Alessi Tibidabo Salad Servers

torstai 29. joulukuu 2011

Olin ollut tänä vuonna ilmeisesti tosi kiltisti, sillä sain jouluna niin kivoja paketteja. Moni tonttu oli myös tosi iloinen siitä, että olin kirjoittanut oman virtuaalisen toivelistani tänne blogin puolelle. Minulle mieluisimpia lahjoja ovat yleensä ne kovemmat paketit, mutta tänä vuonna sain myös muutaman aika kivan pehmoisen paketin.

Kuvissa näkyvät salaattiottimet ovat Alessin ja ne on suunnitellut Kristiina Lassus. Lassus on  toiminut ennen myös Alessin design johtajana. Kyseiset salaattiottimet ovat olleet jo jonkun aikaa toivelistallani, sillä ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan todella kauniit. Ottimet on suunniteltu  vuonna 2006, mutta ne ovat edelleen mielestäni tätä päivää, niinkuin designin kuuluu ollakin. Pidän saada salaattiottimien kaltaisia ikuisia lahjoja, sillä tiedän käyttäväni ja ihailevani kyseistä lahjaani lopun elämääni. Eli kiitos tarkkaavaiselle tontulle :)

______________________________________

Apparently I’ve been a very good girl this year because I got so nice Christmas gifts. Santa’s helpers were also quite glad because I helped their work when I created my virtual wish list.

That salad set in the picture is from Alessi. Those servers are designed by Finnish designer, Kristiina Lassus. Lassus has also worked as a design manager for Alessi. Tibidabo salad servers have been on my mind for a while. I like those because they look so simple but at the same time very beautiful and timeless. Tibidabo servers have been designed in 2006, but they look that those were designed yesterday.  I like to get gifts that last almost forever, because I know that I will use and admire them for the rest of my life. So, thaks a lot to my little Santa’s helper :)


26 Responses to “Alessi Tibidabo Salad Servers”

 1. Todella kauniit nuo ottimet ovatkin! Ihana lahja!

 2. Avatar Vierailija: Absolutely white sanoo:

  Todella kauniit nuo ottimet ovatkin! Ihana lahja!

 3. Avatar Sofié sanoo:

  Eikö :)
  Tuollaisia lahjoja on ihana saada kun tietää itsekin, että niitä tulee käyttämään monen monta vuotta.

 4. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Eikö :)Tuollaisia lahjoja on ihana saada kun tietää itsekin, että niitä tulee käyttämään monen monta vuotta.

 5. Avatar coco sanoo:

  Voi, niin kivat ottimet! Ja tuo salaatti näyttää niin herkulta, avokado on niin hyvää! Nuo näyttävät vielä niin pehmoisilta ja makoisilta. (mulla on vähän nälkä!) ;)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Ne on! Sopisivat hyvin myös Cocon keittiöön ;)

   Muistan kun äiti yritti pienenä saada minut syömään avocadoa ja en tykännyt siitä ollenkaan. Nyt taas söisin sitä ihan hurjat määrät. Talvisin kaikista kaupoista ei aina löydy hyviä ja pehmeitä avocadoja, mutta nuo olivat kyllä todella pehmeitä ja hyviä.

   Hih, no syöt vielä hetken kahden puolesta! Mua niin jänskättää <3 <3

 6. Avatar Vierailija: coco sanoo:

  Voi, niin kivat ottimet! Ja tuo salaatti näyttää niin herkulta, avokado on niin hyvää! Nuo näyttävät vielä niin pehmoisilta ja makoisilta. (mulla on vähän nälkä!) ;)

 7. Avatar Tickler sanoo:

  Erittäin kauniit ottimet. Mutta eikös 2006 suunnitellut pitäisi olla ”tätä päivää”, jos 50-luvullakin suunnitellut ovat sitä? Tulevat klassikot, uskoisin.

  • Avatar Sofié sanoo:

   No joo, ehkä muotoilin sanani hieman hassusti ja tarkoituksenani olikin painottaa, että koska kyseessä on designväline, niin ne näyttävät aina hyviltä :)
   Niin uskon minäkin :)

 8. Avatar Vierailija: Tickler sanoo:

  Erittäin kauniit ottimet. Mutta eikös 2006 suunnitellut pitäisi olla ”tätä päivää”, jos 50-luvullakin suunnitellut ovat sitä? Tulevat klassikot, uskoisin.

 9. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Ne on! Sopisivat hyvin myös Cocon keittiöön ;)Muistan kun äiti yritti pienenä saada minut syömään avocadoa ja en tykännyt siitä ollenkaan. Nyt taas söisin sitä ihan hurjat määrät. Talvisin kaikista kaupoista ei aina löydy hyviä ja pehmeitä avocadoja, mutta nuo olivat kyllä todella pehmeitä ja hyviä.Hih, no syöt vielä hetken kahden puolesta! Mua niin jänskättää <3 <3

 10. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No joo, ehkä muotoilin sanani hieman hassusti ja tarkoituksenani olikin painottaa, että koska kyseessä on designväline, niin ne näyttävät aina hyviltä :)Niin uskon minäkin :)

 11. Avatar Lora sanoo:

  Kauniin lahjan olet saanut :)

  Mikähän astia sinulla toimii salaattikulhona? Itselläni on semmoinen hakusessa mutta en ole vielä mieleistä löytänyt joten hyviä vinkkejä otetaan ilolmielin vastaan.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Niin minunkin mielestäni :)

   Olin sukuloimassa, niin kyseinen astia ei valitettavasti ole minun. Voin yrittää kysellä, kunhan pääsen taas Helsinkiin :)

 12. Avatar Vierailija: Lora sanoo:

  Kauniin lahjan olet saanut :) Mikähän astia sinulla toimii salaattikulhona? Itselläni on semmoinen hakusessa mutta en ole vielä mieleistä löytänyt joten hyviä vinkkejä otetaan ilolmielin vastaan.

 13. Avatar Sofia sanoo:

  Kauniit ottimet! Ja ihanan näköistä salaattia, nälkähän tässä tulee :D

 14. Avatar Vierailija: Sofia sanoo:

  Kauniit ottimet! Ja ihanan näköistä salaattia, nälkähän tässä tulee :D

 15. Avatar S.C. sanoo:

  Kauniit ottimet ja kiva lahja :)
  Ihanaa Uutta Vuotta sinne <3

  http://iseesc.blogspot.com/

  • Avatar Sofié sanoo:

   Olin lahjasta todella onnellinen. Minulle on toisaalta todella helppo ostaa lahjoja, sillä rakastan astioita ja kaikkia keittiövälineitä :))

   Kiitos samoin :)

 16. Avatar Vierailija: S.C. sanoo:

  Kauniit ottimet ja kiva lahja :)Ihanaa Uutta Vuotta sinne <3http://iseesc.blogspot.com/

 17. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin minunkin mielestäni :)Olin sukuloimassa, niin kyseinen astia ei valitettavasti ole minun. Voin yrittää kysellä, kunhan pääsen taas Helsinkiin :)

 18. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi kiitos ihana Sofia :)

 19. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Olin lahjasta todella onnellinen. Minulle on toisaalta todella helppo ostaa lahjoja, sillä rakastan astioita ja kaikkia keittiövälineitä :))Kiitos samoin :)

 20. Avatar carie sanoo:

  hei, mieletön blogi sinulla, upeita astioita ja ihania herkkuja!
  Saitko selville mistä tuon valkoisen salaattivadin voisi saada? ihastuin siihen…

 21. Avatar Vierailija: carie sanoo:

  hei, mieletön blogi sinulla, upeita astioita ja ihania herkkuja!Saitko selville mistä tuon valkoisen salaattivadin voisi saada? ihastuin siihen…

Kommentoi