Piña Colada Ice Cream

tiistai 28. kesäkuu 2011

Minulla alkoi tänään kesä, jäätelökesä toisin sanoen. Sain tässä hiljattain OBH Nordicalta jäätelökoneen koekäyttöön ja olenkin  testaillut sitä ahkerasti. Tulen kertomaan jäätelökoneestä piakkoin enemmän, mutta tänään ajattelin tarjota teille pieniä maistiaisia jäätelökesästäni. Tänään hellepäivänä olen hellinyt itseäni jäätelöllä ja auringolla. Jäätelökoneessa parasta on se että jäätelöä voi tehdä juuri niistä raakaineista mitkä itseä miellyttävät. Tänään jäätelökoneeseen meni testattavaksi maitoa  Piña Coladan kera. Ihanan helppoa ja yksinkertaista! Maito ja muut ainekset koneeseen ja jäätelö on valmista muutaman minuutin kuluttua! Tänään tekemäni Pina Coladalta maistuva jäätelö on kyllä aikas hyvää, suosittelen! Olen viime päivinä testaillut erilaisia vaihtoehtoja ja miettinyt lempimakujani läpi. Allergioideni takia en voi ihan kaikkia kaupassa myytäviä jäätelömakuja syödä ja juurikin allergiani takia jäätelöt jäävät minulta usein pakastealtaaseen. Onneksi OBH Nordican ansiosta minäkin saan maistella lempijäätelöitäni nyt edes hetken aikaa. Onkos teillä muuten jäätelöissä joitain lempimakuja?


24 Responses to “Piña Colada Ice Cream”

 1. Mmm… nami, ihanan näköistä! Mä yleensä sekoitan jotain raikasta sorbettia ja täyteläistä suklaata, toffeeta yms. jos käyn kioskilta/jäätelökojulta ostamassa. Lähistölläni Brysselissä on italialainen jäätelöbaari ja sieltä saa maailman parasta sitruunasorbettia. Tietää, että sorbetti on valmistettu aidoista sitruunoista kun seasta löytää sitruunansiemenen… :D

  Täällä entisessä kotikaupungissani taas on jäätelöbaari Caminitó, jota pitää ensi viikolla taas käydä testaamassa. Tekevät itse jäätelönsä baarin alakerrassa, viime kesältä muistan ihanan dulce de leche-jäätelön.

  Ihanaa hellepäivää! :)

  • Sofié sanoo:

   Voi miten ihana juttu toi sitruunansiemen! Muhun uppoaa aina tuollaiset pienet söpöt jutut! Italialaiset jos ketkä taitaa jäätelön teon. En syö suomalaisia jäätelöitä juuri ollenkaan, mutta Italiassa ollessa voisin syödä heidän gelatoja vaikka koko ajan! Ne makuyhdistelmät ja koostumukset, ah!

   Oi, kuullostaa juuri minunlaiseltani paikalta :)

 2. Vierailija: Petra Pauliina sanoo:

  Mmm… nami, ihanan näköistä! Mä yleensä sekoitan jotain raikasta sorbettia ja täyteläistä suklaata, toffeeta yms. jos käyn kioskilta/jäätelökojulta ostamassa. Lähistölläni Brysselissä on italialainen jäätelöbaari ja sieltä saa maailman parasta sitruunasorbettia. Tietää, että sorbetti on valmistettu aidoista sitruunoista kun seasta löytää sitruunansiemenen… :D Täällä entisessä kotikaupungissani taas on jäätelöbaari Caminitó, jota pitää ensi viikolla taas käydä testaamassa. Tekevät itse jäätelönsä baarin alakerrassa, viime kesältä muistan ihanan dulce de leche-jäätelön.Ihanaa hellepäivää! :)

 3. Tui sanoo:

  Olen itsekin harkinnut jäätelökoneen hankintaa, joten odotan innolla tarkempaa raporttiasi tuosta OBH:n kapineesta. Upeita kuvia muuten myös! Kyllä esillepano on iso osa ruokaa… :)

  • Sofié sanoo:

   No sittenhän teen postauksen jäätelökoneesta ihan todella pian, niin pääseet nauttimaan inkkarikesästä jäätelön kera:)
   Hih,kiitos:)

 4. Vierailija: Tui sanoo:

  Olen itsekin harkinnut jäätelökoneen hankintaa, joten odotan innolla tarkempaa raporttiasi tuosta OBH:n kapineesta. Upeita kuvia muuten myös! Kyllä esillepano on iso osa ruokaa… :)

 5. Vierailija: Sofié sanoo:

  Voi miten ihana juttu toi sitruunansiemen! Muhun uppoaa aina tuollaiset pienet söpöt jutut! Italialaiset jos ketkä taitaa jäätelön teon. En syö suomalaisia jäätelöitä juuri ollenkaan, mutta Italiassa ollessa voisin syödä heidän gelatoja vaikka koko ajan! Ne makuyhdistelmät ja koostumukset, ah!Oi, kuullostaa juuri minunlaiseltani paikalta :)

 6. Räpä sanoo:

  Voih , mä oon jo niinkauna hibkunu tuota jäätelökonetta ja aina täytyy kääntää katse toisaaalle, kun se marketeissa tulee vastaan…. toistaiseksi oon ainakin pystynyt vastustamaan kiusausta, mutta omena-kabeli jäätelö jota ystäväni tekee, niin se on niin unelmaa. Italiassa toisaalta en tiedä mahtoiko olla edes hetkiä ettei jonkinmoinen jäätelö olis kädessä ollut – ne on kaikki uskomattoman hyviä. Sattui muuten niin ihanasti, että näimme jäätelöbaarin ja poikkesimme sisään – paikalla oli reilusti ihmisiä, mutta ei mitenkään epätavallisen paljon… tilasin meille jädet, ja kun yritin maksaa tilauksen vastaanottanut rouva, ei suostunut ottamaan rahaa vastaan, mutta ei myöskään osannut kertoa mmiksi…. hän haki takahuoneesta miehen joka osasi englantia ja yllätys yllätys sattui olemaan tuon paikan avajaispäivä ja jäätelöt olivat tarjolla ilmaiseksi …. idealla syö niin paljon kuin haluat. Tuolloin tuli muutama jäätelö maistettua, mutta olivat kaikki yhtähyviä joten niitä ei voinut ainakaan paremmusjärjestykseen laittaa :)

  • Sofié sanoo:

   Mä oon kanssa miettinyt jäätelökoneen ostoa juurikin allergioideni takia ja yksinkertaisesti sen takia, että suomessa ei ole makuvaihtoehtoja ainakaan liiaksi. Yksi tärkeä pointti on myös se, että jäätelö on jäätelöä eikä mitään lisäainemössöä.

   Ovatko italilaiset tehneet ikinä mitään pahan makuista? Suomessa en syö juuri ollenkaan jäätelöitä, mutta Italiassa syön niitä sinun tavoin koko ajan. Ohhoh, mut oltaisiin varmasti jouduttu vierittämään ulos :D

 7. Vierailija: Räpä sanoo:

  Voih , mä oon jo niinkauna hibkunu tuota jäätelökonetta ja aina täytyy kääntää katse toisaaalle, kun se marketeissa tulee vastaan…. toistaiseksi oon ainakin pystynyt vastustamaan kiusausta, mutta omena-kabeli jäätelö jota ystäväni tekee, niin se on niin unelmaa. Italiassa toisaalta en tiedä mahtoiko olla edes hetkiä ettei jonkinmoinen jäätelö olis kädessä ollut – ne on kaikki uskomattoman hyviä. Sattui muuten niin ihanasti, että näimme jäätelöbaarin ja poikkesimme sisään – paikalla oli reilusti ihmisiä, mutta ei mitenkään epätavallisen paljon… tilasin meille jädet, ja kun yritin maksaa tilauksen vastaanottanut rouva, ei suostunut ottamaan rahaa vastaan, mutta ei myöskään osannut kertoa mmiksi…. hän haki takahuoneesta miehen joka osasi englantia ja yllätys yllätys sattui olemaan tuon paikan avajaispäivä ja jäätelöt olivat tarjolla ilmaiseksi …. idealla syö niin paljon kuin haluat. Tuolloin tuli muutama jäätelö maistettua, mutta olivat kaikki yhtähyviä joten niitä ei voinut ainakaan paremmusjärjestykseen laittaa :)

 8. Linda sanoo:

  nam! kuulostaa aivan yliherkulliselta! pystyykö sillä muuten tekeen sorbettia? Mä testaisin ihan ekana kahvijätskii! en voi vastustaa lidlin cappucino jätsiä. :D:D

 9. Vierailija: Linda sanoo:

  nam! kuulostaa aivan yliherkulliselta! pystyykö sillä muuten tekeen sorbettia? Mä testaisin ihan ekana kahvijätskii! en voi vastustaa lidlin cappucino jätsiä. :D:D

 10. Vierailija: Sofié sanoo:

  No sittenhän teen postauksen jäätelökoneesta ihan todella pian, niin pääseet nauttimaan inkkarikesästä jäätelön kera:)Hih,kiitos:)

 11. Vierailija: Sofié sanoo:

  Mä oon kanssa miettinyt jäätelökoneen ostoa juurikin allergioideni takia ja yksinkertaisesti sen takia, että suomessa ei ole makuvaihtoehtoja ainakaan liiaksi. Yksi tärkeä pointti on myös se, että jäätelö on jäätelöä eikä mitään lisäainemössöä.Ovatko italilaiset tehneet ikinä mitään pahan makuista? Suomessa en syö juuri ollenkaan jäätelöitä, mutta Italiassa syön niitä sinun tavoin koko ajan. Ohhoh, mut oltaisiin varmasti jouduttu vierittämään ulos :D

 12. Vierailija: Sofié sanoo:

  Linda Linda, kyllä voi :)))Tuletkin näkemään sellaisen piakkoin;)

 13. Katri sanoo:

  Raikkaat kuvat. Ja maku varmasti ihana! Italialaiset sorbetit ovat kesähelteillä parhaita, suomijäätelöistä parasta on mielestäni vanilija tuoreiden mansikoiden kanssa.

  • Sofié sanoo:

   Mmm, mums! Vaniljajäätelö mansikoiden ja vaahterasiirapin tai vaihtoehtoisesti baileysin kera on toimiva combo! En tiedä mikä mua vaivaa, mutta en pidä suomalaisten jäätelöiden koostumuksesta. Ne on jotenkin liian “jäisiä” :D. Sen takia olen kyllä ihan ehdottomasti italialaisten jäätelöiden kannalla :)

 14. Vierailija: Katri sanoo:

  Raikkaat kuvat. Ja maku varmasti ihana! Italialaiset sorbetit ovat kesähelteillä parhaita, suomijäätelöistä parasta on mielestäni vanilija tuoreiden mansikoiden kanssa.

 15. Vierailija: Sofié sanoo:

  Mmm, mums! Vaniljajäätelö mansikoiden ja vaahterasiirapin tai vaihtoehtoisesti baileysin kera on toimiva combo! En tiedä mikä mua vaivaa, mutta en pidä suomalaisten jäätelöiden koostumuksesta. Ne on jotenkin liian ?jäisiä? :D. Sen takia olen kyllä ihan ehdottomasti italialaisten jäätelöiden kannalla :)

 16. Riikka sanoo:

  Jos saa toivoa niin tee oikein yksityiskohtainen ohje-postaus koneen käytöstä.
  Itselläni on samainen ja joka ikisen käyttökerran jälkeen puolet jäätelöstä ja jäätynyt kivikovaksi mössöksi kulhon reunoille, en tajua missä vika on :/

  Jäätymisestä huolimatta koneella saa ihanaa herkkua, oma suosikkini on vadelma-valkosuklaa kermajäätelö :)

 17. Vierailija: Riikka sanoo:

  Jos saa toivoa niin tee oikein yksityiskohtainen ohje-postaus koneen käytöstä.Itselläni on samainen ja joka ikisen käyttökerran jälkeen puolet jäätelöstä ja jäätynyt kivikovaksi mössöksi kulhon reunoille, en tajua missä vika on :/Jäätymisestä huolimatta koneella saa ihanaa herkkua, oma suosikkini on vadelma-valkosuklaa kermajäätelö :)

 18. Sofié sanoo:

  No aluksi minullakin oli samanlaisia ongelmia koneen kanssa, mutta nyt sujuu jo hieman paremmin:) Kannattaa tarkkailla, että kansi pysyy kunnolla kiinni ettei lämmin ilma pääse kulhoon sisään. Ja näillä helteillä varsinkin kannattaa pitää kulhoa pakastimessa kauemmin kuin sen vaaditun kahdeksan tunnin ajan :)

 19. Vierailija: Sofié sanoo:

  No aluksi minullakin oli samanlaisia ongelmia koneen kanssa, mutta nyt sujuu jo hieman paremmin:) Kannattaa tarkkailla, että kansi pysyy kunnolla kiinni ettei lämmin ilma pääse kulhoon sisään. Ja näillä helteillä varsinkin kannattaa pitää kulhoa pakastimessa kauemmin kuin sen vaaditun kahdeksan tunnin ajan :)

Kommentoi