Say Chanel

tiistai 21. helmikuu 2012

Tapanani on ostaa myös kosmetiikkatuotteita matkamuistoiksi; Esimerkiksi Barcelonan matkallani kartutin Diorin kynsilakkakokoelmaani Rose Kimonolla. Tukholman matkallani kartutin Chanelin kokoelmaani kynsilakalla ja kynsilakanpoistoaineella. Uusin kynsilakkakokoelmani jäsen on Chanelin sävy 167 Ballerina. 

Näissa kosmetiikkaan liittyvissä jutuissa olen vähän heikkona vaaleanpunaisiin ja tyttömäisiin purnukoihin. Hyvänä esimerkkinä tästä on myös hajuvesikokoelmani, mikä koostuu pelkästään vaaleanpunaisista pulloista? Ruotsin matkallani tein uuden kynsilakkani lisäksi yhden aika sievän ostoksen, ostin nimittin Chanelin kynsilakanpoistoaineen.

Napsin uutukaisitani muutaman aika keväisen kuvan. Mitä tykkäätte?  Kuvissa näkyy myös Svenskt Tennistä ostamani lasipullot ;)

_______________________________________

Cosmetic products that I buy from my travels are like souvenirs that remind me about the places I’ve been. For example that Rose Kimono shade from Dior reminds me my last springs trip to Barcelona. Last week I added few things to my Chanel nail polish collection, shade Ballerina and also that cute nail polish remover.

 


24 Responses to “Say Chanel”

 1. Katri sanoo:

  Aivan ihanan hempeät kuvat, kauniit kukat ja maljakot! Muhun vetoaa tällainen kaunis ja herkkä fiilis (ikuinen romantikko?). Kiitos myös kivoista tunnelmapaloista Tukholman reissultasi, ihanassa hotellissa yövyit!

  • Sofié sanoo:

   Kiitos :)

   Hih, sellainen romantikko olen myös minäkin :)

   Oleppas hyvä! Hotellini oli aivan kertakaikkisen ihana! En olisi millään halunnut lähteä sieltä pois! Jos olet menossa Tukholmaan, niin kannattaa pitää hotelli mielessä ihan pelkän aamiaisenkin takia :)

 2. Vierailija: Katri sanoo:

  Aivan ihanan hempeät kuvat, kauniit kukat ja maljakot! Muhun vetoaa tällainen kaunis ja herkkä fiilis (ikuinen romantikko?). Kiitos myös kivoista tunnelmapaloista Tukholman reissultasi, ihanassa hotellissa yövyit!

 3. anskusiili sanoo:

  Ihanan romanttisia kuvia todellakin!

 4. Vierailija: anskusiili sanoo:

  Ihanan romanttisia kuvia todellakin!

 5. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :)Hih, sellainen romantikko olen myös minäkin :)Oleppas hyvä! Hotellini oli aivan kertakaikkisen ihana! En olisi millään halunnut lähteä sieltä pois! Jos olet menossa Tukholmaan, niin kannattaa pitää hotelli mielessä ihan pelkän aamiaisenkin takia :)

 6. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :)

 7. Vaikka usein tänne kurkinkin, niin kommentoinnissa en ole tainnut oikein kunnostautua.
  Nyt kuitenkin oli ihan pakko; Ostin nimittäin tuon saman sävyn chanelin kynsilakoista (heikkouteni) viime viikonloppuna. Poistoainetta samalta sarjalta en vielä omista, mutta juurikin tuo tökötin väri pisti miettimään. Melkein siis kaappasin senkin mukaani. Ihanan söpöä vaaleanpunaista! :)

  Niin, ja blogisi on uskomattoman suloinen. Raikas! :)

  • Sofié sanoo:

   Hei Emilia!

   Olen suuren suuri fanisi!

   Käyn aina kurkkailemassa, mutta harvemmin kommentoin. Pitää parantaa tapoja siis täälläkin :)

   Heh, olet astetta fiksumpi siis. Tuo vaaleanpunainen väri nimittäin hämäsi minut ja en oikeastaan edes ajatellut mitä ostin. Ajattelin että lasipullosta saa kauniin minivaasin sitten kun tökötti on käytetty loppuun ;)

   Kiitos Emilia :)

 8. Vierailija: Uuden Kuun Emilia sanoo:

  Vaikka usein tänne kurkinkin, niin kommentoinnissa en ole tainnut oikein kunnostautua.Nyt kuitenkin oli ihan pakko; Ostin nimittäin tuon saman sävyn chanelin kynsilakoista (heikkouteni) viime viikonloppuna. Poistoainetta samalta sarjalta en vielä omista, mutta juurikin tuo tökötin väri pisti miettimään. Melkein siis kaappasin senkin mukaani. Ihanan söpöä vaaleanpunaista! :)Niin, ja blogisi on uskomattoman suloinen. Raikas! :)

 9. Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei Emilia!Olen suuren suuri fanisi!Käyn aina kurkkailemassa, mutta harvemmin kommentoin. Pitää parantaa tapoja siis täälläkin :)Heh, olet astetta fiksumpi siis. Tuo vaaleanpunainen väri nimittäin hämäsi minut ja en oikeastaan edes ajatellut mitä ostin. Ajattelin että lasipullosta saa kauniin minivaasin sitten kun tökötti on käytetty loppuun ;)Kiitos Emilia :)

 10. magdalena sanoo:

  Suloisia kuvia (: Tuli kuvista mieleen kamera ja kamerasta kaikenlaiset kameratarvikkeet. Millainen kameralaukku sinulla on ja onko sinulla jonkinlaista jalustaa?

  • Sofié sanoo:

   Mulla on Canonilleni ihan sellainen peruslaukku jonne ei muuta mahdu kuin kamera. Olen vakavissani miettinyt jopa kamerarepun ostamista. How fabulous is that? Minulla on kaksi jalustaa, toinen kameralle ja toinen varjolle. En ole ihan hirveitä summia niihin tosin ole panostanut ja kumpikin maksoi alle 100 €. Kameran jalusta on tosin ihan todella kevyt joten sen kanssa ei ihan mihinkään tuulisiin olosuhteisiin lähdetä kuvailemaan. Näin sisäkuvissa se on tosin ihan kelpo :)

 11. Vierailija: magdalena sanoo:

  Suloisia kuvia (: Tuli kuvista mieleen kamera ja kamerasta kaikenlaiset kameratarvikkeet. Millainen kameralaukku sinulla on ja onko sinulla jonkinlaista jalustaa?

 12. Vierailija: Sofié sanoo:

  Mulla on Canonilleni ihan sellainen peruslaukku jonne ei muuta mahdu kuin kamera. Olen vakavissani miettinyt jopa kamerarepun ostamista. How fabulous is that? Minulla on kaksi jalustaa, toinen kameralle ja toinen varjolle. En ole ihan hirveitä summia niihin tosin ole panostanut ja kumpikin maksoi alle 100 ?. Kameran jalusta on tosin ihan todella kevyt joten sen kanssa ei ihan mihinkään tuulisiin olosuhteisiin lähdetä kuvailemaan. Näin sisäkuvissa se on tosin ihan kelpo :)

 13. Audrey sanoo:

  Lovely photos!
  xx

  Be Frassy

 14. Vierailija: Audrey sanoo:

  Lovely photos!xxBe Frassy

 15. Vierailija: Sofié sanoo:

  Thank you Audrey :)

 16. Elle-Marie sanoo:

  Todella upeita kuvia! :)
  Itselläni on samantapainen tapa! Viimeksi tällä viikolla ostin Tukholmasta Diorin pirteän kynsilakan. Ihana ja hyödyllinen matkamuisto! :)

  • Sofié sanoo:

   Kiitos :`)

   Tämä tapa on kovin tyttömäinen, mutta ihana tapa päästä takaisin lomafiiliksiin :)

 17. Vierailija: Elle-Marie sanoo:

  Todella upeita kuvia! :)Itselläni on samantapainen tapa! Viimeksi tällä viikolla ostin Tukholmasta Diorin pirteän kynsilakan. Ihana ja hyödyllinen matkamuisto! :)

 18. Vierailija: Sofié sanoo:

  Kiitos :`)Tämä tapa on kovin tyttömäinen, mutta ihana tapa päästä takaisin lomafiiliksiin :)

Kommentoi