Finnish design on a tray

lauantai 30. lokakuu 2010
Suomi-designia tarjottimella

This week has been extremely busy and I feel embarrassed about the quality of my posts. Luckily my exams are now behind so I´m able to relax and enjoy the chill weekend. This morning started with breakfast in bed, I served the breakfast in Finnish-design products.

Tämä viikko on ollut ihan hurjan kiireinen, jonka myöskin näette varmasti postauksieni laadusta. Harmittaa ihan tosi paljon, kun en ole kerennyt tällä viikolla teille oikein  postailla kivoista ja kauniista asioista. Mutta onneksi tentit ovat nyt takanapäin  ja aion ottaa rennosti koko viikonlopun. Lauantai-aamun aloitin tekemällä aamiaisen sänkyyn, jonka olin kattanut suomalaisiin design-tuotteisiin.
Dringking glasses: ”Kartio” by Kaj Franck and ”Ote” by Aleksi Perälä  for Iittala
Tea cup: ”24h” by Heikki Orvola for Arabia
Dessert cup: ”Verna” by Kerttu Nurminen for Iittala
Spoon: ”Mango” by Nanny Still for Iittala
Cup for fruits: ”InkivääriPentik


8 Responses to “Finnish design on a tray”

 1. Vierailija: Anonymous sanoo:

  Olet kyllä tosi lahjakas valokuvaamaan! Nää vois olla suoraan näiden firmojen nettisivuilta!-anni-

 2. Vierailija: Sofié sanoo:

  Anni:Aurinkoinen kiitos :)

 3. Anonymous sanoo:

  Olet kyllä tosi lahjakas valokuvaamaan! Nää vois olla suoraan näiden firmojen nettisivuilta!-anni-

 4. Sofié sanoo:

  Anni:Aurinkoinen kiitos :)

 5. Vierailija: Saija sanoo:

  Viikonlopun kauniisti katetut, herkulliset aamiaiset on ihan parasta! Voi että sulla on ehtinyt tulla monta ihanaa postausta ja mä en oo yhtään ehtinyt mukaan, kun hengailen landella. Joten mä nautiskelen siis sun jutuista kaikessa rauhassa hieman jälkijunassa. :) Joten mua ei siis ainakaan haittaa jos postailee ”vähän”. Mä itse kanssa usein harmittelen kun en oikein ehdi kirjoittelamaan niin paljon kuin haluaisin. Ja sitten kun ehdin niin alan käymään läpi muiden blogeja ja siinä sitten vierähtääkin muutama päivä! :D

 6. Vierailija: Sofié sanoo:

  Niin on! Aamiaisen, jonka saa nauttia rauhassa ja vielä omassa sängyssä on kyllä ihan luksusta!Oi, Landella hengailu kuullostaa myös aika luksukselta. Kurkkasinkin blogiisi muutama päivä sitten ja aivan ihania kuvia olit napsinut :)

 7. Saija sanoo:

  Viikonlopun kauniisti katetut, herkulliset aamiaiset on ihan parasta! Voi että sulla on ehtinyt tulla monta ihanaa postausta ja mä en oo yhtään ehtinyt mukaan, kun hengailen landella. Joten mä nautiskelen siis sun jutuista kaikessa rauhassa hieman jälkijunassa. :) Joten mua ei siis ainakaan haittaa jos postailee ”vähän”. Mä itse kanssa usein harmittelen kun en oikein ehdi kirjoittelamaan niin paljon kuin haluaisin. Ja sitten kun ehdin niin alan käymään läpi muiden blogeja ja siinä sitten vierähtääkin muutama päivä! :D

 8. Sofié sanoo:

  Niin on! Aamiaisen, jonka saa nauttia rauhassa ja vielä omassa sängyssä on kyllä ihan luksusta!Oi, Landella hengailu kuullostaa myös aika luksukselta. Kurkkasinkin blogiisi muutama päivä sitten ja aivan ihania kuvia olit napsinut :)

Kommentoi