11.01 km

torstai 30. kesäkuu 2011

Aurinkoiset aamuterkut!

Olen kauan yrittänyt löytää itselleni sellaista liikuntaharrastusta josta pitäisin yhtä paljon kuin tanssimisesta. Kaikkien erilaisten lajien jälkeen en vaan nauti mistään niin paljon kuin tanssimisesta. Liikunta on aina jollain lailla ollut minulle suorittamista, mutta tanssi ei  ollut pelkästään sitä. Tanssiessa unohtaa ajan katsomisen ja kulutuksen tarkkailun. Tällä hetkellä yritän totuttaa itseni juoksemiseen, mutta olen siis aina inhonnut juoksemista joten totuttelemista on. Olenkin yrittänyt ulkoiluttaa uusia juoksulenkkareitani ahkerasti ja ihan hyvin on ainakin tähän asti mennyt. Eilen aurinkoinen ilma herätti mukavasti ja innosti tekemään vähän pidemmän juoksulenkin. Ihan koko aikaa en tietenkään jaksanut juosta, joten kävelin välillä, mutta kumminkin niin että sykse pysyisi 130 tietämillä. Olenkin ladannut uuteen puhelimeeni (kiitos puhelimesta vielä kerran ;)) ohjelman nimeltä Endomondo, joka kertoo aina tietyn väliajoin kilometrimäärän ja ajan joka lenkkiin on kulunut. Ohjelma on ollut minulle aikamoinen tsemppari, sillä kun ohjelma ilmoittaa vauhdin hiipuvan ja kilometriajan nousevan, niin minulle nousee motivaatio kiristää tahtia. Mielenkiintoista on myös katsoa oma lenkkireitti treenin päätyttyä. Eli tällä hetkellä juokseminen on minulle vielä suorittamista, mutta ehkä vielä jonain päivänä nautin siitä täysillä.

*Kulutukseni määrä ei ole kuvassa oikea, joten 200 kaloria voi ainakin kulutuksestani ottaa pois :)

Nyt ylös, ulos ja lenkille!


12 Responses to “11.01 km”

 1. Linda sanoo:

  Tsemppiä juoksuharrastukseen! Itse rakastan juoksemista – nytkin vilnassa seminaari-reissulla ja juoksulenkkarit mukana. Joka aamu tutustumista Vilnaan juoksujaloin!

  Muuten, kiinnitin huomiota tuohon kuvaan; tyhmä kysymys ehkä, mutta miten on mahdollista, että kuluksesi on 11km lenkillä melkein 850kcal!? Mä haluaisin yhtä tehokkaat ja kuluttavat lenkit! :)

 2. Vierailija: Linda sanoo:

  Tsemppiä juoksuharrastukseen! Itse rakastan juoksemista – nytkin vilnassa seminaari-reissulla ja juoksulenkkarit mukana. Joka aamu tutustumista Vilnaan juoksujaloin!Muuten, kiinnitin huomiota tuohon kuvaan; tyhmä kysymys ehkä, mutta miten on mahdollista, että kuluksesi on 11km lenkillä melkein 850kcal!? Mä haluaisin yhtä tehokkaat ja kuluttavat lenkit! :)

 3. Sofié sanoo:

  Oi, tutkijan elämä ei kuullostaa ollenkaan hassummalta :)
  Siis nuo kalorit on ihan miten sattuu, eli mitään tiiliskiviä en mukanani kanna. Tämän päivän lenkin saldo oli 9.93 km ja sykemittarin mukaan 512 kcal eli eilisestä kulutuksesta voi ottaa reilusti yli 200 pois :)

 4. Vierailija: Sofié sanoo:

  Oi, tutkijan elämä ei kuullostaa ollenkaan hassummalta :)Siis nuo kalorit on ihan miten sattuu, eli mitään tiiliskiviä en mukanani kanna. Tämän päivän lenkin saldo oli 9.93 km ja sykemittarin mukaan 512 kcal eli eilisestä kulutuksesta voi ottaa reilusti yli 200 pois :)

 5. Mia sanoo:

  Moikka!

  Törmäsin blogiisi surffaillessani ympäri ämpäri. Silmääni pisti, että opiskelet Vaasassa :) Hymy nousi huuliin, sillä itse olen vaasalainen, mutta opiskelut ovat vieneet minut Jyväskylään. Vietän nyt kuitenkin piiiitkästä aikaa kesää Vaasassa. Sinäkin taidat viettää kesääsi jossain muualla, Helsingissä?

  Olipa mukava löytää ”vaasalainen” bloggari: on aina kiva lukea oman kotikaupungin kuulumisia, kun itse on poissa.

  Tsemppiä juoksuharrastukseen! Minäkin löysin sen viime kesänä. Tänä kesänä en tosin polviongelmien takia ole voinut juosta hirveästi :S

  • Sofié sanoo:

   Heippa!

   Joo Vaasassahan minä :) Olen siellä nyt 3,5 vuotta elellyt ja ensi vuosi menee vielä siellä. Vaasa on kiva opiskelukaupunki ja harmittaa kun ikinä näe sitä kesäisin, sillä luulen sen olevan parhaimmillaan juurikin kesällä.

   Helsingissä oleilen aina kesät ja muut lomat :) Vaasan kuulumisia joudut valitettavasti odottelemaan aina sinne syyskuuhun asti, mutta sitten näkyy varmasti kotikaupunkisi kulmia ja fiiliksiä. Jos et muuten ole vielä käynyt brunssilla Astorissa, niin meneppä sinne heti viikonloppuna ;)

   Jos googlaat avec sofie+ astor, niin pääset näkemään heidän aamiaistarjonnan :)

   Kiitos tsempeistä ja kommentista! Toivottavastu polvesi parantuu, niin pääset taas juoksentelemaan :)

   • Mia sanoo:

    Astorissa onkin pitänyt käydä brunssilla jo monet kerrat ja se toteutetaan kyllä vielä tämän kesän aikana :) Moni on sitä kehunut ja poikaystäväni kanssa ollaankin päätetty sinne mennä heti kun yhteinen vapaapäivä osuu kohdalle. Eli toivottavasti jo ensi viikolla ;)

    Ja todellakin, Vaasa on parhaimmillaan nimenomaan kesällä. Tule ihmeessä käymään, vaikka vain viikonloppumatkalle, koko kaupunki on elossa ja tosi kaunis. Syksyllä/talvella kun voi olla vähän hiljaisempaa..

    :)

 6. Vierailija: Mia sanoo:

  Moikka!Törmäsin blogiisi surffaillessani ympäri ämpäri. Silmääni pisti, että opiskelet Vaasassa :) Hymy nousi huuliin, sillä itse olen vaasalainen, mutta opiskelut ovat vieneet minut Jyväskylään. Vietän nyt kuitenkin piiiitkästä aikaa kesää Vaasassa. Sinäkin taidat viettää kesääsi jossain muualla, Helsingissä?Olipa mukava löytää ”vaasalainen” bloggari: on aina kiva lukea oman kotikaupungin kuulumisia, kun itse on poissa.Tsemppiä juoksuharrastukseen! Minäkin löysin sen viime kesänä. Tänä kesänä en tosin polviongelmien takia ole voinut juosta hirveästi :S

 7. Vierailija: Sofié sanoo:

  Heippa!Joo Vaasassahan minä :) Olen siellä nyt 3,5 vuotta elellyt ja ensi vuosi menee vielä siellä. Vaasa on kiva opiskelukaupunki ja harmittaa kun ikinä näe sitä kesäisin, sillä luulen sen olevan parhaimmillaan juurikin kesällä.Helsingissä oleilen aina kesät ja muut lomat :) Vaasan kuulumisia joudut valitettavasti odottelemaan aina sinne syyskuuhun asti, mutta sitten näkyy varmasti kotikaupunkisi kulmia ja fiiliksiä. Jos et muuten ole vielä käynyt brunssilla Astorissa, niin meneppä sinne heti viikonloppuna ;)Jos googlaat avec sofie+ astor, niin pääset näkemään heidän aamiaistarjonnan :)Kiitos tsempeistä ja kommentista! Toivottavastu polvesi parantuu, niin pääset taas juoksentelemaan :)

 8. Vierailija: Mia sanoo:

  Astorissa onkin pitänyt käydä brunssilla jo monet kerrat ja se toteutetaan kyllä vielä tämän kesän aikana :) Moni on sitä kehunut ja poikaystäväni kanssa ollaankin päätetty sinne mennä heti kun yhteinen vapaapäivä osuu kohdalle. Eli toivottavasti jo ensi viikolla ;) Ja todellakin, Vaasa on parhaimmillaan nimenomaan kesällä. Tule ihmeessä käymään, vaikka vain viikonloppumatkalle, koko kaupunki on elossa ja tosi kaunis. Syksyllä/talvella kun voi olla vähän hiljaisempaa..:)

 9. Vierailija: crimit sanoo:

  hi

Kommentoi