ei vaan taida antaa periksi, kun on niin paljon muutakin hankittavaa. :-/ Olen vasta viimeisen vuoden aikana oppinut juomaan kahvia, sitä ennen en vaan yksinkertaisesti suostunut tykkäämään siitä koska halusin olla cool ja litkiä pelkkää teetä, haha :D Onneks pääsin asennevammastani eroon, sillä kahvi on h-y-v-ä-ä!! :) Jos olisi mahdollista, joisin joka päivä muutaman cappuccinon, ne on mun lemppareita.

  Ei mulla oo mitään parannusehdotuksia tai toiveita tähän blogiin liittyen, sillä se on just loistava tällaisenaan! Sopivasti vähän kaikkea. Hyvä fiilis tarttuu kuvia katsellessa ja tekstejä lukiessa, eikä ikinä tarvitse skipata postausta siksi, että se vaikuttaisi epäkiinnostavalta – aika harvinaista, oon nykyään aika valikoiva blogien ja niiden sisällön suhteen. :p

 247. Vierailija: Anne-Mari sanoo:

  Vitsit, tällainen ”arjen luksus” vempele olisi enemmän kuin tarpeen – olen muuttamassa pian pois kotoa, ja tavallisen kahvinkeittimen sijasta haluaisin satsata tällaiseen latte-cappuccino-espresso-mitäikinämielitekeekään -masiinaan. Budjetti ei vaan taida antaa periksi, kun on niin paljon muutakin hankittavaa. :-/ Olen vasta viimeisen vuoden aikana oppinut juomaan kahvia, sitä ennen en vaan yksinkertaisesti suostunut tykkäämään siitä koska halusin olla cool ja litkiä pelkkää teetä, haha :D Onneks pääsin asennevammastani eroon, sillä kahvi on h-y-v-ä-ä!! :) Jos olisi mahdollista, joisin joka päivä muutaman cappuccinon, ne on mun lemppareita. Ei mulla oo mitään parannusehdotuksia tai toiveita tähän blogiin liittyen, sillä se on just loistava tällaisenaan! Sopivasti vähän kaikkea. Hyvä fiilis tarttuu kuvia katsellessa ja tekstejä lukiessa, eikä ikinä tarvitse skipata postausta siksi, että se vaikuttaisi epäkiinnostavalta – aika harvinaista, oon nykyään aika valikoiva blogien ja niiden sisällön suhteen. :p

 248. Veronica sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalle kyllä ulkoilmassa nautittuna! Itse olen latten suuri ystävä :) toivoisin lisää sisustus postauksia, vaikka niitä varmaan onkin tulossa;) Lisäksi ruoka postauksesi on mahtavia!

 249. Vierailija: Veronica sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalle kyllä ulkoilmassa nautittuna! Itse olen latten suuri ystävä :) toivoisin lisää sisustus postauksia, vaikka niitä varmaan onkin tulossa;) Lisäksi ruoka postauksesi on mahtavia!

 250. Maria sanoo:

  Nautiskelen kahvini aina maidon kanssa, herkkuhetkinä siemailen mieluiten cappucinoa :-)

  Pidän blogissasi vaihtelevista aiheista ja panoksestasi visuaaliseen puoleen – postaukset ovat siististi jäsenneltyjä ja koko blogin ulkoasu on kauniin yksinkertainen ja tyylikäs. Ottamasi kuvat ovat myös aina satavarmuudella hyviä.

  Olen hulluna ruokapostauksiisi, joten niitä saisi ehdottomasti olla enemmän ;) minua myös kiinnostaa pienimuotoinen ruokaremonttisi, josta puhuit aiemmin, olisi kiva kuulla kuinka se on sujunut ja mitä muutoksia teit ruokavalioosi.

 251. Vierailija: Maria sanoo:

  Nautiskelen kahvini aina maidon kanssa, herkkuhetkinä siemailen mieluiten cappucinoa :-)Pidän blogissasi vaihtelevista aiheista ja panoksestasi visuaaliseen puoleen – postaukset ovat siististi jäsenneltyjä ja koko blogin ulkoasu on kauniin yksinkertainen ja tyylikäs. Ottamasi kuvat ovat myös aina satavarmuudella hyviä.Olen hulluna ruokapostauksiisi, joten niitä saisi ehdottomasti olla enemmän ;) minua myös kiinnostaa pienimuotoinen ruokaremonttisi, josta puhuit aiemmin, olisi kiva kuulla kuinka se on sujunut ja mitä muutoksia teit ruokavalioosi.

 252. AnniinaT sanoo:

  Niinä harvoina herkkuhetkinä kun nautiskelen kahvia, haluan mokkani runsaalla maitovaahdolla mieluiten latte macchiaton muodossa. Vietnamilainen jääkahvi on toinen suursuosikkini! Vaikka mikäpä kondensoitua maitoa sisältävä herkku ei olisi ;)

  Blogisi on mahtava jo nyt, mutte spontaanimpia juttuja olisi välillä hauska nähdä. Esim. Ei vaan lopputuloksia, vaan miltä näytti matkan varrella?

 253. Vierailija: AnniinaT sanoo:

  Niinä harvoina herkkuhetkinä kun nautiskelen kahvia, haluan mokkani runsaalla maitovaahdolla mieluiten latte macchiaton muodossa. Vietnamilainen jääkahvi on toinen suursuosikkini! Vaikka mikäpä kondensoitua maitoa sisältävä herkku ei olisi ;)Blogisi on mahtava jo nyt, mutte spontaanimpia juttuja olisi välillä hauska nähdä. Esim. Ei vaan lopputuloksia, vaan miltä näytti matkan varrella?

 254. Susku sanoo:

  Olen hiljattain huomannut, että parasta ikinä on juoda aamukahvi maalla vanhempieni keittiössä katsellen samalla ikkunasta ulkona lintulaudan edessä hyppelehtiviä kurreja. Joita muuten on runsaasti ainakin talvisin. Silloin kahvi on parasta :)Ihan tavallinen maitokahvi toimii silloin mutta muuten kunnon vaahdotettu latte toimii parhaiten. Sellainen, jossa on ehkä aavistus hasselpähkinän makua.

 255. Vierailija: Susku sanoo:

  Olen hiljattain huomannut, että parasta ikinä on juoda aamukahvi maalla vanhempieni keittiössä katsellen samalla ikkunasta ulkona lintulaudan edessä hyppelehtiviä kurreja. Joita muuten on runsaasti ainakin talvisin. Silloin kahvi on parasta :)Ihan tavallinen maitokahvi toimii silloin mutta muuten kunnon vaahdotettu latte toimii parhaiten. Sellainen, jossa on ehkä aavistus hasselpähkinän makua.

 256. esprit sanoo:

  Tykkään perinteisestä suodatinkahvista maidon kera. Nyt tosin tilasin perkolaattorin, saa nähdä saako sillä tavallista parempaa kahvia.

  Tykkään etenkin laadukkaista kuvista blogissasi. Muutenkin tällainen aikuismainen ja tyylikäs blogi erottuu positiivisesti indiedays-blogien joukosta.

 257. Vierailija: esprit sanoo:

  Tykkään perinteisestä suodatinkahvista maidon kera. Nyt tosin tilasin perkolaattorin, saa nähdä saako sillä tavallista parempaa kahvia. Tykkään etenkin laadukkaista kuvista blogissasi. Muutenkin tällainen aikuismainen ja tyylikäs blogi erottuu positiivisesti indiedays-blogien joukosta.

 258. Pirre sanoo:

  Itse juon kahvini makeana :D ihan sokerihiiri oon, mitä tulee kahviin! Kaikki erikoiskahvit on ihania :)

  Mä tykkään blogistasi just tälläsenä, kivan monipuolisesti juttua löytyy! Ruokajuttuja luen usein vesi kielellä :)

 259. Vierailija: Pirre sanoo:

  Itse juon kahvini makeana :D ihan sokerihiiri oon, mitä tulee kahviin! Kaikki erikoiskahvit on ihania :)Mä tykkään blogistasi just tälläsenä, kivan monipuolisesti juttua löytyy! Ruokajuttuja luen usein vesi kielellä :)

 260. Anni sanoo:

  Eniten nautin kahvista aikaisin aamulla kotona suurehkosta kahvikupista nautittuna, auringon sarastaessa ikkunasta, lukien lempi blogejani ja päivän uutisia netistä. Rauhallinen aamu kahvin kanssa on paras startti päivään. Myös opiskelun ohella iltapäivällä on ihana nauttia kuppi kahvia, siitä saa lisää energiaa ja mukavan tauon lukemiseen. Lempi erikoiskahvini on cappucino. Nescafe cappucino on ehdottomasti suosikkini :)

  Blogisi on erittäin hyvä ja selkeästi jäsennelty! Tykkään erityisesti ruoka-jutuistasi ja sisustusvinkeistä. Sinun blogissasi ei myöskään ole liikaa kuvia samasta aiheesta niin kuin monessa muussa blogissa. Jos jotain ehdotuksia keksin, niin reseptejä olisi kiva saada enemmän! Ja jos samalle sivulle saisi enemmän juttuja, ettei tarvitse niin usein klikata ”older posts” linkkiä.

 261. Vierailija: Anni sanoo:

  Eniten nautin kahvista aikaisin aamulla kotona suurehkosta kahvikupista nautittuna, auringon sarastaessa ikkunasta, lukien lempi blogejani ja päivän uutisia netistä. Rauhallinen aamu kahvin kanssa on paras startti päivään. Myös opiskelun ohella iltapäivällä on ihana nauttia kuppi kahvia, siitä saa lisää energiaa ja mukavan tauon lukemiseen. Lempi erikoiskahvini on cappucino. Nescafe cappucino on ehdottomasti suosikkini :)Blogisi on erittäin hyvä ja selkeästi jäsennelty! Tykkään erityisesti ruoka-jutuistasi ja sisustusvinkeistä. Sinun blogissasi ei myöskään ole liikaa kuvia samasta aiheesta niin kuin monessa muussa blogissa. Jos jotain ehdotuksia keksin, niin reseptejä olisi kiva saada enemmän! Ja jos samalle sivulle saisi enemmän juttuja, ettei tarvitse niin usein klikata ”older posts” linkkiä.

 262. Taru sanoo:

  Nykyään nautin kotona ihan peruskahvia maidolla kiireessä aamuisin samalla kun touhuan aamujuttuja alle 2-vuotiaan lapseni kanssa. Tuollainen kone toisi kyllä mukavaa vaihtelua tähän kotikahvitteluun, koska niin harvoin pääsen nauttimaan erikoiskahveista rauhassa ja kohta vielä harvemmin kun toinen lapsemme syntyy.

  Pidän blogissasi siitä, että olet niin normaalin, iloisen ja mukavan oloinen ja blogisi ei käsittele pelkkiä pelkkiä asukuvia vaan vähän kaikkea reissuista ruokaan ja kauneuteen :)

  Ei oikeastaan ole risuja sinulle, muuta kun että aina ei jaksaisi odottaa paria päivää että onko tullut uutta postausta. Jatka samaan malliin ja hyvää kesän alkua sinne Helsinkiin!

 263. Vierailija: Taru sanoo:

  Nykyään nautin kotona ihan peruskahvia maidolla kiireessä aamuisin samalla kun touhuan aamujuttuja alle 2-vuotiaan lapseni kanssa. Tuollainen kone toisi kyllä mukavaa vaihtelua tähän kotikahvitteluun, koska niin harvoin pääsen nauttimaan erikoiskahveista rauhassa ja kohta vielä harvemmin kun toinen lapsemme syntyy. Pidän blogissasi siitä, että olet niin normaalin, iloisen ja mukavan oloinen ja blogisi ei käsittele pelkkiä pelkkiä asukuvia vaan vähän kaikkea reissuista ruokaan ja kauneuteen :)Ei oikeastaan ole risuja sinulle, muuta kun että aina ei jaksaisi odottaa paria päivää että onko tullut uutta postausta. Jatka samaan malliin ja hyvää kesän alkua sinne Helsinkiin!

 264. Eniten tykkään lattekahvista mieluiten jollakin makusiirapilla. Mutta kotioloissa surautan pavut jauheeksi ja keitän niistä kahvia, johon sitten lorautan kunnolla maitoa. Joskus myös heitän kaakaota kahvin sekaan. :)

  Tykkään kovasti blogistasi, en oikein keksi mitään risuja! Osaat tehdä näistä yhteistyöpostauksistasikin mielenkiintoisia, kun kerrot niissä niin paljon omia kokemuksiasi tuotteista. Luen jokaisen postauksen sanasta sanaan! :) Lisäksi postauksesi ovat ihanan positiivisia ja niissä on aurinkoinen iloinen fiilis. Jatka siis samaan malliin! :) Mukavaa viikon jatkoa!

 265. Vierailija: Maria Pinkistä työhuoneesta sanoo:

  Eniten tykkään lattekahvista mieluiten jollakin makusiirapilla. Mutta kotioloissa surautan pavut jauheeksi ja keitän niistä kahvia, johon sitten lorautan kunnolla maitoa. Joskus myös heitän kaakaota kahvin sekaan. :)Tykkään kovasti blogistasi, en oikein keksi mitään risuja! Osaat tehdä näistä yhteistyöpostauksistasikin mielenkiintoisia, kun kerrot niissä niin paljon omia kokemuksiasi tuotteista. Luen jokaisen postauksen sanasta sanaan! :) Lisäksi postauksesi ovat ihanan positiivisia ja niissä on aurinkoinen iloinen fiilis. Jatka siis samaan malliin! :) Mukavaa viikon jatkoa!

 266. Anneli sanoo:

  Parasta kahvi on, kun malttaa olla sitä juomatta joka päivä, ah lauantaiaamun isoa kahvikuppia <3

  Kiinnostaisi kovin, että millainen on sinun Helsinki.

 267. Vierailija: Anneli sanoo:

  Parasta kahvi on, kun malttaa olla sitä juomatta joka päivä, ah lauantaiaamun isoa kahvikuppia <3Kiinnostaisi kovin, että millainen on sinun Helsinki.

 268. Liisa sanoo:

  Moikka Sofie!
  Nauttisin ihanan, höyryävän cappuccinoni mieluiten Italiassa, pienessä kahvilassa, josta voisin seurailla ihmisvilinää ja Italian ihanaa muotia. Tykkään juoda Cappuccinon mieluiten aamulla/aamupäivällä, niin kuin Italiassa on tapana.
  Dolce Gusto olisi ihana omistaa, koska sillä saisin arkeen pientä luksusta!

  Kehitysehdotuksia blogillesi… Hmm. Tykkään siitä jo sellaisena kuin se on, etenkin ruoka-postaukset ovat mieleeni. Ehkä ikuisena muodin ystävänä kaipaisin enemmän muoti-juttuja ja kenties niitä perinteisiä päivän asuja.

 269. Vierailija: Liisa sanoo:

  Moikka Sofie!Nauttisin ihanan, höyryävän cappuccinoni mieluiten Italiassa, pienessä kahvilassa, josta voisin seurailla ihmisvilinää ja Italian ihanaa muotia. Tykkään juoda Cappuccinon mieluiten aamulla/aamupäivällä, niin kuin Italiassa on tapana. Dolce Gusto olisi ihana omistaa, koska sillä saisin arkeen pientä luksusta!Kehitysehdotuksia blogillesi… Hmm. Tykkään siitä jo sellaisena kuin se on, etenkin ruoka-postaukset ovat mieleeni. Ehkä ikuisena muodin ystävänä kaipaisin enemmän muoti-juttuja ja kenties niitä perinteisiä päivän asuja.

 270. Pirkko sanoo:

  Normikahvi mustana mutta sittenhän tykkään näistä kaikista kahvijuomista joihin lisätään vain vesi.
  Mitäpä tässä hyvään blogiin enää kaipailisi kiitos vaan piipahtelen usein lukemassa :)

 271. Vierailija: Pirkko sanoo:

  Normikahvi mustana mutta sittenhän tykkään näistä kaikista kahvijuomista joihin lisätään vain vesi.Mitäpä tässä hyvään blogiin enää kaipailisi kiitos vaan piipahtelen usein lukemassa :)

 272. Vierailija: Sofié sanoo:

  Tuossahan olisi ideaa ;)

 273. Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi kiitos vinkistä, laitan tämän kehitysehdotuksen eteenpäin :))

 274. Sinnanna sanoo:

  Runsaalla maidolla, ripauksella sokeria ja päivän lehden kanssa. :)Jos hurjaksi heittäydyn niin lisään myös vähän kermaa. ;D Ai että kyllä tommosella koneella kelpais kahvia keitellä. Sulla on niin hurjan mielenkiintosia tekstejä ja kirjotat niin elävällä tavalla että toivoisin vähän runsaampaa postaustahtia! Ja ruokaohjeet on tänne ainakin aina tervetulleita. :)

 275. Vierailija: Sinnanna sanoo:

  Runsaalla maidolla, ripauksella sokeria ja päivän lehden kanssa. :)Jos hurjaksi heittäydyn niin lisään myös vähän kermaa. ;D Ai että kyllä tommosella koneella kelpais kahvia keitellä. Sulla on niin hurjan mielenkiintosia tekstejä ja kirjotat niin elävällä tavalla että toivoisin vähän runsaampaa postaustahtia! Ja ruokaohjeet on tänne ainakin aina tervetulleita. :)

 276. Madde sanoo:

  Normikahvit aamulla maitotilkalla. Iltapäivällä sitten erilaisempaa. Kiva olisi saada uusi kahvivempain Mocca Masterin viereen tuonne keittiöön :)

 277. Vierailija: Madde sanoo:

  Normikahvit aamulla maitotilkalla. Iltapäivällä sitten erilaisempaa. Kiva olisi saada uusi kahvivempain Mocca Masterin viereen tuonne keittiöön :)

 278. Jenni sanoo:

  Itse tykkään nauttia kahvin maustettuna erilaisilla makusiirapeilla.

  Blogisi on todella ihana, kauniita kuvia :)

 279. Vierailija: Jenni sanoo:

  Itse tykkään nauttia kahvin maustettuna erilaisilla makusiirapeilla. Blogisi on todella ihana, kauniita kuvia :)

 280. Camilla sanoo:

  Tykkään nautiskella yleensä aamuisin kupposen kahvia maidon kanssa tai joskus istua ystävän kanssa kahvilassa juoden capuccinoa..

  Mielestäni blogisi on mainio ja sitä tuleekin luettua melkein joka päivä..kuvat ovat todella kauniita ja laadukkaita ja niitä on mukava katsella. Blogista välittyy aito tunnelma! Toivoisin ehkä hieman useammin päivityksiä! :)

 281. Vierailija: Camilla sanoo:

  Tykkään nautiskella yleensä aamuisin kupposen kahvia maidon kanssa tai joskus istua ystävän kanssa kahvilassa juoden capuccinoa..Mielestäni blogisi on mainio ja sitä tuleekin luettua melkein joka päivä..kuvat ovat todella kauniita ja laadukkaita ja niitä on mukava katsella. Blogista välittyy aito tunnelma! Toivoisin ehkä hieman useammin päivityksiä! :)

 282. Maria sanoo:

  Juon kahvini miten sattuu, mustalla maidolla kylmänä kuumana :) Aamuni aloittaisin kyllä mielelläni pehmeällä cappucinolla, tietenkin croissantin kera!

  Olisi kiva, jos esittelisit blogissassi silloin tällöin vaatteitasi ja meikkiäsi? :) Olet niin nätti nainen!

 283. Vierailija: Maria sanoo:

  Juon kahvini miten sattuu, mustalla maidolla kylmänä kuumana :) Aamuni aloittaisin kyllä mielelläni pehmeällä cappucinolla, tietenkin croissantin kera!Olisi kiva, jos esittelisit blogissassi silloin tällöin vaatteitasi ja meikkiäsi? :) Olet niin nätti nainen!

 284. Celina sanoo:

  Ihana kisa ja ehdottomasti mukana:)

  Kotona juon ihan tavallista maitokahvia, mutta Latte on ehdoton lempparini kahville mennessä! Blogiisi en osaa sanoa parannusehdotuksia, sillä se on tällaisenaan aivan ihastuttava <3

 285. Vierailija: Celina sanoo:

  Ihana kisa ja ehdottomasti mukana:)Kotona juon ihan tavallista maitokahvia, mutta Latte on ehdoton lempparini kahville mennessä! Blogiisi en osaa sanoa parannusehdotuksia, sillä se on tällaisenaan aivan ihastuttava <3

 286. piitu sanoo:

  Maidon ja sokeripalan kanssa. Parannusehdotuksia en osaa sanoa.

 287. Vierailija: piitu sanoo:

  Maidon ja sokeripalan kanssa. Parannusehdotuksia en osaa sanoa.

 288. Hepa sanoo:

  Juon kahvin maidolla. Kehitysehdotuksia ei ole sillä pidän blogistasi juuri tällaisena :)

 289. Vierailija: Hepa sanoo:

  Juon kahvin maidolla. Kehitysehdotuksia ei ole sillä pidän blogistasi juuri tällaisena :)

 290. anu sanoo:

  Kahvi arkiaamuina on parhaimmillaan mustana, mutta jos haluan nauttia hyvästä kahvista kaupungilla, haluan iiiison kahvin maidolla eli taivun helposti latteen. Joskus parasta on taas pieni espresso.

  Parhaimmillaan kahvi on kuitenkin kiireettömänä viikonloppuaamuna, seuranaan viikonlopun sanomat ja maisema puutaloalueen ikkunasta :)

 291. Vierailija: anu sanoo:

  Kahvi arkiaamuina on parhaimmillaan mustana, mutta jos haluan nauttia hyvästä kahvista kaupungilla, haluan iiiison kahvin maidolla eli taivun helposti latteen. Joskus parasta on taas pieni espresso. Parhaimmillaan kahvi on kuitenkin kiireettömänä viikonloppuaamuna, seuranaan viikonlopun sanomat ja maisema puutaloalueen ikkunasta :)

 292. Coffeecoffeecoffee sanoo:

  Juon kahvini mustana, maidolla, kylmänä, kuumana eli kaikki käy. Toisinaan kahvia on mukava pehmentää maidolla/kermalla. Pidän kahvin mausta, ikävintä mitä tiedän on laiha kahvi.

  Pidän blogissasi erityisesti kuvista ja matkajutuista. Tiedän, että moni nauttii resepteistä, mutta itse en niistä saa niin paljon irti, koska en juurikaan kokkaa. Ruokakuvasi ovat kuitenkin tyylikkäitä.

 293. Vierailija: Coffeecoffeecoffee sanoo:

  Juon kahvini mustana, maidolla, kylmänä, kuumana eli kaikki käy. Toisinaan kahvia on mukava pehmentää maidolla/kermalla. Pidän kahvin mausta, ikävintä mitä tiedän on laiha kahvi. Pidän blogissasi erityisesti kuvista ja matkajutuista. Tiedän, että moni nauttii resepteistä, mutta itse en niistä saa niin paljon irti, koska en juurikaan kokkaa. Ruokakuvasi ovat kuitenkin tyylikkäitä.

 294. tytti sanoo:

  kotona juon kahvini lirauksella maitoa, mutta kahvilaan mennessäni teen kahviini hyvinkin tarkan miksauksen maitoa ja kermaa – kermaa tilkkanen enemmän kuin maitoa ;-D joskus tulee myös kahville mentäessä herkuteltua ja otettua vaniljalatte, nam ! olen jo pidemmän aikaa himoinnut kahvikonetta, koska olen meidän pariskunnasta ainoa, joka juo kahvia ja jokapäiväinen useasti toistuva yhden kupillisen keittäminen alkaa ottamaan pannuun. termarissakin kahvin maku mielestäni kärsii, eikä ole mitään parempaa kuin juuri keitetty kahvi !

  rakastan blogisi seesteistä tunnelmaa; kuvat ovat kauniita ja teksti selkeää. jatka samaan malliin ! :-)

 295. Vierailija: tytti sanoo:

  kotona juon kahvini lirauksella maitoa, mutta kahvilaan mennessäni teen kahviini hyvinkin tarkan miksauksen maitoa ja kermaa – kermaa tilkkanen enemmän kuin maitoa ;-D joskus tulee myös kahville mentäessä herkuteltua ja otettua vaniljalatte, nam ! olen jo pidemmän aikaa himoinnut kahvikonetta, koska olen meidän pariskunnasta ainoa, joka juo kahvia ja jokapäiväinen useasti toistuva yhden kupillisen keittäminen alkaa ottamaan pannuun. termarissakin kahvin maku mielestäni kärsii, eikä ole mitään parempaa kuin juuri keitetty kahvi !rakastan blogisi seesteistä tunnelmaa; kuvat ovat kauniita ja teksti selkeää. jatka samaan malliin ! :-)

 296. Nina sanoo:

  Tällä hetkellä juon (muru)kahvini mustana. Tuo kone tulisi todella tarpeeseen, jotta saisin nauttia myös kunnon kahvista. Rakastan cappuchinoa ja lattea! Tosin kyllä oma kahvinikin ihan hyvältä maistuu aamuauringossa omalla parvekkeella :)

  Haluaisin lisää sisustusjuttuja. Pidän kyllä blogistasi kovasti tällaisenaan :)

 297. Vierailija: Nina sanoo:

  Tällä hetkellä juon (muru)kahvini mustana. Tuo kone tulisi todella tarpeeseen, jotta saisin nauttia myös kunnon kahvista. Rakastan cappuchinoa ja lattea! Tosin kyllä oma kahvinikin ihan hyvältä maistuu aamuauringossa omalla parvekkeella :)Haluaisin lisää sisustusjuttuja. Pidän kyllä blogistasi kovasti tällaisenaan :)

 298. Noora sanoo:

  Nautin kahvini nenän kautta. :) En siis juo itse kahvia kofeiiniherkkyyden takia, mutta keitän aamukahvit armaalle siipalleni joka aamu ja samalla nautiskelen kahvin tuoksusta.

  Kuvasi ovat upeita ja sinulla on loistava tyylitaju. Tykkäisin nähdä blogissa lisää kuvia sinusta ja asukokonaisuuksista.

 299. Vierailija: Noora sanoo:

  Nautin kahvini nenän kautta. :) En siis juo itse kahvia kofeiiniherkkyyden takia, mutta keitän aamukahvit armaalle siipalleni joka aamu ja samalla nautiskelen kahvin tuoksusta. Kuvasi ovat upeita ja sinulla on loistava tyylitaju. Tykkäisin nähdä blogissa lisää kuvia sinusta ja asukokonaisuuksista.

 300. Mini sanoo:

  Kotona juon kahvini aina maidon kanssa, ei sokeria. Eli aika tavallisella linjalla mennaan. Kahviloissa otan yleensa aina cappuccinon, se on vain niin ihanan pehmean makuista! Vasta maistoin tutussa kahvilassa uutta suklaa-cappuccinoa, joka sekin maistui kylla oikein ihanalle. Mikas olisikaan parempaa kuin saada joka aamu vastaavaa herkkukahvia omassa tutussa keittiossa, toivottavasti onni potkaisee :)

 301. Vierailija: Mini sanoo:

  Kotona juon kahvini aina maidon kanssa, ei sokeria. Eli aika tavallisella linjalla mennaan. Kahviloissa otan yleensa aina cappuccinon, se on vain niin ihanan pehmean makuista! Vasta maistoin tutussa kahvilassa uutta suklaa-cappuccinoa, joka sekin maistui kylla oikein ihanalle. Mikas olisikaan parempaa kuin saada joka aamu vastaavaa herkkukahvia omassa tutussa keittiossa, toivottavasti onni potkaisee :)

 302. Mini sanoo:

  Niin ja lisays edelliseen viestiini: blogisi on ihana juuri sellaisenaan. Parhaimmistoa ovat iki-ihanat ruokapostaukset, myos kattausehdotukset ovat innostavia.

 303. Vierailija: Mini sanoo:

  Niin ja lisays edelliseen viestiini: blogisi on ihana juuri sellaisenaan. Parhaimmistoa ovat iki-ihanat ruokapostaukset, myos kattausehdotukset ovat innostavia.

 304. tiiu sanoo:

  Maidon kanssa ilman sokeria. Blogissasi parasta on kivat kuvat.

 305. Vierailija: tiiu sanoo:

  Maidon kanssa ilman sokeria. Blogissasi parasta on kivat kuvat.

 306. LauraH sanoo:

  Yleensä juon kahvia kotona vain aamuisin: 1/3 mutteripannulla keitettyä espressoa, loput kuumaa, vaahdotettua maitoa ja ihan pikku ripaus tummaa ruokosokeria. Aterian päätteeksi rakastan hyvää espressoa, jossa on kunnon crema päällä. Harmi ettei sellaista oikein mutteripannulla saa tehtyä, joten ravintolassa käydessä tulee aina nautittua kyseistä herkkua :)

  Blogisi on mielestäni hurmaava kokonaisuus, enkä keksi juuri parannettavaa. Ehkä näin kesän kynnyksellä toivoisin entistä enemmän kasvisherkkuja sekä käyttövinkkejä erikoisemmille yrteille.

 307. Vierailija: LauraH sanoo:

  Yleensä juon kahvia kotona vain aamuisin: 1/3 mutteripannulla keitettyä espressoa, loput kuumaa, vaahdotettua maitoa ja ihan pikku ripaus tummaa ruokosokeria. Aterian päätteeksi rakastan hyvää espressoa, jossa on kunnon crema päällä. Harmi ettei sellaista oikein mutteripannulla saa tehtyä, joten ravintolassa käydessä tulee aina nautittua kyseistä herkkua :)Blogisi on mielestäni hurmaava kokonaisuus, enkä keksi juuri parannettavaa. Ehkä näin kesän kynnyksellä toivoisin entistä enemmän kasvisherkkuja sekä käyttövinkkejä erikoisemmille yrteille.

 308. Kedonkukka sanoo:

  Tykkään café bonbonista eli espressoa ja kondensoitua maitoa! Olen aina tykännyt ruokaresepteistäsi, joten niitä toivoisin lisääkin :).

 309. Vierailija: Kedonkukka sanoo:

  Tykkään café bonbonista eli espressoa ja kondensoitua maitoa! Olen aina tykännyt ruokaresepteistäsi, joten niitä toivoisin lisääkin :).

 310. Reeta sanoo:

  Fakta on, että kahvin tulee olla laadukasta, jotta siitä voi nauttia. Viikonlopun pitkät aamut ovta ihania, koska kahvin saa nauttia rauhassa ja vapaita aamuja fiilistellen. Ystäväni oli sitä mieltä, että tällaisen koneen hankkiminen ei ole ekologisimmasta päästä, mutta totesinkin sen riippuvan keittäjästä. Normaalikeittimellä keitän tuplasti liikaa kahvia ja sitä menee paljon hukkaan, tällä voi keittää kupin kerrallaan ja näin ollen se on paljon tehokkaampaa. Sitäpaitsi näissä uusissa laitteissa kahvi maistuukin jo todella herkulliselta!

 311. Vierailija: Reeta sanoo:

  Fakta on, että kahvin tulee olla laadukasta, jotta siitä voi nauttia. Viikonlopun pitkät aamut ovta ihania, koska kahvin saa nauttia rauhassa ja vapaita aamuja fiilistellen. Ystäväni oli sitä mieltä, että tällaisen koneen hankkiminen ei ole ekologisimmasta päästä, mutta totesinkin sen riippuvan keittäjästä. Normaalikeittimellä keitän tuplasti liikaa kahvia ja sitä menee paljon hukkaan, tällä voi keittää kupin kerrallaan ja näin ollen se on paljon tehokkaampaa. Sitäpaitsi näissä uusissa laitteissa kahvi maistuukin jo todella herkulliselta!

 312. ST sanoo:

  Minä herkuttelen yleensä aamuisin maitoa kahvilla, kuten poikakaverini asian ilmaisee :). Eli mutteripannulla valmistettua kahvia lämmitetyn ja vaahdotetun maidon kera, mums! Joskus jos tekee mieli herkutella, lisään kahviini kaakaota.

  Vaikka aamukahvistani pidänkin, uusi kahvikone toisi mukavaa vaihtelua rutiineihin ja tuttuihin makuihin.

  Juuri itsekin muuttaneena ilahduin siitä, että sisutuspostauksia on tulevaisuudessa tiedossa. Mielelläni luekelisin lisää myös vaatejuttuja :).

 313. Vierailija: ST sanoo:

  Minä herkuttelen yleensä aamuisin maitoa kahvilla, kuten poikakaverini asian ilmaisee :). Eli mutteripannulla valmistettua kahvia lämmitetyn ja vaahdotetun maidon kera, mums! Joskus jos tekee mieli herkutella, lisään kahviini kaakaota. Vaikka aamukahvistani pidänkin, uusi kahvikone toisi mukavaa vaihtelua rutiineihin ja tuttuihin makuihin.Juuri itsekin muuttaneena ilahduin siitä, että sisutuspostauksia on tulevaisuudessa tiedossa. Mielelläni luekelisin lisää myös vaatejuttuja :).

 314. vivander sanoo:

  Kuuma kahvi tilkalla maitoa, joskus hemmottelen itseäni myös juomalla lattea.

  Blogisi on just hyvä näin, mielipidepostauksia olisi kiva lukea lisää.

 315. Vierailija: vivander sanoo:

  Kuuma kahvi tilkalla maitoa, joskus hemmottelen itseäni myös juomalla lattea. Blogisi on just hyvä näin, mielipidepostauksia olisi kiva lukea lisää.

 316. Sandra sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta katukahvilassa vilkkaan kadun varressa Cappucinoa nauttien ja ohi säntääviä ihmisiä ihmetellen. :)

  Rakastan blogisi kauniita kuvia. Toivoisin lisää kotiesittelyjä ja kuvia vapaa-ajan tekemisistäsi! :)

 317. Vierailija: Sandra sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta katukahvilassa vilkkaan kadun varressa Cappucinoa nauttien ja ohi säntääviä ihmisiä ihmetellen. :)Rakastan blogisi kauniita kuvia. Toivoisin lisää kotiesittelyjä ja kuvia vapaa-ajan tekemisistäsi! :)

 318. Naomi sanoo:

  Jo pitkän aikaa suosikkini on ollut latte. Paras aamuherättäjä.
  Olisi hauska lukea sun vinkkejä kesään, tapahtumia, joita suosittelet jne. :)

 319. Vierailija: Naomi sanoo:

  Jo pitkän aikaa suosikkini on ollut latte. Paras aamuherättäjä.Olisi hauska lukea sun vinkkejä kesään, tapahtumia, joita suosittelet jne. :)

 320. Xeve sanoo:

  Pitkät ja laiskat viikonloppuaamut kahvikupin kera.. OI! Elämän pieniä iloja! :)

 321. Vierailija: Xeve sanoo:

  Pitkät ja laiskat viikonloppuaamut kahvikupin kera.. OI! Elämän pieniä iloja! :)

 322. Sweety sanoo:

  Arkena ehdottoman parasta on musta kahvi laadukkaista pavuista :)
  Toivoisin sinulta lisää reseptejä blogiisi, sillä ne ovat olleet todella hyviä :) ps. kuvasi ovat aivan upeita!!

 323. Vierailija: Sweety sanoo:

  Arkena ehdottoman parasta on musta kahvi laadukkaista pavuista :)Toivoisin sinulta lisää reseptejä blogiisi, sillä ne ovat olleet todella hyviä :) ps. kuvasi ovat aivan upeita!!

 324. Bijou sanoo:

  Perkolaattorilla keitetty kuuma, vahva ja makea kahvi sunnuntaiaamuna kaikessa rauhassa Hesarin kera… :)
  Nautin myös kun kesäisin saa kaupungilla istua kahvilan terassilla Latten kera ja katsella ihmisiä.
  Helteellä jääkahvi!
  Olen vasta löytänyt blogisi, eli kehitysehdotuksia ei ole, hyvältä vaikuttaa!

 325. Vierailija: Bijou sanoo:

  Perkolaattorilla keitetty kuuma, vahva ja makea kahvi sunnuntaiaamuna kaikessa rauhassa Hesarin kera… :)Nautin myös kun kesäisin saa kaupungilla istua kahvilan terassilla Latten kera ja katsella ihmisiä.Helteellä jääkahvi!Olen vasta löytänyt blogisi, eli kehitysehdotuksia ei ole, hyvältä vaikuttaa!

 326. Elle-Marie sanoo:

  Kahvini juon usein runsaan maidon kera tai sitten jääkahvina, jolloin annan kahvin jäähtyä rauhassa ja lisään sitten maidon ja jääpalat. :)

  Hmm… Minulla ei taida varsinaisia kehitysehdotuksia olla, mutta tällaiselle herkkusuulle kelpaavat aina jälkirukareseptisi. Ne ovat mielettömän hyviä!(:

  Kiitos mielettömän kauniista ja arjen stressin poistavasta upeasta blogista! :)

 327. Vierailija: Elle-Marie sanoo:

  Kahvini juon usein runsaan maidon kera tai sitten jääkahvina, jolloin annan kahvin jäähtyä rauhassa ja lisään sitten maidon ja jääpalat. :)Hmm… Minulla ei taida varsinaisia kehitysehdotuksia olla, mutta tällaiselle herkkusuulle kelpaavat aina jälkirukareseptisi. Ne ovat mielettömän hyviä!(:Kiitos mielettömän kauniista ja arjen stressin poistavasta upeasta blogista! :)

 328. Marja sanoo:

  Latte on oma suosikkikahvini ja nautin sen mieluiten aamuisin parvekkeella aamun lehden ja rauhan kera. Kuumina kesäpäivinä maistuu jääkahvi kaikkein parhaimmalta.

  Blogissasi pidän siitä, että päivität monenlaisista asioista – niin vaatteista, ruuasta, sisustamisesta kuin tuote-uutuuksistakin. On mukavaa, että päivität usein, mikä pitää mielenkiinnon yllä. Ihaninta blogissasi ovat taidokkaasti otetut herkulliset kuvat, ja että niitä on paljon! Olet hyvä kirjoittamaan ja tekstejäsi on ilo lukea.

  Itse toivoisin blogiisi enemmän musiikkiin, kulttuuriin ja vapaa-aikaan liittyvistä jutuista. Ehkä urheiluunkin. Uskon että sinulla olisi näihin oma sanasi sanottavana.

 329. Vierailija: Marja sanoo:

  Latte on oma suosikkikahvini ja nautin sen mieluiten aamuisin parvekkeella aamun lehden ja rauhan kera. Kuumina kesäpäivinä maistuu jääkahvi kaikkein parhaimmalta. Blogissasi pidän siitä, että päivität monenlaisista asioista – niin vaatteista, ruuasta, sisustamisesta kuin tuote-uutuuksistakin. On mukavaa, että päivität usein, mikä pitää mielenkiinnon yllä. Ihaninta blogissasi ovat taidokkaasti otetut herkulliset kuvat, ja että niitä on paljon! Olet hyvä kirjoittamaan ja tekstejäsi on ilo lukea.Itse toivoisin blogiisi enemmän musiikkiin, kulttuuriin ja vapaa-aikaan liittyvistä jutuista. Ehkä urheiluunkin. Uskon että sinulla olisi näihin oma sanasi sanottavana.

 330. sepi sanoo:

  yleensä maidon ja sokerin kanssa

 331. Vierailija: sepi sanoo:

  yleensä maidon ja sokerin kanssa

 332. Mari sanoo:

  Tykkään todella paljon erikoiskahveista ja niitä tuleekin juotua yleensä vain kahviloissa, koska kotona ei mitään erityiskeittimiä ole. Se kahvilatunnelma on ihana, mutta kerran olen kaverilla testannut kapselikeittimen erikoiskahvia niin voi että ku olo oli kuin kahvilassa – niin tarttuva tunnelma niistä erikoiskahveista vain iskee :)

 333. Vierailija: Mari sanoo:

  Tykkään todella paljon erikoiskahveista ja niitä tuleekin juotua yleensä vain kahviloissa, koska kotona ei mitään erityiskeittimiä ole. Se kahvilatunnelma on ihana, mutta kerran olen kaverilla testannut kapselikeittimen erikoiskahvia niin voi että ku olo oli kuin kahvilassa – niin tarttuva tunnelma niistä erikoiskahveista vain iskee :)

 334. Nora sanoo:

  En osaisi kuvitellakaan parempaa aloitusta päivälle, kun kahvinkeittimen purputus ja tuoreen kahvin tuoksun leviäminen asuntoon! Arkiaamuisinkin varaan kahvin kruunaamaan aamiaishetkeen runsaasti aikaa, jonka aikana lueskelenkin yleensä rauhassa uusimpia postauksiasi keittiön pöydästä käsin. Arkiaamuina kokeilen erilaisia marketin kahveja ihan edullisesta X-tran kahvista perinteiseen Juhlamokkaan. Lisään kahviini vain himpun verran maitoa, jolloin eri kahvilaatujen erilaiset vivahteet pääsevät oikeuksiinsa.

  Viikonloppuisin hemmottelen usein itseäni juomalla kahvin jättikokoisesta teemukistani, jonka iso koko ja ohuen ohuet reunat saavat kahvin maistumaan vieläkin paremmalta! Usein keitän myös viikonloppujen aamukahvit joistain kauppojen ”erikoiskahveista”, kuten Pauligin alkuperämaakahveista. Jos oikein villiksi heittäydyn, niin saatan jopa lorauttaa rasvattoman maidon sijaan kevytmaitoa kahvin joukkoon – aikas rohkea veto, eikö? ;)

  Näin kesän lähestyessä aamukahvit maistuvat parhaalta omalla patiolla yöpuku päällä aamuauringon lämmössä hyvän lehden tai parhaassa tapauksessa jopa hyvässä seurassa!

  Nuorena naisena keittelen kahvini edelleen ensimmäisellä omalla, tarjoustalon alennusmyynnistä ostetulla ”tap and brew” -keittimellä, kun alta parinkympin sen sai… Nyt alkaisi kuitenkin olla aika luopua tuosta vanhasta ystävästä ja siirtyä ehkä vähän laadukkaampiin keittimiin…

  Pidän blogistasi erittäin paljon ja kuten jo edellä mainitsinkin, kuuluu uusimpien postaustesi lukeminen olennaisesti aamurutiineihini. Erityisen paljon pidän ”luomupostauksistasi”, kuten luomukauppojen ja ostamiesi luomu, ja erityisesti luomuelintarvikkeiden esittelyistä, kauniista kuvista ja päiviesi esittelystä. Myös terveelliset ja maukkaat ruokaohjeet ovat mieluista luettavaa. Suosikkipostauksiani ovat juuri ne, missä saatat kertoa heränneesi ajoissa, ajaneesi pyörällä torille aamukahville, käyneesi ostamassa torilta kukkia ja tuoretta luomuruisleipää ja pyöräilleesi ympäri Helsinkiä. Näistä tarttuu hyvä mieli välittömästi ruudun toisellekin puolelle ja hymy tulee väkisinkin suulle! :-)

 335. Vierailija: Nora sanoo:

  En osaisi kuvitellakaan parempaa aloitusta päivälle, kun kahvinkeittimen purputus ja tuoreen kahvin tuoksun leviäminen asuntoon! Arkiaamuisinkin varaan kahvin kruunaamaan aamiaishetkeen runsaasti aikaa, jonka aikana lueskelenkin yleensä rauhassa uusimpia postauksiasi keittiön pöydästä käsin. Arkiaamuina kokeilen erilaisia marketin kahveja ihan edullisesta X-tran kahvista perinteiseen Juhlamokkaan. Lisään kahviini vain himpun verran maitoa, jolloin eri kahvilaatujen erilaiset vivahteet pääsevät oikeuksiinsa.Viikonloppuisin hemmottelen usein itseäni juomalla kahvin jättikokoisesta teemukistani, jonka iso koko ja ohuen ohuet reunat saavat kahvin maistumaan vieläkin paremmalta! Usein keitän myös viikonloppujen aamukahvit joistain kauppojen ”erikoiskahveista”, kuten Pauligin alkuperämaakahveista. Jos oikein villiksi heittäydyn, niin saatan jopa lorauttaa rasvattoman maidon sijaan kevytmaitoa kahvin joukkoon – aikas rohkea veto, eikö? ;)Näin kesän lähestyessä aamukahvit maistuvat parhaalta omalla patiolla yöpuku päällä aamuauringon lämmössä hyvän lehden tai parhaassa tapauksessa jopa hyvässä seurassa!Nuorena naisena keittelen kahvini edelleen ensimmäisellä omalla, tarjoustalon alennusmyynnistä ostetulla ”tap and brew” -keittimellä, kun alta parinkympin sen sai… Nyt alkaisi kuitenkin olla aika luopua tuosta vanhasta ystävästä ja siirtyä ehkä vähän laadukkaampiin keittimiin…Pidän blogistasi erittäin paljon ja kuten jo edellä mainitsinkin, kuuluu uusimpien postaustesi lukeminen olennaisesti aamurutiineihini. Erityisen paljon pidän ”luomupostauksistasi”, kuten luomukauppojen ja ostamiesi luomu, ja erityisesti luomuelintarvikkeiden esittelyistä, kauniista kuvista ja päiviesi esittelystä. Myös terveelliset ja maukkaat ruokaohjeet ovat mieluista luettavaa. Suosikkipostauksiani ovat juuri ne, missä saatat kertoa heränneesi ajoissa, ajaneesi pyörällä torille aamukahville, käyneesi ostamassa torilta kukkia ja tuoretta luomuruisleipää ja pyöräilleesi ympäri Helsinkiä. Näistä tarttuu hyvä mieli välittömästi ruudun toisellekin puolelle ja hymy tulee väkisinkin suulle! :-)

 336. sarita sanoo:

  Kaikessa rauhassa! Tärkeintä on ettei ole mihinkään kiire ja saa nautiskella kahvista.

 337. Vierailija: sarita sanoo:

  Kaikessa rauhassa! Tärkeintä on ettei ole mihinkään kiire ja saa nautiskella kahvista.

 338. Fevejii sanoo:

  Cappuccino tai Café latte on eniten mieleeni. Normaalisti tottakai tulee juotua vain normaalia kahvia maidolla, mutta ai että.. jos joku ei ole vielä testannut, niin lähde aamukävelylle aurinkoon ja ota erikoiskahvi matkaan, siinä on sitä jotain <3

 339. Vierailija: Fevejii sanoo:

  Cappuccino tai Café latte on eniten mieleeni. Normaalisti tottakai tulee juotua vain normaalia kahvia maidolla, mutta ai että.. jos joku ei ole vielä testannut, niin lähde aamukävelylle aurinkoon ja ota erikoiskahvi matkaan, siinä on sitä jotain <3

 340. Pauliina sanoo:

  Minun suosikkikahvini on latte! Ihania kuvia blogissasi :).

 341. Vierailija: Pauliina sanoo:

  Minun suosikkikahvini on latte! Ihania kuvia blogissasi :).

 342. NitNit sanoo:

  Juon kahvia ainoastaan iltapäivisin, en koskaan aamulla. Tällainen tapa minulla :) Jos en juo kahvilassa Lattea, niin tavallisen kahvin juon runsaalla maidolla, ilman sokeria.

  Sisustusaiheiset postaukset ovat mielestäni parhaita, mutta blogi on mielenkiintoinen kun aiheet vaihtelevat. Tunnelmallisia kuvia blogissasi on aina!

 343. Vierailija: NitNit sanoo:

  Juon kahvia ainoastaan iltapäivisin, en koskaan aamulla. Tällainen tapa minulla :) Jos en juo kahvilassa Lattea, niin tavallisen kahvin juon runsaalla maidolla, ilman sokeria.Sisustusaiheiset postaukset ovat mielestäni parhaita, mutta blogi on mielenkiintoinen kun aiheet vaihtelevat. Tunnelmallisia kuvia blogissasi on aina!

 344. Jopunen sanoo:

  Kahvia keitän harvoin yksin, minulle se on seurajuoma! Parasta kahvia saan vanhempieni luona, he keittävät ”vanhan aikaista” pannukahvia. Laitan kahviini maitoa ja aina pitää olla jotain kahvileipää.

  Kanelisokerikorput käyvät arkisesta kahvileivästä, kastan sitä maitokahviin ja syön.

 345. Vierailija: Jopunen sanoo:

  Kahvia keitän harvoin yksin, minulle se on seurajuoma! Parasta kahvia saan vanhempieni luona, he keittävät ”vanhan aikaista” pannukahvia. Laitan kahviini maitoa ja aina pitää olla jotain kahvileipää. Kanelisokerikorput käyvät arkisesta kahvileivästä, kastan sitä maitokahviin ja syön.

 346. mikko sanoo:

  mieluiten mustana

 347. Vierailija: mikko sanoo:

  mieluiten mustana

 348. santra sanoo:

  Kahvi on parasta seurassa! Silloin menee melkein millainen vain kahvi, kunhan siinä ei ole sokeria. Kahvilassa vakkarini on cappuccino.

  Tykkään kovasti blogisi monipuolisuudesta. Erityisesti herkulliset reseptit ovat suosikkejani ja niitä saisi olla enemmänkin. Ja asusi näyttävät niin tyylikkäiltä, ehkäpä voisit niitäkin joskus vilauttaa? Ainoa purnauksen aihe on, että kaipaisin välillä enemmän kuvia kokonaisuuksista, ei pelkästään yksityiskohdista, esim. kattauksien osalta. Mutta se ei ole mikään vika blogissasi, enemmän vain minun henkkoht mieltymykseni.

 349. Vierailija: santra sanoo:

  Kahvi on parasta seurassa! Silloin menee melkein millainen vain kahvi, kunhan siinä ei ole sokeria. Kahvilassa vakkarini on cappuccino.Tykkään kovasti blogisi monipuolisuudesta. Erityisesti herkulliset reseptit ovat suosikkejani ja niitä saisi olla enemmänkin. Ja asusi näyttävät niin tyylikkäiltä, ehkäpä voisit niitäkin joskus vilauttaa? Ainoa purnauksen aihe on, että kaipaisin välillä enemmän kuvia kokonaisuuksista, ei pelkästään yksityiskohdista, esim. kattauksien osalta. Mutta se ei ole mikään vika blogissasi, enemmän vain minun henkkoht mieltymykseni.

 350. Miiski sanoo:

  Ehdottomasti parasta on perus kahvi kera maitotilkan. Kaiken tässä nautinnossa kruunaa erityisesti se, jos kahvin saa nauttia aurinkoisena aamuna muumimukista ja fiilistellä elämää <3

  Blogisi on sinun näköinen ja blogissa esiintyvät kuvat ovat mahtavia!
  Jatka samaan malliin.

 351. Vierailija: Miiski sanoo:

  Ehdottomasti parasta on perus kahvi kera maitotilkan. Kaiken tässä nautinnossa kruunaa erityisesti se, jos kahvin saa nauttia aurinkoisena aamuna muumimukista ja fiilistellä elämää <3 Blogisi on sinun näköinen ja blogissa esiintyvät kuvat ovat mahtavia!Jatka samaan malliin.

 352. Susa sanoo:

  Juon lähinnä pergolaattorilla tehtyä kahvia ja siihen hiukkasen minttusiirappia ja punaista maitoa niin muuta ei sitten tarvita rauhalliseen aamuun.

  Pidän kovasti ruoka-aiheisista postauksista, vielä kun vain olisi itse aikaa kokeilla ohjeita. Olisi kiva saada parempi kuva pukeutumisestasi ja asuste tyylistäsi. En kyllä kaipaile mitään päivittäisiä postauksia aiheista vaan esimerkiksi kollaasia tms. :)

  Kiitos ihanasta blogista ja ihanista kirjoituksista!

 353. Vierailija: Susa sanoo:

  Juon lähinnä pergolaattorilla tehtyä kahvia ja siihen hiukkasen minttusiirappia ja punaista maitoa niin muuta ei sitten tarvita rauhalliseen aamuun. Pidän kovasti ruoka-aiheisista postauksista, vielä kun vain olisi itse aikaa kokeilla ohjeita. Olisi kiva saada parempi kuva pukeutumisestasi ja asuste tyylistäsi. En kyllä kaipaile mitään päivittäisiä postauksia aiheista vaan esimerkiksi kollaasia tms. :) Kiitos ihanasta blogista ja ihanista kirjoituksista!

 354. ansu88 sanoo:

  Kahvi maidolla kera ja jotain ihanaa herkkua sen kanssa! Olisipa kiva päästä maistelemaan erikoisempia kahveja.

 355. Vierailija: ansu88 sanoo:

  Kahvi maidolla kera ja jotain ihanaa herkkua sen kanssa! Olisipa kiva päästä maistelemaan erikoisempia kahveja.

 356. Ilona sanoo:

  Nautiskelen kahvini mieluiten rauhassa, kapeareunaisesta ja ylöspäin levenevästä kupista. En tykkää yhtään sellaisista pienistä, kapeista tai paksureunaisista kupeista. Kahvin juon Valion kuohukerman kera ja välillä laitan suodattimeen myös kanelia tai kaardemummaa. Joskus saatan juoda montakin kuppia päivässä, mutta olen saanut vähennettyä kahteen tai kolmeen kuppiin päivässä. Erikoiskahveihin en vielä ole tarkemmin tutustunut, vaikka kahvilassa koitan jotain erikoista useimmiten tilata.

  Olen lukenut blogiasi vasta jonkun aikaan, enkä ainakaan vielä ole löytänyt mitään risuja. Pidän blogisi visuaalisuudesta. Kauniita kuvia ja kivoja, monipuolisia aiheita. Kielipoliisina tykkään erityisesti virheettömästä ja kauniista tekstistäsi, erotut eduksesi sillä. :)

  • Sofié sanoo:

   Heh, noh minulla on kyllä pieni lukihäiriö mutta tässä kirjoittamisessa sekin on hieman korjaantunut :)

 357. Vierailija: Ilona sanoo:

  Nautiskelen kahvini mieluiten rauhassa, kapeareunaisesta ja ylöspäin levenevästä kupista. En tykkää yhtään sellaisista pienistä, kapeista tai paksureunaisista kupeista. Kahvin juon Valion kuohukerman kera ja välillä laitan suodattimeen myös kanelia tai kaardemummaa. Joskus saatan juoda montakin kuppia päivässä, mutta olen saanut vähennettyä kahteen tai kolmeen kuppiin päivässä. Erikoiskahveihin en vielä ole tarkemmin tutustunut, vaikka kahvilassa koitan jotain erikoista useimmiten tilata.Olen lukenut blogiasi vasta jonkun aikaan, enkä ainakaan vielä ole löytänyt mitään risuja. Pidän blogisi visuaalisuudesta. Kauniita kuvia ja kivoja, monipuolisia aiheita. Kielipoliisina tykkään erityisesti virheettömästä ja kauniista tekstistäsi, erotut eduksesi sillä. :)

 358. elle sanoo:

  Itse en kahvia juo lainkaan. En ole siitä koskaan pitänyt ja nuorempana uskoin sen alkavan maistua sitten kun olen vanhempi. Mutta ei. Edes opiskelun kautta tulleiden pitkien päivien piristykseksi en sitä pysyy juomaan.

  Haluaisinkin voittaa kyseisen keittimen vanhemmille tarjotakseni heidän hektsineen arkeen hieman luksusta. Olen heiltä kuullutkin että kyseinen laite heitä kiinnostaisi mutta en usko heidän raaskivan tuhlata rahaa sellaiseen mikä heillä jo käytännössä on (vaikkakin aivan perinteisen keittimen muodossa). Olisi ihana tarjota heille mahdollisuus tehdä erikoiskahveja ja päästä nauttimaan niistä päivittäin heidän kiireistään huolimatta. :)

  Pidän blogistasi kovasti ja itseasiassa sain äitinikin vähän aikaa sitten siitä innostumaan kun aloin näyttämään hänelle kaikkia ihania reseptejäsi. Jos jotain palautetta antaisin niin niitä reseptejä kaipaisimme molemmat lisää. Itse pidän erityisesti kaikenlaisista erityisen terveellisistä ruuista ja superfoodeista. Kuten joku kuitenkin yllä jo sanoi, niin olen myös sitä mieltä että juttujen tulee kuitenkin lähteä sinusta ja siitä mistä tykkäät ja haluat kirjoittaa koska silloin uskon myös sisällön olevan aidompaa ja meidän tyylistäsi pitävien mieleen. Ihanat kuvat ovat ihana bonus mutta jos on joitain reseptejä jotka maistuvat hyvälle mutta eivät näytä täydellisiltä, eivät kuvat merkkaa enää niin paljon. Haluamme varmasti kaikki kuitenkin syödä hyvää ruokaa!

 359. Vierailija: elle sanoo:

  Itse en kahvia juo lainkaan. En ole siitä koskaan pitänyt ja nuorempana uskoin sen alkavan maistua sitten kun olen vanhempi. Mutta ei. Edes opiskelun kautta tulleiden pitkien päivien piristykseksi en sitä pysyy juomaan.Haluaisinkin voittaa kyseisen keittimen vanhemmille tarjotakseni heidän hektsineen arkeen hieman luksusta. Olen heiltä kuullutkin että kyseinen laite heitä kiinnostaisi mutta en usko heidän raaskivan tuhlata rahaa sellaiseen mikä heillä jo käytännössä on (vaikkakin aivan perinteisen keittimen muodossa). Olisi ihana tarjota heille mahdollisuus tehdä erikoiskahveja ja päästä nauttimaan niistä päivittäin heidän kiireistään huolimatta. :)Pidän blogistasi kovasti ja itseasiassa sain äitinikin vähän aikaa sitten siitä innostumaan kun aloin näyttämään hänelle kaikkia ihania reseptejäsi. Jos jotain palautetta antaisin niin niitä reseptejä kaipaisimme molemmat lisää. Itse pidän erityisesti kaikenlaisista erityisen terveellisistä ruuista ja superfoodeista. Kuten joku kuitenkin yllä jo sanoi, niin olen myös sitä mieltä että juttujen tulee kuitenkin lähteä sinusta ja siitä mistä tykkäät ja haluat kirjoittaa koska silloin uskon myös sisällön olevan aidompaa ja meidän tyylistäsi pitävien mieleen. Ihanat kuvat ovat ihana bonus mutta jos on joitain reseptejä jotka maistuvat hyvälle mutta eivät näytä täydellisiltä, eivät kuvat merkkaa enää niin paljon. Haluamme varmasti kaikki kuitenkin syödä hyvää ruokaa!

 360. viuvi sanoo:

  HELLO mikä palkinto!! Todellakin osallistun..:)

  En ole varma, mitä kysymyksellä ”Miten nautitte mieluiten kahvinne” tarkoitetaan: itse kahvia vai tilannetta? =D Niinpä sovellan ja päätän itse. Nautin kahvini (perus maitokahvi tai latte) mieluiten kiireettömänä aamuna sängyssä blogeja lukien!

  Kehitysideoihin sellaista, että olisi kiva jos postaisit useammin..:) Tämä tietysti on osittain elämäntilanteesta ja bloggaushalustakin riippuva seikka. Itse sisältöä en lähtisi muuttamaan..:)

 361. Vierailija: viuvi sanoo:

  HELLO mikä palkinto!! Todellakin osallistun..:)En ole varma, mitä kysymyksellä ”Miten nautitte mieluiten kahvinne” tarkoitetaan: itse kahvia vai tilannetta? =D Niinpä sovellan ja päätän itse. Nautin kahvini (perus maitokahvi tai latte) mieluiten kiireettömänä aamuna sängyssä blogeja lukien!Kehitysideoihin sellaista, että olisi kiva jos postaisit useammin..:) Tämä tietysti on osittain elämäntilanteesta ja bloggaushalustakin riippuva seikka. Itse sisältöä en lähtisi muuttamaan..:)

 362. Emma sanoo:

  Suosikkini on cfé au lait mahdollisimman suuresta mukista nautittuna. Ulkona. Kesällä.

 363. Vierailija: Emma sanoo:

  Suosikkini on cfé au lait mahdollisimman suuresta mukista nautittuna. Ulkona. Kesällä.

 364. Vierailija: elle sanoo:

  Niin, ja vanhempani nauttivat kahvinsa aina maidon kera. :)

 365. jarmo sanoo:

  Isosta mukista ja maidon kanssa, aamun lehteä lukiessa.

 366. Vierailija: jarmo sanoo:

  Isosta mukista ja maidon kanssa, aamun lehteä lukiessa.

 367. ninni sanoo:

  Kahvilassa kahvi maistuu aina jotenkin paremmalle, vaikka juon sielläkin ihan vaan maitokahvia. Eniten blogissa tykkään ruokaohjeista ja meikkijutuista.

 368. Vierailija: ninni sanoo:

  Kahvilassa kahvi maistuu aina jotenkin paremmalle, vaikka juon sielläkin ihan vaan maitokahvia. Eniten blogissa tykkään ruokaohjeista ja meikkijutuista.

 369. Betty sanoo:

  Kahvini juon aina soijamaidon kanssa ja lempparikahvi on cappucino soijamaidolla.

  Mitäköhän keksisin parannusehdotukseksi? Enemmän menuehdotuksia ja ns. arkiruokareseptejä, mitä voisi helposti tehdä työpäivän jälkeen.

 370. Vierailija: Betty sanoo:

  Kahvini juon aina soijamaidon kanssa ja lempparikahvi on cappucino soijamaidolla.Mitäköhän keksisin parannusehdotukseksi? Enemmän menuehdotuksia ja ns. arkiruokareseptejä, mitä voisi helposti tehdä työpäivän jälkeen.

 371. Nopsukka sanoo:

  Kiireisinä aamuina tulee kotona juotua normaali kahvi maidon kera.. Mutta mikä olisikaan parempaa luksusta kuin aloittaa päivä Dolce Guston valmistamalla kahvilla :) Kesällä lempparikahvi tosin on jääkahvi, mutta Suomessa ne eivät kyllä vedä vertoja Euroopan kahviloiden frapeille.

 372. Vierailija: Nopsukka sanoo:

  Kiireisinä aamuina tulee kotona juotua normaali kahvi maidon kera.. Mutta mikä olisikaan parempaa luksusta kuin aloittaa päivä Dolce Guston valmistamalla kahvilla :) Kesällä lempparikahvi tosin on jääkahvi, mutta Suomessa ne eivät kyllä vedä vertoja Euroopan kahviloiden frapeille.

 373. omi sanoo:

  Blogisi on oikein mukavaa luettavaa ja ruusuja saatkin lähes kaikesta :) Joku täällä ehdottelikin kuvia, joissa näkyy enemmän eli ei niin yksityiskohtaisia kuvia, tämmöisiä toivon itsekin. Yksityiskohtaisia kuvia katselen kyllä myös jatkossa.

  Kahvi on minulle aamulla välttämättömyys ja nautin sen maidon kera. Erikoiskahvit, erityisesti latte ja cappucino ovat myös mieleisiä.

 374. Vierailija: omi sanoo:

  Blogisi on oikein mukavaa luettavaa ja ruusuja saatkin lähes kaikesta :) Joku täällä ehdottelikin kuvia, joissa näkyy enemmän eli ei niin yksityiskohtaisia kuvia, tämmöisiä toivon itsekin. Yksityiskohtaisia kuvia katselen kyllä myös jatkossa. Kahvi on minulle aamulla välttämättömyys ja nautin sen maidon kera. Erikoiskahvit, erityisesti latte ja cappucino ovat myös mieleisiä.

 375. nikol sanoo:

  Juon itse kahvia aika harvoin mutta kyllä tälle käyttöä taloudessamme olisi.

 376. Vierailija: nikol sanoo:

  Juon itse kahvia aika harvoin mutta kyllä tälle käyttöä taloudessamme olisi.

 377. Nooramama sanoo:

  Kaikki kahvit ovat minun mieleeni, riippuu ihan päivän fiiliksestä, mitä kahvia tilaan kahvilassa :) Olen juuri muuttanut ja kahvinkeitintä ei ole vielä tullut hankittua.

  Blogissasi pidän erityisesti ruoka-postauksista, sillä tässä siunatussa tilassa on välttämätöntä syödä terveellisesti :) Toivottavasti onni potkii yhtä lujaa kuin masussa kasvava pikku ihmeeni!

 378. Vierailija: Nooramama sanoo:

  Kaikki kahvit ovat minun mieleeni, riippuu ihan päivän fiiliksestä, mitä kahvia tilaan kahvilassa :) Olen juuri muuttanut ja kahvinkeitintä ei ole vielä tullut hankittua.Blogissasi pidän erityisesti ruoka-postauksista, sillä tässä siunatussa tilassa on välttämätöntä syödä terveellisesti :) Toivottavasti onni potkii yhtä lujaa kuin masussa kasvava pikku ihmeeni!

 379. heidil sanoo:

  Maidon kanssa ihan tavallista kahvia, en ole vielä päässyt maistelemaan latteja ja muita erikoisuuksia.

 380. Vierailija: heidil sanoo:

  Maidon kanssa ihan tavallista kahvia, en ole vielä päässyt maistelemaan latteja ja muita erikoisuuksia.

 381. Juuli sanoo:

  Parasta on espresso, jossa on ihan pikkusen maitovaahtoa pinnalla. Sitten voi astua partsille, ottaa jotain naposteltavaa ja nautiskella :)

 382. Vierailija: Juuli sanoo:

  Parasta on espresso, jossa on ihan pikkusen maitovaahtoa pinnalla. Sitten voi astua partsille, ottaa jotain naposteltavaa ja nautiskella :)

 383. Empska sanoo:

  Itselleni kahvi on seurajuoma, en ikinä yksikseni juo kahvia! :D Ja ystävien kanssa tulee aina sitten herkuteltua jollakin hyvällä kahvilla, fiiliksestä riippuan :) Olisi ihana, kun voisi tarjoilla herkuttelukahvia omassa kodissaankin rakkaille ystäville :)

  Risuista ja ruusuista sitten. Ensin ruusut :) Pidän blogistasi, koska se on niin selkeä ja harmoninen. Tulee jotenkin rauhoittunut olo kun tätä lukee ja selailee, kaikki vaan sopii hyvin yhteen! Pidän myös siitä, että vaikutat aidolta ihmiseltä täällä, et teennäisen ystävälliseltä niin kuin monet muut bloggaajat. Jatka siis samaan malliin!
  Ja minusta on ollut ihana kuinka olet kertonut laina-astioistasi, kuitenkaan hehkuttamatta niitä liikaa. Tai se ei mielestäni ole mennyt mainostamisen puolelle. En oikein osaa laittaa ajatustani sanoiksi, mutta toivottavasti ymmärrät edes vähän mitä tarkoitan! :)
  Mutta risuja sitten taas voisin antaa resepteistä. Toivoisin niitä enemmän ja toivoisin helppoja ns.arkireseptejä, jotka olisivat kuitenkin herkullisia! :) Yksin asuvalla kun tuntuu välillä ideat olevan vähissä ruuan suhteen, joten helppojen arkiruokien reseptit ovat aina lottovoittoja! :)

  Mukavaa loppu viikkoa! :)

  <3:Empska

 384. Vierailija: Empska sanoo:

  Itselleni kahvi on seurajuoma, en ikinä yksikseni juo kahvia! :D Ja ystävien kanssa tulee aina sitten herkuteltua jollakin hyvällä kahvilla, fiiliksestä riippuan :) Olisi ihana, kun voisi tarjoilla herkuttelukahvia omassa kodissaankin rakkaille ystäville :)Risuista ja ruusuista sitten. Ensin ruusut :) Pidän blogistasi, koska se on niin selkeä ja harmoninen. Tulee jotenkin rauhoittunut olo kun tätä lukee ja selailee, kaikki vaan sopii hyvin yhteen! Pidän myös siitä, että vaikutat aidolta ihmiseltä täällä, et teennäisen ystävälliseltä niin kuin monet muut bloggaajat. Jatka siis samaan malliin!Ja minusta on ollut ihana kuinka olet kertonut laina-astioistasi, kuitenkaan hehkuttamatta niitä liikaa. Tai se ei mielestäni ole mennyt mainostamisen puolelle. En oikein osaa laittaa ajatustani sanoiksi, mutta toivottavasti ymmärrät edes vähän mitä tarkoitan! :)Mutta risuja sitten taas voisin antaa resepteistä. Toivoisin niitä enemmän ja toivoisin helppoja ns.arkireseptejä, jotka olisivat kuitenkin herkullisia! :) Yksin asuvalla kun tuntuu välillä ideat olevan vähissä ruuan suhteen, joten helppojen arkiruokien reseptit ovat aina lottovoittoja! :)Mukavaa loppu viikkoa! :)<3:Empska

 385. Henna sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta aamuisin :) Se on se oma hetki jolloin haluan olla kaikessa rauhassa ehkä lukea päivän uutiset ja nauttia kupillinen hyvää kahvia ennen päivän tuomia kiireitä. Olisi kiva jos laittaisit blogiisi enenmmän reseptejä juurikin ehkä arkeen sopivia helppoja ja nopeita reseptejä kaipaisin :)

 386. Vierailija: Henna sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta aamuisin :) Se on se oma hetki jolloin haluan olla kaikessa rauhassa ehkä lukea päivän uutiset ja nauttia kupillinen hyvää kahvia ennen päivän tuomia kiireitä. Olisi kiva jos laittaisit blogiisi enenmmän reseptejä juurikin ehkä arkeen sopivia helppoja ja nopeita reseptejä kaipaisin :)

 387. Pirita sanoo:

  Kotona maidolla, kahvilassa espresso tai cappuccino.

 388. Vierailija: Pirita sanoo:

  Kotona maidolla, kahvilassa espresso tai cappuccino.

 389. jonnq sanoo:

  Kahvini nautin yleensä töissä (kahvilassa) ja rakastan erikoiskahvien valmistamista. Se tunne kuin saa tehtyä asiakkaalle täydellisen kuvion maitovaahdosta kahvin päälle, asiakkaalle tulee hymy huuleen =) Minkäänlaista konetta ei kotona ole hurjien hintojen vuoksi. Olisi siis mahtava kotonakin nautiskella! ;)

 390. Vierailija: jonnq sanoo:

  Kahvini nautin yleensä töissä (kahvilassa) ja rakastan erikoiskahvien valmistamista. Se tunne kuin saa tehtyä asiakkaalle täydellisen kuvion maitovaahdosta kahvin päälle, asiakkaalle tulee hymy huuleen =) Minkäänlaista konetta ei kotona ole hurjien hintojen vuoksi. Olisi siis mahtava kotonakin nautiskella! ;)

 391. sirpam sanoo:

  Vapaapäivän aamuna lehteä lukiessa eikä kiirettä minnekkään. Yleisimmin tulee kuitenkin juotua töissä kesken kiireen.

 392. Vierailija: sirpam sanoo:

  Vapaapäivän aamuna lehteä lukiessa eikä kiirettä minnekkään. Yleisimmin tulee kuitenkin juotua töissä kesken kiireen.

 393. Malla sanoo:

  En ole koskaan yrityksistä huolimatta oppinut juomaan kahvia. Sen sijaan rakastan kahvin tuoksua ja makua esimerkiksi jäätelössä. Mieheni antaa minun keittää hänelle viikonloppuaamujen kahvit. Oma aamu lähtee liikkeellä kahvin tuoksun voimasta. Mies rakastaa laatua ja erikoisuuksia kahvissaan. Aina harmitellaan, miten hyvää kahvia saa yleensä vain reissuilta. Miksei Suomessakin perusmaitokahviin ole maito vaahdotettu ja lämmitetty. Vaikka tämä ihmekone ei tulekaan minulle, luulen että olisi se omissakin käsissä usein käytössä..:D

 394. Vierailija: Malla sanoo:

  En ole koskaan yrityksistä huolimatta oppinut juomaan kahvia. Sen sijaan rakastan kahvin tuoksua ja makua esimerkiksi jäätelössä. Mieheni antaa minun keittää hänelle viikonloppuaamujen kahvit. Oma aamu lähtee liikkeellä kahvin tuoksun voimasta. Mies rakastaa laatua ja erikoisuuksia kahvissaan. Aina harmitellaan, miten hyvää kahvia saa yleensä vain reissuilta. Miksei Suomessakin perusmaitokahviin ole maito vaahdotettu ja lämmitetty. Vaikka tämä ihmekone ei tulekaan minulle, luulen että olisi se omissakin käsissä usein käytössä..:D

 395. tarkku sanoo:

  Kahvi maidolla, kiitoos! Ja monta kuppia päivässä. Sulla on kiva blogi, vaikka vähän harmittaakin että muutit pois Vaasasta, kun sulta sai kivoja esim. shopailuvinkkejä Vaasaan. :)

 396. Vierailija: tarkku sanoo:

  Kahvi maidolla, kiitoos! Ja monta kuppia päivässä. Sulla on kiva blogi, vaikka vähän harmittaakin että muutit pois Vaasasta, kun sulta sai kivoja esim. shopailuvinkkejä Vaasaan. :)

 397. Kirsi sanoo:

  Aamulla 2 kuppia kahvia maidolla. Päivällä kunnon cappucinoa tai espressoa kahvilassa. Kotiin haluaisin keittimen jolla tehdä erikoiskahveja. Mutteripannulla ei arkiaamuisin jaksa/ehdi tuusata.
  Monipuolinen blogi sinulla. Olen melko uusi lukija, joten en vielä osaa antaa kehitysehdotuksia.

 398. Vierailija: Kirsi sanoo:

  Aamulla 2 kuppia kahvia maidolla. Päivällä kunnon cappucinoa tai espressoa kahvilassa. Kotiin haluaisin keittimen jolla tehdä erikoiskahveja. Mutteripannulla ei arkiaamuisin jaksa/ehdi tuusata.Monipuolinen blogi sinulla. Olen melko uusi lukija, joten en vielä osaa antaa kehitysehdotuksia.

 399. Viivi sanoo:

  Ehkä normaalista poiketen, tykkään nauttia kahvini kylmänä. Mahdollisimman jäisenä! Musta ois kiva, jos ruokaohjeissa ois enemmän vaihekuvia, kun ei tämmönen tumpelo muuten onnistu :)

  Oon jo pitkään kuolannu tollasta kapselikeitintä. Eka pidin sitä pahimpana turhakkeena, mutta kieltämättä Chai Lattet ja jääteet on alkanu houkuttelemaan tällaista herkuttelijaa :)

 400. Vierailija: Viivi sanoo:

  Ehkä normaalista poiketen, tykkään nauttia kahvini kylmänä. Mahdollisimman jäisenä! Musta ois kiva, jos ruokaohjeissa ois enemmän vaihekuvia, kun ei tämmönen tumpelo muuten onnistu :)Oon jo pitkään kuolannu tollasta kapselikeitintä. Eka pidin sitä pahimpana turhakkeena, mutta kieltämättä Chai Lattet ja jääteet on alkanu houkuttelemaan tällaista herkuttelijaa :)

 401. Laura sanoo:

  En ole nuuka kahvin muodosta tai keittimestä kunhan pavut/jauhe ovat laadukkaita ja tummempaa paahtoa. Kahvi myös ehdottomasti kannattaa säilyttää jääkaapissa, jottei kahvin rasva härskiinny ja kahvi alkaa maistua karvaalta ja palaneelta. Tyykkään kovasti blogistasi. Se on raikas ja maaläheinen. Itseäni kiinnostaisi poropeukalona jos sinulla olisi esimerkiksi sellaisia perusreseptejä kuten sämpylät tms :)

 402. Vierailija: Laura sanoo:

  En ole nuuka kahvin muodosta tai keittimestä kunhan pavut/jauhe ovat laadukkaita ja tummempaa paahtoa. Kahvi myös ehdottomasti kannattaa säilyttää jääkaapissa, jottei kahvin rasva härskiinny ja kahvi alkaa maistua karvaalta ja palaneelta. Tyykkään kovasti blogistasi. Se on raikas ja maaläheinen. Itseäni kiinnostaisi poropeukalona jos sinulla olisi esimerkiksi sellaisia perusreseptejä kuten sämpylät tms :)

 403. liv sanoo:

  latte jossain pienessä kahvilassa, jossa saa samalla tarkkailla ihmisvilinää :)

  pidän erityisesti koti- ja sisustusjutuista, joten niitä ainakin jatkossakin!

 404. Vierailija: liv sanoo:

  latte jossain pienessä kahvilassa, jossa saa samalla tarkkailla ihmisvilinää :)pidän erityisesti koti- ja sisustusjutuista, joten niitä ainakin jatkossakin!

 405. marika.t sanoo:

  Minä juon kahvini maidolla, sokeria en kahvissa käytä. Juon 3-4 kuppia päivässä, joista enimmät työmaalla. Risuja en tähän hätään tule mieleen, kehuja vain, että jatka samaan malliin, blogisi on viihdyttävää luettavaa =)

 406. Vierailija: marika.t sanoo:

  Minä juon kahvini maidolla, sokeria en kahvissa käytä. Juon 3-4 kuppia päivässä, joista enimmät työmaalla. Risuja en tähän hätään tule mieleen, kehuja vain, että jatka samaan malliin, blogisi on viihdyttävää luettavaa =)

 407. Hilla sanoo:

  Kahvini juon useimmiten ihan tavallisena, maidon kera ja mieluiten hyvässä seurassa :) Viime aikoina olen alkanut ihastua myös entistä enemmän espressoon!

  Toiveita blogiin liittyen sen verran, että olisi ihana nähdä kuvia enemmän sinusta ja asuistasi! Niin kaunis ja tyylikäs nainen kun olet :)

 408. Vierailija: Hilla sanoo:

  Kahvini juon useimmiten ihan tavallisena, maidon kera ja mieluiten hyvässä seurassa :) Viime aikoina olen alkanut ihastua myös entistä enemmän espressoon!Toiveita blogiin liittyen sen verran, että olisi ihana nähdä kuvia enemmän sinusta ja asuistasi! Niin kaunis ja tyylikäs nainen kun olet :)

 409. Eliisa sanoo:

  Pidän laihahkosta kahvista runsaan maidon kera. Joudumme usein keittämään mieheni kanssa kahdet kahvit aamuisin, koska hän pitää todella vahvasta kahvista toisin kuin minä. Toinen suosikkini on latte hyvässä kahvilassa ja seurassa nautittuna.

  Pidän kovasti blogistasi ja jos jotain kaipaan lisää, niin sisustusjuttuja. Niitä oletkin kertonut tulevan lähitulevaisuudessa enenevässä määrin.

 410. Vierailija: Eliisa sanoo:

  Pidän laihahkosta kahvista runsaan maidon kera. Joudumme usein keittämään mieheni kanssa kahdet kahvit aamuisin, koska hän pitää todella vahvasta kahvista toisin kuin minä. Toinen suosikkini on latte hyvässä kahvilassa ja seurassa nautittuna. Pidän kovasti blogistasi ja jos jotain kaipaan lisää, niin sisustusjuttuja. Niitä oletkin kertonut tulevan lähitulevaisuudessa enenevässä määrin.

 411. Niinu sanoo:

  Juuri tänä aamuna sattui hauskasti, olin juuri lähdössä töihin kun poikaystäväni alkoi kertomaan jotain ihme juttua kun hän oli ollut ystävänsä tupareissa ja tässä asunnossa oli ollut joku ”ihme kahvikone-hässäkkä josta tulee kaikkia erilaisia kahveja”. Ilmoitin sitten hänelle että meillekin muuten tulee joskus sellainen hässäkkä, tiedoksi vaan :) tässäpä olisi mahdollisuus voittaa yksi sellainen!

  Juon aina aamuisin kupin kahvia, ja sitten päivemmällä en enää juuri juokaan. Yksi seikka mitä kaikki kaverini ja siis aivan kaikki hämmästelevät, että juon aamukahvini kermalla! Olen kunnon mummeli ja aina naureskelen itsekin tälle oudolle tavalleni. Kahvi vaan maistuu niiiin paljon paremmalta kermalla! :)

  Minun onkin ollut tarkoitus aiemminkin ehdottaa, voisitko tehdä postausta, (en oikeen vain ole osannut muotoilla pyyntöäni selkeästi), esim. steviasta, psylliumista ja muista ns. ”vaihtoehdoista” perinteisille sokerille ja jauholle yms.. Eli käytetäänkö steviaa esim yhtä paljon kuin sokeria ohjeessa (I guess absolutely not.. :D) eli miten neuvoisit kiinnostunutta, mutta aika osaamatonta kokeilijaa käyttämään näitä elintarvikkeita hyväksi leivonnassa/ruuanlaitossa?

  yhä vain, love your blog! :)

 412. Vierailija: Niinu sanoo:

  Juuri tänä aamuna sattui hauskasti, olin juuri lähdössä töihin kun poikaystäväni alkoi kertomaan jotain ihme juttua kun hän oli ollut ystävänsä tupareissa ja tässä asunnossa oli ollut joku ”ihme kahvikone-hässäkkä josta tulee kaikkia erilaisia kahveja”. Ilmoitin sitten hänelle että meillekin muuten tulee joskus sellainen hässäkkä, tiedoksi vaan :) tässäpä olisi mahdollisuus voittaa yksi sellainen!Juon aina aamuisin kupin kahvia, ja sitten päivemmällä en enää juuri juokaan. Yksi seikka mitä kaikki kaverini ja siis aivan kaikki hämmästelevät, että juon aamukahvini kermalla! Olen kunnon mummeli ja aina naureskelen itsekin tälle oudolle tavalleni. Kahvi vaan maistuu niiiin paljon paremmalta kermalla! :)Minun onkin ollut tarkoitus aiemminkin ehdottaa, voisitko tehdä postausta, (en oikeen vain ole osannut muotoilla pyyntöäni selkeästi), esim. steviasta, psylliumista ja muista ns. ”vaihtoehdoista” perinteisille sokerille ja jauholle yms.. Eli käytetäänkö steviaa esim yhtä paljon kuin sokeria ohjeessa (I guess absolutely not.. :D) eli miten neuvoisit kiinnostunutta, mutta aika osaamatonta kokeilijaa käyttämään näitä elintarvikkeita hyväksi leivonnassa/ruuanlaitossa?yhä vain, love your blog! :)

 413. Eliisa sanoo:

  Pidän laihahkosta kahvista runsaan maidon kera. Joudumme usein keittämään mieheni kanssa kahdet kahvit aamuisin, koska hän pitää todella vahvasta kahvista toisin kuin minä…

  Edelliseen viestiini oli tullut väärä s.postiosoite. Siksi tässä osittain uusintana varmuuden varoiksi.

 414. Vierailija: Eliisa sanoo:

  Pidän laihahkosta kahvista runsaan maidon kera. Joudumme usein keittämään mieheni kanssa kahdet kahvit aamuisin, koska hän pitää todella vahvasta kahvista toisin kuin minä…Edelliseen viestiini oli tullut väärä s.postiosoite. Siksi tässä osittain uusintana varmuuden varoiksi.

 415. Bella sanoo:

  Pidän tummapaahtoisesta kahvista, kahvikermalla tai kermalla nautittuna. Mustana kahvia en juo ollenkaan ja vaaleapaahtoiset kahvit eivät maistu ollenkaan. Halvemmat kahvimerkit eivät myöskään löytä tietään kaappien hyllyille meidän kodissa, koska ne yksinkertaisesti maistuvat niin pahalle. Viikonloppusin hemmotteluna toimii makukahvit (esim. Pentikin tai Robert’s coffeen). Joskus jauhan itse mortterissa kardemummaa, joka antaa ihanan maun tavalliseen kahviin sekoitettuna.

  Olen oikea kahvin suurkuluttaja. Nautin kahvista joka solullani ja olenkin jonkin verran riippuvainen kahvista. :D Tentteihin lukiessa kahvia kuluu luvattoman paljon..tenttien jälkeen elämä palaa taas normaaliraiteille :)

  Ajattelin aluksi että kapselikeitin on ihan turhaa hömpötystä, mutta maistettuani esittelyssä Dolce Guston cappucinoa ja lattea, tulin toisiin ajatuksiin! Meillä on moccamaster, joka on kyllä aivan loistava keitin…. mutta kahvia ja oman kodin rauhaa rakastavana henkilönä, cappucino omalla kotisohvalla tai parvekkeella nauttien, napin painalluksella valmistuen, olisi vailla vertaa! Opiskelijana kuitenkin keittimen hinta vielä hieman mietityttää, vaikka käyttökustannukset eivät olekaan kovin suuret. Olisin kovin kiitollinen ja onnellinen jos onnetar suosisi!

  Blogisi on mielestäni hyvä tälläisenään! Kuvia kodistanne kovasti odottelen! Pidin kirjotuksestasi, joka koski lastenhankintaa/hankkimattomuutta.. vastaavanlaiset syvällisemmät pohdinnat erilaisista elämän asioista blogissasi olisivat jatkossakin tervetulleita!

 416. Vierailija: Bella sanoo:

  Pidän tummapaahtoisesta kahvista, kahvikermalla tai kermalla nautittuna. Mustana kahvia en juo ollenkaan ja vaaleapaahtoiset kahvit eivät maistu ollenkaan. Halvemmat kahvimerkit eivät myöskään löytä tietään kaappien hyllyille meidän kodissa, koska ne yksinkertaisesti maistuvat niin pahalle. Viikonloppusin hemmotteluna toimii makukahvit (esim. Pentikin tai Robert’s coffeen). Joskus jauhan itse mortterissa kardemummaa, joka antaa ihanan maun tavalliseen kahviin sekoitettuna.Olen oikea kahvin suurkuluttaja. Nautin kahvista joka solullani ja olenkin jonkin verran riippuvainen kahvista. :D Tentteihin lukiessa kahvia kuluu luvattoman paljon..tenttien jälkeen elämä palaa taas normaaliraiteille :)Ajattelin aluksi että kapselikeitin on ihan turhaa hömpötystä, mutta maistettuani esittelyssä Dolce Guston cappucinoa ja lattea, tulin toisiin ajatuksiin! Meillä on moccamaster, joka on kyllä aivan loistava keitin…. mutta kahvia ja oman kodin rauhaa rakastavana henkilönä, cappucino omalla kotisohvalla tai parvekkeella nauttien, napin painalluksella valmistuen, olisi vailla vertaa! Opiskelijana kuitenkin keittimen hinta vielä hieman mietityttää, vaikka käyttökustannukset eivät olekaan kovin suuret. Olisin kovin kiitollinen ja onnellinen jos onnetar suosisi!Blogisi on mielestäni hyvä tälläisenään! Kuvia kodistanne kovasti odottelen! Pidin kirjotuksestasi, joka koski lastenhankintaa/hankkimattomuutta.. vastaavanlaiset syvällisemmät pohdinnat erilaisista elämän asioista blogissasi olisivat jatkossakin tervetulleita!

 417. Tanja sanoo:

  Kahvini juon kermalla.

  Parannusehdotuksia en tähän hätään osaa oikein sanoa, olen melko uusi lukija, mutta kivalta näyttää :)

 418. Vierailija: Tanja sanoo:

  Kahvini juon kermalla.Parannusehdotuksia en tähän hätään osaa oikein sanoa, olen melko uusi lukija, mutta kivalta näyttää :)

 419. Annastiina sanoo:

  Kotona juon joko ihan suodatinkahvia tilkalla rasvatonta maitoa, tai erityisesti viikonloppuisin mutteripannullisen espressoa. Se vaan se pannun pudistaminen käy ylivoimaiseksi, joten kun on kiire niin suodatinkahvia :) Miehen kanssa ollaan puhuttu tämän laitteen hankinnasta, jospa onni nyt potkaisisi :)

  Blogisi siältö on just hyvä, erityisesti pidän ruokaohjeista ja kanuniista kuvistasi. Joskus nuo mainoskuvat sivussa ym hieman ärsyttää, mutta ymmärrän että kuuluvat tähän blogiportaaliin.

 420. Vierailija: Annastiina sanoo:

  Kotona juon joko ihan suodatinkahvia tilkalla rasvatonta maitoa, tai erityisesti viikonloppuisin mutteripannullisen espressoa. Se vaan se pannun pudistaminen käy ylivoimaiseksi, joten kun on kiire niin suodatinkahvia :) Miehen kanssa ollaan puhuttu tämän laitteen hankinnasta, jospa onni nyt potkaisisi :)Blogisi siältö on just hyvä, erityisesti pidän ruokaohjeista ja kanuniista kuvistasi. Joskus nuo mainoskuvat sivussa ym hieman ärsyttää, mutta ymmärrän että kuuluvat tähän blogiportaaliin.

 421. Anniina sanoo:

  Ihana arvonta! Olen haaveillut kahvikoneesta pitkään,olisi ihanaa tarjota ystäville herkkukahveja leipomusteni kyytipojaksi. Itse en juo kahvia, mutta kaakao olisi herkkua ja varmasti cappuccinoakin maistelisin :) Blogistasi tykkään näin, kuvat on kauniita ja jutut kivaa luettavaa!

 422. Vierailija: Anniina sanoo:

  Ihana arvonta! Olen haaveillut kahvikoneesta pitkään,olisi ihanaa tarjota ystäville herkkukahveja leipomusteni kyytipojaksi. Itse en juo kahvia, mutta kaakao olisi herkkua ja varmasti cappuccinoakin maistelisin :) Blogistasi tykkään näin, kuvat on kauniita ja jutut kivaa luettavaa!

 423. elinabeth sanoo:

  musta tuntuu että voisin todella ansaita tuon kahvikoneen, sillä en omista kahvinkeitintä, vaikka juon kahvia! Juon aina sellaista jäätävää pikakahvia..</3

  Olen seuraillut blogiasi vasta hetken, mutta ehkä enemmän asukuvia? :)

 424. Vierailija: elinabeth sanoo:

  musta tuntuu että voisin todella ansaita tuon kahvikoneen, sillä en omista kahvinkeitintä, vaikka juon kahvia! Juon aina sellaista jäätävää pikakahvia..</3Olen seuraillut blogiasi vasta hetken, mutta ehkä enemmän asukuvia? :)

 425. Mervi sanoo:

  Itse tykkään nauttia kahvini hyvässä seurassa <3 Tykkään myös siemailla kahvia ulkona kauniissa säässä hitaasti aamusella ja katsella, kun koiranpentuni riehuu vieressä. Kahvissa tulee olla maitoa ilman sitä en sitä joisi (jos kyse on myös tällaisesta nauttimisesta). Ilman kahvia en kestäisi, muuten mua vaivaa kamala päänsärky, vaikka kesäisin sitä en kuitenkaan välillä edes huomaa, jos esim. päiväkahvit jää juomatta. Eli eniten kahvi sopii juomaksi kylmille Suomen pakkastalville.
  Blogissasi on paljon mielenkiintoista luettavaa, sisältö on siis ok, mutta ulkoasussa banneri häiritsee, kun se on niin tylsä ja harmaa, mutta ehkä itse pidät siitä, joka on pääasia, koska jokaisen pitää saada kirjoittaa sellaista blogia, joka on sellainen, mistä itse tykkää, omanlainen. Muuten blogi tuntuu persoonamattomalle.

 426. Vierailija: Mervi sanoo:

  Itse tykkään nauttia kahvini hyvässä seurassa <3 Tykkään myös siemailla kahvia ulkona kauniissa säässä hitaasti aamusella ja katsella, kun koiranpentuni riehuu vieressä. Kahvissa tulee olla maitoa ilman sitä en sitä joisi (jos kyse on myös tällaisesta nauttimisesta). Ilman kahvia en kestäisi, muuten mua vaivaa kamala päänsärky, vaikka kesäisin sitä en kuitenkaan välillä edes huomaa, jos esim. päiväkahvit jää juomatta. Eli eniten kahvi sopii juomaksi kylmille Suomen pakkastalville. Blogissasi on paljon mielenkiintoista luettavaa, sisältö on siis ok, mutta ulkoasussa banneri häiritsee, kun se on niin tylsä ja harmaa, mutta ehkä itse pidät siitä, joka on pääasia, koska jokaisen pitää saada kirjoittaa sellaista blogia, joka on sellainen, mistä itse tykkää, omanlainen. Muuten blogi tuntuu persoonamattomalle.

 427. Mari sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta valmistettuna vanhalla kunnon mutteripannulla höyryävän kuuman ja vaahdotetun maidon kera. Suosittelen kokeilemaan sellaista Bialetin vaahdotuskannua. Se toimii! Pientä ekstraa tuo, jos rakas tarjoilee kahvin kun olen syventynyt hesariin ja kuuntelen letkeää sunnuntai-aamun musiikkia.

 428. Vierailija: Mari sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta valmistettuna vanhalla kunnon mutteripannulla höyryävän kuuman ja vaahdotetun maidon kera. Suosittelen kokeilemaan sellaista Bialetin vaahdotuskannua. Se toimii! Pientä ekstraa tuo, jos rakas tarjoilee kahvin kun olen syventynyt hesariin ja kuuntelen letkeää sunnuntai-aamun musiikkia.

 429. HeidiT sanoo:

  Bästa kaffet dricks tidigt på lördagmorgon innan mannen o barnet vaknat. Det ska drickas ur min svart-vita Taika-mugg. Kaffet ska ha en liten ton av vanilj. På sommaren dricks det på balkongen och på vintern med tända ljus vid köksbordet.

  Som storkonsument av kaffe njuter jag även av dagens övriga koppar kaffe, men lördagsmorgonens heliga kaffestund är något extra.

  Din blogg är trevlig som den är. Kanske en omorganisering av ”tunnisteet” skulle hjälpa att hitta gamla inlägg.

 430. Vierailija: HeidiT sanoo:

  Bästa kaffet dricks tidigt på lördagmorgon innan mannen o barnet vaknat. Det ska drickas ur min svart-vita Taika-mugg. Kaffet ska ha en liten ton av vanilj. På sommaren dricks det på balkongen och på vintern med tända ljus vid köksbordet.Som storkonsument av kaffe njuter jag även av dagens övriga koppar kaffe, men lördagsmorgonens heliga kaffestund är något extra.Din blogg är trevlig som den är. Kanske en omorganisering av ”tunnisteet” skulle hjälpa att hitta gamla inlägg.

 431. Heli sanoo:

  En juo kahvia, mutta pidän todella paljon kahvin keittämisestä ja erilaisten kahvien tekemisestä.
  Blogisi on tyylikäs ja sitä on mukava lukea.

 432. Vierailija: Heli sanoo:

  En juo kahvia, mutta pidän todella paljon kahvin keittämisestä ja erilaisten kahvien tekemisestä.Blogisi on tyylikäs ja sitä on mukava lukea.

 433. EmmaS sanoo:

  Erikoiskahveista ehdottomasti paras on cappuccino! Kotona tulee juotua sitä perinteistä suodatinkahvia maidon kera :) Mitään erikoiskahveja en ole kokeillut kotona valmistaa..

  Ruusuja annan blogillesi taidokkaasti otetuista kuvistasi, ovat ilo silmälle! Juttusi ovat monipuolisia ja ruoka-aiheet ovat itselle mieluisia :) niistä saa inspiraatiota omaan arkipäivän kokkailuun. Risuja nyt ei kovin paljon ole annettavaksi.. Ehkä päivityksiä saisi tulla useammin! ;)

 434. Vierailija: EmmaS sanoo:

  Erikoiskahveista ehdottomasti paras on cappuccino! Kotona tulee juotua sitä perinteistä suodatinkahvia maidon kera :) Mitään erikoiskahveja en ole kokeillut kotona valmistaa..Ruusuja annan blogillesi taidokkaasti otetuista kuvistasi, ovat ilo silmälle! Juttusi ovat monipuolisia ja ruoka-aiheet ovat itselle mieluisia :) niistä saa inspiraatiota omaan arkipäivän kokkailuun. Risuja nyt ei kovin paljon ole annettavaksi.. Ehkä päivityksiä saisi tulla useammin! ;)

 435. HennaH sanoo:

  Onpa kaunis keitin, istun ystävien kanssa kahvilassa joka päivä koska siellä saa hyvää ja kuumaa kahvia ja näkee ihmisiä…mutta tälläinen oma tulisi tapeeseen koska rahaahan se kahvilakulttuuri nielee ja kotonakin voisi tarjota tyttöystäville erikoiskahvetta.

 436. Vierailija: HennaH sanoo:

  Onpa kaunis keitin, istun ystävien kanssa kahvilassa joka päivä koska siellä saa hyvää ja kuumaa kahvia ja näkee ihmisiä…mutta tälläinen oma tulisi tapeeseen koska rahaahan se kahvilakulttuuri nielee ja kotonakin voisi tarjota tyttöystäville erikoiskahvetta.

 437. helikaa sanoo:

  Kivannäköinen keitin, kahvihammasta jo kovin kolottaa. Aamuisin keittelen ihan tavallista pannukahvia.
  Blogiasi seuraan satunnaisesti.

 438. Vierailija: helikaa sanoo:

  Kivannäköinen keitin, kahvihammasta jo kovin kolottaa. Aamuisin keittelen ihan tavallista pannukahvia.Blogiasi seuraan satunnaisesti.

 439. Jenna sanoo:

  Kahvi maistuu parhaimmalta aamulla. Istuessa alas lukemaan rauhassa lehteä tai vaikka siinä pienen aamukiireen ohella. Asun tällä hetkellä Ruotsissa ja olen tullut siihen tulokseen, että täälä normaali suodatinkahvi ei vedä vertoja suomalaiselle. Lieneekö syy tummemmassa kahvissa vai missä. Mutta olen alkanut juoda enemmän erikoiskahveja kuten lattea ja cappucciona, ja luulen, että olen nyt pienessä koukussa kyseisiin kahveihin. Joten kesällä muuttaessani takas Suomeen, olisi mukavaa jatkaa tapaani ja piristää päivää erikoiskahvilla, vieläpä kotona ja edullisesti.

  Plussaa blogissasi on upeat ja hyvin harkitut kuvat! Ne havainnollistavat erittäin hyvin ja tunnelma välittyy lukijallekin. Olet kertonut muuttaneesi ruokailutottumuksiasi terveellisemmäksi, ja olisikin mukavaa lukea erillaisista uusista kokeiluista useammin (:

 440. Vierailija: Jenna sanoo:

  Kahvi maistuu parhaimmalta aamulla. Istuessa alas lukemaan rauhassa lehteä tai vaikka siinä pienen aamukiireen ohella. Asun tällä hetkellä Ruotsissa ja olen tullut siihen tulokseen, että täälä normaali suodatinkahvi ei vedä vertoja suomalaiselle. Lieneekö syy tummemmassa kahvissa vai missä. Mutta olen alkanut juoda enemmän erikoiskahveja kuten lattea ja cappucciona, ja luulen, että olen nyt pienessä koukussa kyseisiin kahveihin. Joten kesällä muuttaessani takas Suomeen, olisi mukavaa jatkaa tapaani ja piristää päivää erikoiskahvilla, vieläpä kotona ja edullisesti. Plussaa blogissasi on upeat ja hyvin harkitut kuvat! Ne havainnollistavat erittäin hyvin ja tunnelma välittyy lukijallekin. Olet kertonut muuttaneesi ruokailutottumuksiasi terveellisemmäksi, ja olisikin mukavaa lukea erillaisista uusista kokeiluista useammin (:

 441. Ansku sanoo:

  Suodatinkahvini juon mieluiten tuoreen Hesarin äärellä. ”Tavallinen” kahvi maistuu muuten paljon paremmalta, kun maidon sijasta sekaan lorauttaa tilkan kermaa :)

  Lempikahvini on kuitenkin Cappuccino, mieluiten herkullisen leivoksen kera!

 442. Vierailija: Ansku sanoo:

  Suodatinkahvini juon mieluiten tuoreen Hesarin äärellä. ”Tavallinen” kahvi maistuu muuten paljon paremmalta, kun maidon sijasta sekaan lorauttaa tilkan kermaa :)Lempikahvini on kuitenkin Cappuccino, mieluiten herkullisen leivoksen kera!

 443. hennaja sanoo:

  harvemmin juon kahvia, koska en jaksa keittää sitä! tommonen keitin ois niin näppärä ja ihania makukahveja vois juoda aamuisin!

  muhun iskee eniten kaikki matkajutut! niitä toivon siis lisää ;) ja ison plussan annan kyllä sun blogin kuvien laadusta. aina niin upeeta katseltavaa!

 444. Vierailija: hennaja sanoo:

  harvemmin juon kahvia, koska en jaksa keittää sitä! tommonen keitin ois niin näppärä ja ihania makukahveja vois juoda aamuisin!muhun iskee eniten kaikki matkajutut! niitä toivon siis lisää ;) ja ison plussan annan kyllä sun blogin kuvien laadusta. aina niin upeeta katseltavaa!

 445. emmi sanoo:

  Juon kahvini aina maidon kera ja rauhallisesti, mieluiten hyvän lehden tai ystävän äärellä. Vaikka joskus on hektistä ja kiirettä, on joka päivä kuitenkin aikaa kahvikupposen verran rauhoittua ja pysähtyä.

  Pidän blogissasi erityisesti ruoka-, matkustelu ja tyylijutuista, niitä toivon siis edelleen. Kirjoitat mielestäni hyvällä suomenkielellä ja sitä on ilo lukea, kuvat ovat kauniita :)

 446. Vierailija: emmi sanoo:

  Juon kahvini aina maidon kera ja rauhallisesti, mieluiten hyvän lehden tai ystävän äärellä. Vaikka joskus on hektistä ja kiirettä, on joka päivä kuitenkin aikaa kahvikupposen verran rauhoittua ja pysähtyä.Pidän blogissasi erityisesti ruoka-, matkustelu ja tyylijutuista, niitä toivon siis edelleen. Kirjoitat mielestäni hyvällä suomenkielellä ja sitä on ilo lukea, kuvat ovat kauniita :)

 447. Ellukka sanoo:

  Kahvi (pika) tulee nautiskeltua yleensä maidon kanssa, mutta eniten tykkään pannuhöllistä kerman kanssa :) En ole vielä tutustunut tarkemmin blogiisi, joten en ala arvioimaan. Kiitos kivasta kilpailusta!

 448. Vierailija: Ellukka sanoo:

  Kahvi (pika) tulee nautiskeltua yleensä maidon kanssa, mutta eniten tykkään pannuhöllistä kerman kanssa :) En ole vielä tutustunut tarkemmin blogiisi, joten en ala arvioimaan. Kiitos kivasta kilpailusta!

 449. JAL sanoo:

  Kahvia nautin vain hyvässä seurassa ja hyvästä syystä. Esimerkiksi moccachinon silloin tällöin :—)

 450. Vierailija: JAL sanoo:

  Kahvia nautin vain hyvässä seurassa ja hyvästä syystä. Esimerkiksi moccachinon silloin tällöin :—)

 451. Sand sanoo:

  Itse nautin kahvini hyla-maidolla tai kermalla, sokeria en käytä, mutta hyla-maito tuo pientä makeutta :) Toivoisin blogiisi enemmän päivän asu-kuvia. Hyvää kevään jatkoa! :)

 452. Vierailija: Sand sanoo:

  Itse nautin kahvini hyla-maidolla tai kermalla, sokeria en käytä, mutta hyla-maito tuo pientä makeutta :) Toivoisin blogiisi enemmän päivän asu-kuvia. Hyvää kevään jatkoa! :)

 453. Vierailija: Sofié sanoo:

  Heh, noh minulla on kyllä pieni lukihäiriö mutta tässä kirjoittamisessa sekin on hieman korjaantunut :)

 454. Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi paljon onnea :)))

Kommentoi