BÉBÉ CAKES

perjantai 21. tammikuu 2011
Viime viikonloppuna tein ystäväni kanssa Bébé-leivoksia. Käytimme Sara La Fountainin ohjetta ja täytyy sanoa, että en nyt ihan toista kertaa lähtisi Saran reseptillä leivoksia tekemään (tai sitten teimme jotain väärin). Ohjeen suhteet eivät olleet oikein ja esimerkiksi kuorrutetta piti tehdä toisen kerran. Suosittelisin myös jättämään marsipaanin ja hillon pois, sillä täytteestä tuli aika makeaa. Mutta söpöjähän niistä tuli. Voisin  tehdä teille niitä joskus uudestaan ja parannella reseptiä hieman.
Last weekend I made bébé cakes with my good friend. We used Sara La Fountains recipe and I have to say that I will not use the same recipe next time. There’s maybe  some mistakes in the amount of the ingredients, or we made some huge mistakes  :). I would recommend that don’t use marzipan or jam in the filling because bébé cakes are over sweet already without those. I will upgrade the recipe a little and then I share it with you :)

20 Responses to “BÉBÉ CAKES”

 1. Vierailija: Anonymous sanoo:

  Pikkuiset söpöliinit!-bébé-ystäväsi B

 2. Vierailija: Annika sanoo:

  Bebe-leivokset, ainakaan alkuperäiset vanhat suomalaiset, ei tosiaankaan ole tuollaisia kuin tuo Suihkulähteen Saara ehdottaa. Minulla on pari tätiä, jotka osaa tehdä niitä aitoja: päältä rapsakka kuorrutus, sisällä jotakin kreemiä eikä marsipaania. Olen ajatellut mennä heille oppiin. He niitä pyöräyttävät tämän tästä 300 kappaletta kerrallaan. Tehotätejä, sanon mä, ja ikä alkaa seiskalla!

 3. Vierailija: Sofié sanoo:

  B: Niin on!!Annika: Mä ymmärrän, että ihmiset haluaa päivittää jotain reseptejä tämän päivän mukaisiksi, mutta tässä oli Sara neitokainen mielestäni epäonnistunut. Vaikka tykkään makeasta, mutta nää bébét oli kyllä ihan liian makeita :/Oho, aikamoisia tehotätejä tosiaan! Ja 300 kpl! Mene ihmeessä oppiin, niin voit sitten jakaa oppiasi muille ;)

 4. Anonymous sanoo:

  Pikkuiset söpöliinit!-bébé-ystäväsi B

 5. Annika sanoo:

  Bebe-leivokset, ainakaan alkuperäiset vanhat suomalaiset, ei tosiaankaan ole tuollaisia kuin tuo Suihkulähteen Saara ehdottaa. Minulla on pari tätiä, jotka osaa tehdä niitä aitoja: päältä rapsakka kuorrutus, sisällä jotakin kreemiä eikä marsipaania. Olen ajatellut mennä heille oppiin. He niitä pyöräyttävät tämän tästä 300 kappaletta kerrallaan. Tehotätejä, sanon mä, ja ikä alkaa seiskalla!

 6. Sofié sanoo:

  B: Niin on!!Annika: Mä ymmärrän, että ihmiset haluaa päivittää jotain reseptejä tämän päivän mukaisiksi, mutta tässä oli Sara neitokainen mielestäni epäonnistunut. Vaikka tykkään makeasta, mutta nää bébét oli kyllä ihan liian makeita :/Oho, aikamoisia tehotätejä tosiaan! Ja 300 kpl! Mene ihmeessä oppiin, niin voit sitten jakaa oppiasi muille ;)

 7. Vierailija: Absolutely white sanoo:

  Ihanan söpöjä, mutta tosiaan…odottelen ehkä sitä sinun paranneltua versiotasi ennen kuin alan itse näitä kokeilemaan.

 8. Ihanan söpöjä, mutta tosiaan…odottelen ehkä sitä sinun paranneltua versiotasi ennen kuin alan itse näitä kokeilemaan.

 9. Vierailija: Sofié sanoo:

  Absolutely White:En halua lynkata Saran reseptiä millään lailla, mutta minusta se kaipaisi hieman parannusta :)

 10. Sofié sanoo:

  Absolutely White:En halua lynkata Saran reseptiä millään lailla, mutta minusta se kaipaisi hieman parannusta :)

 11. Vierailija: Inaria sanoo:

  Kiitos tiedosta! Ja ikava kuulla ettei bebet onnistunut – mun suosikki leivokset :) Pitaisi ostaa se ihanan nakoinen Saran kirja kylla ehdottomasti seuraavalla Suomen lomalla.xx

 12. Vierailija: Sofié sanoo:

  Inaria:Joo joku reseptissä oikeasti oli vialla. Ohjeen mukaan tuli 200 g marsipaania ja vaikka laitettiin vaan n.30g niin silti ne maistui ihan älyttömän makealle. En edes halua tietää miltä ne olisi maistuneet jos oltaisiin kuuliaisesti noudatettu ohjetta marsipaanin osalta.Saran kirja on kyllä tosi kivasti tehty, visuaalisesti oikein nätti paketti :)

 13. Inaria sanoo:

  Kiitos tiedosta! Ja ikava kuulla ettei bebet onnistunut – mun suosikki leivokset :) Pitaisi ostaa se ihanan nakoinen Saran kirja kylla ehdottomasti seuraavalla Suomen lomalla.xx

 14. Sofié sanoo:

  Inaria:Joo joku reseptissä oikeasti oli vialla. Ohjeen mukaan tuli 200 g marsipaania ja vaikka laitettiin vaan n.30g niin silti ne maistui ihan älyttömän makealle. En edes halua tietää miltä ne olisi maistuneet jos oltaisiin kuuliaisesti noudatettu ohjetta marsipaanin osalta.Saran kirja on kyllä tosi kivasti tehty, visuaalisesti oikein nätti paketti :)

 15. Vierailija: Anonymous sanoo:

  hmmm.. ovat enemmänkin mazariinien näköisiä..

 16. Vierailija: Sofié sanoo:

  Ehkäpä vähän joo :)Muutenkin meni reseptin kanssa metsään, niin ei se ulkonakökään hirveästi pelastanut :)Kiitos huomiostasi!

 17. Anonymous sanoo:

  hmmm.. ovat enemmänkin mazariinien näköisiä..

 18. Sofié sanoo:

  Ehkäpä vähän joo :)Muutenkin meni reseptin kanssa metsään, niin ei se ulkonakökään hirveästi pelastanut :)Kiitos huomiostasi!

 19. Vierailija: Anonymous sanoo:

  Niin, siis lähinnä mietin että onko Saralla mennyt leivokset sekaisin..Ihana blogi sulla :)/J

 20. Anonymous sanoo:

  Niin, siis lähinnä mietin että onko Saralla mennyt leivokset sekaisin..Ihana blogi sulla :)/J

Kommentoi