Stockholm sneak peek

lauantai 11. helmikuun 2012

 

Me and my blueberry pancakes

Cold mornin’

Bruno’s chairs

..My favorite quote at Svenskt Tenn.

Pastel dreams at Asplund

Neutral

Dinner with a girl who I truly love

My hotel room at Hotel Lydmar

Leather hippo and something little that I bought

Gemla


28 Responses to “Stockholm sneak peek”

 1. Avatar Veera sanoo:

  Kauniita kuvia jälleen kerran! :) Ja tuo sitaatti on myös oma lempparini, tosin itse olen oppinut sen italiaksi; ”Il mondo è come un libro, e quelli che non viaggiano ne leggono solo una pagina.” <3 Haluaisin tuon tekstin kehyksiin ja seinälle.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hei!

   Olen myös oppinut sen alunperin ranskaksi. Sitaatti kuulostaa kyllä niin paljon paremmalta ranskaksi tai iltaliaksi. No kirjoitat sen jollain kauniilla fontilla koneella ja printtaat ulos. Hmm. Siinähän olisi ideaa :)

  • Avatar Kazmi sanoo:

   Joo, nämä ovat tossi hyvin kuvia.

 2. Avatar Vierailija: Veera sanoo:

  Kauniita kuvia jälleen kerran! :) Ja tuo sitaatti on myös oma lempparini, tosin itse olen oppinut sen italiaksi; ”Il mondo è come un libro, e quelli che non viaggiano ne leggono solo una pagina.” <3 Haluaisin tuon tekstin kehyksiin ja seinälle.

 3. Avatar Elle-Marie sanoo:

  Upeita kuvia! Nuo mustikkaletut näyttävät tajuttoman herkullisilta! Nyt iski äkillinen tarve lähteä itse touhuamaan keittiöön! :)

 4. Avatar Vierailija: Elle-Marie sanoo:

  Upeita kuvia! Nuo mustikkaletut näyttävät tajuttoman herkullisilta! Nyt iski äkillinen tarve lähteä itse touhuamaan keittiöön! :)

 5. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hei!Olen myös oppinut sen alunperin ranskaksi. Sitaatti kuulostaa kyllä niin paljon paremmalta ranskaksi tai iltaliaksi. No kirjoitat sen jollain kauniilla fontilla koneella ja printtaat ulos. Hmm. Siinähän olisi ideaa :)

 6. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi kiitos!Hih, sitä ne olivatkin. Parasta annoksessa taisi olla nuo puutarhamustikat ;)

 7. Avatar Fiipi sanoo:

  Oi pakko päästä Tukholmaan! On sellainen jännä olo kun katsoo kuvia, tuntuu että pakahtuu jos ei kohta pääse tuonne.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Ohoo, mä tiedän! Mä haluan takaisin asap. Kesällä sitten :)

   No oletko jo päättänyt minne suuntaat, New Yorkiin vai minne?

   • Avatar Fiipi sanoo:

    Vielä ei ole matkasuunnitelmia lyöty lukkoon. Pitää vähän aikaa haistella miltä tuo pankkitili näyttäisi vaikka kuukauden päästä :D Sinkku kun on niin tuo matkaseura on vähän nihkeää. Kavereilla on omat perheensä, työnsä ja muut menot, eikä niitä tunnu minun lomamatkat kiinnostavan :(

 8. Avatar Vierailija: Fiipi sanoo:

  Oi pakko päästä Tukholmaan! On sellainen jännä olo kun katsoo kuvia, tuntuu että pakahtuu jos ei kohta pääse tuonne.

 9. Avatar Vierailija: Kazmi sanoo:

  Joo, nämä ovat tossi hyvin kuvia.

 10. Avatar Mona sanoo:

  OI että ihania kuvia taas!! <3 :) Ja kaunis Sofié <3

 11. Avatar Vierailija: Mona sanoo:

  OI että ihania kuvia taas!! <3 :) Ja kaunis Sofié <3

 12. Avatar Ee sanoo:

  Upeita kuvia taas kerran!

  Lueskelin hetki sitten Strictly Style -blogista kirjoittamianne vastauksia lukijoiden kysymyksiin. Tekstin mausteena olleet kuvat vahvistivat käsitystäni siitä, että olet varmasti yksi maailman kauneimmista naisista! Vaikutat myös aidosti positiiviselta ja herttaiselta ihmiseltä. Ihanaa kevättä! :)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Voi kiitos!

   Voi tuntuu lohduttavalta sillä mielestäni näytän niissä kuvissa aivan kamalalta. En osannut nukkua matkalla ollenkaan ja jouduin soittamaan Charinkin mun viereeen nukkumaan kun en uskaltanut nukkua yksin :D Vähät yöunet kyllä näkyvät minun nassussani :)

   Voi kiitos paljon! Teidän ihanat kommentit pitävät mielen kyllä korkealla :)
   Suurin kiitokseni kuuluu teille, sillä olette niin ihania <3

   Kiitos samoin :*

 13. Avatar Vierailija: Ee sanoo:

  Upeita kuvia taas kerran!Lueskelin hetki sitten Strictly Style -blogista kirjoittamianne vastauksia lukijoiden kysymyksiin. Tekstin mausteena olleet kuvat vahvistivat käsitystäni siitä, että olet varmasti yksi maailman kauneimmista naisista! Vaikutat myös aidosti positiiviselta ja herttaiselta ihmiseltä. Ihanaa kevättä! :)

 14. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Ohoo, mä tiedän! Mä haluan takaisin asap. Kesällä sitten :)No oletko jo päättänyt minne suuntaat, New Yorkiin vai minne?

 15. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No kiitos kiitos :`) <3

 16. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi kiitos!Voi tuntuu lohduttavalta sillä mielestäni näytän niissä kuvissa aivan kamalalta. En osannut nukkua matkalla ollenkaan ja jouduin soittamaan Charinkin mun viereeen nukkumaan kun en uskaltanut nukkua yksin :D Vähät yöunet kyllä näkyvät minun nassussani :)Voi kiitos paljon! Teidän ihanat kommentit pitävät mielen kyllä korkealla :)Suurin kiitokseni kuuluu teille, sillä olette niin ihania <3Kiitos samoin :*

 17. Avatar Vierailija: Fiipi sanoo:

  Vielä ei ole matkasuunnitelmia lyöty lukkoon. Pitää vähän aikaa haistella miltä tuo pankkitili näyttäisi vaikka kuukauden päästä :D Sinkku kun on niin tuo matkaseura on vähän nihkeää. Kavereilla on omat perheensä, työnsä ja muut menot, eikä niitä tunnu minun lomamatkat kiinnostavan :(

 18. Avatar Vierailija: Char sanoo:

  Hitsit, sainkohan kommenttini lähteämään..?

 19. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Et tainnut ?

Kommentoi