Substitute for Acne Pistols

keskiviikko 12. lokakuun 2011

Ulkomaisia muotiblogeja lueskellessa olen huomannut, että monella suosikkibloggaajallani on jalassaan Acnen Pistolsit. Blogien kuvia katsellessa olen hurahtanut kenkiin ihan toden teolla. Acnen kenkien hinta on tosin näin opiskelijalle aika huimaava, joten olen mieluusti jättänyt ne vielä nettikauppojen virtuaalihyllyille.

Ennen Tukholman matkaani kävin kumminkin Helsingin Mannerheimintien Nilssonissa ja huomasin Acnen kenkiä kovasti muistuttavan mallin. En ole yleisestiottaen mustien kenkien ystävä, joten ruskea vaihtoehto oli minulle todella mieluinen. Kenkien hintalappukin ilahdutti silmiäni, sillä maksoin kengistä puolet vähemmän mitä olisin joutunut Acnen vastaavasta mallista maksamaan. Kenkien korko on 7 cm, eli kengät käyvät hyvin arkijalkineista. En käytä muita kuin nahkajalkineita ja nämä ostamani yksilöt ovat pehmeää nahkaa. Pehmeän nahan vuoksi kenkiä tulisi huoltaa vähän useammin kuin normaaleja nahkakenkiä, joten ostin kenkien materiaalille tarkoitettua öljyisempää spraytä.

______________________________

Some of my favorite fashion bloggers have found gorgeous ankle boots from Acne. I’ve browsed through  several web shops and tried to find a substitute for Acne Pistols. Because I’m a full time student the price tag of those ankle boots does not attract me at all. For once I was lucky because I found a good substitute for Acne Pistols from Nilsson.


30 Responses to “Substitute for Acne Pistols”

 1. Avatar Anni sanoo:

  Hei!
  Huomasin noi sun nilkkurit Lindan blogissa ja pitikin kysyä,että mistä olet ne ostanut :)

  Olet muuten todella taitava kuvaaja.Sinulla on todella inspiroivia kuvia ja nämäkään kenkäkuvat eivät ole ollenkaan perinteisesti otettu :)

 2. Avatar Vierailija: Anni sanoo:

  Hei!Huomasin noi sun nilkkurit Lindan blogissa ja pitikin kysyä,että mistä olet ne ostanut :)Olet muuten todella taitava kuvaaja.Sinulla on todella inspiroivia kuvia ja nämäkään kenkäkuvat eivät ole ollenkaan perinteisesti otettu :)

 3. Avatar Katrine sanoo:

  Tosi tyylikkäät ja hienot kengät! Itsekin olen noita Nilssonilla ihaillut muutamaan kertaan, mutta toistaiseksi ainakin ovat jääneet ostamatta :) Sopivat muuten ihanasti juuri tuon sävyisiin farkkuihin.

  • Avatar Sofié sanoo:

   Tuohon listaasi voisit vielä lisätä, että ne ovat myöskin todella mukavat. En yleensä kävele kaupunkilomilla koroilla, mutta noilla poposilla tepastelin kilometrin kilometrin perään :)

   Hihi, mä oonkin aikamoinen farkkutyttö ;)

 4. Avatar Vierailija: Katrine sanoo:

  Tosi tyylikkäät ja hienot kengät! Itsekin olen noita Nilssonilla ihaillut muutamaan kertaan, mutta toistaiseksi ainakin ovat jääneet ostamatta :) Sopivat muuten ihanasti juuri tuon sävyisiin farkkuihin.

 5. Avatar Ninnis sanoo:

  Kauniit poposet! Itseltä löytyy viime syksynä hankitut vastaavat mustana myöskin Nilssonilta. Lesti ei ole kaikista paras, mutta nätithän ne on ja edullisemmat kuin ehdat Pistolsit!

  <3Ninnis

  • Avatar Sofié sanoo:

   Heippa!

   Minulle lesti oli todella miellyttävä. Ainoat jutut jotka käyn kyllä ostamassa ovat geelipohjalliset. Näissä halvemmissa kengissä kun ei ole päkiäpehmikkeitä, niin kannattaa ostaa kenkiin geelipohjalliset jotta niistä tulisi entistä mukavammat :)

 6. Avatar Vierailija: Ninnis sanoo:

  Kauniit poposet! Itseltä löytyy viime syksynä hankitut vastaavat mustana myöskin Nilssonilta. Lesti ei ole kaikista paras, mutta nätithän ne on ja edullisemmat kuin ehdat Pistolsit!<3Ninnis

 7. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin siellähän ne taisivat videolla vilahtaa :)Oi kiitos :)

 8. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Tuohon listaasi voisit vielä lisätä, että ne ovat myöskin todella mukavat. En yleensä kävele kaupunkilomilla koroilla, mutta noilla poposilla tepastelin kilometrin kilometrin perään :)Hihi, mä oonkin aikamoinen farkkutyttö ;)

 9. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Minulle lesti oli todella miellyttävä. Ainoat jutut jotka käyn kyllä ostamassa ovat geelipohjalliset. Näissä halvemmissa kengissä kun ei ole päkiäpehmikkeitä, niin kannattaa ostaa kenkiin geelipohjalliset jotta niistä tulisi entistä mukavammat :)

 10. Avatar lili sanoo:

  Katselin samoja kenkuleita Nilsonilla, mutta päädyin sitten matalakantaisiin nilkkureihin. Siltikin nuo ovat vieläkin älyttömän ihanat!:) Noiden lisäksi kiinnitin Tukholmapostauksissa huomiota sun vaaleaan trenssiin, saako udella, mistä se mahtaa olla peräisin?:)

  • Avatar Sofié sanoo:

   Sulla on hyvä maku ;)
   Mä tykästyin näihin samantien!! Yleensä en kaupunkilomilla kävele koroilla, mutta noiden korko oli todella miellyttävä vaikka käveltiin ihan hurjat määrät :)
   Trenssini on Zarasta :)

 11. Avatar Vierailija: lili sanoo:

  Katselin samoja kenkuleita Nilsonilla, mutta päädyin sitten matalakantaisiin nilkkureihin. Siltikin nuo ovat vieläkin älyttömän ihanat!:) Noiden lisäksi kiinnitin Tukholmapostauksissa huomiota sun vaaleaan trenssiin, saako udella, mistä se mahtaa olla peräisin?:)

 12. Avatar Irene sanoo:

  Yllätys yllätys olen itsekin (niinkuin miljoona muukin) himoinnut samaisia kenkiä, mut joo opiskelijabudjettiin ne ei sovi. Täytyy käydä kurkkaamassa Nilssonin valikoimat heti :)

  http://www.ponytailstory.blogspot.com

  • Avatar Sofié sanoo:

   Joo, ei oikein nappaa maksaa kengistä 400 euroa. Se on jo pikkaisen liikaa :/ Ehkä enemmänkin kuin pikkaisen :)

   Kenkiä on ollut myös mustana, mutta ainakaan Mannerheimintien Nilssonissa niitä ei enää ollut :/ Muita värejä kuitenkin vielä oli :)

 13. Avatar Vierailija: Irene sanoo:

  Yllätys yllätys olen itsekin (niinkuin miljoona muukin) himoinnut samaisia kenkiä, mut joo opiskelijabudjettiin ne ei sovi. Täytyy käydä kurkkaamassa Nilssonin valikoimat heti :)www.ponytailstory.blogspot.com

 14. Avatar Joanna sanoo:

  Heyy :) Ostin itse ihan vastaavanlaiset kengät viime syksynä Biancosta ja ne eivät ole yhtään mukavat jalassa. Suoraan sanottuna ärräpäitä suu täynnä niitä käyttäessä…!!! Toisin olisin luullut kenkien olevan mukavat, koska korko oli sen verran tukeva. Sattuiskohan noita vielä olemaan saatavilla? Erityisesti tota ruskeeta väriä?

  • Avatar Sofié sanoo:

   No voi harmi! Mikään ei ole ikävämpää kuin huonot kengät!
   Korko on todella mukava ja tukeva!
   Ainakin Helsingin Nilssoneissa kyseistä mallia oli vielä Kämpin ja Mannerheimintien myymälöissä :)

 15. Avatar Vierailija: Joanna sanoo:

  Heyy :) Ostin itse ihan vastaavanlaiset kengät viime syksynä Biancosta ja ne eivät ole yhtään mukavat jalassa. Suoraan sanottuna ärräpäitä suu täynnä niitä käyttäessä…!!! Toisin olisin luullut kenkien olevan mukavat, koska korko oli sen verran tukeva. Sattuiskohan noita vielä olemaan saatavilla? Erityisesti tota ruskeeta väriä?

 16. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Sulla on hyvä maku ;)Mä tykästyin näihin samantien!! Yleensä en kaupunkilomilla kävele koroilla, mutta noiden korko oli todella miellyttävä vaikka käveltiin ihan hurjat määrät :)Trenssini on Zarasta :)

 17. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Joo, ei oikein nappaa maksaa kengistä 400 euroa. Se on jo pikkaisen liikaa :/ Ehkä enemmänkin kuin pikkaisen :)Kenkiä on ollut myös mustana, mutta ainakaan Mannerheimintien Nilssonissa niitä ei enää ollut :/ Muita värejä kuitenkin vielä oli :)

 18. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  No voi harmi! Mikään ei ole ikävämpää kuin huonot kengät!Korko on todella mukava ja tukeva! Ainakin Helsingin Nilssoneissa kyseistä mallia oli vielä Kämpin ja Mannerheimintien myymälöissä :)

 19. Avatar Jamblinne sanoo:

  Hei.

  Miksi tämän ihan mukavan uuden blogituttavuuden nimi on ”Sofié” eli lausuttuna [sofiee]? Olenko missannut jotain?

  • Avatar Sofié sanoo:

   Hola!

   Hah, et ole missannut mitään :)
   Halusin vain yksilöidä nimeni muiden samantyyppisten nimien joukossa :) En ole Sofie tai Sophie vaan Sofié

 20. Avatar Vierailija: Jamblinne sanoo:

  Hei.Miksi tämän ihan mukavan uuden blogituttavuuden nimi on ”Sofié” eli lausuttuna [sofiee]? Olenko missannut jotain?

 21. Avatar Vierailija: Sofié sanoo:

  Hola!Hah, et ole missannut mitään :)Halusin vain yksilöidä nimeni muiden samantyyppisten nimien joukossa :) En ole Sofie tai Sophie vaan Sofié

 22. Avatar Rosie sanoo:

  Nuo kengät on aivan ihanat! Ovatko minkä merkkiset? :)

 23. Avatar Vierailija: Rosie sanoo:

  Nuo kengät on aivan ihanat! Ovatko minkä merkkiset? :)

Kommentoi